Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Βρε Μαριλου, πολυ καλα τα λες για τον μπαμπα σου, το ειχα ξεχασει εντελως!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Πω,πω πρεπει κι εγω να κανω διαιτα...10 ρημαδοκιλα μου φαινεται οτι δεν θα τα χασω ποτε...:( Ομως εσυ που θηλαζεις φουλ, θ' αντεξεις??

Οσο για το γαλα, δε με νοιαζει τοσο να αφησω (αφου πινει και ξενο μια χαρα), οσο το οτι ξυπναει το βραδυ και θελει να θηλασει, καθως και μια με δυο φορες μεσα στη μερα...

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια.Για νεύρα λέτε έ?Εγώ δεν έχω νεύρα αλλά έχω μια μελαγχολία.Δεν θέλω να στολίσω δέντρο και μου φαίνεται μια αγγαρεία όλο αυτό.Παλιά δεν ήταν έτσι,περιμέναμε πως και πως τα Χριστούγεννα,να βγούμε να ψωνίσουμε,να πάρουμε δώρα.Τώρα ποια δώρα?Εδώ δεν έχουμε να πάρουμε κάτι για μας.Κι'εχω τόσες υποχρεώσεις......Σκέφτομαι τώρα που θα φύγω και πάω στην αδερφή μου οτι είναι ο μήνας που γιορτάζουν όλοι,έχει γιορτή η αδερφή μου,γενέθλεια η αδερφή μου τον ίδιο μήνα,γενέθλεια ο ανιψιός μου ο μεγάλος,γιορτή επίσης τον ίδιο μήνα,γιορτή ο μικρός ο ανιψιός μου και γιορτάζει και ο γαμπρός μου.Πως σας φαίνεται?Εγώ μόνο που το σκέφτομαι με πιάνει κάτι....Τι θα κάνω?Πόσα δώρα θα πάρω?Τελικά βλέπω το ταξίδι να μου στοιχίζει λιγότερο απο τα δώρα.Και τώρα που τα είπα μπορώ να πάω για καφεδάκι με μια φίλη μου.Ελπίζω να φτιάξει η διάθεση μου γιατί δεν παλεύεται.

SI5Yp3.png

Pola -Συμπεθερα καλως σας βρηκα

Πωλινακι να πας να αλλαξεις διαθεση

Οσον για τον Μαριο εγω το κοβω οτι παλι το βραδυ θα σφαζονται...

Λεω να ερθω Αθηνα μετα τις 04/12 εχει στο MALL ΜΑΡΟΥΣΙ αυτη την εκθεση με τους δεινοσαυρους και πιστευω οτι ο Μαριος θα κατουρηθει απο τη χαρα του

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

σκηνικο σε εμασ χτεσ ......ειχα μαγειρεψει μακαρονια,βαζω τησ αγγελικησ σε ενα πιατο τησ κι εκεινη θεωρησε οτι πρεπει να ταϊσει και το μωρο!!!!!!το τι εγινε δεν περιγραφεται...καθωσ το μωρο απο καποια στιγμη κι επειτα δεν ηθελε άλλα μακαρονια,αλλα η αγγελικη το κυνηγουσε πανω -κατω στο σπιτι να την ταϊσει με το ζορι,να τησ κανει κεφαλοκλειδωμα και με το ζορι να τισ τα μπουκωνει ,να τρεχει το μωρο να τησ ξεφυγει....χαμοσ!!!!ασ μην πω μετα ,για την κατασταση που επικρατουσε στα χαλια.....

DnfMp3.pngqTarp3.png

σκηνικο σε εμασ χτεσ ......ειχα μαγειρεψει μακαρονια,βαζω τησ αγγελικησ σε ενα πιατο τησ κι εκεινη θεωρησε οτι πρεπει να ταϊσει και το μωρο!!!!!!το τι εγινε δεν περιγραφεται...καθωσ το μωρο απο καποια στιγμη κι επειτα δεν ηθελε άλλα μακαρονια,αλλα η αγγελικη το κυνηγουσε πανω -κατω στο σπιτι να την ταϊσει με το ζορι,να τησ κανει κεφαλοκλειδωμα και με το ζορι να τισ τα μπουκωνει ,να τρεχει το μωρο να τησ ξεφυγει....χαμοσ!!!!ασ μην πω μετα ,για την κατασταση που επικρατουσε στα χαλια.....

α καλα και μετα λεω για εμενα που εχω αγορια :tongue::tongue:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Διαφημίσεις

α καλα και μετα λεω για εμενα που εχω αγορια :tongue::tongue:

ασε ξανθη μου!!παντωσ αυτεσ παλευαν με τα μακαρονια.....ασ ελπισω οτι δεν θα ζησω σκηνικο να κυνηγαει η αγγελικη με την χατζαρα την γεωργια!!!!!:tongue::tongue::tongue:ή και το αντιθετο!!:tongue::tongue:

DnfMp3.pngqTarp3.png

Εγω ρε παιδια που εχω μονο ενα και αν και γενικα ειναι καλο το καημενο μου λετε τι σκατα εχει παθει με το θεμα ντυσιμο?Μιλαμε για τραγικες καταστασεις, με το που καταλαβαινει οτι παει για γδυσιμο-ντυσιμο γινεται της ποπης!!!Φωνες,κλαματα,ουρλιαχτα,κυνηγητα,κλωτσιες...με το ζορι να προσπαθουμε 2-3 ατομα να χωσουμε χερια μεσα στα μανικια....σπανε και τα δικα μας νευρα,τρωω κι εγω τις κλωτσιες μου στην κοιλια,ποναει κι αυτο που το κραταμε με το ζορι...τι να πω τα χω παιξει!:-(

Διαφημίσεις

εγω παλι , δεν τον σκευτηκα για λογουσ ζωηραδασ κτλ...οχι αλλα γιατι εχω παρατηρησει μια εντονη αλλαγη στον χαρακτηρα τησ αγγελικησ..

θα τα γραψω στο φατσοβιβλιο μαλλον ,αναλυτικα.

DnfMp3.pngqTarp3.png

καλημερα σας

Ξανθή, κι εγω νομιζω οτι μια χαρά το χειρίστηκες το θέμα. Ασχετο αν θα ξανασφαζονται το βράδυ, στο μυαλό του θα του εχει μείνει του Μάριου. Τον μικρό τι θα κάνεις που θα θέλει να πάει Αθήνα.

Μαριλού, και το συζητάς, εννοείται θα παω στον μπαμπα σου, εχει και πολυ ωραια πράγματα, και αμα τα εχει και τοσο κατω σε τιμές. Εννοείται. Και δεν ειναι διαφήμιση. Εκλεισε και ο πατέρας μου το μαγαζί περσυ λογω συνταξιοδότησης και ξέρω πως ειναι να πρέπει να ξεπουλήσεις. Κι εγώ ξέρεις πόσα πράγματα πούλησα μισοτιμής σε φίλους μας?

Πώλα, δεν χωράνε αμφιβολίες. Θα πας το ταξίδι και θα περασεις τέλεια. Δεν θα σου δωθούν πολλες ευκαιρίες απο δω και περα να εισαι χωρίς εστω ενα παιδί. Οπότε enjoy και τα δωράκια μια χαρα ακούγονται.

Δήμητρα, εσύ τα δώρα δεν μπορείς να τα ψωνίζεις από εκεί? Πρέπει να τα πάρεις απο δω?

4Rnfp3.png

Κοριτσια αυριο εχω κλεισει κομμωτηριο και λεω να παω και h&m μηπως αγορασω τιποτα, χρειαζομαι και για τον βαγγελη παντελονια και πουλοβερ!

Το βραδυ θα ερθει και η πεθερα (δε σχολιαζω :tongue::tongue:) να κρατησει και τα 3 (πρωτη φορα) μηπως και καταφερουμε να βγουμε λιγο με τον αντρα μου, οι 2 μας μετα απο πολυυυυυ καιρο!!:):)

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...