Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

γεια σας και πάλι.

Δήμητρα, πραγματικά δεν ξέρω πώς έχει τύχει φέτος έτσι με την Ιλιάνα και τις αρρώστιες. Να σου πω την αλήθεια, εγώ πιστεύω οτι είναι και λίγο ψυχολογικό όλο αυτό. Οι αρρώστιες ξεκίνησαν με το που βγήκαμε απο το νοσοκομείο. Και έχω μια αίσθηση οτι επειδή η ψυχολογία μας ήταν χάλια, της το περνάγαμε κι εκείνης και της ρίχναμε την ψυχολογία και ίσως γι αυτό τσίμπησε τη μία αρρώστια μετά την άλλη.

και εννοείται ότι την ωτίτιδα δεν την κόλλησε. Απλώς ήμουν εγώ λίγο αμελής με την καθαριότητα της μύτης της για 2-3 μερες και δεν μας χαρίστηκε η άτιμη. Μας χτύπησε την πόρτα. Μπορεί να είναι και τυχαίο, ή μπορεί να είναι και αυτό που λες, αρκετά καινούργια παιδάκια που αρρωσταίνουν πιο εύκολα και κολλανε και τα υπόλοιπα.

Οπως και να έχει, θα δείξει.

Εμάς τελικά, ο πρωινός καφές-παιχνίδι, μετατράπηκε εντελώς ξαφνικά σε παιδικό θέατρο, με τα ίδια παιδάκια, κι έτσι πήγαμε στη Λ. Αλεξάνδρας και είδαμε μια παράσταση του Ευγένιου Τριβιζά "Ο τζιμ το τζιτζίκι". Ηταν μια πολύ προσεγμένη παράσταση βασισμένη στην ιστορία του τζίτζικα και του μέρμυγκα, με πολυ τραγούδι, μουσική και παλαμάκια. Ηταν διάρκειας 90 λεπτών και κανενα ζουζουνι δεν κουνηθηκε απο τη θέση του. περασαν πολύ ωραία όλα καθώς καθόμασταν 2η σειρά και είχαμε παρα πολύ καλή οπτική και επαφή με τους ηθοποιους που μας ρωταγαν διάφορα πράγματα και απαντούσαμε. Ειχε πολύ πλάκα. Την προτείνω ανεπιφύλακτα σαν παρασταση.

Και φυσικά τους στησαμε ολους στα πεθερικά μου καθως φτάσαμε στις 2:30 ενώ μας περιμενανε απο αρκετα νωρίτερα.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

...Μου έκανε και η φίλη μου ενα δώρο για την μικρή μια τσαντουλα kitty και κάτι κοκκαλάκια και το πρωί που ξύπνησε και είδε την τσάντα στο σαλόνι και την άνοιξε έκανε σαν τρελλή.Φώναζε kitty kai kiity

Της Κατερίνας θα ήταν :cool:

Πάντως εχθές το βράδυ που γύρισα είχε κοιμηθεί και οταν ρώτησα τον άντρα μου πως την κοίμησε και μάλιστα χωρίς να του πει να κοιμηθεί μαζί του στο κρεβάτι μου είπε μια χαρά κοιμήθηκε,την έντυσε χωρίς φασαρίες,την πήγε τουαλέτα και μετά ξάπλωσε.Μόνο που του ζήτησε να πάρει κάτι κουκλάκια στο κρεβάτι της και αυτό ήταν.Μάλιστα μου λέει απορώ γιατί εσύ κάθε βραδυ δεν μπορείς να την κοιμίσεις και γκρινιάζεται και οι 2.Γιατί εσύ αγάπη μου του λέω την κοίμησες μια φορά,επόμενο να μην σου κανει νάζια.Κάτσε να την κοιμίζεις μια βδομάδα συνεχομενα και μετά έλα να μου πεις αν θα την κοιμίζεις τόσο αθόρυβα κάθε βράδυ.Καλά δεν είπα?

Σιγά, του έκανες τα μούτρα κρέας κι εσύ :lol: Εγώ πάντως τον προειδοποίησα σήμερα οτι σε ανύποπτο χρόνο θα μπω στο γραφείο κι ότι βρω κάτω θα το βάλω σε σακούλες σκουπιδιών και θα το σουτάρω πριν προλάβει να τα δει. Μετά πήγε να μου πασάρει τον μικρό για ξεσκάτισμα και λέει "εγώ τον έκανα το πρωί". Come again; Το ξανασκέφτηκε... προχτές ήταν :lol: Καλά λέω, πάρτον τώρα για κακά και νάνι και μη με ενοχλήσετε, άντε γιατί πολύ αέρα σας έδωσα εδώ μέσα (άμα έλεγα στην προίκα μου θα ήταν βαρύ ε; :cool: )

WN6Op3.png

Καλημερα, καλη βδομαδα!Ζαλιστηκα στο λεωφορειο και καθιστη κιολας σημερα,δεν παω καλα!

Εμεις Παρασκευη πηγαμε αλταμιρα με τον Κωστα, φαγαμε κατι ψιλα και γυρισαμε αρκετα νωρις,καμια ωρα κατσαμε..πολυ υποτονικη ατμοσφαιρα το βραδυ!Τελικα για τη γιορτη μου και επετειο γνωριμιας που ειχαμε δε μου πηρε τιποτα...:-(

Το Σαββατο παλι περασαμε τελεια στο mall το πρωι ειδικα τα μικρα, η δικια μου εγινε καλη φιλη με τη Θωμαιτσα και κρυβονταν λεει σε μια φωλιτσα τους (πισω απο μια ανοιχτη πορτα!!)τωρα περιμενει πως και πως τον παιδοτοπο του Σαββατου!Βγηκαμε ξανα και το βραδυ στο athens heart για βολτα,καφε και καρουσελ!!!

Χθες το πρωι ομως απο τις 7 ξυπνια γκρινιαζε συνεχως, μου εσπασε τα νευρα ειναι η αληθεια μεχρι να κοιμηθει για μεσημερι...το βραδυ κοιμηθηκαμε αγκαλιτσα και απο τις 10:30 εγω ξυπνησα 7:30!Μιλαμε για τρελη κουραση!Μονο στις 5 σηκωθηκα για λιγο που ηθελε νερο!

Α!Το σαββατο το βραδυ στο αμαξι ενιωσα και το μωρο πολλες φορες!!!:-D

καλημερα κοριτσαρες μου!!!

αχ μετα απο 2 βδομαδες ειμαι home alone

ο μικρος μου ηταν 2 βδομαδες αρρωστος τα ματακια του εκαναν να στρωσουν απο την επιφυκιτιδα 2 βδομαδες....μεχρι κ στον οφθαλμιατρο πηγαμε

δεν γινοταν καλα γιατι δεν εμπαιναν σωστα οι σταγονες

μετα που καναμε σωστα την αγωγη ειχαμε αποτελεσματα καλα

εκτος αυτου περασαμε κ μια γαστρεντεριτιδα με 40 πυρετο.....

ερεψε το πουλακι μου μισος εμεινε

και φυσικα η μυξα και τα φλεματακια δεν μας αφηνουν 2 μηνες τωρα

αλλα το εχω παρει αποφαση οτι μεχρι την ανοιξη ετσι θα ειμαστε

και φυσικα κολλησαμε κι εμεις απο ολα αυτα!!!

αν δειτε το ματι μου ειμαι σαν βαμπιρ....κοκκινο

δυσκολα φευγει αυτο το πραγμα

κατα τα αλλα ειμαστε καλα!!!

καναμε κ την αλλαγη που σας ελεγα στο σπιτι και εχει γινει σουπερ οταν αλλαξω κ κουρτινες θα σας βαλω φωτο

τωρα το επομενο προτζεκτ (που λεει κ η φιλη μαριλου ) ειναι το δωματιο του Νικ μου!!!

σημερα που τον πηγα παιδικο ελεγα οτι θα εχουμε κλαματα λογο οτι ελειψε 2 βδομαδες

αλλα τελικα τιποτα

ηρθε κοντα η κυρια του αγκαλιαστηκανε του δωσα ενα φιλακι και ετσι απλα εφυγα.... χωρις κλαμματα!!

τωρα πρεπει να στολισουμε ε!!!

προς το τελος της βδομαδας θα γινει κι αυτο

την αλλη βδομαδα γιορταζουμε!!! και θα ηθελα να ειμαστε ετοιμη το σκ!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Αννουλα μου!!!!!!!!!!! να σου ζησει ο μπεμπουλης!!!! να ναι γερος και δυνατος!!!!

Ανδριαννα να σου ζησει το κοριτσακι σου!!!!!!!!!!!!!!! να ναι γερο και δυνατο!!!!!!!!!!!!!

;)

αντε κ στα δικα μας οσες μειναμε;););)

Διαφημίσεις

Ολα μαζί ρε Δέσποινα! Περαστικά σας!

Εγώ σήμερα δεν πήγα γραφείο. Τι να κάνω άλλωστε... δουλειά ανύπαρκτη, λογαριασμοί άπειροι και ληγμένοι.. να κάθομαι να τους κοιτάω; Σπίτι, νοικοκυριό και χουχούλιασμα...

WN6Op3.png

Καλημερα μανουλες!!!

Θα σκασω βρε κοριτσια χθες πουπηγα να παρω τον μικρο απο τον παιδικο μου ειπαν απ εξω οτι πρεπει να γινουν κ τα δικα μου ματια καλα απο την επιφυκιτιδα γιατι κολλαει πολυ ευκολα κ μπορει να ξανακολησει

αλλα κι εγω τυρανιεμαι με αυτα τα βαμπιρενια ματια ρε γμτ....

Απο χθες ειμαι με το κοληριο στην τσεπη τα πλενω συνεχεια κ βαζω

σημερα ειμαι καλυτερα αλλα δεν τον παω στον παιδικο

τα ματια μου ειναι κατσκοκκινα κ ντρεπομαι να με βλεπουν ετσι ....

Χθες το απογευμα ξεκαθαριζαμε τα παιχνιδια του νικολα οσα δεν παιζει ταμαζεψαμε κ θα τα δωσουμε σε μια οικογενεια που μενει απεναντι απο την πεθερα ελληνες κ μεσα στην φτωχεια τους περιμενουν το τεταρτο παιδακι τους.....γερο να ειναι εγω οτι μπορω τους το δινω!!

Ολα μαζί ρε Δέσποινα! Περαστικά σας!

Εγώ σήμερα δεν πήγα γραφείο. Τι να κάνω άλλωστε... δουλειά ανύπαρκτη, λογαριασμοί άπειροι και ληγμένοι.. να κάθομαι να τους κοιτάω; Σπίτι, νοικοκυριό και χουχούλιασμα...

Ευχαριστουμε καλη μου χριστινουλα"!! Ευχομαι αυτη η επιφυκιτιδα ναμην μας ξαναβρει....

Διαφημίσεις

καημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δεσποινακι περαστικα σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ευχομαι να ειναι το τελευταιο.....

η αγγελικουλα μου εχει ιγμοριτιδα...πηραμε και την πρωτη μασ αντιβιωση ,αλλα δεν γινοταν κ αλλιωσ!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Δεσποινα περαστικα!!

Κι εμενα ο λαιμος μου χαλια ειναι και ανησυχω γιατι τετοιο περιεργο βηχα πρωτη φορα εχω...

Κατα τάλλα ε ε ερχεται!!!!!!το κρεβατι μας καλε!σημερα!!!!:-D:grin::-D

ευχαριστω κοριτσια!!

νομιζω οτι τα περαστηκασας επιασαν!! τα αισθανομαι καλυτερα τα ματια μου αλλα κι εγω δεν τα αφησα σε ησυχια συνεχεια τα πλενω κ μετα κοληριο

(δεν ξερω κ πως γραφεται...) ελπιζω αυριο να ειναι καλυτερα κ να παω τον μικρο ανετα στον παιδικο

το πρωι με εστειλε ο γιος μου

τον μαλωνα κ του λεγα σε εντονο υφος Νικολα παλι δεν με ακους...

γυρναει με αγκαλιαζει κ μου λεει "μαμα συνωμη...(συγνωμη)":confused::confused::confused::confused::confused: εμεινα παγωτο ..... του λεω τι ειπες κ δεν το ξαναλεει

αλλα μεσα στη μερα που τον μαλωσα αλλες 2 φορες μου το ξαναειπε...συνωμη

δηλαδη ξερει ποτε υο λενε

το αγορακι μου!!! που το μαθε αυτο!!!

ααντε μετα να του κρατησεις μουτρα...

τελικα πηρα κ κουρτινες οχι απο την λαικη δεν μπορεσα να βρω κατι που να με αρεσει

στην γειτονια μας εχουμε ενα μαγαζι που εχει πολυ ωραιες κουρτινες

κ περιμενω το απογευμα να ρθει να παρει μετρα

μεχρι το σαββατο θα προσπαθησει να μου τα εχει ετοιμα!!!

την Κυριακη ισως εχουμε μια μινι γιορτουλα για την γιορτη του Νικολα

ο αντρασ μου δεν ξερει τιποτα

θα του πω ειναι το δωτο μου για τα χριστουγεννα!!!

Δεσποινα περαστικα!!

Κι εμενα ο λαιμος μου χαλια ειναι και ανησυχω γιατι τετοιο περιεργο βηχα πρωτη φορα εχω...

Κατα τάλλα ε ε ερχεται!!!!!!το κρεβατι μας καλε!σημερα!!!!:-D:grin::-D

αντε Κατ ευχομαι στο νεο κρεβατι η τοτα να ριχνει 12ωρους υπνους!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...