Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια.Εχθές είχαμε πάει στην συνάντηση που είχαμε στον παιδικό για την μικρή.Μας είπαν πολύ καλά λόγια.Είναι πανέξυπνη και μάλιστα η υπεύθυνη της μονάδας μας είπε οτι θα πάει μπροστά και οτι είναι ενα παιδί που με την βοήθεια μας θα φτάσει ψηλά.Η αλήθεια ειναι οτι περίμενα ν'ακούσω ακριβώς αντίθετα πράγματα και εξεπλάγην για τα τόσα καλά λόγια.Μας είπαν οτι τρώει και μάλιστα πολύ,παίζει με τα άλλα παιδιά πολύ ωραία και το μόνο που αρνητικό που μας είπαν είναι οτι είναι πολύ ανύπομονη.Κάτι όμως το οποίο μπορούμε να το δουλέψουμε και στο σπίτι και να φτιάξει σιγά-σιγά.Πχ με το που έρχεται το φαγητό δεν περιμένει να στρωθεί το τραπέζι για να φάει και βιάζεται,δεν περιμένει τη σειρά της για να πάρει ενα παιχνίδι αλλά οι δασκάλες της μας είπαν οτι πολλά παιδάκια σε αυτήν την ηλικία είναι έτσι,απλώς η μικρή μας είναι λίγο πιο πολύ.

Κατα τ'άλλα επειδή τους θέσαμε κάποιους προβληματισμούς που είχαμε οσον αφορά την συμπεριφόρα της στο σπίτι και έθεσα το ερώτημα αν μπορώ και αν πρέπει να την βάζω τιμωρία όπως είχα διαβάσει στην αμερικάνικη παιδιατρική ακαδημία και μου είπαν οτι η τιμωρία δεν ενδείκνυτε σε κανένα παιδάκι όποιας ηλικίας και αν είναι.Λέγαμε και για την νταντά αυτην την εκπομπή που έχει στο Σκάι αν δεν κάνω λάθος και μου είπε η υπευθηνη οτι αυτό δεν είναι τίποτα άλλο απο μια αμερικάνικη βλακεία.Για να φτάσουν τα παιδιά σε αυτό το σημείο σημαίνει πως οι γονείς δεν έχουν κάνει καλή δουλειά στο σπίτι με τα παιδιά.Τα έχουν αφήσει ανεξέλεγκτα και μετά φυσικά δεν μπορείς να τα μαζέψεις.Και ρωτάω εγώ.Τότε τι να κάνω όταν η μικρή αρχίζει και χτυπιέται στα πατώματα και ουρλιάζει για να γίνει το δικό της.Και μου λέει,σε αυτήν την ηλικία για να κάνει ενα παιδί κάτι τέτοιο σημαίνει πως έχει μια ανάγκη και πρέπει να εγώ να την βρώ και να την καλύψω.Πχ μπορέι να πεινάει,να νυστάζει,να είναι κουρασμένο,να διψάει και να μην το λέει.Γι'αυτό έχει και την ακόλουθη συμπεριφορά.Η τιμωρία μου ειπε δεν θα είχε κανένα απότελεσμα γιατί ακόμα και να το κάναμε το μόνο σίγουρο είναι πως μετά απο λίγο το παιδί αν το κλείναμε στο δωματιο του κάποια στιγμή θα χαλάρωνε και σίγουρα θα ξέχναγε μετά το λόγο που μπήκε τιμωρία.Πρέπει με την κουβέντα και τα λόγια να μιλάμε στο παιδί και του δίνουμε να καταλαβαίνει.Επίσης βάλανε χέρι στον άντρα μου επειδή κάθε φορά που εγώ την μαλώνω για κάτι εκείνη πάει στον μπαμπά και της λέει έλα εδώ,τι σου έκανε η μαμά και την χαιδεύει με αποτέλεσμα στο τέλος να καλοπιανεται απο τον πατέρα της και αυτό του είπαν οτι είναι λάθος.Πρέπει κάθε φορά που μαλώνει η μαμά και πηγαίνει η μικρή στον μπαμπά,ο μπαμπας να συμφωνεί με την μαμά και το αντίστροφο φυσικά.Και η απάντηση του άντρα μου.Εντάξει,δεν σας υπόσχομαι αλλά θα προσπαθήσω.Αυτά είπαμε σε γενικές γραμμές με τις δασκάλες του σχολείου μας και έφυγα πολύ ανακουφισμένη και πολύ ευδιάθετη.

SI5Yp3.png

Γεια σας κοριτσάκια!!!

Γέννησε καλέ η Αντριάννα??? Πότε??? Να σου ζήσει Αντριαννάκι να ναι γερή κ ευτυχισμένη σε όλη της τη ζωή η μπεμπούλα σου!!!:D:D:D:D

Εγώ όχι ακομα δεν έχουμε καμια έκπληξη ακόμα κ γενικότερα μάλλον περιμένει το ραντεβου ο μπέμπης δεν έχω καθόλου ενοχλήσεις εδώ κ λίγες μέρες!!!

Γενικά τρέχω....εχω κ τη Ζωή με μύξες κ βήχα,την είδε κ η παιδίατρος σήμερα αλλα ευτυχώς δεν έχει ακροαστικά...δεν κάθεται για ορό ενώ πρώτα καθόταν με χαρά κιόλας ίσα για να χω δηλαδή κ την έγνοια της μην χειρότερεψει! Χθες πνίγηκε στον ύπνο της με τη μύξα κ ξεκίνησε να κάνει εμετό κ της έκατσε στο λαιμό κ ακούω τον στεφ να μου λεει έμεινε το παιδί:shock::shock::shock:....σηκώνομαι κ εγώ τρέχοντας να ανάψω το φως γλυστράει το ένα πόδι κ φευγει μπροστα κ κόντεψα να κάνω σπαγκάτο....φυσικά έπαθα τράβηγμα κ πήγαινα που πήγαινα σαν πάπια σήμερα είμαι τα χάλια μου τα μαυρα!!!:rolleyes:

Ευτυχώς χθες φώτισε κ ο Θεός την πεθερά μου αφού έμαθε ότι είναι πάλι άρρωστη η Ζωή κ με πήρε να προσφερθεί να τη κρατήσει τη Παρασκευη να πάω να γεννησω για να μην τη στείλω καθόλου σταθμό...οπότε θα μείνει τουλάχιστον 2 βδομάδες σπίτι κ ελπίζω να πάρει τα πάνω της!;)

Ακόμα βαλίτσα ούτε καν κατέβασα σας το είπα??? Χαχαχα βλέπω σε σακουλα να πέρνω τις πυτζάμες μου! :tongue::tongue::tongue: Εντωμεταξύ συννενοήθηκα με γιατρό κ παιδίατρο(η δικιά μας είναι ευτυχώς κ στο προσωπικό του Ρέα) κ αν όλα πάνε καλά κ δεν έχουμε ίκτερο να βγούμε Δευτερα μια μέρα νωρίτερα δηλαδή γιατι δεν θέλω να ναι στη γυρα η Ζωή σε παππουδογιαγιάδες!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα μανούλες!!!

Αφού δεν γράφετε εσείς νέα θα σας γράψω εγώ!....καλέ γεννάααααω σήμερα!:tongue::tongue::tongue:

Καλά η Ζωή έδωσε ρέστα χθες 12 η ώρα πέσαμε όλοι μαζί δεν ήθελε με τπτ να κοιμηθεί κ όλο το βραδυ ήταν ανήσυχη!:rolleyes: Ξύπνησα από τις 6 παρά έκλεισα τη βαλίτσα μου,ήπια ένα νεροζούμι καφέ ίσα για να ρθω στα ίσια μου κ σε καμια ώρα έχουμε εγερτηριο να ετοιμάσω τη μικρή να πάει στη πεθερά μου κ μετα να πάμε στο μαιευτήριο!!!:D

Από τη μία ανυπομονώ να δω τον μπέμπη κ από την άλλη σκέφτομαι τη Ζωή που είναι ακόμα με βήχα κ καθετήρες,κλύσμα,ορούς κτλ μπλιαχ....θα περάσει που θα πάει κ από βδομάδα θα ήμαστε σπίτι μας στην ηρεμία μας!;)

Σας φιλώ κ θα σας ξαναδώ σύντομα!!!;):D

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!

Ευχαριστω πολυ Ξανθή,να χαίρεσαι την οικογένειά σου!

Αννα με το καλόοοοοοο και μη σκεφτεσαι τη Ζωίτσα,δεν ειναι πολλες οι μερες!Αλλα καθετηρα και κλυσμα γιατι στο παιδι???Κρυωμένη δεν ειναι?

Ανδριαννα να χαιρεσαι κι εσυ την Κατερινα σου που γιορταζει σημερα και παλι να σου ζησει η μικρουλα!

Εμεις το βραδυ μιας και δεν το κοβω να ερχεται κανεις θα παμε οι δυο μας με τον Κωστα στο γνωστο εστιατοριο στο Κολωνακι...μη ληξουν και τα κουπονια!

Άντε Αννούλα με το καλό ο μπεμπάκος!!!!!! Περιμένουμε τα ευχάριστα νέα:):):)

Κατερίνα χρόνια πολλά!!!!!! Να σε χαίρονται ο Κώστας και η Τοτα και με το καλό και το μπεμπάκι σας:)

Επίσης να χαιρόμαστε και όσα μωράκια γιορτάζουν!!!!

Σήμερα το απόγευμα θα έρθουν οι φίλες μου από το γραφείο για καφέ να δουν και το σπίτι και να μου πουν και νέα από το γραφείο:)

dWXVp3.png

YqUap3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αννακι με το καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!με εναν πονο!!!!!!ευχομαι να σου πανε ολα τελεια!!!με το καλο να αγκαλιασεισ τον μικρο πριγκιπα σου!!!!!

κατερινακι πολυχρονη κ απο εδω!!!να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!!!!με το καλο και το μπεμπακι σου!!!!!!

μη σκεφτεσαι τη Ζωίτσα,δεν ειναι πολλες οι μερες!Αλλα καθετηρα και κλυσμα γιατι στο παιδι???Κρυωμένη δεν ειναι?

κατ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:ακομα γελαω!!!!για την ιδια εννοει τουσ καθετηρεσ κ το κλεισμα,οχι για την Ζωιτσα!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

ανδριαννα να χαιρεσαι την κορουλα σου!!!!!!!πολυχρονη κ ευτυχισμενη!!!να σου ευχηθω κ παλι ,να σου ζησει η δευτερη κορουλα!!!

επεστρεψεσ σπιτι σασ?ολα καλα?

DnfMp3.pngqTarp3.png

Mια πολυ γρηγορη καλημερα γιατι δεν προλαβαινωωωωωω!!!

Αννουλα με το καλο το αγορακι σας!! :D:D:D

Κατερινακι χρονια σου πολλα και πολυ ευτυχισμενα, με το καλο το νεο μελος :D: :D

Αντριαννα να χαιρεσαι το νεο σου κοριτσακι και την Κατερινουλα σου!! :D :D

Εχω ξεπατωθει χθες και σημερα, να μη τους λειψει τιποτα, χαχαχαχα!!!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

κατ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:ακομα γελαω!!!!για την ιδια εννοει τουσ καθετηρεσ κ το κλεισμα,οχι για την Ζωιτσα!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:
ρε κι εγώ ότι κατάλαβε η Κατ κατάλαβα :cool:

Πολ πότε φεύγεις;;;

Ανδριανα χρονια πολλα κι από δω για το Κατερινιώ σου (βγήκες άραγε, συναντήθηκαν τα αδερφάκια; )

WN6Op3.png

Καλημερα κορίτσια, επιτέλους μπήκα. Αντιμετωπίζω προβλήματα πολυ συχνα τον τελευταίο καιρό για να μπω στο site. Μάλλον τα παίζει ώρες ώρες.

Τι κάνετε? Όλα καλά? Καταρχήν να μας ζήσουν τα μωράκια μας, να είναι πάντα γερά κι ευτυχισμένα. Να τα χαίρεστε μανούλες. Ελπίζω να είστε κι εσείς καλά.

Εμεις μετά απο αρκετό καιρό, ακολουθήσαμε πρόγραμμα ΣΚ προ εμφράγματος. Δηλαδή βόλτες βόλτες και βόλτες, με την απαραίτητη ξεκουραση φυσικά που πια είναι και υποχρεωτική.

Την παρασκευή το μεσημέρι με πήραν από το σχολείο και μου είπαν οτι η Ιλιάνα έχει κάνει 2 εμετούς. Με έπιασε η ψυχή μου εκείνη την ώρα. Αντε ξανά μανά λεω απο την αρχή αρρώστιες. Κι επειδή είχαμε κανονισει το απογευμα να την αφησει το σχολικο στο σπιτι μιας συμμαθητριας της, μαζι με ακομα ενα κοριτσακι για να παιξουν, και να πηγαινα κι εγώ μετά εκεί, φυσικά το ακύρωσα και δεν πήγαμε και πηγα να την παρω απο το σχολειο, για να μην μπει καθόλου στο σχολικό.

Τελικά ή κάτι την είχε πειράξει ή ήταν μια πολύ πολύ ελαφριάς μορφής γαστρεντερίτιδα γιατι όχι μόνο δεν ξαναέκανε εμετό στο σπίτι, αλλά ήταν και πολύ κεφάτη και ορεξάτη όλο το απόγευμα. Ίσα δηλαδή που να χάσει το παιχνίδι έγινε όλο αυτό.

Εντωμεταξύ για Σάββατο απόγευμα είχαμε κανονίσει να έρθουν οι νονοί της Ιλιάνας και να φτιάξουμε σούσι (σας έχω πει οτι ο νονός της είναι άσος σε αυτό) αλλά το ακυρώσαμε κι αυτό, γιατί εχουν μωράκι μικρό και δεν θέλαμε αν είναι γαστρεντερίτιδα να τους κολλήσουμε κάτι και να το μεταφέρουν και στο μωρό τους.

Το Σάββατο πρωί, ξυπνήσαμε και παρόλο το κρύο, ντυθήκαμε καλά και οι τρεις και κατεβήκαμε μια βόλτα στο Θησείο-Μοναστηράκι, βολτάραμε και κάτσαμε για φαγητό έξω (!!!!!), πράγμα που δεν πίστευα οτι θα κάναμε για πολύ καιρό ακόμα. Ωφείλω να ομολογήσω ότι ο Νίκος ήταν παρα πολύ εγκρατής και παρήγγειλε ψάρι και χόρτα για φαγητό (κι εγώ μια βλακεία που δεν τρωγόταν).

Γυρίσαμε, πέσαμε για ύπνο, και το απόγευμα ξυπνήσαμε και αφού είχαμε ακυρώσει τους νονούς και εντωμεταξύ είχαμε δεχθεί μια άλλη πρόσκληση απο Κατερίνα για φαγητο βραδυνό, και αφού η Ιλιάνα ηταν καλά πήγαμε εκεί.

Εκεί, επειδή η κατερίνα που γιόρταζε ήταν η περσυνή της δασκάλα είχε καλέσει και άλλους γονείς με παιδάκια απο το σχολείο της Ιλιάνας και δεν μπορω να σας περιγράψω τι έγινε στο σπίτι. ΞΕΣΣΑΛΩΣΑΝΕ.

Με κλάμματα τα χωρίσαμε κατά τις 11 το βράδυ για να φύγουμε όλοι μαζί, και έχουμε κανονίσει σήμερα το πρωι να ξαναπαμε στο σπίτι ενός από αυτά τα παιδιά να παίξουν πάλι όλα μαζί (ήταν αυτά που θα παίζανε και την παρασκευή).

Τωρα το πρωί λοιπόν ο Νίκος σηκώθηκε και πήγε για το χόμπυ του (σκοποβολή), επίσης πρώτη φορά μετά το έμφραγμα, και εμείς ετοιμαζόμαστε για το σπίτι της φίλης της. Και μετά απο εκεί θα βρεθούμε στα πεθερικά μου για φαγητό. Ε και κάποια στιγμή θα μαζευτούμε και σπίτι μας.

Τελικά το οτι ο Νίκος επέστρεψε στη δουλειά του έκανε πολύ καλό μπορώ να πω, κι εγώ μετά απο 1,5 μήνα σχεδόν, αισθάνθηκα οτι αρχίζουμε να βρίσκουμε τους ρυθμούς μας και τη διάθεση και το κουράγιο για βόλτες.

Επίσης πρέπει να πω, οτι έφυγε για το νοσοκομείο 103 κιλά και χτες που ζυγίστηκε ήταν 96. Και αυτό χωρίς δίαιτα και χωρίς καμια προσπάθεια. Απλώς έκοψε να τρώει ότι βλακεία έβρισκε μπροστά του και τρώει σπιτικό φαγητό.

Αυτάααααααα (εγραψα πολλά ε?)

4Rnfp3.png

Γεια σας κορίτσια.

Γιώτα μπράβο που αρχίσατε και πάλι τις βολτούλες και που ξαναβρίσκετε σιγά-σιγά και πάλι τους ρυθμούς σας.Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός πάντα να ξέρεις και μπορεί να έρχονται μπόρες,μετά απο κάθε μπόρα όμως βγαίνει πάντα ξαστεριά.Και βέβαια του έκανε καλό που γύρισε στη δουλειά ο άντρας σου και απο εδώ και πέρα θα είναι πολύ καλύτερα κι'αυτός.Είναι σημαντικό να αρχίσει να βρίσκει την ενέργεια του και πάλι.

Οσο για την μικρούλα τι να πω.Εγώ είχα ακούσει οτι τα παιδάκια την πρώτη χρονιά περνάνε τις περισσότερες ιώσεις και μετα κάθε χρονιά είναι όλο και καλύτερη.Σε μας τουλάχιστον αυτό έγινε.Θυμάσαι πέρσυ,βδομάδα παρά βδομάδα άρρωστη ήταν,φέτος μέχρι στιγμής δενέχει λείψει μια μέρα απ'το σταθμό.Φτού,φτού κιόλας.Σε εσας έγινε το αντίστροφο.Ελπίζω να ήταν μέχρι εδώ και να μην ξαναρρωστήσει η μικρούλα.Μήπως όμως φέτος έχουν πάει καινούργια παιδάκια στην μονάδα της που ήρθαν για πρώτη φορά?Ξέρεις καμμιά φορά απο μικρές λεπτομερειες που μας ξεφεύγουν μπορεί να καταλάβεις και γιατί σου αρρωσταίνει,απο κάτι που δεν είχες σκεφτεί.Οπως και να χει,περαστικά να είναι.

Εμείς ωραία περάσαμε χθες το πρωί με τα κορίτσια στο mall,όπως θα ειδατε και ντοκουμέντα στο fb,κι'εγώ το βράδυ περασα επίσης ωραία σε ένα θέατρο που πήγα για πρώτη φορά φέτος παρ'ότι μου αρέσει πολύ το θέατρο αλλά ας όψεται η οικονομική κρίση.Παρολα αυτά γέλασα πολύ.Ωραία παράσταση.Μου έκανε και η φίλη μου ενα δώρο για την μικρή μια τσαντουλα kitty και κάτι κοκκαλάκια και το πρωί που ξύπνησε και είδε την τσάντα στο σαλόνι και την άνοιξε έκανε σαν τρελλή.Φώναζε kitty kai kiity.Μετά φυσικά που την πήγε στην πεθερά μου,πήρε μαζί και την kitty.Πάντως εχθές το βράδυ που γύρισα είχε κοιμηθεί και οταν ρώτησα τον άντρα μου πως την κοίμησε και μάλιστα χωρίς να του πει να κοιμηθεί μαζί του στο κρεβάτι μου είπε μια χαρά κοιμήθηκε,την έντυσε χωρίς φασαρίες,την πήγε τουαλέτα και μετά ξάπλωσε.Μόνο που του ζήτησε να πάρει κάτι κουκλάκια στο κρεβάτι της και αυτό ήταν.Μάλιστα μου λέει απορώ γιατί εσύ κάθε βραδυ δεν μπορείς να την κοιμίσεις και γκρινιάζεται και οι 2.Γιατί εσύ αγάπη μου του λέω την κοίμησες μια φορά,επόμενο να μην σου κανει νάζια.Κάτσε να την κοιμίζεις μια βδομάδα συνεχομενα και μετά έλα να μου πεις αν θα την κοιμίζεις τόσο αθόρυβα κάθε βράδυ.Καλά δεν είπα?

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...