Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Γιώτα μου δεν ξέρεις πόσο σε καταλαβαίνω γιατί τα έχω ζήσει με τους γονείς μου, 2 εμφράγματα, 3 επεμβάσεις. Σε διαβεβαιώ πάντως (επειδή κι εγώ ασχολήθηκα αναγκαστικά με το αντικείμενο) ότι η αγγειοπλαστική και η τοποθέτηση στεντ πλέον είναι μια υπόθεση ρουτίνας για τους καρδιοχειρουργούς και σύντομα θα βρίσκεται πάλι σπίτι σας ο άντρας σου και χωρίς προβλήματα. Τα ψυχολογικά είναι πιο σοβαρά κι από την ίδια την επέμβαση. Πιθανότατα να περάσει και φάση κατάθλιψης (κι οι δυο γονείς μου το πέρασαν) αλλά θα επανέλθει σύντομα. Οπλίσου με υπομονή, γιατί θα χρειαστείς μπόλικη. Θα είναι αρχικά φοβισμένος και θα ακολουθεί κατά γράμμα τις οδηγίες του γιατρού. Σιγά σιγά θα νιώθει έντονη την ανάγκη για τα απαγορευμένα (παχυντικά φαγητά, τσιγάρο) και θα τα κάνει ίσως και στη ζούλα. Μετά περνά η φάση της ένταξης στην ρουτίνα (διατροφή, άσκηση, φάρμακα) και κατόπιν περνά ο καιρός και ψιλοξεχνιέται ο φόβος. Εσύ απ'την πλευρά σου θα πρέπει να είσαι ο ρυθμιστής της μετά εμφράγματος εποχή. Προγραμματισμένη σωστή διατροφή, να μην ξεχνάει τα φάρμακα, να προτρέπεις να πηγαίνετε βόλτες για περπάτημα και δραστηριότητες μαζί με το παιδί και να δείχνεις κατανόηση. Μην στεναχωριέσαι πάντως, αφού το προλάβατε, μια χαρά θα είναι ο άνθρωπος στο μέλλον. Λίγη προσοχή σε αυτά που σου έγραψα και θα το αφήσετε σιγά σιγά πίσω σας.

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γιώτα κι'εγώ τα πέρασα με τον πατέρα μου πριν μερικά χρόνια,και τα στάδια που ακολουθούν είναι όπως τα περιέγραψε η Χριστίνα,εμένα τώρα βέβαια τα έχει ξεπεράσει όλα αυτά και το τσιγάρο το έχει ξαναρχίσει και μάλιστα καπνίζει και πολύ και με το φαγητό έχει άριστη σχέση,τρώει όλα τα απαγορευμένα για τέτοιες περιπτώσεις,το μόνο που κάνει είναι απλά να τσεκάρετε κάθε χρόνο με τις απαραίτητες εξετάσεις.Μόνο τον πρώτο χρόνο είχε κόψει τελείως το τσιγάρο και ακολουθούσε υγιεινή διατροφή με την συμπαράσταση της μαμάς μου.Αφού το είχε κόψει κι'εκείνη τότε το τσιγάρο και η μητέρα μου απο τότε δεν ξανακαπνισε ενώ ο πατέρας μου το ξανάρχισε.Πιστευω κιέγώ με την βοήθεια σου και την συμπαράσταση σου θα το ξεπεράσει και σε λίγο καιρό θα είναι μια ανάμνηση κι'αυτό.Χρειάζεται κι'ενα κλικ στη ζωή μας καμιά φορά για αν αλλάξουμε κάποιες κακές συνήθειες.Που μόνο σε καλό μπορεί να βγούν.Ευχομαι καλή ανάρρωση και περαστικά!

SI5Yp3.png

Καλησπέρα και πάλι. Ευχαριστώ για τις ευχές σας.

Ευτυχώς τα πράγματα ήταν πολύ καλά για μας κι έτσι πραγματικά το περάσαμε στο φτερό, και δεν το λεμε ουτε του παπά.

Χριστίνα εχεις δίκιο σε αυτά που λες, οτι ειναι υποθεση ρουτίνας το μπαλονακι και το στεντ, τωρα το εμαθα κι εγώ, αλλα στην αρχή πανικοβαλεσαι, ακους εμφραγμα και τρέμεις.

Εγω μπορω να πω μονο δοξα το θεο και οτι ο θεος τον φωτισε και δεν φανηκε αμελης σε αυτό τον πόνο που αισθάνθηκε, κι έτσι γλιτωσαμε τα χειριστα. Ο γιατρός μας είπε οτι αν δεν ερχόταν, στην κατασταση που ηταν η κεντρική αρτηρία του σε δύο ωρίτσες μαλλον θα πάθαινε ανακοπή... Δεν χρειαζεται να σας περιγραψω ποσο ανακουφισμένη νοιώθω και πόσα ευχαριστώ εχω πει απο μεσα μου στην Παναγίτσα.

Τις φάσεις μας θα τις περάσουμε αναγκαστικά κι ελπίζω να μπορω να ανταποκριθώ κι εγώ καλά και να μην με παρει απο κάτω. Προς το παρόν αναμένουμε εξιτήριο προς Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη μεριά (τα κακά του ιδιωτικού).

Αυτά τα νέα μας. Σας φιλώ

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια,τι κανετε?εγω σημερα κρυωνω πολυ,και θελ να παω και σουπερ μαρκετ...και εχω και του κοσμου τις δουλειες να κανω.Ολο το σκ.το περασαμε προσπαθωντας να φτιαξουμε τις ντουλαπες κ τα ρουχα,και ακομα κ σημερα επικρατει ενας ψιλοχαμος.με εχει πιασει απελπισια,αφου εχτες εφτασα στο σημειο να λεω στον αντρα μου,παρατατα,αστα ετσι.

και μεσα σε ολα αυτσα,αποφασισα να βγαλω κ το παμπερς τησ κατερινας.το σαββατο μας κατουρησε 3-4 φορες,ενω εχτες που την πηγαινα καθε μια ωρα για τσισα,δεν βραχηκε καθολου.αλλα καθε μια ωρα δεν ειναι υπερβολικο?και εσεις ετσι τα βαζατε στην αρχη?δεν μου το ζηταει,αλλα καθε φορα που καθεται στο γιογιο τα κανει.

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

καλημερα κοριτσια,τι κανετε?εγω σημερα κρυωνω πολυ,και θελ να παω και σουπερ μαρκετ...και εχω και του κοσμου τις δουλειες να κανω.Ολο το σκ.το περασαμε προσπαθωντας να φτιαξουμε τις ντουλαπες κ τα ρουχα,και ακομα κ σημερα επικρατει ενας ψιλοχαμος.με εχει πιασει απελπισια,αφου εχτες εφτασα στο σημειο να λεω στον αντρα μου,παρατατα,αστα ετσι.

και μεσα σε ολα αυτσα,αποφασισα να βγαλω κ το παμπερς τησ κατερινας.το σαββατο μας κατουρησε 3-4 φορες,ενω εχτες που την πηγαινα καθε μια ωρα για τσισα,δεν βραχηκε καθολου.αλλα καθε μια ωρα δεν ειναι υπερβολικο?και εσεις ετσι τα βαζατε στην αρχη?δεν μου το ζηταει,αλλα καθε φορα που καθεται στο γιογιο τα κανει.

Καθε μια ωρα την πηγαινα κι εγω και δεν ειχαμε ατυχηματα!Δεν ειναι συντομο διαστημα και μπραβο που τα κανει καθε φορα!Το θεμα ειναι να μην εχει αντιδραση να καθισει στο γιογιο,αφου καθεται..!

Διαφημίσεις

κατερινα,τι εγινε το ειπες στην δουλεια?πως το πηρανε?

Οχι ακομα...:confused:, μεθαυριο φευγω ταξιδι με τον αντρα μου Μαδριτη, απο Δευτερα που θα γυρισω θα το πω σιγουρα απλα ειπα να μην τα ακουω και για το ταξιδι και για την εγκυμοσυνη....:-(

Γιώτα, όντως πολύ τυχεροί που του έκοψε να πάει να τον δουν, σωτήριο! Στο μεταξύ, μέχρι να βγει, άδειασε τα ντουλάπια σας από σνακάκια και μαλακίτσες και φόρτωσε με διάφορα διαιτητικά για να έχει να μασουλάει, γιατί θα τον πιάσει στερητικό και θα γκρινιάζει για φαί συνέχεια.

Δήμητρα... κι εμένα το ξανάρχισαν κάνα χρόνο μετά. Μέγιστη μαμακία αλλά τι να τους κάνω, δεν είναι μωρά να τους βουτήξω από τ'αυτί (που αυτό τους χρειάζεται, τεσπά)

WN6Op3.png

Καλημερα!!!

Σημερα πρωι πρωι παρκαρα παιδι στη γιαγια και τον παππου, αχ ευτυχως τρελλαινεται εκει,δε θελει να φυγει! Εγω θα παω μετα απο κει να τη δω και αργοτερα θα ετοιμασω και τα τελευταια,ετοιμαστηκαμε αφου το παιδι μου εβαλε τα ρουχα μας στη βαλιτσα και την εκλεισε κιολας!Κατι θελει να μας πει!!:rolleyes:Αυριο λοιπον πεταμε πρωι πρωι για Γενευη που θα κανουμε λιγες ωρες σταση να τη δουμε κιολας και μετα Μαδριτηηηη!!!!!Εχω ξαναπαει Ισπανια,Βαρκελωνη και μας αρεσε πολυ!Πολυ περισσοετρο απο Λονδινο μη σας πω και Παρισι του αντρα μου!Ελπιζω μονο να μην εχουν απεργια τα λεωφορεια αυριο να φτασουμε αεροδρομιο!Κυριακη νυχτα γυρναμε!

Βγηκε και το pap-a μου τελειο!Ρωτησα το γιατρο και για τον ελεγχο επιβιβασης, απλος υπερηχος ειναι μου ειπε οποτε ολα οκ!!!

Καλημερα κορίτσια!!!

Χθες επιτελους σιδέρωσα τα ρούχα που χα πάρει το μπέμπη κ τα τακτοποιησα στα συρτάρια!Τον ονειρευόμουν όσο σιδερωνα πως θα είναι! :D Σήμερα θα πάω να δω για κανα ομορφο ρουχαλάκι για την εξοδο μας από το μαιευτήριο,θέλω να πάρω κ νυχτικές χειμωνιάτικες κ λέω κανα mothercare να πάω γιατι στο λητώ είναι πανάκριβες! Δεν έχουμε κ κανα μαγαζί εδώ γυρω γμτ με νυχτικα-πυτζαμες μπας κ έβρισκα καμια να βολευει κ για το θηλασμό!:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα κορίτσια.Μα καλά κανείς δεν μπαίνει πια σε αυτό το φόρουμ?Νομίζω οτι όλες εξαφανίστηκαν και πιο πολύ οι εγκυούλες και αυτές που γένησαν.Εκτός απο την Κατερίνα και την Αννα γι'αυτές δεν μπορώ να πω.Εξακολοθούν να μην εγκαταλείπουν το παρεάκι.

Κατερινάκι μπράβο για το ταξίδι σας,να περάσετε σούπερ εύχομαι κι'εγώ είχα πάει Ισπανία και μου άρεσε πολύ.Εχει κάτι που σε τραβάει αυτή η χώρα.

Αννα κοίταζα το τικεράκι σου σήμερα και ειδα οτι κοντεύεις κι'εσύ να πάρεις στα χέρια σου το μικρό σας αγοράκι.Τι ωραία που είναι!Αντε μια γλυκιά αναμονή απο δω και πέρα!Οσο για τα ρουχαλάκια δεν έχεις παράπονο.Θα τα έχεις όλα και μπλε και ροζ.

Εγώ σήμερα θα πάω επιτέλους να βγάλω τα διαβατήρια μας,δηλαδή να πάρω τα παράβολα και μετά θα πάμε να τα βγάλουμε.200 ευρώ για διαβατήρια.Αν είναι δυνατόν.Ολα έχουν ακριβείνει τόσο πολύ πια!

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...