Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

ti να σου πω ρε κοριτσακι....

κι ο Νικολας αλλαξε τις συνηθειες του υπνου του τι να πω ειναι της ηλικιας? θελουν κατι αλλο?

να σου προτεινω να αγκαλιαστητε στο κρεβατι κι ετσι να την παρει ο υπνος? και μετα να την βαλεις στο κρεββατι της?

ειχε υπερενταση λογω της γιαγιας που ηταν σπιτι?

μηπως καταλαβαινει το αγχος σου για τον υπνο της και αναστατωνεται?

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλα μωρε Κατ

κι αυτο το αφεντικο σου περιμενει την 1 ωρα που φευγεις νωριτερα να κανει δουλεια?

μου την σπαει που οταν ερχεται η ωρα να φυγεις σου λενε

αααα κανε κι αυτο και μετα κι εκεινο......

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Βατραχι οχι καλε,δε μιλας μονη σου,σε διαβαζω εγω:tongue:

Το αφεντικο μου εχει το προβλημα οτι δεν κοιμομαστε εδω...ετσι θα επρεπε για να δουλεψει ενας ανθρωπος που ερχεται στη δουλεια του στις 2...εγω βεβαια ειμαι εδω απο τις 9!!

Να παρω την Παναγιωτα στο κρεβατι μου?Οχι βεβαια, να μου ξυπνησει τη νυχτα και να θελει παλι στο δικο μου?Καθε βραδυ ζηταει να κοιμηθει μαζι μου αλλα δεν...τωρα σκεφτομαι μηπως βγαζει δοντια παλι και εχει τοσα νευρα?Βαζει και τα χερια στο στομα της και τα δαγκωνει και εχει και πολυ σαλιο!!!!!Καιρο ειχα να δω τοσο σαλιο!

Οσο για το αγχος,οχι δεν εχω πλεον αγχος για τον υπνο της,θελω βεβαια να κοιμαται σχετικα νωρις 10-10:30 να ξεκουραζομαι κι εγω λιγο αν και κοιμαμαι την ιδια ωρα περιπου κι εγω, κοιμαται παντως, εχει στρωσει,σημερα ξυπνησε 8:30!!!

Καλημέρα κορίτσια!!!

Από το σπίτι σήμερα....επιτέλους να θα κανω καμια δουλειά να προχωρήσει η γενική :tongue::tongue::tongue:

Η Ζωή χθες έκλαιγε κατα διαστήματα μέχρι τις 3 στον ύπνο της χωρίς προφανή λόγο ενώ είχαμε ηρεμήσει για ένα διάστημα! Πολλά όνειρα μου φαίνεται βλέπει κ αυτή σα τη μαμά της!:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κατερινακι πολυ το χαρηκα που του τα ψαλεσ!!!μπραβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μια χαρα του τα ειπεσ!!!χαχα!!

γιατι κι εγω του τα εχωσα για τα καλα χτεσ του δικου μου αφεντικου!!!!!!!!!!!!!!!αχ βρε κοριτσια,δουλευω απο το 2004 και ενω στην αρχη ειχαμε πολυ θαρροσ μεταξυ μασ ,μετα του το γυρισα στο <σεισ κ σασ>..ε τοσα χρονια,κιχ δεν του ειπα ποτε,χτεσ ομωσ με ακουσε για τα καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ουφ του τα ειπα και ξεσκασα!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κατερινακι πολυ το χαρηκα που του τα ψαλεσ!!!μπραβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μια χαρα του τα ειπεσ!!!χαχα!!

γιατι κι εγω του τα εχωσα για τα καλα χτεσ του δικου μου αφεντικου!!!!!!!!!!!!!!!αχ βρε κοριτσια,δουλευω απο το 2004 και ενω στην αρχη ειχαμε πολυ θαρροσ μεταξυ μασ ,μετα του το γυρισα στο <σεισ κ σασ>..ε τοσα χρονια,κιχ δεν του ειπα ποτε,χτεσ ομωσ με ακουσε για τα καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ουφ του τα ειπα και ξεσκασα!!

Kαλα εκανες Ειρηνη και λιγα λεμε νομιζω!Καλα εσυ δουλευεις?Εχεις ξεκινησει παλι?Δεν το ηξερα!

κατερινα μου its complicated!!!!! ασε!!!πηγα,εφυγα και γενικα πολλα και διαφορα..

εν συντομια,οταν ειδα οτι τα τρελα ωραρια που μου ειχαν δεν εβγεναν με τιποτα μα με τιποτα (βλ.πρωι,μεσημερι,απογευμα και σχολασμα κατα 23.00 ...αυτα τα εκανα σε εποχεσ που δεν ειχα παιδια...τωρα ομωσ εχω τα παιδια μου και σε καμια περιπτωση δεν θελω να ειμαι απουσα απο την ζωη τουσ ,γιατι ετσι θα γινοταν αν συνεχιζα..)

συμφωνησαμε να μου κανει οικοιοθελη αποχωρηση (για να μην εχει μπλεξιματα) και επειτα ξανα-προσληψη ωστε να με απολυσει και να μπω τουλαχιστον στο ταμειο ανεργειασ,εωσ να βρω κατι αλλο..ετσι κι εγινε!ΑΛΛΑ οταν ηλθε η απολυση μου ,ενω ειχε μεινει πανω τουσ οτι θα με ειδοποιησουν και να μην ανησυχω κτλ,αυτοι δεν με ειδοποιησαν να παω να την παρω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν μου την γνωστοποιησαν γαιτι ειχαν λεει πολλη δουλεια και δεν εδωσαν σημασια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εγω ομωσ εχασα τισ προθεσμιεσ για να παω να γραφτω στον οαεδ..

εγω απο την αλλη νομιζα (ετσι ειχαν πει κιολασ)οτι προσληφθηκα για 3 μηνεσ ενω ηταν για 10 ημερεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εν κατακλειδη γιατι πολυ σασ ζαλισα ,χτεσ τον πηρα τηλεφωνο ωστε να μου ξανα κανει προσληψη κ απολυση να μπω επιτελουσ ταμειο ανεργειασ κι εκεινοσ το αρνηθηκε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ε ,εκει ακουσε οσα δεν του εψαλα τοσα χρονια....

DnfMp3.pngqTarp3.png

εγω απο την αλλη νομιζα (ετσι ειχαν πει κιολασ)οτι προσληφθηκα για 3 μηνεσ ενω ηταν για 10 ημερεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εν κατακλειδη γιατι πολυ σασ ζαλισα ,χτεσ τον πηρα τηλεφωνο ωστε να μου ξανα κανει προσληψη κ απολυση να μπω επιτελουσ ταμειο ανεργειασ κι εκεινοσ το αρνηθηκε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ε ,εκει ακουσε οσα δεν του εψαλα τοσα χρονια....

Και τι κέρδισες; Εννοώ εκτός από το να ξεσπάσεις επιτέλους... Μαλάκες όλοι ρε παιδί μου. Γι'αυτό δεν θα γίνω ποτέ καλό αφεντικό εγώ, γιατί θα με κάνουν ότι θέλουν :cool:

Κατά τα λοιπά, σε μια κωλοσυνέντευξη πήγα για δουλειά αλλά ήταν μουφέξ, όπως προειδοποίησε κι η Κατερίνα, συνεργάτες για πυραμίδα τύπου με καλλυντικά ήθελαν (αλλά δεν είναι πυραμίδα λέει αυτός). Το τι λένε ρε παιδιά... Κι αφού είδα που το πήγαινε, τον έκοψα να του πω ότι δεν ενδιαφέρομαι αν είναι για συνεργάτης κι αυτός λέει όχι, άλλο είναι, αφήστε να σας τελειώσω πρώτα. Κι αφού με έπρηξε (εγώ χασμουριόμουν και κοίταγα έξω από το παράθυρο) στο τέλος λέω δεν ενδιαφέρομαι. Μα δεν καταλάβατε μάλλον, λέει. Κατάλαβα δεν κατάλαβα, δεν ενδιαφέρομαι, σόρρυ. Κι έφυγα... Σιγά μην είχα τύχη!

WN6Op3.png

Και τι κέρδισες; Εννοώ εκτός από το να ξεσπάσεις επιτέλους... Μαλάκες όλοι ρε παιδί μου. Γι'αυτό δεν θα γίνω ποτέ καλό αφεντικό εγώ, γιατί θα με κάνουν ότι θέλουν :cool:

Κατά τα λοιπά, σε μια κωλοσυνέντευξη πήγα για δουλειά αλλά ήταν μουφέξ, όπως προειδοποίησε κι η Κατερίνα, συνεργάτες για πυραμίδα τύπου με καλλυντικά ήθελαν (αλλά δεν είναι πυραμίδα λέει αυτός). Το τι λένε ρε παιδιά... Κι αφού είδα που το πήγαινε, τον έκοψα να του πω ότι δεν ενδιαφέρομαι αν είναι για συνεργάτης κι αυτός λέει όχι, άλλο είναι, αφήστε να σας τελειώσω πρώτα. Κι αφού με έπρηξε (εγώ χασμουριόμουν και κοίταγα έξω από το παράθυρο) στο τέλος λέω δεν ενδιαφέρομαι. Μα δεν καταλάβατε μάλλον, λέει. Κατάλαβα δεν κατάλαβα, δεν ενδιαφέρομαι, σόρρυ. Κι έφυγα... Σιγά μην είχα τύχη!

Ρε Χριστινα λυπαμαι ειλικρινα που το γκαντεμιασα...εγω για πλακα το ειπα απλα οταν ειπες οτι ειναι πολυεθνικη κλπ και ψαχνει "στελεχη" μου ηρθε κατευθειαν ευτη στο μυαλο!Τουλαχιστον εσυ ελπιζω να μην την ξαναπατησεις γιατι εγω τοτε την ειχα πατησει 5-6 φορες σε διαφορετικες περιοχες και μαλιστα δε με αφηναν και σε ησυχια μετα...:mad:

Διαφημίσεις

Ρε Χριστινα λυπαμαι ειλικρινα που το γκαντεμιασα...εγω για πλακα το ειπα απλα οταν ειπες οτι ειναι πολυεθνικη κλπ και ψαχνει "στελεχη" μου ηρθε κατευθειαν ευτη στο μυαλο!Τουλαχιστον εσυ ελπιζω να μην την ξαναπατησεις γιατι εγω τοτε την ειχα πατησει 5-6 φορες σε διαφορετικες περιοχες και μαλιστα δε με αφηναν και σε ησυχια μετα...:mad:
Εσύ τι φταις ρε Κατ άμα μόνο σε τέτοια με καλούν; Τεσπά, dum spiro spero...

WN6Op3.png

καλησπέρα κοριτσια

ειναι χαλια παιδια η κατασταση στην αγορα εργασίας, το βλεπω κι απο τη δική μας, που κάνουμε αυτή τη δουλειά (προσλήψεις στελεχών). Παλιά είχαμε κάτι θεσάρες, και τώρα έχουμε κάτι θεσάκια κι αυτά με πολύ κυνήγι και αμοιβές χάλια. Και τρελλή πίεση στην παράδοση αποτελεσμάτων.

Ρε κατ, πες για το ταξίδι πως πέρασες. Παντως του αφεντικού καλα του τα πες, τον εσφαξες με το γάντι.

Ειρήνη τελικά δεν θα ξαναγίνει πρόσληψη? Που καταλήξατε?

εμεις καλά είμαστε, η Ιλιάνα έχει κατουρηθεί αρκετές φορές σήμερα, περισσότερες απο χτες, το θέμα είναι με τα κακά της που είναι μπλοκαρισμένη με την τουαλέτα και ήδη έχει να κάνει από προχτές κακά. Πήγε σήμερα να τα κάνει πάνω της (την έιδα είχε παρει τη χαρακτηριστική της στάση) και με το που την πήγα στην τουαλέτα, σταμάτησε και δεν έκανε τελικά.

Το τι βοηθητικά της δίνω δεν λέγεται. Σύκα, δαμάσκηνα, ακτινίδια, βρώμη, τίποτα αυτή εκεί, δυσκολεύεται. Την άλλη εβδομάδα έχω ραντεβού με την ομοιοπαθητικό και θα δω μήπως την βοηθήσουμε με κάποιο τρόπο κι απο εκεί.

4Rnfp3.png

Καλημερα κοριτσια..ειμαι χαλια. Η Παναγιωτα εχει δυσκολεψει πολυ απο τοτε που γυρισαμε. Χθες με το ζορι εφαγε 3 κουταλιες φαγητο το βραδυ, κοιμηθηκε αγκαλια στο κρεβατι μου και μετα την πηγα στο δικο της αφου εκει δεν ξαπλωνε καν!Και απο τις 11 που κοιμηθηκε ορθια στις 7 το πρωι!Με πολλες μυξες και βηχα!Ολη μερα μου λεει η πεθερα μου το παιδι ειναι μια χαρα,εχει διαθεση,δεν εχει μυξες ουτε βηχα και παω το απογευμα και τη βρισκω χαλια με μυξες,να βηχει, να μην τρωει...και να σηκωνεται και χαραματα!Εχω απογοητευτει και νιωθω τοσες τυψεις που δεν μπορω να κατσω σπιτι μαζι της να τη φροντισω τωρα που ειναι αρρωστη την κωλοδουλεια μου μεσα!

Γιωτα δεν ξερω τι να πω για τα κακα...εμενα τα εκανε απο την αρχη στο γιογιο, ρωτα το γιατρο καλυτερα οπως λες!

Καλημέρα κορίτσια!!!

Μαγειρευω αρακα με πατατουλες(το αγαπημένο της Ζωής) ψήνω κεκάκια με σταγόνες σοκολάτας(επίσης από τα αγαπημένα της) κ σε λίγο θα ξεκινήσω να κάνω δουλίτσες! Τι ωραίο πράγμα να μπορείς να κάνεις τις δουλειές σου άνετα κ κυρίως γρηγορα!

Εχω εκνευριστεί κ με τη γυναίκα που μου καθαρίζει γιατί κάνοντας εγώ σχολαστικά κάποιες δουλειές παρατηρώ ότι αυτή καποια σημεία ούτε που τα ακουμπαγε...πχ εχω 2 ραφια στο σαλόνι...το πάνω είχε την απίστευτη σκόνη σα να χε να περαστεί ένα μήνα όπως κ οι κορνίζες που χω επάνω,χαθηκε ο κόσμος να πάρει μια καρέκλα κ να ανεβει να το καθαρίσει?!....δεν πάω από πίσω της να την κοιτάω κ μαλλον κανει όσα βλέπει η πεθερά! Θα την αλλάξω στανταρ αφού γεννήσω γιατί τώρα εν μέσω γενικής το κόβω δύσκολο να δοκιμάζω γυναίκες μεχρι να βρω ποια μου κάνει!:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημερα κοριτσια..ειμαι χαλια. Η Παναγιωτα εχει δυσκολεψει πολυ απο τοτε που γυρισαμε. Χθες με το ζορι εφαγε 3 κουταλιες φαγητο το βραδυ, κοιμηθηκε αγκαλια στο κρεβατι μου και μετα την πηγα στο δικο της αφου εκει δεν ξαπλωνε καν!Και απο τις 11 που κοιμηθηκε ορθια στις 7 το πρωι!Με πολλες μυξες και βηχα!
Επειδή είναι αδιάθετη και μπουκωμένη δεν τρώει, μη τη ζορίζεις, μόλις καλυτερεύσει θα φάει

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...