Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια.Ευχαριστώ για τις ευχές.

Κατα τ'άλλα εχθες περάσαμε ύσηχα μιας και δεν έκανα τίποτα γιατί είχα ΄να κάνω θεραπεία σήμερα αλλά αναβλήθηκε λόγω του οτι είμαι πολύ μπουκωμένη.Ακόμα να μου φύγει το κρύωμα και εκεί που λέγαμε να κάνουμε τραπέζι το Σάβατο το αναβάλαμε κι'αυτό γιατί πρέπει να γίνω τελείως καλά μέχρι την Τρίτη που προγραματίσαμε την θεραπεία μου,οπότε δεν είμαι καθόλου για τραπέζια φέτος.Να σας πω την αλήθεια,δεν με πειράζει καθόλου.

Η πεθερά μου ούτε τηλέφωνο για χρόνια πολλά δεν με πήρε,καλά ούτε που νοιάζει,κουβέντα να γίνεται,θα ήταν σε καμιά εκκλήσία πάλι και θα ξεχάστηκε.Μόνο αν έκανα κανα τραπέζι θα ερχόταν για να σαβουρώσει.

Να περάσετε καλά το τριήμερο.

SI5Yp3.png

Καλημέρα κορίτσια :) Η Λένα έφυγε για Τζιά για το τριήμερο με τους δικούς μου, ο μπόμπος κοιμάται οπότε είπα πριν ξεκινήσω πάλι να ανοίγω κούτες να μπω με ησυχία να σας πω τα νέα μας..... Λοιπόν είμαστε σε πολύ καλό δρόμο με το σπίτι, από χθες έχουν έρθει και μας αλλάζουν τα κουφώματα να ζεσταθεί το κοκκαλάκι μας και μετά ουσιαστικά το μόνο που μένει είναι η κουζίνα που έχω κλείσει ραντεβού την Τρίτη στο IKEA να πάω να την πάρω :P:p:p:p:p:p Αυτό με την κουζίνα μου έχει στοιχίσει πιο πολύ απ' όλα που δεν μπορώ να μαγειρέψω. Η δε Λένα, προχθές που είχαμε πάει στον πεθερό μου για φαγητό του έλεγε "Παππού εμείς δεν έχουμε ακόμη κουζίνα, τι κρίμα!!!!! Μπορώ να έρθω να μαγειρεύω εδώ?????"

Κατά τα άλλα στο σπίτι έχουμε βολευτεί μια χαρά, η Λένα είναι κατενθουσιασμένη με το δωμάτιό της κι εμείς ακόμη πιο ενθουσιασμένοι που από την πρώτη μέρα κοιμάται ο καθένας στο κρεβάτι του στο δωμάτιό του!!!! Κορίτσια δεν το συζήτησε καν το γοργονίδιο από την πρώτη μέρα που ήρθαμε πάει στο κρεβάτι της μια χαρά:P:p:p:p:p:p:p

Προχθές πήγα κι από το γραφείο για να φτιάξω τα χαρτιά για το 6μηνο του ΟΑΕΔ και μου τα φτιάξανε λάθος!!!!! Οπότε τους πήρα χθες και τα ξαναφτιάξανε να τα πάω τη Δευτέρα ΟΑΕΔ για να πληρωθώ τέλος Νοέμβρη. Απ' ότι μου είπε η κοπέλα στον ΟΑΕΔ δεν υπάρχει πρόβλημα με τις πληρωμές του 6μήνου, άντε και να δούμε τι θα δούμε γιατί πρέπει μόλις τελειώσουμε με σπίτι κλπ. να βάλουμε και τα οικονομικά του σπιτιού σε μια τάξη για να εφαρμόσουμε πρόγραμμα λιτότητας:):):):):):):)

Λοιπόν αρκετά πολυλόγισα για τώρα, σας αφήνω και θα τα πούμε διεξοδικότερα μέσα στο τριήμερο καλά να περάσετε!!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλησπερα κι απο μένα

Ο Νίκος βγήκε απο το νοσοκομείο χτες και είμαστε πάλι όλοι μαζί. Ενω αλλες φορές εκανα κρα να φύγει κανα ταξίδι να μείνω λίγο μόνη μου, τωρα εκανα αμαν να γυρίσει σπίτι.

Είναι λίγο πεσμένος, αλλα σε λογικά πλαίσια και αρκετά φοβισμένος. Θα λείψει 20 μερες απο τη δουλειά, και μετα για κανα μήνα ακομα θα πρέπει να είναι σε χαλαρούς ρυθμούς, τουτέστιν να δουλεύει λίγες ώρες.

Παίρνει ενα σωρό φαρμακα, αφου μεχρι και θήκη για όλη την εβδομαδα του πήρα για να μη χάσουμε τη μπάλα και κάνει και ενέσεις ηπαρίνης στην κοιλιά, σαν τις εγκύους ένα πράγμα.

Το ψυγείο μας έχει γεμίσει υγιεινά πραγματάκια και εχουν πεταχτεί ολες οι βλακίες απο τα ντουλάπια.

Η Ιλιάνα από δευτέρα θα είναι χωρίς πάνα, καθώς διανύουμε τις τελευταίες μερες που κάνει εκπαίδευση. Βασικά απο το σχολείο μου είπαν ότι θα της την βγαζανε από τη δευτέρα που μας πέρασε, αλλα επειδή είχαμε το συμβάν και υπήρχε αναστάτωση στο σπίτι, το αφήσανε και μου ειπαν και μενα πως να κινηθώ όλο το τριήμερο, ώστε από Δευτέρα να γίνει το μεγάλο βήμα. Πάντως εμείς σήμερα όλη μερα παμε τουαλέτα και η πάνα της είναι στεγνή, εκτός από τις φορές που έκανε κακα στην πάνα της.

Αυτάααα, εγώ έχω ήδη ψοφήσει στην κουραση, εχω τραβήξει και αρκετή κουραση αλλα και ενταση ολες τις προηγουμενες μερες και ενω ειμαι πολυ χαρουμενη που ειμαστε και οι τρεις στο σπίτι, δεν βλεπω την ώρα να πεσω να κοιμηθω για μεσημερι.

Φιλακιαααααα

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Αααααα Μπιζελάκι τέλεια νέα μπράβο, εύχομαι όλα να πάνε τέλεια....

Μαριλού την κουζίνα ποιος θα τη συναρμολογήσει?

Ο μάστορας που έχω εδώ έχει ένα φίλο μαραγκό που συναρμολογεί κουζίνες IKEA και θα μου τη βάλουν μαζί μεη μισή χρέωση απ' ότι ζητούσε το IKEA :)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημέρα κορίτσια.Πως περάσατε το τριήμερο?Εγώ την έβγαλα στο κρεβάτι καθότι άρρωστη όπως σας είχα πει.Συνεχίστηκε η ίδια κατάσταση και το σκ ώσπου χθες ξαναπήρα τον γιατρό και του είπα οτι είμαι ακόμα χάλια και μου εδωσε αντιβίωση και ενα phisiomer για να κάνω στη μύτη μπας και ξεβουλώσει.Και γιατί δεν μου την έδινες νωρίτερα βρε άνθρωπε μου να έχω γίνει καλά μέχρι σήμερα,αφού σου έλεγα πριν μέρες οτι δεν ήμουν καλά.Αυτός έλεγε μόνο με depon και βλέπουμε αρχικά.Ελα που δεν μου έκανε τίποτα το depon.Tώρα πάλι δεν θα κάνω θεραπεία αύριο και πάμε για Πέμπτη όπως μου είπε να έχω γίνει καλά.Αυτή η τελευταία θεραπεία βρήκε να με πάει πίσω?Αμαν πια.Εχω κουραστεί τόσο πολύ εντωμεταξύ ψυχολογικά.Δεν ξέρω γιατί αλλά τώρα που τελειώνω νιώθω πολύ πεσμένη και όλη αυτή η ταλαιπωρεία τώρα με την ίωση και τις αναβολές τις θεραπείας με έριξαν ακόμα πιο πολύ.Σκέφτομαι πως πρέπει να τελειώσω γρήγορα γιατί δεν ξέρω αν θα προλάβω το ταξίδι μας.Το μόνο καλό είναι οτι δεν κόλησα και το παιδί.

SI5Yp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Αυτό το τριήμερο έλιωσα στον ύπνο...να ναι καλα ο στεφ που κραταγε τη μικρή κ εγώ ροχάλιζα!:tongue::tongue: Κάθε μεσημέρι λιγο μετα το φαγητό ξεραινόμουν στον καναπέ...ένα πτωμα νοιώθω γενικά! :rolleyes:

Θεωρητικά σήμερα είναι τελευταία μέρα στη δουλειά αλλα όπως το κόβω θα πρέπει να ρθω κ αυριο....κ γενικά εστω μια φορά τη βδομάδα πρέπει να έρχομαι αναλόγως βέβαια κ πως θα μαι γιατί μπορεί να μαι ενα τεταρτο με τα πόδια αλλα ο γυρισμός το μεσημέρι μου φαίνεται σα να ανεβαίνω βουνο! :?

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημερα κοριτσια!Γυρισαμε Κυριακη απο Μαδριτη-Γενευη (ναι πηγαμε κι εκει αλλα δε φαγαμε!!!πανακριβα!) ωραια περασαμε, χτες ανακοινωσα και την εγκυμοσυνη στο αφεντικο μου και ουτε ξερω πως γλυτωσε το εγκεφαλικο...

Αποψε το παιδι μας μας τη φυλαγε που λειπαμε τοσες μερες...κοιμηθηκε με τα χιλια ζορια, μετα απο καμια ωρα ξυπνησε ουρλιαζοντας μαλλον γιατι πνιγηκε απο μυξες, επαθε αμοκ,δεν ηρεμουσε με τιποτα...ξανακοιμηθηκε 12:30 και 7 ορθια!!!Στη μανα μου κοιμοταν 10-8:30!!!Επισης,εχω και πεθερα απο χθες σπιτι,δεν ξερω γιατι...πριν 3 βδομαδες ειχε φυγει...εφερε και μια πιτα που την εφαγα και ολη νυχτα την περασα με εμετους και διαρροιες στο μπανιο...ελπιζω εσεις να ειστε καλυτερα!

Μπιζελακι.....με το καλο!!!Γερο να ειναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλημερα!!!!!!!!!!!!

Μπιζελακι με το καλο!!!!!!!!!!!!!

Κατερινιω......καλα περασατε???

κανε κρατει με τις πιτες μωρεεεεε ειναι βαρυ φαγητο/σνακ(οπως το λενε τελος παντων)

περασαμε κι εμεις ενα 3μερο μια απο τα ιδια

παρελαση με διαφορα γεγονοτα

καφεδακι και μετα χωριο

ο νικολακης μου κλασικα στην τσιτα....

τον εβλεπε ο μικρος μου ανιψιος και ελεγε γιατι κανει ετσι???????

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

κατερινάκι καλως ήλθατε και περαστικά. δεν πιστεύω να τσίμπησες καμια ιωση?

το αφεντικό τα έπαιξε ε? δε βαριέσαι,θα του περάσει.

Εμάς στη δουλειά υπάρχει μία αίσθηση εκφοβισμού να το πω, μαλακίας να το πω... ούτε και ξέρω πως να το πω.

κατα τα αλλα καλά, ο νίκος καλά, εγώ καλύτερα είναι η αλήθεια από θεμα ψυχολογίας, και η ιλιάνα χωρίς πάνα από σήμερα.

Το πρωι στο σταθμό εμεινε τελειως στεγνή και το απόγευμα στο σπίτι κατουρήθηκε 3 φορές.

Αυτά τα νέα μας. Μαριλού τελειώσατε με τα κουφώματα? Την πήρες την κουζίνα?

4Rnfp3.png

καλημερα!!!!!

Γιωτα καλη επιτυχια με την μικρη σου!!!

λεω κι εγω να του την βγαζω τα απογευματα ,την πανα

ειχαμε ξεκινησει καλα αλλα με τον παιδικο μας πηγε πισω

Κατερινιω συνηλθε το αφεντικο σου απο την λυποθυμια??? πεσ μας κι αλλες αντιδρασεις..

ρε παιδια ο Νικολας το τι φαγητο ριχνει στον παιδικο.... μιαμιση μεριδα τρωει και σαλατα... μονο εδω μας κανει κολπα

εχει φαει αρακα κ φακη που εδω σε μενα τα εφτυνε

μακαρι να αλλαξουν τα γουστα του στο φαγητο γιατι με δυσκολευε αρκετα

και οτι λενε οι δασκαλες αυτο κανουν

μονο στο σπιτι γινονται "αλλα" παιδια

τι να πω υπομονηηηηηηη

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Καλημερα!

Λοιπον, πως το ειπα στο αφεντικο για την εγκυμοσυνη:αφεντικο:δε μου λες εσυ ποτε τελειωνει αυτο το μειωμενο ωραριο της μητερας να δουλεψουμε επιτελους?Κατ:τελος φλεβαρη αλλα ετσι κι αλλιως σταματαω τοτε γιατι ειμαι 3 μηνων ηδη!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:κανα 5λεπτο σιγης και μετα ψιλοσυνηλθε και μου ειπε ενα ενταξει.Χθες που επανηλθε μου λεει καλα τι δωρο ηταν αυτο που μου πεταξες χθες?Του λεω το καλυτερο!!Αδερφακι για την κορη μου,κανω οικογενεια δεν καταλαβα!Εχεις κι εσυ δικιο μου λεει αλλα αφου ηταν ετσι (ειχες σκοπο να κανεις και 2ο δλδ) επρεπε να μου το ειχες πει να κρατησω ατομο εδω!Ποιο ατομο του λεω?Τοσα χρονια μονο εγω ειμαι εδω μεσα,η προηγουμενη εφυγε εκτος Ελλαδας και δεν ξαναγυριζει!Ναι αλλα τωρα πρεπει να βρουμε καινουργια και μεχρι να μαθει θα πληρωνω και αυτη και εσενα!Του λεω την αλλη 20 μερες πριν φυγω την ειχατε φερει, τωρα θα τη φερετε νωριτερα?Αυτααααα....

Κοριτσια εχω προβλημα με τη μικρη...δεν κοιμαται με τιποτα τα βραδυα και το μεσημερι την αφηνουμε 1,5 ωρα μονο μπας και κοιμηθει νωριτερα!Σηκωνεται ορθια στο κρεβατι της με φωναζει, αν καταφερω να την ξαπλωσω φωναζει και παλι με το που στριβω να φυγω μαμα κατερινα ελα δω!Περναει κανα μισαωρο καθε βραδυ να ειμαι σκυμενη πανω απο την κουνια και αυτη να κανει πολεμο με τα βλεφαρα, αν φυγω κλαιει,χθες το βραδυ ειδικα εκλαιγε και με φωναζε ενω ημουν απο πανω της..εχει δυσκολεψει πολυ ο υπνος της,λετε να κοιμαται καλυτερα στο καινουργιο κρεβατι?

Επισης, χθες ολη μερα ουτε γαλα ουτε φαγητο μου λεει η πεθερα μου,πολυ κλαμα για να τη ντυσω,να την κυνηγαω...εχει βεβαια και μυξες,το αλλο ειναι οτι βρεθηκε ξαφνικα μετα απο μια βδομαδα με τους γονεις μου σπιτι τους, στο σπιτι μας με την πεθερα μου...δεν ξερω τι να πω,χαλια το παιδι και πολλα νευρα και φυσικα εγω ακομα χειροτερα!Και αυτο απο τη μια γιαγια στη αλλη καθε τοσο..μακαρι να μη δουλευα να ηταν ηρεμη κι αυτη κι εγω!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...