Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημερα!!!

Ξανθή έχουμε πολλα γκρουπ στο face!Αλλα δε σε βρισκω εκει να σου στειλω προσκληση!!:-(

Ρε παιδια η Παναγιωτα κοβει το μεσημεριανο υπνο..μπρρρρ...εχθες απο τις 8:30 το πρωι κοιμηθηκε 10 τοβραδυ και 8 το πρωι σημερα ορθια!!!Τιναζε την κουβερτα της, απλα στενοχωρηθηκα και νιωθω τυψεις που τη σκεπασα μονο με μια κουβερτα γιατι αν ζεσταθει κλαιει και τα πεταει ολα και το πρωι η μανα μου τη βρηκε παγωμενη...:-(:-(:-(

αυτο με τον υπνο το χω κι εγω μεγαλο θεμα

μεχρι τωρα δεν του χω βαλει υπνοσακο

τον σκεπαζω με ενα παπλωμα χουχουλιαρικο πολυ ωραιο τ

αφου το βλεπεις κ λες θελω να μπω απο κατω

αλλα το πρωι ή κ το βραδυ που σηκωνομαι να τον δω ειναι ξεσκεπαστος πολλες φορες πανω στο παπλωμα με το κεφαλι απο την αλλη μερια???

τι να κανω ?

παλι υπνοσακο?

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

που να ειμαι εδω απο δουλεια χαλια μιας και το big boss τα εκανε σκ...α και με το που σχολαω εχω να αντιμετωπισω τα gremlins ειδικα το μικρο ειναι σκετος μπελας εχτες ακουγα το Μαριο να φωναζει απο μεσα "βοηθεια θα με σκοτωσει" δεν εδωσα πολυ σημασια γιατι σκεφτηκα οτι σιγουρα ο μικρος θα τον χτυπαει και απλα ο μαριος ειναι υπερβολικος αλλα τον ειδα να τρεχει προς εμενα και ο μικρος απο πισω να τον κυνηγα με ενα μαχαιρι -χατζαρα:confused::confused:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Διαφημίσεις

αυτο με τον υπνο το χω κι εγω μεγαλο θεμα

μεχρι τωρα δεν του χω βαλει υπνοσακο

τον σκεπαζω με ενα παπλωμα χουχουλιαρικο πολυ ωραιο τ

αφου το βλεπεις κ λες θελω να μπω απο κατω

αλλα το πρωι ή κ το βραδυ που σηκωνομαι να τον δω ειναι ξεσκεπαστος πολλες φορες πανω στο παπλωμα με το κεφαλι απο την αλλη μερια???

τι να κανω ?

παλι υπνοσακο?

Oχι καλε σκεπασμενη ηταν αλλα με μια κουβερτα μονο,μονή που τη στερεωνω οχι απλα στα πλαγια της κουνιας αλλα κατω απο το στρωμα!!!Δε φευγει με τιποτα! σεντονι δε θελει...και κανει πολυ κρυο τη νυχτα στο σπιτι, απο αποψε παπλωμα!!Της πηρα καινουργιο με τη ντορα απλα ειναι για μονο κρεβατι,θα δω ομως,θα το χωρεσω στην κουνια!Απο μερα σε μερα περιμενουμε το κρεβατι μας,αντε να δουμε!

Ξανθη κι εγω εχω κατουρηθει στα γελια!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:αλλα χατζάρα???Που τη βρηκε?

στο συρταρι της κουζινας ο οποιος μικρος ξέρει και απασφαλιζει τα συρταρια και γενικως εχει μανια με τα μαχαιρια

Τα απασφαλιζει ε?Εμας αμα βρει κανενα ανοιχτο αντε να παρει καμια πετσετα αλλιως φωναζει οτι το ξεχασαμε ανοιχτο και το κλεινει!Οσο για τα μαχαιρια επειδη ειδα ενα που ειχε στην ακρη του παγκου η μανα μου μια μερα και φωναζα,μαχαιρια απο δω κι απο κει,προσεχε μην τα παρει το παιδι κλπ, ε απο τοτε μολις δει αδεσποτο μαχαιρι φωναζει:μαχαιρια!!!!Παιδι μου!!!

Διαφημίσεις

εξαρταται απο ποσο ζωηρα ειναι εμεις ειμαστε στη φαση που λεμε οτι αυτα τα 2 δεν πρεπει να συναντηθουν ποτε μεχρι να γινουν 18-20 χρονων , αφου τωρα κανουμε τον διαιτητη αναμεσα τους ....πολυ σκληρα παιδια και τα δυο....πολυ ξυλο πεφτει (αναμεσα τους)

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...