Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Εμεις εδω τα γνωστά. Ο Νίκος σπίτι ακόμα, με αρκετα νευράκια μπορώ να πω και στον κόσμο του (περισσότερο από ότι παλιότερα), η Ιλιάνα με ωτίτιδα και πολύ καλή πορεία με την τουαλέτα. Ηθελα να σε ρωτήσω, βγαίνει καθόλου έξω ο Νίκος;

Στο σχολείο της μου είπαν παρα πολύ καλά πράγματα, αλλα αυτό που με έκανε να συγκινηθώ, ήταν όταν μου ανέφεραν ότι στην τάξη της υπάρχει ένα παιδάκι με κάποιες ιδιαιτερότητες και ότι η Ιλιάνα το έχει πάρει υπο την προστασία της. Φροντίζει να έχει πάντα τα παιχνίδια που του αρέσουν δίπλα του διεκδικώντας τα από τα άλλα παιδιά, τον ενημερώνει για το φαγητό του, του δίνει την πιπίλα του αν του πέσει κάτω. Και μου είπε ότι μόνο η Ιλιάνα το κάνει αυτό, κανενα άλλο παιδάκι. Και πραγματικά χάρηκα πάρα πολύ γι αυτό.

Ε εντάξει, εδώ συγκινήθηκα εγώ και νιώθω περήφανη για το δικό σου παιδί!
περα από τις 38 δεν θελει ο ντοκ να περιμένουμε για φυσιολογικά....
Γιατί; (στη Ζωή έκανες καισαρική; ) Πως είναι σήμερα η μικρή;

Εγώ έχω πήξει με δουλειά που μου φόρτωσε ο άντρας μου (αφού είμαστε οικογένεια μοιραζόμαστε και τις μπίζνες!) επειδή δεν προλαβαίνει και πρωί βράδυ μ'αυτό ασχολούμαι. Δεν θα αναλύσω τα υπόλοιπα, είμαι πολύ κουρασμένη γενικά, σήμερα τουμπάνιασα στο κλάμα το πρωί. Ευτυχώς σήμερα θα μείνει στης μάνας του, αφού αύριο θα ξεκινήσουν από τα νότια με 2 αυτοκίνητα, με τον αδερφό του για αεροδρόμιο. Φεύγουν για αστραλία, δεν ξέρω πότε θα τους ξαναδούμε! Για τον Αλε στεναχωριέμαι που τα πάει καλά με τις ξαδέρφες του και τώρα θα τις ξεχάσει μέχρι να ξαναβρεθούνε.

Είχα γράψει κι άλλα αλλά άμα είναι κοινή θέα... άστα, τα έσβησα, θα σας τα πω από κει -----> fb

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!!!

Ναι κρις στη Ζωή είχα κάνει καισαρική!

Η Ζωή χθες με τρομαξε πολύ....δεν είχε φαει τπτ από τις 12 μεχρι τις 8...δεν έπινε κ νερό δεν κατουρησε από τις 4 μεχρι τις 11 που κοιμήθηκε είχε κάνει κ ένα 39 πυρετό κ γενικά όλη μέρα ήταν περίπου στο 38....το βραδυ τη μπουκωνα συνέχεια νερό κ κατουρησε ευτυχώς στη πάνα στον ύπνο της....τώρα ακομα κοιμάτε αλλα θα την ξυπνήσω σε λιγο να δω πως είναι!:-(

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Ε εντάξει, εδώ συγκινήθηκα εγώ και νιώθω περήφανη για το δικό σου παιδί!

Γιατί; (στη Ζωή έκανες καισαρική; ) Πως είναι σήμερα η μικρή;

Εγώ έχω πήξει με δουλειά που μου φόρτωσε ο άντρας μου (αφού είμαστε οικογένεια μοιραζόμαστε και τις μπίζνες!) επειδή δεν προλαβαίνει και πρωί βράδυ μ'αυτό ασχολούμαι. Δεν θα αναλύσω τα υπόλοιπα, είμαι πολύ κουρασμένη γενικά, σήμερα τουμπάνιασα στο κλάμα το πρωί. Ευτυχώς σήμερα θα μείνει στης μάνας του, αφού αύριο θα ξεκινήσουν από τα νότια με 2 αυτοκίνητα, με τον αδερφό του για αεροδρόμιο. Φεύγουν για αστραλία, δεν ξέρω πότε θα τους ξαναδούμε! Για τον Αλε στεναχωριέμαι που τα πάει καλά με τις ξαδέρφες του και τώρα θα τις ξεχάσει μέχρι να ξαναβρεθούνε.

Είχα γράψει κι άλλα αλλά άμα είναι κοινή θέα... άστα, τα έσβησα, θα σας τα πω από κει -----> fb

Εγω τωρα καταλαβαινω οτι ο αντρας σου φευγει για Αυστραλια....:(:confused:

Καλημερα κοριτσια...το σπιτι μου ειναι ενα χαος!Ολα στη μεση ετοιμα να ξεκινησει το βαψιμο αυριο..τωρα σε 2 μερες ολοκληρο σπιτι πως θα προλαβουν 2 ατομα δεν ξερω...

Σημερα επισης ξαναδινω για διπλωμα...αν δεν το παρω θα παρω την καρτα μου και θα παω να κανω μαθηματα σε αλλη σχολη...

καλημερα!!!

βρεχει.... δεν μ αρεσει η βροχη..

Αννα περαστικα σας

να ναι καλα η Ζωουλα μας!!!

Χριστινακι μου υπομονη ολα θα περασουν ολοι περναμε δυσκολες μερες ....

δυναμη πρεπει να εχουμε να προχωραμε κι οπου μας βγαλει

θα ρθουν και οι καλυτερες μερες που θα παει...:confused::confused::confused::confused:

κι εμεις χθες ειχαμε εναν τραυματισμο

ο τσατιλας μου τσατιστηκε πολυ και πεταξε τα παραμυθια του απο το κομοδινο στην κρεββατοκαμαρα πατησε πανω τους γλυστισε και παρτον κατω με τα μουτρα

για κακη μασ τυχη το συρταρι ηταν λιγο ανοιχτο και να τα αιματα απο το φρυδακι του:-(:sad::-(:sad:

τωρα ειναι με τσιρωτο ευτυχως δεν το πειραζει αλλα κ πιο ευτυχως ειναι επιφανειακο

τωρα τον πηγα παιδικο

και περιμενω να βαψω το μαλλι

η ριζα μην σας πω που εφτασε

κ θα τα κανω πιο σκουρα να μην φαινεται τοσο γρηγορα η ριζα και χρειαζεται να τα βαφω συχνα

τα ρεμαλια ....ξερετε ποιοι μας εχουν κανει να σκεφτομαστε και το ενα ευρω που θα το ξοδεψουμε

αι στο δ....ο ΟΛΟΙ τους

εφαγαν εφαγαν κ τωρα εμεις πληρωνουμε τα "τραπεζια"

πηγα χθες στην δεη για πληρωμες και φυσικα εχουμε κ συνεχεια...αντε!!!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

καλη επιτυχια Κατ!!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστω βρε Δεσποινα...να τελειωνω να μην πληρωνω πια και να γυριζω και νωρις στο σπιτι μου το απογευμα...δεν αντεχω αλλο τοση κουραση!!

Kαλημέρα κορίτσια.Εμείς εδώ με το μικρό ταλιμπανάκι να εξελίσεται σε όλο και πιο ζωηρό παιδάκι.Δεν υπάρχει κάτι που να πάω να κάνω και ναην γίνει το δικό της.Απο το να διαλέξει την κάλτσα που θα φορέσει το πρωί στο σχολείο,μέχρι το κοκαλάκι στα μαλλιά.Μα τόση ανεξαρτησία πιά?Απο τόσο μικρά?Επίσης αν δεν γίνει σε κάτι το δικό της χτυπιέται στα πατώματα και το έχει βρει μπαλάκι και πηγαίνει μια στον έναν μια στον άλλον και εμείς για να μην κλαίει γιατί έτσι σταματαέι σε όποιον πηγαίνει την καλοπιάνουμε και ηρεμεί η μάλλον ξεχνιέται.Οπως έλεγα και πριν λίγο στο fb εφαρμόζω την τεχνική του ξεγελάσματος.Προσπαθώ οταν βλέπω οτι κολάει σε κάτι να της αποσπώ την προσοχή με κάτι άλλο.Ολο και κάτι βρίσκω κάθε φορά και απ'οτι βλέπω πιάνει.Ο άντρας μου όμως δυσκολευεται σε αυτό και το αποτέλεσμα είναι η μικρή να ουρλιάζει για να γίνει το δικό της.Εχτες πχ της είχε πάρει μια μικρή μπαλίτσα,θαυματουργή δε η οποία οταν την πετάς κατώ ανάβει φωτάκια και είχε φαει κόλημα η μικρή να την πετάει ψηλά με αποτέλεσμα να πηγαίνει στην τηλέοραση στα κεφάλια μας και θα μπορούσε να φέρει πολλά πράγματα κάτω απο το σαλόνι όπως κορνίζες και διάφορα άλλα.Τής το είπαμε μια,δυο,τρεις οτι πρέπει να την πετάει κάτω μόνο την μπάλα για να μην κάνει καμια ζημιά αλλά τίποτα αυτή εκεί ήθελε ψηλά.Του λέω πάρε την μπάλα και ξεγέλαση την λίγο γιατί εγω εκανα δουλειά στην κουζίνα,εκείνος την έπιανε στο μιλητό και καλά να της δώσει να καταλάβει και ταυτόχρονα κράταγε την μπάλα στο χέρι του και δεν της την έδινε.Εγινε ο κακός χαμός.Οχι μονο δεν άκουγε τι της έλεγε αλλά χτυπιόταν για να πάρει την μπάλα.Γεινικά λέω δεν καταλαβαίνουν οτι σε αυτή την φάση που είναι τα παιδιά όσο και να τους μιλάς την ώρα της κρίσης δεν πρόκειται να σε ακούσουν και γι'αυτό πρέπει να βρίσκουμε άλλες ιδεες για να τα κάνουμε να ξεχνάνε αυτό που έχουν στο μυάλό τους εκείνη την στιγμή.

SI5Yp3.png

Hello girls, τι κάνετε?

Εμεις καλά, εδω, απολαμβάνουμε τον κρύο καιρό. Ανοίγουμε καμια πόρτα να βγούμε λίγο στον κήπο να αφήσουμε κάτι και μυρίζει σαν χωριό. Μυρωδιά τζακιού, βρεγμένου χώματος, κρύο, αέρας... πολύ μου αρέσει.

Αύριο θα πάμε να δούμε και το λεχούδι μωρακι της ξαδελφης μου. Θα αφήσουμε την Ιλιάνα στους γονείς μου το πρωί, θα παμε να τους δούμε και θα γυρίσουμε να την πάρουμε και θα φαμε εκεί για μεσημέρι. Οπότε, ούτε μαγείρεμα αύριο, ούτε τίποτα.

Κατερίνα τι έκανες με το δίπλωμα? Εγώ είχα αποφασίσει εξαρχής οτι θα λαδώσω γιατί βαριόμουν τα κοψίματα και ξανα να δίνω. Και φαντάσου είχα λαδώσει και είχα και τρελλό άγχος. Αφου μου μιλούσαν οι εξεταστές και δεν τους άκουγα. Που να μην είχα λαδώσει. Αλλα το ειχα σκεφτεί ώς εξής: Αν δεν λαδώσω υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να κοπώ. Θα πληρώσω καινουργια παράβολα και τη δεύτερη φορά θα λαδώσω σίγουρα. Οποτε το εκανα εξαρχής για να τελειώνω. Και όπως είπαν και τα κορίτσια πιο πάνω, δεν ξέρεις να οδηγείς όταν παίρνεις το δίπλωμα. Κανείς δεν ξέρει. Μετά μαθαίνεις με την τριβή.

Χριστίνα, για το Νίκο που με ρώταγες... Βγαίνει έξω, όχι πολυ συχνά βέβαια, αλλα βγαίνει. Δουλειά θα γυρίσει την επόμενη Δευτέρα (οχι στις 14/11, στις 21/11). Ευτυχώς βάλαμε το συνδρομητικό του ΟΤΕ και χαζολογαει με τα ντοκιμαντέρ και του περνάει η ώρα ευχάριστα γιατί έχει αρχίσει να κόβει φλέβες.

Άννα περαστικά στη Ζωή, ελπίζω να είναι καλύτερα τώρα

4Rnfp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε?γιωτα λογικα εχει συνελθει ο συζυγοσ!!καλη αναρρωση!!οσο για το θεμα <εξω> ,να προσπαθειτε να κανετε αρκετεσ βολτουλεσ γιατι θυμαμαι κ απο τον πατερα μου που ειχε φρικαρει πολυ με την κλεισουρα επειτα απο τισ επεμβασεισ!!

!!αννα ,τι γινεται με την ζωη?τησ περασε?

περασαμε κι εμεισ μια γαστρεντεριτιδα οικογενειακωσ!!!χαλια!!!!!!τωρα αναρρωνουμε!!!!

κατ ,μην στεναχωριεσαι κ να μην σε παιρνει απο κατω!!!την επομενη φορα θα το παρεισ σιγουρα!!!!!!!!

κ οπωσ σου ειπαν τα κοριτσια ,μετα την αποκτηση του διπλωματοσ ειναι που εξοικιωνεσαι ,που ξεσπασ που λενε!!!

οσο για τα λαδωματα,κι εδω πεφτει πολυ λαδωμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εγω το ειχα παρει με την πρωτη,πριν 8 χρονια.αλλα να σκευτειτε οτι ο ιδιοσ ο δασκαλοσ μου ειχε προτινει να λαδωσω προσ δικη μου διευκολυνση!!!!!!!!!!!!!!!(υποθετω οτι θα επαιρνε κ αυτοσ μεριδιο)!!!!!!!

επειδη πεισμωσα το αρνηθηκα και ευτυχωσ δικαιωθηκα που πιστεψα στον εαυτο μου...παντωσ θυμαμαι που με ειχαν ξεσκισει.αλλα οχι οτι εαν ηθελαν δεν μπορουσαν να με κοψουν ,αφου αυτοι μπορουν να βρουν το οτιδηποτε για να σε κοψουν..

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και καλη βδομαδα!!

Διπλωμα δεν πηρα ουτε αυτη τη φορα αλλα εφταιγε η ηλιθια δασκαλα μου και μονο αυτη που σε ολη την εξεταση μου εσπασε τα νευρα!Μεχρι και πεταλια μου παταγε!Τα ακουσε και αυτη και εγω που προσπαθωντας να δω τι θελει και φωναζει το τελευταιο λεπτο, στην τελευταια διασταυρωση πριν τελειωσω περασα ενα στοπ αερααααα....Δεν ξερω αν θα συνεχισω, παντως σιγουρα με αλλο δασκαλο!

Βαψαμε και το σπιτι μας αυτο το σκ!Ευτυχως σε 2 μερες το τελειωσαμε!!Εγω με το παιδι μενουμε στη μανα μου και ισως γυρισουμε σημερα αν και θελει σφουγγαρισματα κλπ!

Καλημέρα κορίτσια!!!

Ήρθα από τη δουλειά σήμερα κ τι το θελα? Βρήκα λάθος που χω κάνει των 180 ευρώ...εχω χρεωσει πελάτη λιγότερο κ το θέμα είναι το λέω??? κ αν τα πληρώσει εχει καλως(γιατί η συγκεκριμένη ξοφλάει καθε βδομάδα κ αφορα προηγούμενη εβδομάδα) γιατί αλλιως μάλλον θα χρεωθω εγώ ή δεν το λέω κ αν το παρει χαμπάρι κανεις κανω τη χαζή?:rolleyes::-(

Η Ζωή εχει πλέον μονο κακακια σαν κρεμα μια φορά τη μέρα αλλα δεν τρωει σχεδόν τπτ...με το ζόρι πίνει κ λιγα υγρα αλλα από κέφι είναι μια χαρά! Της χαιδευω το κορμάκι κ πιάνω όλα της τα κοκαλα...μιλάμε είμαι να σκάσω αλλα υποθέτω σιγα σιγα θα το ξεπεράσει...ισος να χει πάθει καποια φοβια με τοσους εμετους κ διαροιες κ φοβαται να φαει! :-(

Κατερίνα για να παταει πεταλια η καθηγητρια μάλλον δεν πήγαινες καλά κ προσπαθούσε να το σώσει ή είναι κ αυτή στο κολπο για να σε κανει να λαδώσεις....όπως κ να χει λάδωσε να τελειώνεις γιατί κ αλλου να πας πάλι τα ίδια θα συμβουν κ στο τέλος θα το πληρώσεις χρυσό το δίπλωμα!;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα κορίτσια.Εχθές πήγαμε και είδαμε τα ζουζούνια στο θέατρο μαζί με την ξαδερφούλα της την οποία είχε πολύ καιρό να δει απο τότε που μετακόμισαν απο κοντά μας.Να σας πω δεν περίμενα να κάτσει,ήταν και 21/2 ώρες σχεδόν η παράσταση αλλά ευτυχώς της άρεσε και παρακολουθούσε μ'ενδιαφέρον,πιο πολύ πιστεύω γιατί είχε την περισσ'πτερη ώρα τραγουδάκια τα οποία τα ήξερε και όλα με τόσες φορές που τα έχει δει.Μόνο λίγο στο τέλος άρχισε να διαμαρτύρεται και να ζητάει τον μπαμπά της ο οποίος ήταν έξω και μας περίμενε.

Σήμερα έκανα την πρώτη μου ακτινοθεραπεία,θα πρέπει να πηγαίνω καθημερινά για εναν μήνα και παραμονές Χριστουγενων τελειώνω.Ισα,ίσα θα προλάβω να έχω τελειώσει για να φύγουμε το ταξίδι μας.27 πετάμε.

Γιορτάζει και ο αντούλης μου σήμερα,τον έχω εδώ μιας και πήρε αναρωτική,κόσμο δεν θα έχουμε,οι δικοί του δεν θα έρθουν,μόνο οι δικοί μου θα περάσουν να πουν τα χρόνια πολλά κι'έτσι δεν έχω πολλά να κάνω.Δώρο φέτος δεν του πήρα,δύσκολα τα πράγματα αλλά δεν πειράζει,του πήρα ενα κουτί γλυκά για να γλυκαθούμε.

SI5Yp3.png

Καλημέρα κοριτσούδια!!!

Ευτυχώς η Ζωή από χθες είναι πολύ καλύτερα...έφαγε ενα πιάτο φακούλες,πήγε κ κανονικά τουαλέτα κ ηρέμησαμε λιγο!Αν κ σήμερα είναι έτσι καλά αυριο θα τη στείλω σταθμό να τελειώνω με τις δουλειές μου κ τα ψώνια μου κ να ετοιμάσω τη βαλιτσούλα μου! Πω πω πως σκέφτομαι τι θα κάνουν με τη Ζωή που μάλλον από ένστικτο όποτε φευγω από το σπίτι με ζητάει συνέχεια κ κλαίει!:rolleyes:

Δήμητρα να χαίρεσαι τον σύζυγο! Να ναι γερός κ να σας προσέχει!;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...