Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλε ξανθήηηηη, ζειιιιιιςςςςς?

Μαριλου ξέχασες την Κωνσταντίνα νομίζω (τι καρφί που είμαι)

Εγώ Ξανθή μου δεν παω για δεύτερο, εκτός απροόπτου πάντα.

Για πες, τι άλλα νέα?

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

ωραια σας βρηκα μετα απο πολυ καιρο!!!!
Ουστ ρε, πας και μιλάς για τα ηλεκτρονικά τσιγάρα κι από δω κιχ εεεεε; :cool:

Α για να ξέρετε, εγώ την τσάκωσα στο πάρεντς και της έβαλα πόστα κι ήρθε :lol:

Βασικά χτύπησε γκαστρίτιδα το καφέ μας:P:p:p:p Πιο συγκεκριμένα: H irini83 έκανε την αχή με το 2ο και μετά η Pola τον Απρίλιο έκανε το 3ο, εγώ τον Ιούλιο το 2ο, το fatsaki το Σεπτέμβρη το 2ο, η staxi τον Οκτώβη το 2ο και τώρα περιμένουμε την άλλη βδομάδα το 2ο της anna_ath και τον Απρίλιο το 2ο της katerina26;););););)
Ξέχασες και την Κωνσταντίνα και την Βαλ (τις πιο νέες της παρέας δεν τις ξέρει)

WN6Op3.png

Ουστ ρε, πας και μιλάς για τα ηλεκτρονικά τσιγάρα κι από δω κιχ εεεεε; :cool:

Α για να ξέρετε, εγώ την τσάκωσα στο πάρεντς και της έβαλα πόστα κι ήρθε :lol:

Ξέχασες και την Κωνσταντίνα και την Βαλ (τις πιο νέες της παρέας δεν τις ξέρει)

πραγματικα δεν σας εβρισκα εβαλα στην αναζητηση να βρω το cafe ασε που δεν ειχαμε internet αλλα επειδη τα πραγματα δεν πανε καλα στη δουλεια μας το συνδεσαν παλι γιατι ερχομασταν και δεν ξεραμε τι να κανουμε ..εχω διαβασει τα απαντα της Μαντά και συνεχιζω , ετσι ξεσηκωθηκαμε και μας το εβαλαν παλι

αντε να σας πω και ατακα του Μαριου πρωι πρωι τον ετοιμαζα γιατι εχουν γιορτη για το Πολυτεχνειο μου ειπε οτι εφτιαξαν ενα κανονι και το στολισαν με γαρυφαλα και στο καπακι με ρωτησε αν ειμουν και εγω στο Πολυτεχνειο του ειπα οτι δεν ειχα γεννηθει ακομα αλλα ηταν ο μπαμπας μου τοτε και μου ειπε τι τον κυνηγουσε να τον σκοτωσει ο Γεωργιος.....Παπαδάκης:tongue:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Καλημερα!!!

Ξανθή έχουμε πολλα γκρουπ στο face!Αλλα δε σε βρισκω εκει να σου στειλω προσκληση!!:-(

Ρε παιδια η Παναγιωτα κοβει το μεσημεριανο υπνο..μπρρρρ...εχθες απο τις 8:30 το πρωι κοιμηθηκε 10 τοβραδυ και 8 το πρωι σημερα ορθια!!!Τιναζε την κουβερτα της, απλα στενοχωρηθηκα και νιωθω τυψεις που τη σκεπασα μονο με μια κουβερτα γιατι αν ζεσταθει κλαιει και τα πεταει ολα και το πρωι η μανα μου τη βρηκε παγωμενη...:-(:-(:-(

τα ιδια κανει και ο δικος μου μα με τιποτα να μη σκεπαζεται....σηκωνομαστε το βραδυ και τον σκεπαζουμε

εγω εχω αλλο θεμα σταματησε να πινει γαλα φρεσκο σκετο και το ζητα με καφε (νες κουικ):tongue::tongue:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Διαφημίσεις

Καλημερα κορίτσακια!!

Ξανθή καλως ήρθες κ πάλι!

Δουλειά σήμερα κ μετα κομμωτήριο! Αντε να μαζευτει λίγο αυτό το μαλλί μου γιατί κ αρχισαν να φαίνονται ασπρες τρίχες κ θα αρχίσω να το πατάω εκεί που χει φτάσει! Θα κουρευτεί κ η Ζωή(το πολύ μαλλι που έχει)...αν κάτσει βέβαια! :tongue::tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

οκ την πηρα την προσκληση αλλα δεν μπορουμε να μπουμε στο face απο τη δουλεια

Για πειτε κανενα νεο τι κανει η Μαριαννα ,η Κας δεν πιστευω να εγκυμονουν και αυτες;

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

καλημερα!!!

Ξανθη καλως μας ηρθες κ παλι!

ο μικρος μου ειναι αρρωστος απο την Δευτερα το απογευμα

πηγε κανονικα παιδικο και οταν ξυπνησε ειδα τσιμπλες στο ματι

το επομενο πρωι τον πηγα νοσοκομειο για να τον δει οφθαλμιατρος τελικα ειχε πολυ κοσμο κ τον ειδε παιδιατρος ηδη βαζαμε ενα κολυριο αλλα μας εδωσε κι ενα σιροπακι γιατι εχει μυξες το αεριους

μα 2 μηνες πρωι μεσημερι βραδυ ορο και αυτες οι παλιομυξες δεν λενε να φυγουν?

φυσικα απο το ενα ματι μετα κολλησε κ το αλλο επιφυκιτιδα

και σημερα που ηταν καλυτερα τα ματακια κ ειπα να τον στειλω παιδικο

το πρωι δεν ηθελα γαλα και να σου κ ενα ωραιο μετουδακι

μεχρι τωρα εκανε 2 φορες

ελπιζω να σταματησουν εκει

αυτα

κατα τα αλλα χθες βραδυ αναψαμε κ καλοριφερ!!!

ααααχ τι ωραια ζεστουλα!!!

αλλα νομιζω οτι ειμαστε οι μονοι που αναψαμε:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

και λεμε καθε βραδυ να το καιμε

την ημερα βολευομαστε με το κλιματιστικο

παλιοκυβερνησεις....πως μας καταντησανε ετσι ρε παιδι μου????

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Καλημερα κορίτσακια!!

Ξανθή καλως ήρθες κ πάλι!

Δουλειά σήμερα κ μετα κομμωτήριο! Αντε να μαζευτει λίγο αυτό το μαλλί μου γιατί κ αρχισαν να φαίνονται ασπρες τρίχες κ θα αρχίσω να το πατάω εκεί που χει φτάσει! Θα κουρευτεί κ η Ζωή(το πολύ μαλλι που έχει)...αν κάτσει βέβαια! :tongue::tongue::tongue:

ετσι ετσι μανα κ κορη τα beute τους!!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

καποια πουλακια μου ειπαν οτι επανηλθε η ξανθη κι ηρθα να δω

που εισαι καλεεεε????:tongue:

επιτελους διαβασα για μαριο και γελασα παλι. αλλα βλεπω οτι και ο δευτερος μια χαρα ιδιος ειναι.

οχι εγω εγκυος δεν ειμαι και οσο κι αν θα το θελα, θα το αποφυγω.

Κατερινα ΜΗΝ ασχολεισαι!!! οσο βλεπει οτι το κανετε θεμα,τοσο θα το συνεχιζει. Μη δινεις σημασια καθολου.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...