Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!

Χθες γυρισα σπιτι,εχει γινει τελειο!Κρεμασα και τις περισσοτερες κουρτινες...οσες δλδ δεν ηθελαν σιδερο...και ειναι κουκλί!Κοιμηθηκα σπιτι αν και μυριζει πολυ η μπογια ακομα και δεν ξερω τι να κανω με τη μικρη,να την παρω σπιτι?Θελει και ο Κωστας να την παρουμε,να μη μαθαινει λεει με τους παππουδες (κολλημα μεγαλο μιλαμε...) αλλα αν μυριζει πως θα κοιμηθει το παιδι?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κι από μένα, τι κάνετε?

Δήμητρα να χαίρεσαι το σύζηγο. Με το καλό να ξεμπερδεύεις και με τα θέματα υγείας σου εύχομαι.

Αννούλα έφτασε ο καιρός ε? Αντε ποιος σας πιάνει.

Κατερίνα ωραίο το σπίτι ε? Τελικά η κρεβατοκάμαρα πώς είναι?

Εμείς σας τα είπα τα νέα μας στο fb, η Ιλιάνα έχει στρεπτοκοκκική αμυγδαλίτιδα, εξού και ο ακατέβατος πυρετός την Κυριακή το βράδυ. Ευτυχώς απο θέμα πυρετού είναι καλά, έχουμε ήδη ξεκινήσει αντιβίωση, σε συδνιασμό με την αγωγή της ομοιοπαθητικής για την ωτίτιδα, την οποία όπως είδε η γιατρός εχτές τα αυτιά της, μου είπε οτι αν δεν την είχε δει πριν 5 μέρες, δεν θα μπορουσε να πιστέψει ότι εχει παει τόσο καλά με την ομοιοπαθητική.

Βέβαια τώρα με την αντιβίωση, και αφου μίλησα και με την ομοιοπαθητικό η οποία επίσης μου είπε κατευθείαν να της δωσω την αντιβιωση της παιδιατρου για την αμυγδαλίτιδα, η αγωγή της ωτίτιδας την καλύπτει κατά 60%, αλλα αφού πανε καλα τα αυτιά, θα την ξαναδει η παιδιατρος μολις τελειωσει η αντιβιωση για να συνεχίσουμε αν είναι λίγο ακόμα αγωγή για την ωτίτιδα. Βρε που μπλέξαμε...

Αισθάνομαι όμως ότι εχουμε φαει γερή μουτζα ρε παιδιά. Ξεκινώντας απο το έμφραγα, με το που βγήκαμε απο το νοσοκομείο, η Ιλιάνα επαθε γαστρεντερίτιδα την οποία μετέδωσε και στο Νίκο, μετά ωτίτιδα και τώρα αυτό. Και μιλάμε για ένα παιδί που δεν αρρωσταίνει συχνά. Τι να πω. Ευτυχως τώρα ξεκινήσαμε και την αγωγή της ομοιοπαθητικής για τόνωση του οργανισμού και ελπιζω να συνέλθει λίγο και να πάρει τα πάνω της. Με έχει παρει τόσο απο κάτω, οσο δεν λέγεται.

Σημερα ειναι παλι σπίτι με τον μπαμπα και τη γιαγιά, οπως και αύριο και απο πέμπτη αν είναι καλά, θα την στείλω πάλι σχολείο.

4Rnfp3.png

Γιωτα περαστικα!!!

Μην το βλεπεις ετσι,σα μουτζα, ετυχε να λες για να πανε ολα καλυτερα!!!

Εγω εχω παρατηρησει οτι οσο δυσκολα αρρωσταινε μεχρι περυσι, τοσο πιο ευκολα την αρπαζει φετος και η δικια μου, το στο καλο, οσο μεγαλωνουν ασθενει το ανοσοποιητικο τους??Τι να πω...

Τελικα το δωματιο μας εγινε τελειο!Μπηκαν και 2 πινακες στον σκουρο τοιχο που ταιριαζουν παρα πολυ!Χθες δεν κρατηθηκα,κρεμασα και τις κουρτινες!Το παιδικο αλλο πραμα αλλα και το σαλονι που καναμε ενα μεγαλο τοιχο σομον εγινε πολυ ζεστο!!!Δεν το περιμενα τοσο καλο!Και να σκεφτειτε οτι εγω μονο για το παιδικο διαλεξα χρωματα,ολα τα αλλα ο Κωστας!Και χρωσταω και ενα μεγαλο δωρο στον πατερα μου που εκανε ολη τη δουλεια!!!

Μπράβο, τι ωραία που είναι να ανανεώνεται το σπίτι. Ανανεώνεσαι κι εσύ ο ίδιος.

Πάντως παρολη την κακή διάθεση που με διακατέχει, ανυπομωνω να περάσουν λίγο ακόμα οι μέρες να στολίσουμε το σπίτι. Οξύμωρο είναι το ξέρω, αλλα ίσως έτσι φτιάξει και η διάθεσή μου

4Rnfp3.png

Καλημερα κοριτσια!

Ειμαι χαλια, βασικα σημερα που ηρθα στη δουλεια μου φαινεται σα να ειμαι εδω συνεχομενα μερες...ποσες ωρες περναω εδω και ποσες σπιτι μου...δε με αφηνε και η μικρη να φυγω...και με το δικιο του το παιδι, ποσο με βλεπει?

Παιδια εχω μεγαλο προβλημα με τον υπνο της.Το μεσημερι πλεον την αφηνω να κοιμηθει 1,5 ωρα μονο, 2-3:30 μπας και ξανακοιμηθει νωρις το βραδυ, ε εχθες στη μανα μου μεχρι και απο το παρκο πηγε να πηδηξει 11 παρα..δεν κοιμαται με τιποτα,δεν κλεινουν τα ματια της...ειμαστε 1 ολοκληρη ωρα απο πανω της να λεμε παραμυθια και να πω την αληθεια δεν αντεχω τοσο πολυ σκυμμενη απο πανω της,αν φυγω σηκωνεται ορθια φωναζει...τωρα που θα ερθει το καινουργιο κρεβατι δλδ θα κυνηγιομαστε μεσα στο σπιτι?Μα ξυπνια απο τις 3:30 μεχρι τις 11?Δε νυσταζει?

Σκεφτομαι να σταματησω εντελως να ασχολουμαι,ας πηγαινει στο κρεβατι 12-1 οτι ωρα θελει και το μεσημερι να μην ξανασχοληθω ποτε να τη βαλω για υπνο!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Χιες βραδυ 3-5 ήμουν έτοιμη για μαιευτήριο...μιλάμε για πολλές συσπάσεις κ είχα διπλωθεί...τελικά στο δίωρο ηρέμησα κ με πηρε ο ύπνος...κ σήμερα δεν είμαι κ πολύ στα καλά μου αλλα τουλάχιστον πρόλαβα κ πήγα κ πήρα νυχτικές οπότε δεν θα μαι γυμνή αν γεννήσω!:tongue:

Η Ζωή πήγε παιδικό σήμερα όλο χαρά κ η δασκάλα της μου είπε να μην την σταματήσω καθόλου από το σταθμό πριν κ αφου γεννήσω γιατί μου λεει θα χασει το ρυθμό της γιατί είναι κ μεγαλο το διάστημα που έλεγα να τη σταματήσω...από τώρα μέχρι μετα τα Φώτα...μου είπε θα με ενημερώνει αν παιζει καμια ιωσούλα για να περνουμε τα μέτρα μας....;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

καλα ειναι τα γκρεμλινς βρηκε ο Φιλιππος τον Ναθαναηλ μαλλον εμενα πρεπει να βλεπετε στις οικογενοιακες ιστοριες

Στη δουλεια μας ειχαν κοψει το Internet και απο το σπιτι ηταν πολυ δυσκολο να μπαινω ξεμπερδευω μαζι τους 10-11 το βραδυ και μονο ορεξη για pc δεν ειχα

Να υποθεσω οτι καποιες περιμενετε δευτερο παιδακι;;;;

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Διαφημίσεις

ναι ολα καλα προσπαθω να τα βγαλω περα με 3 αντρες.....αν μπορεις να το πεις καλα αυτο

Ο αντρας μου παραπονιεται οτι δεν ειμαι εκει γιαυτον

Ο Μαριος ερωτευμενος με 2 και δηλωνει καλλιτεχνης (αρχισε και μαθηματα ζωγραφικης)

Ο Γιαννης σκετος σουγκλακος οπου μας βρει μας βαραει και μας πεταει αντικειμενα

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

καλα ειναι τα γκρεμλινς βρηκε ο Φιλιππος τον Ναθαναηλ μαλλον εμενα πρεπει να βλεπετε στις οικογενοιακες ιστοριες

Στη δουλεια μας ειχαν κοψει το Internet και απο το σπιτι ηταν πολυ δυσκολο να μπαινω ξεμπερδευω μαζι τους 10-11 το βραδυ και μονο ορεξη για pc δεν ειχα

Να υποθεσω οτι καποιες περιμενετε δευτερο παιδακι;;;;

Βασικά χτύπησε γκαστρίτιδα το καφέ μας:P:p:p:p Πιο συγκεκριμένα: H irini83 έκανε την αχή με το 2ο και μετά η Pola τον Απρίλιο έκανε το 3ο, εγώ τον Ιούλιο το 2ο, το fatsaki το Σεπτέμβρη το 2ο, η staxi τον Οκτώβη το 2ο και τώρα περιμένουμε την άλλη βδομάδα το 2ο της anna_ath και τον Απρίλιο το 2ο της katerina26;););););)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Βασικά χτύπησε γκαστρίτιδα το καφέ μας:P:p:p:p Πιο συγκεκριμένα: H irini83 έκανε την αχή με το 2ο και μετά η Pola τον Απρίλιο έκανε το 3ο, εγώ τον Ιούλιο το 2ο, το fatsaki το Σεπτέμβρη το 2ο, η staxi τον Οκτώβη το 2ο και τώρα περιμένουμε την άλλη βδομάδα το 2ο της anna_ath και τον Απρίλιο το 2ο της katerina26;););););)

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...