Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Christina πες μου ότι πας χρόνια Ωρωπό?!!?!? Ο Άγιος Φανούριος που λες στην TARA είναι πολύ αγαπημένη μου εκκλησία και ο "προσωπικός μου Άγιος":p:p:p:p:p Όλα μου τα καλοκαίρια μέχρι 24 χρονών που πουλήσαμε το εξοχικό για να φτιάξουμε τη Τζιά τα έχω περάσει εκεί (ένα κατακίτρινο σπίτι λίγο πριν φτάσεις στην εκκλησία στο δεξί σου χέρι), τον πρώτο μου έρτα τον έζησα εκεί και και και...... Κοίτα να δεις που θα βγούμε γνωστές!!!! Επιπλέον χρωστάω κι εγώ ένα τάμα στον Άγιο και όλο την αναβάλλω την εκδρομή μήπς να κανονίσουμε και με την TARA να πάμε γκρουπάκι?!?!!?!?
Ναι πάω χρόνια. Αλλά δεν έκανα παρέα με παιδιά εκεί, μόνο με ένα γειτονόπουλο. Βλέπεις το χτίσαμε όταν ήμουν ήδη έφηβη οπότε δεν γνώρισα κόσμο από κει. Κι εμείς κάπου εκεί παραπάνω μένουμε. Εκεί έκανα και τον γάμο κι εκεί θα βαφτίσω μάλλον. Ένα από τα επόμενα Σάββατα εγώ θα κατέβω για δουλειά, όσοι πιστοί προσέλθετε για μάσα στο deus μετά (μάλλον δεν το πρόλαβες εσύ) και καφέ στη θάλασσα.
Κλείσαμε τα εισιτήρια και το διαμέρισμα στο Αμστερνταμ, αλλάέχω ένα μικρό πρόβλημα με τον καιρό....Θα δούμε :-(:sad:
Χωρίς να μάθω τίποτα εσύ ετοιμάζεις ταξιδάκια; Ααααααα κοπελιά είσαι άπιστη! (το ότι ζηλεύω δεν το αναφέρω χαχαχα). Έλα μια χαρά θα είναι ο καιρός, θα κάνει αλκυονίδες οσονούπω, πότε πάτε;

WN6Op3.png

Το πρόλαβα το Deus μην ανησυχείς και όταν πουλήσαμε το σπίτι πριν 4 χρόνια πάλι συνέχισα να πηγαίνω να βλέπω φίλους κλπ. οπότε ενημέρωσε πότε θα πας μήπως βρω ένα παραπάνω κίνητρο και κάνω και το τάμα η αχαϊρευτη!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Το πρόλαβα το Deus μην ανησυχείς και όταν πουλήσαμε το σπίτι πριν 4 χρόνια πάλι συνέχισα να πηγαίνω να βλέπω φίλους κλπ. οπότε ενημέρωσε πότε θα πας μήπως βρω ένα παραπάνω κίνητρο και κάνω και το τάμα η αχαϊρευτη!!!!!

Πιθανώς το άλλο Σάββατο. Θα σου πω. Θα πάρω και Μπραντ εννοείται. Θα συναντήσει γοργόνα; Θα το φάμε το κορίτσι :lol:

Σου είπα ότι σε γάμους και βαφτίσια ψέλνει ο ντάντης στον Φανούρη;

WN6Op3.png

Kαλησπέρα κορίτσια!!!

Πολλές ευχές σε όσες και όσους γιόρταζαν εχθές και σήμερα!!!

Κλείσαμε τα εισιτήρια και το διαμέρισμα στο Αμστερνταμ, αλλάέχω ένα μικρό πρόβλημα με τον καιρό....Θα δούμε :-(:sad:

Ζηλεύωωωωωωω!!!!!

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!!

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Mη ζηλεύετε κορίτσια, με δύο παιδιά θα πάμε!!!:tongue::tongue::tongue:

Μια ερώτηση please: με ποια λαχανικά ν' αρχίσω τη χορτόσουπα της Καρολίνας??? Θα ξεκινήσουμε το Σ/Κ, νομίζω ότι έχω καθυστερήσει αρκετά!!!;);)

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Εμείς ξεκινήσαμε με πατάτα, καρότο και κολοκύθι νομίζω αυτά είναι τα πρώτα.

Ε και που θα πάτε με δύο παιδιά!!!! Θα είναι τέλεια:P:tongue::P:tongue::P:tongue::P:p:p:p

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Μια ερώτηση please: με ποια λαχανικά ν' αρχίσω τη χορτόσουπα της Καρολίνας??? Θα ξεκινήσουμε το Σ/Κ, νομίζω ότι έχω καθυστερήσει αρκετά!!!;);)
Εγώ ξεκίνησα με πατάτα-καρότο-κολοκυθάκι-σέλινο-κρεμμύδι (το σέλινο να πω την αλήθεια δεν το αλέθω). Αρχικά τα έτρωγε ευχάριστα, μετά άρχισε τα στραβομουτσουνιάσματα. Έβγαλα κρεμμύδι και μετά σέλινο. Τελικά με κρέας τα έφαγε όλα. Σήμερα του έβαλα αντί πατάτα μια γλυκοπατάτα. Άνοιγε το στόμα και περίμενε σαν πουλάκι, τρελλάθηκε. Διάβασα ότι έχει μεγαλύτερη διατροφική αξία και είναι πιο γλυκιά και την αγαπάνε τα μωράκια.

WN6Op3.png

καλησπέρα κοριτσάκια..Πωλινάκι ετοιμάζεις βαλιτσούλες βλέπω..ωραία!!!!ταξιδάκι και ανανέωση..με αυτά ξεκινήσαμε κι εμείς,πατάτα,καρότο,κολοκύθι σέληνο...

σήμερα τα είδα όλα..μαγείρεμα 2 φαγητά,ζύμωσα ψωμί κλππππππ

η μικρή μου έχει ξεφύγει εντελώς βλέπει να τρώω και μουγκρίζει,ειδικά με το γιαούρτι...ο ύπνος μας μπήκε σε πρόγραμμα κάθε βράδυ στις 10 πάμε στο δωμάτιο αλλά ξυπνάμε πολλ΄ς φορές και χτυπιόμαστ,,που θα πάει βρε παιδί,θα στρώσει,επίσης σκέφτομαι σιγά σιγά να σταματήσουμε το θηλασμό..μέχρι 7ο..

nAcmp3.png

uZRep2.png

Καλησπέρα από τη Θεσσαλονικη! Ωραία είναι εδώ, έχει καλό καιρό, κάνουμε μια χαρά βολτίτσες, τα Θεοφάνεια στην παραλία όπου έριξαν το σταυρό στη θάλασσα, έπειτα για γλυκάκια στον τερκενλή, σήμερα στο ζωολογικό κήπο, στους κουμπαρους μας, στο αθλητικό κατάστημα του ηρακλή απ' όπου πήραμε φόρμες, φορμάκια για τη μικρή και το μπέμπη, μου φαίνεται τελικά ότι είναι πιο φιλική αυτή η πόλη προς τα παιδιά από την Αθήνα... Ο μπεμπούλης πλέον όταν μας βλέπει να τρώμε είναι έτοιμος να επιτεθεί, μόλις επιστρέψουμε τον βλέπω ν' αρχίζει κανονικά με στερεά τροφή.

Χρόνια πολλά σε όσες γιορτάζουν είτε οι ίδιες είτε κάποιος στην οικογένειά τους.

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Καλημέρα κορίτσια!!!! Πίσω στο γραφείο σήμερα και βαριέμαι.... Ευτυχώς είναι Παρασκευή και θα μου πάει πιο ομαλά η προσαρμογή :) Λοιπόν εχθές με το κοτόπουλο η κόρη μου αφήνιασε, μιλάμε έφαγε μια γαβάθα τεράστια και αφού την τάισα που έκατσα να φάω κι εγώ μούγκριζε και ορμούσε στο πιάτο μου!!!!!!

Το βράδυ, την άφησα στη μαμά μου και πεταχτήκαμε για ρακόμελα με κάτι φίλους κάτω από το σπίτι (τα καλά του να μένεις στο Θησείο, βγαίνεις σε απόσταση 5 λεπτών με τα πόδια:) ) και είχα βγάλει γάλα με το θήλαστρο και το είχα αφήσει για να φάει και να κοιμηθεί. Ε, δεν ήθελε με τίποτα να φάει από το μπιμπερό στις 22:30 που είναι η ώρα της, κοιμήθηκε και στον ύπνο της τιναζόταν και είχε αναφιλητά και μόλις γύρισα εγώ στις 24:00 και την πήρα άνοιξε το μάτι γαρίδα, μου έσκασε κάτι χαμόγελα και έφαγε κανονικότατα β**ί!!!! Λέτε επειδή από την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς μέχρι χθες ήμασταν συνέχεια μαζί να την έπαθε τη μαμακίαση?!?!?!?! Δε λέω καταχάρηκα με το χαμόγελο και τις χαρές που μου έκανε αλλά δε θέλω να στεναχωριέται όταν βγαίνουμε έξω και μένει με τη γιαγιά της :) Αν και πιστεύω ότι απλά έφταιγε που ήταν η πρώτη μέρα που γυρίσαμε σπίτι από την εκδρομή και είχε βγει λίγο από το πρόγραμμά της γιατί σήμερα ξύπνησε μια χαρούλα και δεν αντέδρασε καθόλου που έφυγα για το γραφείο... Τι να πω, θα δούμε :) Άντε καλημέρες!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Μαριλού κοινώς τα κοπάνησε κανονικά κ η κόρη σου μετά τα δικά σου ρακόμελα ε???

Εγω περιμένω πως κ πως το Σάββατο θα βγούμε κ μάλλον για αργά να γλεντήσουμε λίγο κ το έχω ανάγκη μπας κ στρώσει κ η κατάσταση με τον άντρα μου που από παραμονές Πρωτοχρονιάς σκοτωνόμαστε κάθε μέρα! Ευτυχώς θα έρθει κ η γυναίκα που φωναζω να μου καθαρίζει που κ που κ λίγο θα ξεκουραστω γιατί μου πέσανε μαζεμένα η βάπτιση κ μετά οι γιορτές κ έχω ψοφήσει....κ η περίοδος άφαντη τα νεύρα μου έχουν χτυπήσει κόκκινι! :mad:

Εμείς έχουμε εξοχικό στην Αυλίδα σχετικά κοντά δηλαδή με τον Ωρωπό αλλά αν δεν οδηγάς όλα είναι απόσταση γιατί κρέμομαι από τα .... του άντρα μου για να με πάει όπου θέλω....κάτι πρέπει να κάνω με το θέμα γιατί το δίπλωμα το έχω αλλά ο άχρηστος δεν κάνει καμμια βόλτα μαζί μου να συνηθίσω τους δρόμους της Αθήνας μάλλον τον πατέρα μου πρέπει να αγγαρέψω! ;)

Τα έχωσα πρωί πρωί κ ησύχασα!:tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...