Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

εγω παλι δεν ξερω τι παει να πει εξω καποια στιγμη ειχα θιξει το θεμα στον Μαριο και του ειχα πει οτι πρεπει η μαμα να βγαινει εξω με τον μπαμπα και αυτος να καθεται με τη γιαγια η απαντηση του ηταν οχι και οτι θα ερχεται μαζι μας του εξηγησα οτι ενα μπαρ δεν ειναι μερος για παιδια και οτι αν ερχοταν ισως να τον επαιρνει ο υπνος στην καρεκλα και ο κοσμος θα σχολιαζε ασχημα τη μαμα που θα αφηνε το παιδακι της να κοιμαται εκει και στο καπακι τον ρωταω αν εσυ αργοτερα με τη γυναικα σου θα θελετε να βγαινετε εξω θα παιρνετε και τα παιδια σας μαζι ;;

και η απαντηση σοκ: μαμα το τι θα κανω εγω με τη γυναικα μου να μη σε νοιαζει αν η γυναικα μου πει Μαριε θελω και τα παιδια μαζι θα τα παιρνω αν μου πει οχι θα τα αφηνω σε εσενα:tongue::tongue: α του λεω αν σου λεει η γυναικα σου να μεινουν σπιτι θα τα αφηνεις τωρα που εγω θελω τα παιδια μου να μεινουν σπιτι εσυ γιατι αρνησαι και μου λεει ΜΑΜΑ ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΜΑΜΑ ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

μα τι γελιο αυτο το παιδι!!!εσυ ξανθη πρεπει να ξεκαρδιζεσαι στα γελια καθημερινα και ολεσ τισ ωρεσ!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

DnfMp3.pngqTarp3.png

Πω,πω πρεπει κι εγω να κανω διαιτα...10 ρημαδοκιλα μου φαινεται οτι δεν θα τα χασω ποτε...:( Ομως εσυ που θηλαζεις φουλ, θ' αντεξεις??

Ναι καλέ θα αντέξω και στη Λένα μόλις έκλεισε τον τρίτο άρχισα δίαιτα, όχι πείνας συμβατή με το θηλασμό κανονικά. Νομίζω θα πάει καλά γιατί είμαι πολύ σε mood σουλουπώματος:tongue::tongue::tongue::tongue:

Λεω να ερθω Αθηνα μετα τις 04/12 εχει στο MALL ΜΑΡΟΥΣΙ αυτη την εκθεση με τους δεινοσαυρους και πιστευω οτι ο Μαριος θα κατουρηθει απο τη χαρα του

Έλα να κανονίσουμε και συνάντηση τότε να τα πούμε από κοντά :)

εγω παλι δεν ξερω τι παει να πει εξω καποια στιγμη ειχα θιξει το θεμα στον Μαριο και του ειχα πει οτι πρεπει η μαμα να βγαινει εξω με τον μπαμπα και αυτος να καθεται με τη γιαγια η απαντηση του ηταν οχι και οτι θα ερχεται μαζι μας του εξηγησα οτι ενα μπαρ δεν ειναι μερος για παιδια και οτι αν ερχοταν ισως να τον επαιρνει ο υπνος στην καρεκλα και ο κοσμος θα σχολιαζε ασχημα τη μαμα που θα αφηνε το παιδακι της να κοιμαται εκει και στο καπακι τον ρωταω αν εσυ αργοτερα με τη γυναικα σου θα θελετε να βγαινετε εξω θα παιρνετε και τα παιδια σας μαζι ;;

και η απαντηση σοκ: μαμα το τι θα κανω εγω με τη γυναικα μου να μη σε νοιαζει αν η γυναικα μου πει Μαριε θελω και τα παιδια μαζι θα τα παιρνω αν μου πει οχι θα τα αφηνω σε εσενα:tongue::tongue: α του λεω αν σου λεει η γυναικα σου να μεινουν σπιτι θα τα αφηνεις τωρα που εγω θελω τα παιδια μου να μεινουν σπιτι εσυ γιατι αρνησαι και μου λεει ΜΑΜΑ ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Εντάξει ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ο γιός σου!!!!!!! Έχω πέσει κάτω και χτυπιέμαι!!!! Θα πρέπει να βρεθούν με το γοργονίδιο που κόβει και ράβει κι αυτή και να τα βγάλουμε βίντεο, νομίζω θα είναι όλα τα λεφτά οι διάλογοι!!!!

Το βραδυ θα ερθει και η πεθερα (δε σχολιαζω :tongue::tongue:) να κρατησει και τα 3 (πρωτη φορα) μηπως και καταφερουμε να βγουμε λιγο με τον αντρα μου, οι 2 μας μετα απο πολυυυυυ καιρο!!:):)

Τέλεια Πολινάκι μου άντε να τα πείτε λίγο οι δυό σας μόνοι ;);););)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Τι να πουμε βρε Μαριλου, καθε μερα τα λεμε, χαχαχαχαχαχαχαχα!!! Πλακα κανω, ενταξει το εχουμε αναγκη πιστευω...

Ποσο παιρνει η διαιτολογος? Παει σε σπιτια γενικως η μονο νοτια?? Αν και με βλεπω να κανω την ατκινς που μου ταιριαζει αρκετα. Βεβαια το κεικ πορτοκαλι ψηνεται στο φουρνο, αλλα τελος παντων!!

Ξανθη ειναι ΘΕΟΣ ο Μαριος!!! Να' σαι καλά, μ'εκανες και γελασα!!:D:D

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας μανουλες

καλα που επεστρψε η Ξανθη και εχουμε κινηση κ παλι στο καφε μας!!!

η Αννα που ειναι σημερα?

δεν πιστευω να γενναει.....!!!!!

εμεις λοιπον μετα την επιφυκιτιδα τον επιασε γαστρεντεριτιδα

τωρα τον εχω με 39 πυρετο να χοροπηδαει στο κρεββατι

μα τι εβδομαδα κ αυτη....

να σας πω οτι πετυχα κ μειωση ενοικιου???? ναι ναι επιτελους!!! ολο λεμε θα φυγουμε σε μεγαλυτερο σπιτι αλλα τον καλο μου δεν τον βλεπω κ πολυ ορεξατο...

οποτε την ξαναειπα την σπιτονυκοκοιρα μας

την προηγουμενη φορα μου κοψε 10 ευρω < ελεος>

και τωρα της ειπα εκτος του οτι γενικα ειμαστε στεναχωρα οικονομικα αλλα υπαρχει στην οικοδομη μας ενα διαμερισμα λιγο μεγαλυτερο απο το δικο μας που το νοικιαζουν 250ευρω αν δεν μας κατεβασει θα αναγκαστουμε να νοικιασουμε το αλλο

κι ετσι ειδε κι αποειδε και μου το κανε 250

και τωρα θα ταιριαξουμε κ το δωματιο του νικολα που τοσο καιρο το εχουμε οπως να ναι

και θα αλλλαξουμε την διαρυθμιση στο σαλονι

και λεω να παρω κ κουρτινες απο την λαικη

τα σχεδια για να χτισουμμε πανε πισω αφου μας επιασε η παλιοκριση.....

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εμεισ συζηταμε να παμε κανενα σ/κ 3μερο τσεσμε-σμυρνη.θα μεινουμε σμυρνη....αλλα την μια ειχε ο αντωνησ γενεθλια και ειχα τραπεζωματα,την αλλη ηταν η 11η νοεμβριου(επετειοσ απελευθερωσησ τησ χιου απο τουσ τουρκουσ-ε και δεν ελεγε εμεισ να παμε να την γιορτασουμε εκει....),μετα πλακωσαν τα μποφορ...ελπιζω να βρουμε ευκαιρεια.θα παρουμε μαζι και το αγγελικακι.την γεωργια θα την κρατησει η μαμα μου ,μιασ και ειπε να καθησει και εκεινη ενα 3μερο απο το μαγαζι...

ax Ειρηνη μου πολυ ωραιο ακουγεται το ταξιδακι σας!!!! θα θελα κι εμεις να μπορεσουμε να το κανουμε κααααααποτε!!!!

αληθεια η μαμα σου τι μαγαζι εχει?

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Δήμητρα, εσύ τα δώρα δεν μπορείς να τα ψωνίζεις από εκεί? Πρέπει να τα πάρεις απο δω?

Μακάρι να ήταν πιο φτηνά και εκεί αλλά μια απο τα ίδια Γιώτα.Μπορεί να φαίνονται αρχικά πιο φτηνές οι τιμές αλλά με τους φορούς μετά στο ταμείο μια ή άλλη είναι.Οπότε θα τα πάρω απο εδώ να είναι τουλάχιστον κάτι απο Ελλάδα.

SI5Yp3.png

Καλημέρα τσούπρες!!!! Έστειλα μπαμπά και γοργονίδιο στα IKEA για να πάρουν παπουτσοθήκες μπας και αδειάσουμε καμιά κούτα με παπούτσια που κάνει ψόφο κι εγώ είμαι με τη σαγιονάρα μέσα στο σπίτι και εγώ αφού τάισα - κοίμησα το μπόμπο έπεσα στα γόνατα να ξύσω το μάρμαρο στο πάτωμα της κουζίνας που είχε υπολείμματα από τσιμέντα και πιτσιλιές από μπογιές (βλέπετε μπήκαμε βιαστικά και δεν πρόλαβαν να γίνουν πριν αυτά οπότε τα κάνω λίγα λίγα) και τώρα μόλις τελείωσα και είπα να σας γράψω τίποτα.

Ενόψει δίαιτας από Δευτέρα, το πρωί μας έφτιαξε ο Βασίλης ένα english breakfast με αυγά, μπέηκον και τα σχετικά (πήρα και δυνάμεις για τις δουλειές:tongue::tongue::tongue:) οπότε το μεσημέρι μας βλέπω να τσιμπάμε ελαφρά και το βράδυ δεν είμαι για πολλά θα τους κάνω καμιά μακαρονάδα γιατί θα έρθει και ένας φίλος του Βασίλη να δούνε τη μπάλα όσο εγώ θα συναρμολογώ με τη Λένα τις παπουτσοθήκες ως άλλος Μπομπ μάστορας!!!! Αύριο έχουμε να πάμε το πρωί σε ένα παιδότοπο στο πάρτυ γενεθλίων του γιού του συμμαθητή μου από το δημοτικό που σας έχω πει και η Λένα θέλει να πάει να του διαλέξει μόνη της δώρο:P:p:p:p:p:p

dWXVp3.png

YqUap3.png

Λεω να ερθω Αθηνα μετα τις 04/12 εχει στο MALL ΜΑΡΟΥΣΙ αυτη την εκθεση με τους δεινοσαυρους και πιστευω οτι ο Μαριος θα κατουρηθει απο τη χαρα του

Πολυ ενδιαφερον! Παμε παρεα, και ο Αντωνης εχει κολλημα με τους δεινοσαυρους!

age.png age.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κι απο μας.

Εμείς αφήσαμε τον άρρωστο τελικά (!@$#&^%) μπαμπά μας να κοιμηθεί και πήγαμε στο μουστάκα να πάρουμε ενα δωρο που εχουμε αυριο κατι βαφτίσια, και κατι βιβλία για την Ιλιανα, και αφου γυρισαμε, κοιμούνται τωρα μπαμπας και κόρη και εγω παω σουπερ μαρκετ. Ευτυχως δεν ειχα μαγειρεματα γιατι απο χτες η πεθερα μου μας εχει αφήσει και για αύριο φαγητά.

Επίσης χτες πήγαμε στον καρδιολόγο που επιλέξαμε να παρακολουθεί το Νίκο απο δω και περα. Είναι ενα νέο παιδί, στην ηλικία του Νίκου δηλαδή, που εξειδικεύεται σε νέους εμφραγματίες (η περίπτωση του νίκου ακριβώς). Καλός ήταν, ήρεμος, επεξηγηματικός, δεν μας άγχωσε, μας έδωσε οδηγίες, δίαιτα, εξετάσεις, κι άλλα χάπια μεχρι να καταλήξουμε στην ακριβή αγωγή που θα συνεχίσει, και θα τον ξαναδει σε ενα μήνα που θα κάνει και το τεστ κοπώσεως. Η αλήθεια είναι οτι ένα κομμάτι της καρδιάς του αυτή την στιγμή δείχνει να μην λειτουργεί σχεδόν καθόλου και πως θα ήθελε να έχει δει κάποια άλλα πράγματα στην καρδιά του (οχι απο θέμα ανάρρωσης, αλλα από θέμα οργανισμού και γενικότερης λειτουργίας), αλλά τα πράγματα έχουν έτσι, και έτσι θα πρεπει να συνεχίσουμε και να το αντιμετωπίζουμε στην συνέχεια.

Μου άρεσε που είναι νέος και ξαφνιάστηκα όταν τον είδα (μας τον σύστησαν σαν πολύ καλό, αλλα δεν ειχα ρωτήσει ποσο χρονών είναι) γιατί πιστεύω ότι μπορεί πιο εύκολα να κατανοήσει τον τρόπο ζωής μας και τους ρυθμούς της καθημερινότητάς μας.

Μαριλου είναι στα παλιά σου μέρη, στη Νηλέως.

Αυτάαα... τώρα παω σουπερ μαρκετ οπως είπα και παραπάνω, και λεω να αγοράσω τα υλικά για τα ωραία μπισκοτάκια μερεντας που ειχε φτιαξει η Μαριαλένα με τη Λένα. Αν δεν βαρεθώ το απόγευμα θα τα δοκιμάσουμε κι εμείς. θα έρθει και η αδελφή μου, θα τη χωσω να τα κάνουμε παρέα.

Καλό υπόλοιπο ΣΚ.

4Rnfp3.png

Καλημερα κοριτσια!Καλη βδομαδα!

Η Παναγιωτα δε με αφηνε να φυγω το πρωι,στενοχωρηθηκα,μαλλον περασε καλα μαζι μου το σκ,μη φανταστειτε τιποτα το ιδιαιτερο,παιδικη χαρα και τα συναφη αλλα για τα παιδια μια χαρα ειναι!Ευτυχως ειχε καλο καιρο!

Ρε παιδια πως κυλησα ετσι και δεν το καταλαβα?4 κιλα εχω παρει ηδη και οπου να ναι κλεινω τον 4ο μηνα...απο χθες εννοειται το εχω ραψει!

Βρε κοριτσια να πω μια ανησυχια μου?Η Παναγιωτα μου ζηταει περισσοτερο χρονο με το μπαμπα της, ο Κωστας ομως τις καθημερινες λειπει πρωι στη δουλεια,απογευματα στη σχολη...ε δεν πολυασχολειται..τωρα σκ ομως την πηγα εγω στην παιδικη χαρα τα πρωινα αλλα αυτη ηθελε να παει με το μπαμπα της που το σαββατο το πρωι ειχε διαβασμα και την Κυριακη πηγε για μπασκετ. Την Κυριακη συγκεκριμενα στην παιδικη χαρα ειδε 2-3 μπαμπαδες με τα παιδια τους και με ρωταγε που ειναι ο δικος της μπαμπας και γιατι την πηγα εγω βολτα και οχι αυτος κλπ...

Τι να κανω???

Τη γεμισα τη σελιδα??Οχι ακομα?????

Κοριτσια ειμαι πολυ στενοχωρημενη με τη κουμπαρα μου,που τους εχουμε παντρεψει και βαφτισει το παιδι. Ειναι 13 εβδομαδων,εκανε αυχενικη την Παρασκευη αλλα τα πραγματα δεν ηταν καθολου καλα,χοντρικα οπως μου τα ειπε,μετρηση αυχενα αρκετα παραπανω απο τα ορια,μη σχηματισμενο ρινικο και καρδια με δυσμορφια...ολα μαζι γμτ...σημερα παει Ιασω για κολπικο υπερηχο στην καρδια του εμβρυου και μαλλον θα της το παρουν κιολας....δε μπορω να καταλαβω πως γινεται να εχει ηδη ενα υγιεστατο παιδι ισα με τα δικα μας σε ηλικια και στο 2ο να της συμβαινει αυτο...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...