Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!

Ενα ερείπιο είμαι,σας έχω γραψει το προβλημα μου στο φατσοβιβλίο:rolleyes:....Αποφασίσαμε με τον στεφ για αρχή να σταματήσουμε το πρωινό σχολικό κ να την πηγαίνουμε εμείς τη μικρή στο παιδικό κατα τις 8 μήπως φταίει το πολύ πρωινό της ξύπνημα για την διαταραχη του ύπνου της....σήμερα έριξε τόσο κλαμα το πρωί...ενώ ξύπνησε ήρεμη μετα της φταίγανε όλα,δεν ήθελε να πλυθεί,να φαει,να κατουρήσει έκλαιγε σπαρακτικα τόσο που πόνεσε η ψυχή μου κ άρχισα να κλαίω κ εγώ μαζί κ το σχολικό περίμενε από κάτω κ δεν υπάρχει λογος να αγχωνόμαστε τελικα κ με αυτό!Μόλις κατεβηκε κάτω ηρέμησε βέβαια κ μπήκε χαρούμενη στο σχολικό....τι να πει κανείς?!:?

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Antridim τα yutopar δεν ξέρω αν θα τα πάρω τελικα...μάλλον θα προσπαθήσω να πέρνω το μαγνησιο μου κανονικά γιατί το χα χέσει λιγο το θέμα....κ εμένα grade 2 είναι ο πλακουντας αλλα τι σημενει αυτό????

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Αυτο με το τζαμι που λετε,το επαθα κ γω,κ ευτυχως που ηταν αρχες καλοκαιριου,γιατι μου το σπασανε σαββατο μεσημερι κ δεν εβρησκα πουθενα να το αλλαξω κ επρεπε να βαλω κ την κατερινα μεσα.κ φυσικα δεν πηρανε τιποτα.

Καλα εγω δε σας τα ειπα ολα περι τζαμιου...μια βδομαδα πριν σπασουν το δικο μας ειχαν σπασει 11 το βραδυ ολα τα αλλα της πυλωτης, τα αλλα 3 δλδ..ε ηρθε και η σειρα μας αλλα εκεινη τη νυχτα ειχαμε τους κουμπαρους να κοιμουνται σπιτι,ακριβως πανω απο το αυτοκινητο...γιατι το πρωι φευγαμε ολοι μαζι για Ιταλια!Φυσικα το αμαξι το μαζεψε ο πεθερος μου κατω απο το σπιτι του για κανα μηνα αφου ηταν Αυγουστος και ολα κλειστα!:?

Α!Καλημερα!!!

Antridim τα yutopar δεν ξέρω αν θα τα πάρω τελικα...μάλλον θα προσπαθήσω να πέρνω το μαγνησιο μου κανονικά γιατί το χα χέσει λιγο το θέμα....κ εμένα grade 2 είναι ο πλακουντας αλλα τι σημενει αυτό????

Οτι γερναει ο πλακουντας,εγω ειχα 2 τον 9ο μηνα μεχρι το τελος, στο 3 γεννας!!

Kαλησπέρα κορίτσια.Με αυτές τις απεργίες έχουμε αποπροσανατολιστεί τελείως,η μικρή δηλαδή,την έχω που την έχω σπίτι απο την Δευτέρα που δεν την έστειλα παιδικό λόγω ουρολοίμωξης ήρθαν κιάυτες οι απεργίες εχθές και σήμερα και αποσυντονίστηκε τελείως.Εχθές την πήγα μια βόλτα με τα χίλια ζόρια το μεσημέρι για καμιά ώρα γιατί ο άντρας μου ήθελε να πάει σε μια έκθεση με τον μπαμπά μου και τελικά απο το πρωί έφυγαν μεσημέρι και ήρθαν αργά το απόγευμα,οπότε την είχα όλη μέρα σπίτι και ήταν μες την γκρίνια,δεν μπορούσα ούτε να μαγειρέψω,ούτε να κάνω καμία δουλειά,έκανε όλο ζημιές.Το βράδυ ήρθε κι'εμεινε σε μας η ανιψιά του άντρα μου που δουλεύει στο ιασω γιατί απο Αμπελοκήπους δεν μπορούσε να πάρει συγκοινωνία λόγω απεργίας κι'έτσι έπαιξε λίγο μαζί της και ξεχάστηκε κάπως.Σήμερα απο το πρωί ενω είχαμε πει να την πάμε βόλτα το πρωί,βοήθησε και ο καιρός που ήταν καλός καταλήξαμε να φύγουμε κατα τις 12 απο το σπίτι.Απο το πρωί γκρίνια,να μην θέλει τίποτα,να γκρεμίσει πάλι ολο το σπίτι,ούτε να την ντύσω δεν καθόταν.Μας κούρασε πάρα πολύ,δεν μας ακούει πλέον και οτι κι'αν της λέμε λέει όλο οχι.Στο τελός με τα πολλά φύγαμε και πήγαμε μια βόλτα Βαρυμπόπη για καφέ οπού στο αμάξι ηρέμησε κάπως αλλά μου είχε φύγει εμένα η όρεξη με τόση ταλαιπωρία και κούραση.Μετά περάσαμε μια βόλτα απο τους γονείς μου γιατί ήρθε ο γαμπρός μου απο Καναδά για λίγες μέρες και πήγαμε να τον δούμε και να τον χαιρετήσουμε.Πήρα και τον γιατρό και μου είπε να συνεχίσουμετην αντιβίωση για 10 μέρες σύνολο να την πάρει και σήμερα να πάω να της κάνω μια γενική ούρων για να δούμε αν έφυγαν τα πυοσφαίρια και μετα το τέλος της αντιβίωσης να ξανακάνουμε μια καλιέργεια για να επιβεβαιώσουμε οτι έφυγε τελείως το μικρόβιο.Οπότε το απόγευμα έχει νοσοκομείο πάλι.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Χθες με το που σχόλασα πήγα κ πήρα τη μικρη από τον παιδικό γιατί είχε κάνει εμετό...από φλεμα βασικά ήταν αλλα αναστατωθηκα κ πήγα κ τη πήρα...μετά φυσικά ήταν μεσα στη καλή χαρα κ μου έβγαλε τη ψυχή....τελικά ξεκινήσαμε κ αντιβίωση γιατί πήρα τη παιδίατρο κ της είπα που δεν υποχωρουν τα φλεματα παρόλο που δεν έχει πολύ βήχα κ μου πε να της ξεκινήσω κλαριπεν μιας κ είναι ήδη σχεδόν 2 εβδομάδες έτσι....

Χθες δεν ξύπνησε να ζητήσει τίποτα έλιωσε στον ύπνο από τις 7...σηκωθήκαμε σήμερα όλοι μαζί στις 7 κ ήταν πολύ ευδιαθετη κ την πήγαμε σταθμό;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Ουφ, δεν μπορώ να κοιμηθώ με τίποτα... εχω μια αναστάτωση, είναι που λείπει ο Νίκος, είναι που ακόμα ακούω το κινητό μου να χτυπάει στα αυτιά μου... Χτύπησε τόσες πολλές φορές σήμερα... Οταν ξεμπερδέψουμε, θα αλλαξω ήχο κλήσης στο κινητό. Δεν αντεχω να τον ακουω.

Νομίζω ότι τόσο πολύ στο τηλεφωνο έχω μιλήσει μόνο τις ημερες που γέννησα. Αλλα τότε ήταν ευχάριστα τα πράγματα.

Τώρα κουράστηκα να λεω τα ίδια και τα ίδια και να το παίζω ήρεμη για να μην ανησυχούν όλοι. Μόνο στην κολλητή μου που πήρα το βράδυ ξέσπασα και εκλαψα. Ολη τη μερα ήμουν στην τσίτα και σε μια υπερενταση που δεν μπορεσα να συνειδητοποιήσω τι έχει γίνει και ας το είπα και το ξαναείπα σε τόσο κόσμο. Ευτυχως με το που της το είπα ήρθε αμέσως σπίτι μου, γιατι ένοιωθα παρα πολύ περίεργα και αμήχανα, με πότισε κι ενα ουισκακι και χαλαρωσα αρκετά.

Στο τέλος της βραδιάς πάντως, σταμάτησα να απαντάω σε όλα τα τηλέφωνα γιατί δεν αντεχα πια. Απαντουσα μόνο σε αυτά που ήθελα να μιλήσω στους συγκεκριμένους ανθρώπους.

Και τώρα αντί να κοιμαμαι, καθομαι και googlaro για τα εμφράγματα. Ευτυχώς δεν ειχε χρειαστεί μεχρι τώρα να ξερω τίποτα γι αυτά, και στο νοσοκομείο μου λέγανε κάποια πράγματα και δεν είχα ιδέα τι είναι. Αν τα ήξερα, θα καταλάβαινα με το που μπήκα στο νοσοκομείο και μου είπαν οι νοσοκόμες τι του έκαναν εκείνη τη στιγμή, ότι έχει πάθει έμφραγμα.

Αλλα στα λενε με ιατρικούς όρους και αντε εσύ να καταλαβεις. Που να ξέρω τωρα εγώ ότι η Αγγειοπλαστική είναι το μπαλονάκι? Και με ρωταγε ο κόσμος εκανε μπαλονακι, κι ελεγα οχι εγω στην αρχή. Τι χαζό που είμαι...

Τελος παντων, ας μην σας σκοτιζω...

Το σημαντικό είναι οτι ο Νίκος είναι καλά, κι έπαθε τη μικρότερη δυνατή ζημιά που θα μπορουσε να πάθει και αυτό γιατί πήγε αμέσως στο νοσοκομείο με το που αισθάνθηκε δυσφορία. Αυτό ηταν σωτήριο γιατί η κεντρική αρτηρία του ήταν τελείως φραγμένη, οπότε αν το αμελούσε θα μπορουσαμε να τον χάναμε κιόλας. Οπότε όλη αυτή την περιπέτεια, θα τη θεωρήσουμε ενα καμπανακι για να αλλαξουμε κάποιες κακές συνήθειες, κυρίως ο Νίκος (βλεπε τσιγάρο, πάχος, κακή διατροφή, καθόλου άσκηση).

Καληνυχτίζω... Καλημερίζω... όπως θελετε παρτε το τετοια ώρα που είναι. Παω να την πεσω, γιατί αυριο πρωί πρωι θα παω στο νοσοκομείο, γιατί καλώς εχόντων των πραγμάτων θα τον βγάλουν από την εντατική, να τον πάνε σε δωμάτιο.

4Rnfp3.png

καλημερα

Γιωτακι μου περαστικα μωρε..... ολα καλα θα πανε κοπελα μου μην μου στεναχωριεσαι

οπως λες κι εσυ αν προσεξει την διατροφη του κλπ αλλα κ το στρες κ το αγχος της δουλειας τοτε θα ναι μια χαρα

πολλα πολλα κουραγια ευχομαι

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

λοιπον να σας πω κι εγω τα δικα μου νεα εεε!!

Σας ειχα πει για τον παιδικο που δεν ημουν ευχαριστημενη οποτε και ειχα μπει στην διαδικασια να χαχνω για ιδιωτικο

ωσπου την Δευτερα μοτ τηλ απο τα γραφεια η διευθυντρια και μου ειπε οτι ανοιξε μια θεση στην Βενιζελου θελετε να πατε?

και το ρωτατε???? ειναι διπλα στο σπιτι μας!!!!! τισ ειπα

4 μερες τωρα αρχισαμε παλι προσαρμογη αλλα τα πηγε καλα

μεχρι τωρα τα καλυτερα εχω να πω για τις κυριες που παρα τα 30 χρονια υπηρεσιας εχουν πολυ ορεξη για τα παιδια τα προσεχουν δεν γκρινιαζουν για την ζωηραδα τους

το κτιρριο ειναι καινουργιο κ πεντακαθαρο

παιχνιδια??????

οπου και αν ανοιξεις πεταγονται παιχνιδια φορτηγα ποδαλατακια σπιτακια τσουληθρα

μια μικρη αυλη μονο για τα μικρα και πιο περα για τα μεγαλα

εχουν οργανωση και προγραμμα

πρωτα θα ταισουν μεσημεριανο τα μικρα κ μετα θα βοηθησουν τις ηλικιες του νικολα

ο Νικολας 2 φορες που εμεινε μεχρι το φαγητο εφαγε την μια κοτοσουπα και την αλλα αρακα:D:D:D:D:D:D:D

που στο σπιτι οποτε του δινω αρακα το φτυνει:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

και στον αλλον παιδικο ενα μηνα εκανε να φαει φαγητο μονο την τελευταια μερα εφαγε μονος

λυπηθηκε ο Θεουλης το παιδακι μου γι αυτο ειχαμε αυτη την τυχη!!! οεεοοο!!!!!

και το αλλο?

πανε τα λαδωμενα ρουχα

την παρασκευη που εφαγε αρακα εψαχνα να βρω κατι μια λαδια στα ρουχα αλλα τιποτα!!!!

στον αλλο παιδικο εμ δεν ετρωγε αλλα και τα ρουχα του μεσ τα λαδια ηταν...:(:(:(:(

ειμαι τοσο ευχαριστημενη που θελω να μιλαω συνεχεια και θελω να φιλησω τις δασκαλες που ειναι τοσο καλες με το παιδακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

γενικα εχουμε συμπληρωσει ενα μηνα στον παιδικο παλιο κ νεο

αλλαγη στον νικολα δεν εχω δει ακομη

οπως ειπα κ στο φεις ειναι ανυπακουος

δεν ακουει στο μει κ οχι

εχει ταραξει την tv στο ξυλο και το dvd για να βλεπει τα ζουζουνια

μας φερνει στα ορια μας και τους δυο μας

πολλες φορες για να μην του κανω κακο παω κ χτυπαω το κεφαλι μου στον τοιχο ή τραβαω τα μαλλια μου:oops::oops::oops::oops::oops::oops:

τι να κανω??? περιμενω

αλα υπαρχουν καποιοες μερες που ειναι δυσκολες

περιμενω οτι θα αλλαξει που θα παει

επαψε πια να παιζει με τα "νιτατα του" (τα αυτοκινητα) αλλα ειναι συνεχεια απο πισω μου

οταν πλενω πιατα κλπ

μονο με τα ζουζουνια καθετε και αν ζωγραφιζουμε στον πινακα που σβηνει

του δωσα κ ξυλομπογες αλλα αντι στο μπλοκ θελει να ζωγραφιζει στο ψυγειο.....

επισης αφου εχει μαθει απο εξω τα τραγουδια περνει το τηλεφωνο και κανει οτι παιζει κιθαρα και τραγουδαει......εκει τον ζουλαω στα φιλια!!!!

περνουμε κ σιροπι αερολιν γιατι εδω κ καιρο ειχε χουρ χουρ στο στηθος αλλα κ πολυ μυξουλα

τωρα ειναι καλα

εχω καιρο να γραψω συγχωρεστε με για τα μεγαλα ποστ

τωρα εστειλα μπαμπα κ γιο στο χωριο για να κανω πατζουρια κουρτινες κλπ

κοριτσια εσεις ποσο εμφανιζεται τις φωτο?

ρωτησα για 100 φωτο κ μου ειπε 0.20 την μια

καλα δεν εινια?

Αννα εσυ δεν ειχες εμφανισει σε ενα σαιτ?

για πες λεπτομερεις....

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

γιωτιτσα ευχομαι ολοψυχα πολλα πολλα περαστικα στον αντρα σου!!!!!καλη αναρρωση να εχει και ολα θα πανε καλα απο εδω και στο εξησ!!!!συντομα θα τον εχετε σπιτακι σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δεσποινακι μια χαρα τα νεα του νικολακη!!!!!!το σαιτ (ρωτησεσ την αννα ,σου απαντω εγω...χι χι) ειναι foto.com ,μαζι με μεταφορικα κτλ σου βγενει μονο 0,10 η φωτο περιπου...μια χαρα ειναι!!!!ολεσ απο εκει πλεον τισ βγαζω!!

να εχετε ενα ομορφο κ δημιουργηκο σαββατοκυριακο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλα να περασετε οσεσ πατε στην συναντηση!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Πω πω συγχίστηκα τόσο πολύ σήμερα με καποια θεματα που έχω με τον αδελφό μου που νομιζω ακομα ότι θα πάθω κάτι! Εγώ να του λέω ότι θέλω να προσέξει καποια πραγματάκια που έχουν πέσει στην αντιληψή μου κ αυτός να μου λεει ότι το θέμα μου είναι καποια λεφτα που μας χρωστάει! Εχει κάνει τόσα λάθη στο παρελθόν,είναι καταχρεωμένος κ όσο κ αν προσπαθούμε να τον προστατέψουμε πάλι πάει να κάνει τα ίδια! Και ας κάνει ότι θελει δική του είναι η ζωή αλλα ρε γμτ δεν μπορώ να βλέπω τους γονείς μου να σκάνε κ να μη μιλάνε γιατί κάθε φορά αντιδράει πολύ άσχημα! Είμαι να σκάσω δεν μπορώ να το πω αλλιως!:cry:

Επιπλέον πέρα από κάτι σιταροψειρες που βρήκαμε μεσοβδόμαδα από τη τροφη των καναρινιών του άντρα μου κ τις εξολοθρευσαμε μπαμ μπαμ....σήμερα ανοιξα κάτω από το κρεβάτι μας να παρω καποιες κουρτίνες κ τσουπ βρήκα κάτι χνουδωτα εντομακια που ούτε ξέρω τι είναι...η αλήθεια είναι ότι την ανοιξη που τα είχαμε βγαλει όλα κ καθαρίσαμε δεν έβαλα λεβάντες επειδή η μικρή κοιμάτε μαζί μας κ φοβήθηκα μηπως την ενοχλήσουν....σκωρος δεν φαίνεται να είναι αφού δεν είχαν φτερα,σουρνώμενα ήταν....τελοσπαντων τα βγαλαμε όοοοολα έξω τα τινάξαμε καθαρίσαμε τα πάντα κ ψόφησα στη κουραση!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Δεσποινα δεν έρχεται λερωμένος γιατί του φορανε ποδια....προφανως στον πρώτο σταθμό δεν του φοράγανε τίποτα....χαίρομε που είχατε αυτή την εξέλιξη κ έφυγε από το προηγούμενο κ μακάρι να είναι όντως καλες οι κυρίες στο νεο σας σταθμό!;)

Φωτο και photobook εγώ εκτυπώνω εδώ http://gr.foto.com/en/default.php όπως πρόλαβε κ είπε η Ειρήνη....είναι οικονομικό κ η ποιότητα μια χαρα....;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...