Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

γεια σας ομορφες!!!!!!!!!!!

τι κανετε???

εμεις περασαμε ενα χαλαρο σκ

χθες πηγαμε θεσ/νικη να δουμε τον αδερφο του αντρα μου να τον δουμε που ειναι λιγο αρρωστουλης..

σημερα δεν εστειλα τον Νικολα σχολειο

χθες μου φαινοταν ζεστος ισως εφταιγε και η πολλη ζεστη που ειχαν σπιτι τους γιατι το βραδυ ηταν σε κανονικη θερμοκρασια

ετσι για να τον παρακολουθω δεν πηγε σχολειο

στο θερμομετρο κανει λες και του βαζω ενεση.... δεν καθεται με τιποτα

να παρω αυτο που του κανεις στο κουτελο ?και σου βγαζει θερμοκρασια? εχεις καμια σας?

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κατερινακι δεν πειραζει την επομενη φορα θα εισαι πιο ανετη

παντως αυτο με τα λαδωματα μονο αθηνα κ θεσ/νικη

εδω στη σερρεσ κανονικα δινουμε εξετασεις κ οποιος τα κανει σωστα περναει ετσι οπως πρεπει

οταν εδωσα εγω ημουν τοσο αγχωμενη που ετρεμαν τα ποδια μου

ειχα κανει 25 (:cool::cool::cool::cool:) μαθηματα σφιχτηκα κ περασα

ο δασκαλος μου ειχε κατι αυτοκολλητα στο αυτοκινητο κ με τις καταλληλες οδηγιες εκανες την σωστη γωνια κ παρκαρισμα

για μενα οι εξετασεις ειναι ευκολες

το μετα ειναι το θεμα το πως θα παρεις τον "αερα" και την οδηγηση στην πολη που τοοοοοσοοοοο με δυσκολευει....:-(:sad::-(

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Καλημερα κοριτσια, καλη βδομαδα!

Εννοειται οτι δεν πηρα το διπλωμα , θα παω και την Παρασκευη παλι, δε θα επεκταθω απλα θα πω οτι με κομπλαρε ενας μ... τοσο πολυ που εκανα οτι βλακεια δεν ειχα ξανακανει!

Επισης, ψυχολογια στον πατο,γενικα οχι μονο για το διπλωμα...

Κατερινακι δεν πειραζει την επομενη φορα θα εισαι πιο ανετη

παντως αυτο με τα λαδωματα μονο αθηνα κ θεσ/νικη

εδω στη σερρεσ κανονικα δινουμε εξετασεις κ οποιος τα κανει σωστα περναει ετσι οπως πρεπει

οταν εδωσα εγω ημουν τοσο αγχωμενη που ετρεμαν τα ποδια μου

ειχα κανει 25 (:cool::cool::cool::cool:) μαθηματα σφιχτηκα κ περασα

ο δασκαλος μου ειχε κατι αυτοκολλητα στο αυτοκινητο κ με τις καταλληλες οδηγιες εκανες την σωστη γωνια κ παρκαρισμα

για μενα οι εξετασεις ειναι ευκολες

το μετα ειναι το θεμα το πως θα παρεις τον "αερα" και την οδηγηση στην πολη που τοοοοοσοοοοο με δυσκολευει....:-(:sad::-(

Εγώ πάλι, ενώ το είχα ρε παιδί μου το θέμα οδήγηση, επειδή δεν δέχτηκα να λαδώσω, με έκοβαν συνέχεια. Επρεπε να πάω Σέρρες φαίνεται! Στην τρίτη φορά πια τους λέει η δασκάλα μου "μη μου την κομπλάρετε πάλι σας παρακαλώ" και με πέρασαν. Πόσο μαμάκες;

Κατερίνα, μόλις μπεις και πείτε καλημέρα, θα τους ζητήσεις να μιλάνε δυνατά γιατί και καλά δεν ακούς καλά. Ετσι δεν θα αγχωθείς τι σου είπε ο εξεταστής, ή δεν άκουσες καλά. Μην στεναχωριέσαι, σου λέω εγώ με την τρίτη το πήρα και οδηγώ έκτοτε καθημερινά όπως ξέρεις. Μια μαλακία είναι η εξέταση, απλά δεν έχεις εξασκηθεί όσο χρειάζεται για να έχεις τον αέρα να κάνεις ότι λένε, είσαι μαγκωμένη. Σκέψου ότι βγαίνετε για μάθημα με την δασκάλα και μην ζορίζεσαι και τόσο, σιγά το πράγμα!

WN6Op3.png

Καλημερα!Ελπιζω σημερα να ειναι καλυτερη...

Κοριτσια, για το διπλωμα ,εγω εχω κανει μονο 11 μαθηματα...σημερα θα κανω αλλο ενα τελευταιο..δεν εχω τον αερα αλλα οδηγω σωστα , κανω μονο καποια λαθη απειριας αφου πριν ξεκινησω δεν ειχα πιασει ποτε τιμονι στη ζωη μου και κοπηκα σε αυτο που κανω καλυτερα απ'ολα!Το παρκαρισμα!Ο Κωστας επιμενει να λαδωσουμε να τελειωνουμε αλλα δεν το κανω!Αφηστε που αν εκανα το παρκαρισμα θα με περνουσαν μαλλον επειδη ειμαι εγκυος!Δεν ειμαστε και για περιττα εξοδα, θα βαψουμε ολο το σπιτι το σκ και σημερα θα ξηλωθουμε για χρωματα...

Σημερα λοιπον ευχομαι να ειναι καλυτερη μερα αφου εχει αρχισει ο πολεμος στη δουλεια για την εγκυμοσυνη...χθες σκοτωθηκαμε,φωναζα κι εγω και αυτο επειδη ανοιγα τα παραθυρα για το τσιγαρο του!Δεν ειπα κουβεντα απλα ανοιξα το παραθυρο!Και η απαντηση,δε θα με παγωσεις εσυ, ειμαι μεσα στο ρευμα...(εγω εν τω μεταξυ χαλια με λαιμο,την Πρασκευη ειχα και πυρετο και βηχω συνεχεια)..και το κορυφαιο: Εχω τοσα στο μυαλο μου,δε θα εχω και σενα, αμα δε σ'αρεσει πηγαινε σπιτι σου!Δυο μερες μετα την ανακοινωση της εγκυμοσυνης ηρθε η κουβεντα για μειωση του μισθου μου του μειωμενου μισθου μου δλδ 100 ευρω!!!Και χθες αυτο!!!Σκεφτομαι να βαρεσω επαπειλλουμενη!!!!

Καλημέρα κορίτσια....Τί κάνετε?

Εμείς είμαστε καλά,πήγαμε χτες είδαμε πάλι το σποράκι μας!Έφτασε 2εκ. και ακούσαμε και καρδούλα να χτυπάει με 162 χτύπους!!!Τόσο μικρό αλλά τόσο ζόρικο!!Από το πρωί μέχρι το βράδυ έχω συνέχεια ναυτίες και ζαλάδες,συνέχεια όμως.....έχω πλακώσει αγγουράκι τουρσί με το κιλό...Η Ιωάννα ξέρει ότι η μαμά έχει μωράκι στην κοιλίτσα,μάλιστα έρχεται μαζί μας στον γιατρό (όχι ότι καταλαβαίνει και τίποτα ακόμα!),μάλιστα λέει ότι θα το αγαπάει και θα του δίνει κράκερ και σουπίτσα και θα το βάζει για ύπνο και άμα ξυπνάει θα το παίρνει αγκαλίτσα!!!Αν τα κάνει όλα αυτά εγώ πραγματικά θα ξεκουραστώ!!!

Γιωτούλα,εύχομαι καλή ανάρρωση στον σύζυγο και να μην ξαναπεράσετε τέτοιο σοκ!

Αννούλα,κοντεύεις ε??Με το καλό!!

Κατερίνα,μην απογοητεύεσαι,θα το πάρεις το ρημάδι το δίπλωμα!!!Εγώ πάντως χωρίς λάδωμα το πήρα και με την πρώτη αλλα τί το πήρα??Στο πορτοφόλι μου ξεκουράζεται εδώ και 10 χρόνια,ζήτημα να οδήγησα και 3-4 φορές...χαζομάρα δική μου,έπρεπε να μην το αφήσω...τώρα μου φαίνεται θα αρχίσω να το ξαναπαίρνω το αμάξι γιατί αν αρχίσει η Ιωάννα κάποια στιγμή παιδικό κάποιος θα πρέπει να πηγαινοέρχεται τον πρώτο καιρό...και σε περίπτωση ανάγκης π.χ. δεν θα περιμένω τον Κώστα να έρθει...Τέλος πάντων...

Αυτά τα νέα μας...σας χαιρετώ και ελπίζω να βρω σύντομα χρόνο να ξαναμπώ...

Φιλάκια πολλά!!!

MRIip3.png

xnmwp3.png

Διαφημίσεις

Μπραβο Μαρια, με το καλο και παλι ενα υγιεστατο μωρακι!!!

Κι εγω την παιρνω την Παναγιωτα στους υπερηχους!Απο αυριο πιστευω θα το δει καλυτερα γιατι τωρα εχει να ερθει απο την 7η βδομαδα που δε φαινοταν τιποτα..

Καλημέρα κοριτσούδια!

Σήμερα οφ από δουλειά κ εγώ κ ο στεφ....αυτός θα κάτσει μέχρι κ τη Παρασκευή σπίτι γιατί θέλει να φτιάξει τον καταλογο της εταιρείας κ εκεί δεν τον αφήνουν σε ησυχία! Πήγαμε σουπερ μηνιαίο κ ήμαστε κομπλέ αν έρθουν δύσκολες μέρες!:tongue::tongue::tongue:

Η Ζωή έχει πάλι μύξες κ ελπίζω να μην έχουμε παλι ιστορίες....βαρεθηκα με τόσα φαρμακα πια!:rolleyes: Εντωμεταξύ επειδή κοιμάτε ξανά τα μεσημέρια το βραδυ πρέπει να πάει κοντά 11 για να κοιμηθεί κ σκέφτομαι σοβαρα να τους πω στο σταθμό να μην την αφήνουν πάνω από μια ώρα να κοιμάτε γιατί εγώ πολλές φορές θέλω να πάω κ από τις 10:30 για ύπνο! :-(

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου :) Αχ, μου λείψατε πολύ αλλά όσο συναρμολογούσαμε την κουζίνα και είχαμε τους τελευταίους μάστορες είχα μαζέψει το laptop για να μη γίνει χάλια και έμπαινα μόνο από το κινητό να σας διαβάζω. Επιτέλους από χθες είμαστε μάστορες free και έχουμε τακτοποιημένο σπίτι και κουζίνα κομπλέ, αν εξαιρέσεις το σαλόνι που το έχουμε κάνει αποθήκη και είναι όσες κούτες δεν έχουμε αδειάσει. Ο χώρος του καθιστικού-κουζίνας έγινε τέλειος και γενικά είμαι κατενθουσιασμένη με το σπιτάκι μας!!!!!!!!!

Κατερίνα μη μασάς, αφού είναι απαράδεκτος, πάρε κι εσύ μια επαπειλούμενη και βγες σε άδεια μια ώρα αρχύτερα να ησυχάσει το κεφάλι σου!!!!

Άννα υπομονή, λίγος καιρός έμεινε ακόμη κοίτα να ξεκουράζεσαι όσο είναι δυνατό για να μην έχεις εκπλήξεις εκτός προγράμματος!!!!

Μαράκι άντε με το καλό το μπεμπινάκι σας :) :) :)

Αυτά για τώρα και ελπίζω από δω και πέρα να τα λέμε κανονικά πια!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημερα!

Μαριλου τελεια η κουζινα σου!!!Και με τη Λενα μαγειρισα ακομα καλυτερη!

Δεν μπορω να παρω αδεια κοριτσια απλουστατα γιατι ειμαι ο μονος υπαλληλος γραφειου!Αν λειψω δεν υπαρχει κανεις ουτε να ανοιξει,να κοψει τιμολογιο,απλα τιποτα!Βεβαια αν συνεχιστει η κατασταση θα το κανω!Αν και δεν ειμαι σε θεση να απειλω!

Σημερα εχω γυναικολογο επτελους!Θα παρω και την Παναγιωτα μαζι!

Διαφημίσεις

Καλησπερα σε ολες τις μανουλες....τι κανετε?

Τα δικα μας νεα καλα,πηγα χτες στο ντοκτορι,η μπεμπα εχει φτασει 2700,και ο γιατρος μου ειπε τουλαχιστον μια εβδομαδα εχουμε ακομα.δεν με εξετασε κολπικια,γιατι του γκρινιαξα λιγακι:tongue:και το αφησε για την αλλη τριτη που θα ξαναπαω.απο κιλα εχω παρει 16,αν κ περιμενα περισσοτερα με τοσο που καταβροχθιζω:-P.το προβλημα μου ειναι οι πονοι που εχω στα κοκκαλα απο κατω,αφου να σκεφτειτε ωρες ωρες δεν μπορω να περπατησω,αλλα μου ειπε οτι δεν μπορω να κανω τιποτα,ουτε με παυσιπονα δεν θα με αφησουν κ μονο ξαπλα.εμενα παλι,με εχει πιοασει και η νοικοκυροσυνη μου,και θελω να καθαρισω οοοολο το σπιτι,για να λαμπει αλλα το κανω σε ρυθμους χελωνας.για να καταλαβετε,χτες μου πηρε 1 ωρα και ενα τεταρτο για να σκουπισω σφουγγαρισω,που σε αντιθετη περιπτωση ηθελα περιπου 15 λεπτα,αλλα ειπαμε ρυθμους χελωνας:tongue:φταιει που αμελλω και το σιδηρο μου βεβαια,αλλα καλυτερα ειναι να παιζω με την κατερινα παρα να κανω δουλειες.

κατα τα αλλα καλα,η μικρη εχει τρελαθει και τργουδαει απο το πρωι κατι ακαταλαβιστικα...χαχαχα αντε να δω πως θα κανει με το νεο μελος.τωρα την αφησα λιγο στην πεθερα μου,μπας κ κανω τη γενικη στο μπανιο,μιας κ τα πρωινα δεν μπορω αφουθ ειμαι μονη μου με την κατερινα,να ανακατευτω με απορρυπαντικα.

Δεν θυμαμαι τι αλλο ηθελα να γραψω,α.κλασσικα βλιτσα ακομα γιοκ,ολο το αμελλω,με το βρακι μου φαινεται θα παω

Μαριλενα,καλοριζικη η κουζινα κ γενικα ολο το σπιτι σας,αντε να τοκτοποιηθητε να τελειωνετε

Αννα,πως εισαι?ολα καλα?

Κατερινα εσυ?ολα καλα?μην σκας για το διπλωμα,ξαναδωσε.εγω ειχα λαδωσει 200 ευρουλακια θυμαμαι,αλλα το κανα μονο και μονο για να ξεμπερδευω.ασε που πιστευω πως για να θεωρηθει καποιος καλος οδηγος πρεπει να βγει στον δρομο μονος του,χωρις τον δασκαλο και τους εξεταστες.εγω με το που το πηρα στα χερια μου,το βαλα στο πορτοφολι και ξεκινησα να οδηγαω μετα απο εναν χρονο που πηρα το αμαξι μου.ε,αποκει και περα εμαθα.δηλαδη διπλωμα εχω απο το 2005 αλλα ΞΕΡΩ να οδηγαω απο το 2006.πιατευω πως κανεις δεν μαθαινει στην σχολη,αυτα που μαθαινει εμπειρικα στον δρομο

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

Επππ, σας τσάκωσαααα (τι σας τσάκωσα δηλαδή, που καμία δεν είναι εδω τετοια ώρα, αλλα ετσι κουβέντα να γίνεται)

Τι κάνετε? Πώς τα περνάτε? Τι κανουν οι φρεσκοεγκυούλες αλλά και οι ετοιμόγενες? Αντέχετε?

Εμεις εδω τα γνωστά. Ο Νίκος σπίτι ακόμα, με αρκετα νευράκια μπορώ να πω και στον κόσμο του (περισσότερο από ότι παλιότερα), η Ιλιάνα με ωτίτιδα και πολύ καλή πορεία με την τουαλέτα. Ευτυχως η διατροφή άρχισε να αποδίδει και τώρα πια κάνει και τα κακά της με άνεση και στην τουαλέτα. Πάντως πραγματικά, αυτό που μου είχαν πει οι δασκάλες "μην ασχοηθείς καθόλου, ασε να το κάνουμε εμείς" πραγματικά ήταν η καλύτερη συμβουλή που ακολουθησα. Ήταν πραγματικά (για μενα) η υπόθεση διακοπής πάνας, θέμα 3 ημερών. Ηδη βγαίνουμε έξω χωρίς πάνα, και είναι πολύ συνεργάσιμη, όταν την πηγαίνω έξω σε τουαλέτες. Πραγματικά δεν το περίμενα τόσο εύκολο.

Τώρα για την ωτίτιδα, ήρθε η ώρα να γίνει το πρώτο σοβαρό τεστ στην ομοιοπαθητική. Αντι για αντιβίωση θα της δώσω ομοιοπαθητικό φάρμακο και ο θεός βοηθός. Ευτυχως Τετάρτη θα την ξαναδεί ο παιδίατρος του σταθμού που την είδε και σήμερα, οπότε θα έχω μια εικόνα του τι γίνεται.

Εγώ τα έχω παίξει πραγματικά. Από τη μέρα που μπήκε ο Νίκος στο νοσοκομείο, όχι μόνο δεν εχω προλάβει να ξεκουραστώ τα ΣΚ, αλλά και η προηγούμενη εβδομάδα στη δουλειά ήταν απλά τραγική. Αυτή πάλι, ακόμα δεν εχω γυρίσει ενα απόγευμα σπίτι να κάτσω. Καθε μερα κατι εχω να κανω και μαζευομαι κατα τις 8-9 στο σπίτι.

Σήμερα πήγαμε στην παιδίατρό μας, για εμβόλιο, αλλα αφού διαπίστωσε και αυτή την ωτίτιδα, φυσικά δεν της το έκανε. Στο καπάκι είχαμε ενημέρωση γονέων στο σχολείο και από την παιδίατρο πήγα κατευθείαν εκεί.

Στο σχολείο της μου είπαν παρα πολύ καλά πράγματα, αλλα αυτό που με έκανε να συγκινηθώ, ήταν όταν μου ανέφεραν ότι στην τάξη της υπάρχει ένα παιδάκι με κάποιες ιδιαιτερότητες και ότι η Ιλιάνα το έχει πάρει υπο την προστασία της. Φροντίζει να έχει πάντα τα παιχνίδια που του αρέσουν δίπλα του διεκδικώντας τα από τα άλλα παιδιά, τον ενημερώνει για το φαγητό του, του δίνει την πιπίλα του αν του πέσει κάτω. Και μου είπε ότι μόνο η Ιλιάνα το κάνει αυτό, κανενα άλλο παιδάκι. Και πραγματικά χάρηκα πάρα πολύ γι αυτό.

Αυτά είχα να σας πω, σόρρυ, εγραψα πολλά το ξέρω, αλλα ειχα μερες να μπω.

Σας φιλώ

4Rnfp3.png

Καλημερα!

Χθες πηγαμε και ειδαμε το μωρακι μας, ολα μια χαρα,ξεαγχωθηκα παλι!Φυλο δε φαινοταν αλλα δε με πολυνοιαζει!Πηραμε και την Παναγιωτα μαζι και της αρεσε,βεβαια μεχρι να κοιμηθει ζηταγε να την παρω αγκαλια και ηταν ορθια και στις 5-6 παλι ξυπνια...ειχε γεμισει το παμπερς..ε ξανακοιμηθηκα εγω απο τοτε?Πηγαινοερχομουν και τη σκεπαζα....:-(

Καλημέρα, είπα να μπω σημερα απο τη δουλειά, γιατί εχω ακεφιές.

Εκτός της Ιλιάνας με την ωτίτιδα, κάπου τσίμπησε και ο Νίκος κατι, και έκανε εμετούς χτες το βράδυ και διάροιες. Είμαι να με κλαίνε οι ρέγγες. Αφου αποσυντονίστηκα τόσο πολύ με το Νίκο που το βράδυ, παρόλο που σηκώθηκα 5 φορές για να σκεπάσω την Ιλιάνα, δεν σκέφτηκα να κοιταξω αν είχε πυρετό (ολη τη μερα είχε δέκατα).

Και σήμερα αντί να κάτσω σπίτι να φτιάξω κανα λαπά στον άντρα μου και να φροντίσω το παιδάκι μου, σηκωθηκα, γιατί είχα τόση πολλή δουλειά, και ήρθα, στέλνοντας την Ιλιανα σχολείο και το Νίκο τον άφησα μόνο του χωρίς κατάλληλο φαγητό. Ειμαι να σκάσω. Θα παρω τη μαμά του σε λίγο να του πάει να του φτιάξει κανα ριζάκι να φάει.

4Rnfp3.png

Γεια σας κοριτσούδια!!!

Εχω τη Ζωή από χθες με γαστρεντερίτιδα! Χαμός πολύ εμετός πολύ διαροια...σημερα ευτυχώς δεν έχει κανει τπτ από τα 2 αλλα εχει δεκατα κ είναι συνέχεια σε μια αγκαλια! Τώρα θα φάμε την κοτοσουπά μας κ ελπίζω να στρώσει τελείως!;)

Πήγαμε κ για υπέρηχο σήμερα....ο μπεμπακος είναι κιολας 2800 και ναι γυρισε με το κεφάλι:D....κλείσαμε ραντεβου για καισαρική στις 38 εβδομάδες 25/11 κ ώρα 10:30 αλλα αν σπάσουν τα νερά ή εχω συσπάσεις κτλ θα προσπαθήσουμε για φυσιολογικό....περα από τις 38 δεν θελει ο ντοκ να περιμένουμε για φυσιολογικά....όπως κ να χει 2 βδομαδουλες περίπου μείναμε κ πρέπει να τελειώσω ότι δουλειές μείνανε!!!;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...