Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Το Σάββατο 3/12 το απόγευμα, λεω να καλέσω μερικούς φίλους στο σπίτι με τα παιδάκια τους για να στολίσουμε το δέντρο μας, με λίγο φαγητό και μουσική.

Σκεφτηκα να το κάνουμε έτσι, για να ανέβει λίγο η πεσμένη μας διάθεση. Πώς σας φαίνεται?

Επίσης, θέλω να αγοράσουμε καινούργιο δέντρο, και μερικά καινουργια στολίδια, να ανανεωθούμε λιγάκι.

Γενικώς με έχει πιάσει μια φάση "κατι πρεπει να κανω για να μην μου σπάσουν τα νεύρα"

Ααχχ, πότε θα ξαναγίνω η παλιά καλή Γιώτα που ήμουν ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ

4Rnfp3.png

τον σκεπαζω με ενα παπλωμα χουχουλιαρικο πολυ ωραιο τ

αφου το βλεπεις κ λες θελω να μπω απο κατω

αλλα το πρωι ή κ το βραδυ που σηκωνομαι να τον δω ειναι ξεσκεπαστος πολλες φορες πανω στο παπλωμα με το κεφαλι απο την αλλη μερια???

Για τον δικό μου γιο μιλάς;;;;;;; Μα ακριβώς τα ίδια;;;;
στο συρταρι της κουζινας ο οποιος μικρος ξέρει και απασφαλιζει τα συρταρια και γενικως εχει μανια με τα μαχαιρια
Σαμουράι ο τυπάκος!
Ααχχ, πότε θα ξαναγίνω η παλιά καλή Γιώτα που ήμουν ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ
Σε λίγους μήνες. Υπομονή, ντέι μπάι ντέι καλύτερα

WN6Op3.png

εγω παντως χριστινα day by day χειροτερα με βλεπω. ειναι και που η ιλιανα αρρωσταίνει 3 εβδομαδες συνεχως μαλλον και δεν μπορω να σταματησω να ασχολουμαι με φαρμακα

4Rnfp3.png

εγω παντως χριστινα day by day χειροτερα με βλεπω. ειναι και που η ιλιανα αρρωσταίνει 3 εβδομαδες συνεχως μαλλον και δεν μπορω να σταματησω να ασχολουμαι με φαρμακα
Εδώ εγώ που έχω μόνο τον μικρό έχω αγανακτήσει, λογικό να βιδώνεις εσύ. Μόλις στρώσει το νάμπερ του, θα μπεις σε σειρά, τα φάρμακα του νάμπερ ουάν ασθενή θα γίνουν απλά καθημερινή ρουτίνα

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

τι να πω εγω.... εχτες χτυπιοντουσαν και ειπε ο Μαριος το εξης "να μην τον ειχες γεννησει, να ειμουν μονος" θυμωσα αλλα δεν ειπα τιποτα και την ωρα που ηταν να πιουν το γαλα στο κρεβατι τους πηρα μια μικρη βαλιτσα και εβαλα μεσα ρουχα του Γιαννη και ακολουθει ο παρακατω διαλογος με Μαριος

Μ- τι κανεις εκει?

Ε- ετοιμαζω τα πραγματα του Γιαννη μιλησα με τον μπαμπα και συμφωνησαμε να φυγει και να παει να μεινει με τη μαμα μου στην Αθηνα μεχρι να μεγαλωσει και θα πηγαινω εγω τα Σαβ/κα να τον βλεπω (ακουει ο Γιαννης και αρχιζει να χοροποηδα στο κρεβατι και να λεει ¨παω Αθηνα"

Μ- δεν θα παει πουθενα εδω θα μεινει

Ε- εσυ ειπες οτι δεν τον θες αρα σου κανω το χατηρι λαθος μου που νομιζα οτι ηθελες αδελφο επρεπε να σε αφησω μονο

Μ- Γιαννη θα πας Αθηνα;

Γ- παω Αθηνα -παω Αθηνα (στο κοσμο του):rolleyes:

κλεινω πορτα πισω μου και ακουω τον Μαριο να λεει στον Γιαννη αν σου ξαναπει η μανα σου (λες και αυτος εχει αλλη) να πας Αθηνα εσυ θα πεις οχι:P:p

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

και συνεχιζω ξαναπηγα μετα απο αρκετη ωρα μεσα και τον βρηκα κλαμμενο τον ρωτησα τι εχεις και ξεσπασε και μου ειπε οτι δεν θελει να φυγει και οτι τον αγαπαει του ειπα οτι ειναι στο χερι του και οτι του δινω περιθωριο ενα μηνα για να φτιαξει τη σχεση με τον αδελφο του αλλιως θα φυγει ο μικρος απο το σπιτι

.....μηπως ηταν λαθος ολο αυτο που εκανα και τον στεναχωρησα τοσο πολυ η αληθεια ειναι οτι πρωτη φορα ειδα τον Μαριο ξενυχτισμενο να κλαει στο μαξιλαρι του:( αλλα απο την αλλη θυμωσα με αυτο το ειπε ηταν πολυ βαρυ:confused:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

και συνεχιζω ξαναπηγα μετα απο αρκετη ωρα μεσα και τον βρηκα κλαμμενο τον ρωτησα τι εχεις και ξεσπασε και μου ειπε οτι δεν θελει να φυγει και οτι τον αγαπαει του ειπα οτι ειναι στο χερι του και οτι του δινω περιθωριο ενα μηνα για να φτιαξει τη σχεση με τον αδελφο του αλλιως θα φυγει ο μικρος απο το σπιτι

.....μηπως ηταν λαθος ολο αυτο που εκανα και τον στεναχωρησα τοσο πολυ η αληθεια ειναι οτι πρωτη φορα ειδα τον Μαριο ξενυχτισμενο να κλαει στο μαξιλαρι του:( αλλα απο την αλλη θυμωσα με αυτο το ειπε ηταν πολυ βαρυ:confused:

Εγω πιστευω μια χαρα τα ειπες, ουτε φωνες ουτε τιποτα,απλα τον εκανες να σκεφτει!Δε μπορουμε και να τα χαιδευουμε συνεχεια, χρειαζεται να ειμαστε και λιγο σκληροι καποιες φορες!

Διαφημίσεις

Καλημερα, TGIF ;););)

Ξανθη welcome back...Πολλες φορες σκεφτηκα τι να γινεσαι, το ειχα πει και στα κοριτσια, αλλα αφου δεν εμφανιζοσουν πουθενα, λεω εριξε μαυρη πετρα, χαχαχαχα!!!

Γιωτουλακι, θα περασουν ολα αυτα, μη στενοχωριεσαι, απλα ξερεις το νομο του μερφυ εεε??? Οσο για το δεντρο και τα στολιδια, μια χαρα θα κανεις να αγορασεις καινουργια, ειδα και μια προσφορα για δεντρο, θα την ποσταρω στο φεις...:):)

Το επομενο σ/κ παω κυπρο υποτιθεται...το θελω παρα πολυ απο τη μια, απο την αλλη ομως σκεφτομαι το μωρο με το θηλασμο...τελος παντων, θα πρεπει να το αποφασισω συντομα γιατι θα εχουν να γινουν αρκετες δουλιτσες. Επισης, λεω να παρω ενα ασημενιο χειροποιητο δαχτυλιδι για τη φιλη μου και ενα ωραιο βραχιολακι για το κοριτσακι της που ειναι 9 ετων. Υπαρχει ενα μαγαζι στο χαλανδρι που φτιαχνει πολυ ωραια κοσμηματα. Σας φαινονται καλα τα δωρα?

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Καλημερα, TGIF ;););)

Ξανθη welcome back...Πολλες φορες σκεφτηκα τι να γινεσαι, το ειχα πει και στα κοριτσια, αλλα αφου δεν εμφανιζοσουν πουθενα, λεω εριξε μαυρη πετρα, χαχαχαχα!!!

Γιωτουλακι, θα περασουν ολα αυτα, μη στενοχωριεσαι, απλα ξερεις το νομο του μερφυ εεε??? Οσο για το δεντρο και τα στολιδια, μια χαρα θα κανεις να αγορασεις καινουργια, ειδα και μια προσφορα για δεντρο, θα την ποσταρω στο φεις...:):)

Το επομενο σ/κ παω κυπρο υποτιθεται...το θελω παρα πολυ απο τη μια, απο την αλλη ομως σκεφτομαι το μωρο με το θηλασμο...τελος παντων, θα πρεπει να το αποφασισω συντομα γιατι θα εχουν να γινουν αρκετες δουλιτσες. Επισης, λεω να παρω ενα ασημενιο χειροποιητο δαχτυλιδι για τη φιλη μου και ενα ωραιο βραχιολακι για το κοριτσακι της που ειναι 9 ετων. Υπαρχει ενα μαγαζι στο χαλανδρι που φτιαχνει πολυ ωραια κοσμηματα. Σας φαινονται καλα τα δωρα?

Να πας Πολινα!Να περασεις καλα!Τα δωρα μια χαρα ακουγονται!Και θα τους αρεσουν πιστευω και ειναι και κατι που δεν πιανει πολυ χωρο στις αποσκευες σου!:wink:

τι να πω εγω.... εχτες χτυπιοντουσαν και ειπε ο Μαριος το εξης "να μην τον ειχες γεννησει, να ειμουν μονος" θυμωσα αλλα δεν ειπα τιποτα και την ωρα που ηταν να πιουν το γαλα στο κρεβατι τους πηρα μια μικρη βαλιτσα και εβαλα μεσα ρουχα του Γιαννη και ακολουθει ο παρακατω διαλογος με Μαριος

Μ- τι κανεις εκει?

Ε- ετοιμαζω τα πραγματα του Γιαννη μιλησα με τον μπαμπα και συμφωνησαμε να φυγει και να παει να μεινει με τη μαμα μου στην Αθηνα μεχρι να μεγαλωσει και θα πηγαινω εγω τα Σαβ/κα να τον βλεπω (ακουει ο Γιαννης και αρχιζει να χοροποηδα στο κρεβατι και να λεει ¨παω Αθηνα"

Μ- δεν θα παει πουθενα εδω θα μεινει

Ε- εσυ ειπες οτι δεν τον θες αρα σου κανω το χατηρι λαθος μου που νομιζα οτι ηθελες αδελφο επρεπε να σε αφησω μονο

Μ- Γιαννη θα πας Αθηνα;

Γ- παω Αθηνα -παω Αθηνα (στο κοσμο του):rolleyes:

κλεινω πορτα πισω μου και ακουω τον Μαριο να λεει στον Γιαννη αν σου ξαναπει η μανα σου (λες και αυτος εχει αλλη) να πας Αθηνα εσυ θα πεις οχι:P:p

Εγώ σε βρίσκω πολύ σωστή και ψύχραιμη πάντως, τον έκανες να σκεφτεί και παράλληλα του έδειξες ότι παίρνεις πολύ στα σοβαρά όσα σου λέει και τον θεωρείς ισότιμο μέλος της οικογένειας. Πιστεύω ότι μόνο θετικά αποτελέσματα θα έχει αυτή η κίνηση, περιμένουμε να μας πεις πώς πήγε;);););)

Καλημερα, TGIF ;););)

Ξανθη welcome back...Πολλες φορες σκεφτηκα τι να γινεσαι, το ειχα πει και στα κοριτσια, αλλα αφου δεν εμφανιζοσουν πουθενα, λεω εριξε μαυρη πετρα, χαχαχαχα!!! Γιωτουλακι, θα περασουν ολα αυτα, μη στενοχωριεσαι, απλα ξερεις το νομο του μερφυ εεε??? Οσο για το δεντρο και τα στολιδια, μια χαρα θα κανεις να αγορασεις καινουργια, ειδα και μια προσφορα για δεντρο, θα την ποσταρω στο φεις...:):)

Τα δώρα μια χαρά και το ταξίδι σου ακόμη καλύτερο, να πας να ξεσκάσεις, να δεις τη φίλη σου και να μην ανησυχείς καθόλου για το θηλασμό απλά να πάρεις το θήλαστρο μαζί σου και να τους αφήσεις αρκετό απόθεμα για τις μέρες που θα λείπεις:tongue::tongue::tongue::tongue:

Επίσης μια και είπες για δέντρο, στολίδια κλπ. όπως ξέρετε ο μπαμπάς μου τέλος Δεκέμβρη κλείνει το μαγαζϊ και έχει βάλει σε όλα τα Χριστουγεννιάτικα από 30% έως και 70%, αν είχατε κατά νου να ψωνίσετε και σας βολεύει η περιοχή που είναι το μαγαζί (δίπλα στο ΜΕΤΡΟ της Ακρόπολης) έχει πολύ ωραία πράγματα και σε πάρα πολύ καλές τιμές. Συγγνώμη εκ των προτέρων για τη διαφήμιση αλλά προσπαθώ να τον βοηθήσω όσο μπορώ τώρα που κλείνει οπότε το λέω παντού:P:p:p:p:p:p

Κατά τα άλλα είμαστε μια χαρά, περιμένω στις 12:30 τη διαιτολόγο (αδερφή της συννυφάδας μου) να με ζυγίσει και να ξεκινήσω τις προσπάθειες αναστήλωσης σιγά σιγά. Με τις κούτες έχω σχεδόν τελειώσει απλά μου έχουν μείνει βιβλία κλπ από το σαλόνι γιατί περιμένω τη μαμά μου να μου κάνει μια τεχνική στα έπιπλα που βάψαμε και μετά να τις αδειάσω και αυτές:P:p:p:p

dWXVp3.png

YqUap3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ξανθη καλωσ μασ ηλθεσ!!!!!μασ ελειψαν οι ατακεσ του μαριου!!!!!

πολινακι μια χαρα ακουγονται τα δωρακια!!!!με το καλο να πασ και να περασεισ σουπερ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εμεισ συζηταμε να παμε κανενα σ/κ 3μερο τσεσμε-σμυρνη.θα μεινουμε σμυρνη....αλλα την μια ειχε ο αντωνησ γενεθλια και ειχα τραπεζωματα,την αλλη ηταν η 11η νοεμβριου(επετειοσ απελευθερωσησ τησ χιου απο τουσ τουρκουσ-ε και δεν ελεγε εμεισ να παμε να την γιορτασουμε εκει....),μετα πλακωσαν τα μποφορ...ελπιζω να βρουμε ευκαιρεια.θα παρουμε μαζι και το αγγελικακι.την γεωργια θα την κρατησει η μαμα μου ,μιασ και ειπε να καθησει και εκεινη ενα 3μερο απο το μαγαζι...

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...