Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημερα.

Κοριτσια τι ξεφτιλα κυκλοφορει στον εργασιακο χωρο τελικα...Παιρνω που παιρνω λιγοτερα χρηματα απο οσα με εχει ασφαλισμενη χρονια τωρα...χθες, δλδ 3 μερες αφου ανακοινωσα την εγκυμοσυνη μου μου προτεινε μειωση μισθου κατα 100 ευρω!Απαντησα καταλληλα βεβαια και δεν βλεπω να τολμαει αλλα αν τολμησει το επομενο πρωι βγαινω με επαπειλλουμενη!!!!

Επισης σημερα δινω για διπλωμα οδηγησης αλλα επειδη λεφτα για λαδωμα δεν παιζουν οποτε μας βλεπω να τα ξαναλεμε καθε παρασκευη...

Α!Κολλησα και απο την Παναγιωτα και ειμαι χαλια απο λαιμο, ευτυχως την πηγε χθες ο κωστας στο γιατρο και ειναι μονο μυξες,δεν εχει ακροαστικα, άλλα η καημενη δεν ετρωγε μερες τωρα οχι μονο λαιμου αλλα και στοματιτιδας..που την τσιμπησε?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!!!

Κατερινα καλη επιτυχια με το διπλωμα!!!!

Μαριλου θελουμε φωτο απο την κουζινα ε????

σιγουρα θα ειναι ωραια.....αχ!!!

μαμω την κριση μου θελω κι εγω ενα δικο μου κεραμιδι πανω απο το κεφαλι μου οεο....:mad::mad::mad::mad::mad:

κι εγω με λαιμο χαλια ο Νικολας παει παιδικο εγω κολλαω.....???

ο μικρος ειναι με μυξες και ενα βηχαλακι (λιγο ομως) εδω κ καιρο

τον ειχα παει στην γιατρο και μας ειχε δωσει το σιροπακι αερολιν για 10 μερες

ναι μεν το χουρχουρακι στο στηθος εφυγε αλλα παλι εχει φλεματα

τον εχω με ορο πρωι μεσημερι βραδυ

χθες που πηρα την γιατρο κ της ειπα ολα τα παραπανω

με ρωτησε αν τον κρατησα σπιτι 1 βδομαδα που περνε το σιροπι

και της ειπα οτι δεν μου ειπε κατι τετοιο και μου λεει εε αυτο εννοειτε!!!!

γγκρρρρρρ μου τη εδωσε καπως η γιατρος μας ε????

και μου ειπε να του ξαναδωσω το σιροπι να τον κρατησω στο σπιτι και να του δωσω κ οτριβιν

πειραζει που εγω δεν θα ακολουθησω τις οδηγιες της?

μου την εδωσε που δεν μου τα λεει ξεκαθαρα εξ αρχης

και αν συνεχισουν οι μυξες του μικρου την Δευτερα θα τον παω σε ενα ορυλα

και λεω να δω και για καινουργιο παιδιατρο....

ειμαι υπερβολκη?

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Καλημερα κοπελιες! Χρονια και ζαμανια βρε!!! Απ΄οτι διαβαζω μια απο τα ιδια ειμαστε κι εμεις, ο μικρος μεσα στη μυξα και στην γκρινια, εμενα χαλια ο λαιμος μου και η μεση μου,η Ελενα με χαμηλο σιδηρο. Μια ευτυχισμενη ατμοσφαιρα!

Ετοιμαζω βαπτιση, στο γραφειο χαμος απο δουλεια, οι γιαγιαδες δεν μπορουν να κρατησουν τα παιδια, ο ανδρας μου εχει δυο εβδομαδες που κοιμαται αγκαλιτσα με τα ασιδερωτα γιατι ειναι τοσα πολλα που δεν εχω που να τα καταχωνιασω. Αλλο φαγητο για εμας, αλλο για τον μπεμπη κι αλλο για την Ελενα. Κοριτσια εχω γινει υστερικη, φωναζω, τσιριζω με το παραμικρο!!!!

Το καλο ειναι πως η Ελενα καθαρισε, πλεον σηκωνεται και το βραδυ για τσισα κι ας της φοραω παμπερ.

Κατερινα καλα του τα πες!!! Εχουμε και τυψεις που μενουμε εγκυες κι απο πανω. Καλη επιτυχια.

pm4hp3.pngVPk9p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοπελιες! Χρονια και ζαμανια βρε!!! Απ΄οτι διαβαζω μια απο τα ιδια ειμαστε κι εμεις, ο μικρος μεσα στη μυξα και στην γκρινια, εμενα χαλια ο λαιμος μου και η μεση μου,η Ελενα με χαμηλο σιδηρο. Μια ευτυχισμενη ατμοσφαιρα!

Ετοιμαζω βαπτιση, στο γραφειο χαμος απο δουλεια, οι γιαγιαδες δεν μπορουν να κρατησουν τα παιδια, ο ανδρας μου εχει δυο εβδομαδες που κοιμαται αγκαλιτσα με τα ασιδερωτα γιατι ειναι τοσα πολλα που δεν εχω που να τα καταχωνιασω. Αλλο φαγητο για εμας, αλλο για τον μπεμπη κι αλλο για την Ελενα. Κοριτσια εχω γινει υστερικη, φωναζω, τσιριζω με το παραμικρο!!!!

Κατερινα καλα του τα πες!!! Εχουμε και τυψεις που μενουμε εγκυες κι απο πανω. Καλη επιτυχια.

Μαρια-Ελενα ουτε τυψεις εχω ουτε τιποτα...οσο για το υστερικη..χειροτερα απο μενα αποκλειεται!Αν και με δυο παιδια ισως χειροτερεψει η κατασταση μου...

Καλημέρα κορίτσια!!

Ε δουλειά σήμερα μην κ με χάσουν...εχω γίνει ανέκδοτο...θα γεννησεις εδώ μέσα μου λένε οι πωλήτριες...:rolleyes: Πνίγομαι κ ας έλειψα μονο 2 μέρες!

Εκλεισα ραντεβου κ για τον τελευταιο πιθανότατα υπέρηχο 10/11 κ μετα μαλλον θα ξαναπάω να γεννήσω! Κοντευουμεεεεεεε άντε να δω τι παιδί θα ναι κ αυτό που στριφογυρνάει τόσο που εκτός του ότι το στομάχι μου ειναι συνεχεια χαλια,φοβαμαι μην τυλιχτει κ με το λώρο!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Kαλημέρα κορίτσια.Επιτέλους μόλις χθες κατάφερα και τελείωσα με τις θεραπείες μου.Εκανα και την τελευταία.Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω.Βέβαια έχω ακόμα και τις ακτινοθεραπείες που θα κάνω,την Τρίτη θα πάω να μιλήσω με τον χειρούργο μου να μου πει πότε θα ξεκινήσω,κάθε πότε θα πηγαίνω,πόσες θα κάνω κτλ.Το δύσκολο κομάτι πέρασε,εύχομαι να μην χρειαστεί ποτέ να ξαναπάω εκεί μέσα.

SI5Yp3.png

Kαλημέρα κορίτσια.Επιτέλους μόλις χθες κατάφερα και τελείωσα με τις θεραπείες μου.Εκανα και την τελευταία.Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω.Βέβαια έχω ακόμα και τις ακτινοθεραπείες που θα κάνω,την Τρίτη θα πάω να μιλήσω με τον χειρούργο μου να μου πει πότε θα ξεκινήσω,κάθε πότε θα πηγαίνω,πόσες θα κάνω κτλ.Το δύσκολο κομάτι πέρασε,εύχομαι να μην χρειαστεί ποτέ να ξαναπάω εκεί μέσα.

Στο ευχομαι Δημητρα, ολα καλα να σου πηγαινουν στο εξης και μακρια απο νοσοκομεια και γιατρους! Σε ολους μας δλδ το ευχομαι!

Στο ευχομαι Δημητρα, ολα καλα να σου πηγαινουν στο εξης και μακρια απο νοσοκομεια και γιατρους! Σε ολους μας δλδ το ευχομαι!

Σε ευχαριστώ πολύ Κατερίνα.Κι'εγώ μόνο υγεία ευχομαι!

Καλή επιτυχία και σε σένα σήμερα με το δίπλωμα.Αμαν πια με αυτά τα λαδώματα,σε καμία άλλη χώρα δεν γίνονται αυτά.Εδώ μόνο στην Ελλαδίτσα.Ευχομαι να σπάσεις το καλούπι σήμερα και να περάσεις και με την πρώτη και χωρίς λάδωμα!

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κι απο'μένα!!!!

Βρήκα ευκαιρία τώρα που έχω την μαμά μου εδώ και μπήκα λίγο να σας διαβάσω και να σας πω τα δικά μας ευχάριστα...

Λοιπόν,είμαι κι εγώ έγκυος!!!!!Είναι πολύ νωρίς ακόμα,αύριο θα πάμε να ακούσουμε καρδούλα και έχω πολύ αγωνία...Πάντως έχω Π.Η.Τ. μέχρι 22/6 αλλά λόγω καισαρικής θα πάει αρχές Ιουνίου..μη σας πω πάνω στα γενέθλια της Ιωάννας θα γεννάω....Αυτά τα ευχάριστα.....

Μαράκι με το καλό να υποδεχτείς το μωράκι σου να έχεις μια τέλεια και ήρεμη εγκυμοσύνη!!!!Φιλάκια στην Ιωάννα σου!!!

yrOKp2.png

QRMEp2.pngA3Tbp2.png?ufZzb0Ne

Αχ αυτά είναι ευχάριστα νέα άντε με το καλό να ξεμπερδέψεις και να είσαι πάντα γερή και δυνατή!!!!

yrOKp2.png

QRMEp2.pngA3Tbp2.png?ufZzb0Ne

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δημητρα ευχομαι ολοψυχα να ειναι η τελευταια φορα που περνασ εξω απο το νοσοκομειο!!!!!να εχεισ υγεια και απο εδω κ στο εξησ μονο χαρεσ στην ζωη σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μαρια-ελενα κουραγιο!!!!!!!!!!!!!!!!!τα εχω περασει και τα περναω ακομα...θα στρωσει η κατασταση!!!!με τον καιρο θα το δεισ!!!

κατ ,πωσ πηγεσ?ευχομαι να το πηρεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αννα!!οτι πρεπει να γεννησεισ εκει μεσα!!!!την ωρα των πονων (αν τελικα γεννησεισ φ.τ) θα ξεπετασ και κανενα τιμολογιο!!!μια χαρα!!!!!!!!!!ασε που αν σε πιασει καμια λιγουρα ολο και κατι θα τσιμπησεισ εκει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημερα κοριτσια, καλη βδομαδα!

Εννοειται οτι δεν πηρα το διπλωμα , θα παω και την Παρασκευη παλι, δε θα επεκταθω απλα θα πω οτι με κομπλαρε ενας μ... τοσο πολυ που εκανα οτι βλακεια δεν ειχα ξανακανει!

Επισης, ψυχολογια στον πατο,γενικα οχι μονο για το διπλωμα...

Καλημέρα κορίτσια!!!

Κατερίνα συμπάσχω με τη ψυχολογία....όσο για το δίπλωμα εμένα μου το χε πει ξεκάθαρα ο δάσκαλος όσο καλή κ αν είσαι λάδωσε γιατί αν είναι στραβός ο εξεταστής κ δεν τα πάρει θα σε κόψει έτσι κ αλλιως....:rolleyes: Στην Ελλάδα ζούμε...δυστηχώς!:mad:

Είμαι ένα ερείπιο αφού το Σάββατο ξεπατωθηκα με τη γυναίκα στις δουλειές κ αυτή πάλι σκατα μου τα χει κάνει...τώρα που μπήκαν οι ψύλοι στα αυτια μου κ την τσεκάρω βλέπω ότι όλο τσαπατσοδουλειές μου κάνει! Δεν ήταν έτσι πάντως αρχικά γιατί την είχα τσεκάρει κατα διαστήματα αλλα δεν έχω κ σκοπό να της πω τίποτα απλά θα τη σταματήσω μόλις βρω αλλη! :rolleyes:

Τα βράδια εντωμεταξύ πονάει τόσο η μέση μου κ η λεκάνη μου μπροστά που δεν μπορώ να γυρίσω κ όλο βογκάω κ δεν χορταίνω ύπνο φυσικά...πραγματικά νοιώθω το σώμα μου στα όρια του να καταρευσει! :-(

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...