Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα μουνουλες!!!

Νικολας σχολειο κι εγω συνεχιζω τις δουλειες......γιορταζουμε αυριο ντε!!!!

αλλα δεν θα κανω πολλα πραγματα λιγα κ απλα κουραστηκα καθε χρονο να την περναω μεχρι τελευταια στιγμη στην κουζινα

θα κανω τα μισα σημερα κ τα αλλα αυριο το μεσημερι

θα παω κ στην εκκλησια

ο Νικολας μου παει παιδικο κανονικα και καθε μερα τρωει!!!!!!!

εχθες ηταν πολυ ησυχος μου ειπε η δασκαλα του!!

βεβαια στο σπιτι ηταν μεσ την γκρινια....τι του φταιει δεν ξερω

την κυριακη το απογευμα οταν ξυπνησε δεν κατεβηκε απο το κρεβατι του οπως κανει συνηθως αλλα φωναζε

"μαμαααα!!! μαμαααααα....δεν ακουει...χαλασε":D:D:D:D

τι γελιο εριξα!!!!!!!!!!!!

πιο ειναι τι αγαπημενο σας παραμυθι?

εμας ο λυκος κ τα 7 κατσικακια...

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

πιο ειναι τι αγαπημενο σας παραμυθι?

εμας ο λυκος κ τα 7 κατσικακια...

η τατοπουτα....κι αν δεν την πουμε ολοκληρη καθε βραδυ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ!!!!Κοιμαται ολη νυχτα το παιδακι μου πια μια χαρα αλλα μεχρι να κοιμηθει χτυπιεται κανα 40λεπτο:-(:sad::-(σμπαραλια η μεση μου!

κι εμενα μεχρι να κοιμηθει κανει κανα 3 τεταρτα

αλλα ειμαστε στο κρεβατι κ ξαπλωνουμε κ διαβαζουμε...κ διαβαζουμε και μετα οταν παει να κατεβει τον τραβαω πανω και ξανα παει να κατεβει και ξανα πανω.....

ρε παιδια!!! ποτε εχει γκρεις ανατομυ??

εχασα τη σειρα μου μα τους ραδιο αρβυλα

φευγωωωω δεν θα προλαβω..

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

Γιώτα, όντως πολύ τυχεροί που του έκοψε να πάει να τον δουν, σωτήριο! Στο μεταξύ, μέχρι να βγει, άδειασε τα ντουλάπια σας από σνακάκια και μαλακίτσες και φόρτωσε με διάφορα διαιτητικά για να έχει να μασουλάει, γιατί θα τον πιάσει στερητικό και θα γκρινιάζει για φαί συνέχεια.

Δήμητρα... κι εμένα το ξανάρχισαν κάνα χρόνο μετά. Μέγιστη μαμακία αλλά τι να τους κάνω, δεν είναι μωρά να τους βουτήξω από τ'αυτί (που αυτό τους χρειάζεται, τεσπά)

ο,τι σχολιασατε χτεσ ηθελα να πω κι εγω τησ γιωτασ....λιγο προσοχη σε τσιγαρο και βλακιτσεσ τυπου σνακσ κτλ!!!και ολα θα πανε παρα πολυ καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

παντωσ οσο και να λετε (χριστινα κ δημητρα )για τουσ δικουσ σασ γονεισ , ο δικοσ μου τουσ βαζει για τα καλα κατω!!!αφου ουτε καν το εκοψε!!!!!!!!!προσπαθησε οπωσ λεει αρκετα αλλα δεν τα καταφερε!!(ισωσ να μην το θελησε τοσο πολυ)εχτοσ αυτου η κοιλουμπα ολο και μεγαλωνει...εχουμε φτασει αισιωσ τον 9ο μηνα (εννοω εγκυμοσυνησ...)και μυαλο δεν βαζει ακομα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad::(κ να πω ,οτι δεν εχει απλα στεντ-μπαλονακια (εχει και απο αυτα...5 νομιζω),αλλα εχει κανει και ανοικτησ καρδιασ-μπαι πασ...

μετα απο αυτα τι να σχολιασει κανεισ?:?::-(:sad::-(

Αννα κοίταζα το τικεράκι σου σήμερα και ειδα οτι κοντεύεις κι'εσύ να πάρεις στα χέρια σου το μικρό σας αγοράκι.Τι ωραία που είναι!Αντε μια γλυκιά αναμονή απο δω και πέρα!Οσο για τα ρουχαλάκια δεν έχεις παράπονο.Θα τα έχεις όλα και μπλε και ροζ.

αυτο κοιταζα κι εγω τωρα που διαβαζα τα μηνυματα σασ!!!!αννα 1 μηνασ πλεον ε????9αφου αν πασ κ με καισαρικη ,θα γεννησεισ λιγο νωριτερα φανταζομαι..)με το καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

καλημερα μουνουλες!!!

Νικολας σχολειο κι εγω συνεχιζω τις δουλειες......γιορταζουμε αυριο ντε!!!!

Ακου μουνούλες....ενταξει καταλάβαμε τι ήθελες να πεις! :tongue::tongue::tongue::tongue:

[quote name=IRINI83;1258618

αυτο κοιταζα κι εγω τωρα που διαβαζα τα μηνυματα σασ!!!!αννα 1 μηνασ πλεον ε????9αφου αν πασ κ με καισαρικη ' date='θα γεννησεισ λιγο νωριτερα φανταζομαι..)με το καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote]

Ένας μήνας κ δεν προλαβαίνω τη γενική λεμεεεε....βασικα θελω να προλάβω να είμαι έτοιμη μια εβδομάδα πριν κ να αρααααξω τη τελευταια βδομάδα πριν τη γέννα...μπορω?!:P

Αννα κοίταζα το τικεράκι σου σήμερα και ειδα οτι κοντεύεις κι'εσύ να πάρεις στα χέρια σου το μικρό σας αγοράκι.Τι ωραία που είναι!Αντε μια γλυκιά αναμονή απο δω και πέρα!Οσο για τα ρουχαλάκια δεν έχεις παράπονο.Θα τα έχεις όλα και μπλε και ροζ.

Και πορτοκαλι κ κίτρινα και πράσινα...δεν είμαι των κλασικών χρωμάτων εγώ...κ στη Ζωή ότι ειχε ροζ τα περισσότερα ήταν δώρα...;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλησπέρα κι απο'μένα!!!!

Βρήκα ευκαιρία τώρα που έχω την μαμά μου εδώ και μπήκα λίγο να σας διαβάσω και να σας πω τα δικά μας ευχάριστα...

Λοιπόν,είμαι κι εγώ έγκυος!!!!!Είναι πολύ νωρίς ακόμα,αύριο θα πάμε να ακούσουμε καρδούλα και έχω πολύ αγωνία...Πάντως έχω Π.Η.Τ. μέχρι 22/6 αλλά λόγω καισαρικής θα πάει αρχές Ιουνίου..μη σας πω πάνω στα γενέθλια της Ιωάννας θα γεννάω....Αυτά τα ευχάριστα.....

MRIip3.png

xnmwp3.png

Καλησπέρα κι απο'μένα!!!!

Βρήκα ευκαιρία τώρα που έχω την μαμά μου εδώ και μπήκα λίγο να σας διαβάσω και να σας πω τα δικά μας ευχάριστα...

Λοιπόν,είμαι κι εγώ έγκυος!!!!!Είναι πολύ νωρίς ακόμα,αύριο θα πάμε να ακούσουμε καρδούλα και έχω πολύ αγωνία...Πάντως έχω Π.Η.Τ. μέχρι 22/6 αλλά λόγω καισαρικής θα πάει αρχές Ιουνίου..μη σας πω πάνω στα γενέθλια της Ιωάννας θα γεννάω....Αυτά τα ευχάριστα.....

Μπράβο κοριτσάκι τέλεια τα νέα σας!!!!! Με το καλό να ακούσετε την καρδούλα και να έχεις μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη:D:D:D:D:D

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Μπιζελάκι υπέροχα νέα! Με το καλό!Να χεις μια όμορφη εγκυμοσύνη κ με ένα γερό μωράκι! :D

Δημητρούλα μας χρόνια σου πολλά! Με υγεία πάνω απ'ολα! :D

Πω πω φτιάξανε εδώ κάτι κουκις με βρώμη,μαυρη ζαχαρη κ λιγη καρυδα μιλάμε άπαιχτα...μου δωσε η αφεντικινα ένα κ δοκιμασα κ τώρα θελω κ αλλο αλλα ντρεπομαι να κατεβω να πάρω! :oops::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μπιζελακι υπεροχα τα νεα σου!!!!χαρηκα παρα πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!με το καλο να ακουσετε κ καρδουλα!!!!ευχομαι να εχεισ μια υγιη κ τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!!!

αννακι για την 1 εβδομαδα ξαπλα...χλωμο το κοβω!!!χα χα!!θυμαμαι και στισ δυο κορεσ ,αν και ηταν ολα στην εντελεια μεχρι και τα μεσανοιχτα τησ προηγουμενησ καθαριζα!!!!ηθελα να ειναι πεντακαθαρα τα παντα...λεσ και θα ερχοταν το μωρο να ψαξει για την σκονη!!!!

αληθεια την δουλεια ποτε την σταματασ?αντε πια να ηρεμησεισ κι εσυ λιγο!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Μέχρι κ τη Δευτερα δουλέυω ειρηνάκι μου αν κ δεχομαι πιέσεις να κάτσω παραπάνω....θα ερχομαι μια βολτα μια φορά τη βδομάδα όμως για να μαζευω λιγο τη χαρτουρα! ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

καλημερα κοριτσια

Δημητρα χρονια σου πολλα και καλα.να χαιρεσαι την οικογενεια σου,και να σε χαιρεται και αυτη

Και επειδη δεν θυμαμαι αν γιορταζει κανεισ αλλος,χρονια πολλα

Αννα,και γω θελω να κανω γενικη,αλλα δεν την παλευω,ουτε το καθαρισμα δεν παλευω πλεον.περιμενω τα σκ.που ειναι εδω και ο σωτ.για να με βοηθαει.

Πηγαμε κ στον ντοκτορ εχτερς,ολα καλα,φτασαμε 2400 και περιμενουμεεε

μπιζελακι συγχαρητηριααααααααααα,ολα να σου πανε καλα,μεχρι τελουσ.

καλε οι υπολοιπες που ειστε?

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

Καλημέρα κορίτσια!!

Antridim τη προηγούμενη βδομάδα δεν είχες κ συ ντοπλερ κ ήταν 2 κιλά η μικρή σου??? Τόσο πολύ πέρνουν?? Γιατί εμένα μου πε κανα κιλό συνολο θα πάρει τον επόμενο μήνα!:confused:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...