Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!!

Όχι δεν γέννησα ακόμα ! ;)

Σουκου είχα τη Ζωή με καταρροη κ πυρετό κ τη βγάλαμε αγκαλίτσα...δεν πρόλαβε να πάει λίγες μέρες στο σταθμό κ ξανακύλησε κακό πράγμα...:rolleyes:

Εχω αγχωθεί τρελά με λεπτομέρειες που μου έχουν μείνει,ήρθα κ από τη δουλειά να βγάλω μισθοδοσία για τέλος του μήνα κ να κλείσω εκρεμμότητες κ ελπίζω τις υπόλοιπες μέρες που μένουν να προλάβω να προετοιμαστώ κ ψυχολογικά! ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλα Αννα εσυ θα γεννησεις στη δουλεια!!!Παει και τελειωσε..

Κ μετα θα τον κάνω κ φούρναρη! :tongue::tongue::tongue: Καλέ ξέρει καμία από ζώδια? Τη Παρασκευη έχει έκλειψη κ φοβάμαι μην το καταστρεψω το παιδακι μου που διάλεξα εκείνη τη μέρα να γεννήσω!:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημερα κοριτσια.καλε γενναω λεμεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!γιουχου!!!!!!!!!!!!!λοιπ ον,περασα ενα φανταστικο βραδυ με πονους που αρχισαν κατα τις 9 κ ηταν στο εικοσαλεπτο,και τελειωσαν κατα τις 3 στο δεκαλεπτο.και μεσα σε ολο το διαστημα αυτο,εκανα μια καρμποναρα φουρνου και μια πιττα και τσακισαμε,και χαζογελαγα με τον αντρα μου που μετραγε τα διαστηματα απο 2 διαφορετικα ρολογια για να ειναι σιγουρος!!!!τον γιατρο δεν τον πηρα τηλ το βραδυ,γιατι πιστευα οτι θα επρεπε να ποναω πολυ περισσοτερο αποτι ποναγα εγω.τον πηρα το πρωι και του το ειπα,με εκραξε λιγακι βεβαια και μου ειπε να χω το νου μου για οτιδηποτε,και αν με ξαναπιασει να τον παρω τηλ.βεβαια,αφου σταματησανε,δεν ηταν γεννας,αλλα αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να σφαδαζω κιολας για να παω στο νοσοκομειο.αυτααααααααα,και τωρα περιμενω τα σημαδια...:tongue::tongue::tongue:με ποναει τρελα η μεση μου βεβαια απο το πρωι,αλλα πονους εχω λιγους και ακαθοριστους.τελοσπαντων οπωσ και να χει,μεχρι Σαββατο θα χω γεννησει.τι κανετε εσεις?τα παιδακια σας?

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

Καλημερα κοριτσια.καλε γενναω λεμεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!γιουχου!!!!!!!!!!!!!λοιπ ον,περασα ενα φανταστικο βραδυ με πονους που αρχισαν κατα τις 9 κ ηταν στο εικοσαλεπτο,και τελειωσαν κατα τις 3 στο δεκαλεπτο.και μεσα σε ολο το διαστημα αυτο,εκανα μια καρμποναρα φουρνου και μια πιττα και τσακισαμε,και χαζογελαγα με τον αντρα μου που μετραγε τα διαστηματα απο 2 διαφορετικα ρολογια για να ειναι σιγουρος!!!!τον γιατρο δεν τον πηρα τηλ το βραδυ,γιατι πιστευα οτι θα επρεπε να ποναω πολυ περισσοτερο αποτι ποναγα εγω.τον πηρα το πρωι και του το ειπα,με εκραξε λιγακι βεβαια και μου ειπε να χω το νου μου για οτιδηποτε,και αν με ξαναπιασει να τον παρω τηλ.βεβαια,αφου σταματησανε,δεν ηταν γεννας,αλλα αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να σφαδαζω κιολας για να παω στο νοσοκομειο.αυτααααααααα,και τωρα περιμενω τα σημαδια...:tongue::tongue::tongue:με ποναει τρελα η μεση μου βεβαια απο το πρωι,αλλα πονους εχω λιγους και ακαθοριστους.τελοσπαντων οπωσ και να χει,μεχρι Σαββατο θα χω γεννησει.τι κανετε εσεις?τα παιδακια σας?

Εχουμε γεννητουρια δλδ!!Μπραβο Ανδριαννα,με το καλο!!!Προσεχε μονο μη γεννησεις σπιτι σου...:confused:

Διαφημίσεις

Άντε Ανδριάννα με έναν πόνο!!!! :tongue::tongue::D:D Κ μην τρως κ πολύ αυτές τις μέρες! ;);)

Κατερίνα έχεις βαλθεί να μας γεννήσεις εκτός μαιευτηρίου όλες! :tongue:

Εγω φταιω που η μια ποναει και δεν παιρνει ουτε το γιατρο τηλεφωνο και η αλλη δουλευει με την κοιλια στο στομα??????

καλησπερα και καλη εβδομαδα

Συμπεθερα εννοειται μολις ειναι τσεκαρισμενο οτι θα ερθω θα σε παρω πιο πριν τηλεφωνο

Τη παρασκευη πηγαμε παιδιατρο τελικα και τα 2 παιδια πρεπει να τα δει ΩΡΛ για κρεατακια -αμυγδαλες αμεσα μου εδωσε το τηλεφωνο ενος γιατρου στον Παιδων να κλεισω ραντεβου:(

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Τσημερα παει Ιασω για κολπικο υπερηχο στην καρδια του εμβρυου και μαλλον θα της το παρουν κιολας....δε μπορω να καταλαβω πως γινεται να εχει ηδη ενα υγιεστατο παιδι ισα με τα δικα μας σε ηλικια και στο 2ο να της συμβαινει αυτο...
τι εγινε τελικά με την κουμπαρα;
Καλημερα κοριτσια.καλε γενναω λεμεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!γιουχου!!!!!!!!!!!!!
Κάντο Παρασκευή να έχετε ίδια μέρα γεννέθλια με της Αννας, κρατήσου λέμεεεεεεεε :cool:

Αλεκούκος μυξούλα και φλέμα (δεν είναι όπως την πρώτη πρώτη φορά πάντως, λέτε να έπαθε ήδη ανοσία; χαχα) και τον κρατάω σπίτι. Λέω ούτε αύριο να μην τον πάω, να γουτσουνιάσουμε παρέα

Πάω να ξεραθώ η μυξιάρα μάνα γιατί έχω και κάτι τρεμούλες, πάγος και οι πατούσες... ααααααψούυυυυυυυυυυ

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Χριστινα περαστικα!Οσο για την κουμπαρα,ασχημα τα νεα, πηγε χθες Ιασω για υπερηχους κλπ και τελικα το ειχε χασει...δεν ακουστηκε καρδια,ειχε φυγει απο μονο του,σημερα θα γινει και η αποξεση..πως το λενε,καλυτερα ετσι πιστευω ομως απο το να κουβαλαει το βαρος της εκτρωσης μια ζωη!

Εμαθα ομως και ενα καλο σημερα πρωι πρωι,χθες απεκτησε το πρωτο του μωρακι ενα φιλικο μας ζευγαρι,νεα παιδια!Χαρηκα πολυ!Ετσι ειναι η ζωη,ενα καλο κι ενα κακο να διατηρουμε ισορροπιες ε?

Καλημερα!!!!

καλημερα

κατερινα, εκτός του βάρους που λες περί εκτρωσης που εγω δεν το θεωρω εκτρωση αυτο το πράγμα, είναι οτι πρεπει να παρεις εσύ την απόφαση να δώσεις ή όχι ζωή σε ενα μωρό. Νομίζω κι εγώ πραγματι καλυτερα που ήρθαν τα πράγματα ετσι για όλους τους.

Και αυτό που αναρωτιώσουν, είναι πολύ συχνό φαινόμενο να έχεις ενα υγιές παιδάκι και μια επόμενη εγκυμοσύνη να μην παει καλά. Δεν εχει σχεση με το αν εχεις κανει παιδιά αλλα με την κάθε σύλληψη συγκεκριμένα.

Τι αλλα νεα? Ολες καλά? Γεννησε καμία μανούλα? Αντε κορίτσια με το καλόοοοοο

4Rnfp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

λετε να γεννησαν οι γκαστρουλιτσεσ?

η αννα που ειναι η απο τισ τακτικοτερεσ ,εχει να μπει απο προχτεσ!!!!

δεσποινακι για προχτεσ που με ρωτησεσ,σουβλατζιδικο εχουν οι γονεισ μου.

κατερινα,ειλικρινα πολυ στεναχωρεθηκα με την κουμπαρα σου,φανταζομαι τι θα περναει..

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...