Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Κοριτσια δεν ξερω τι να κανω με το ταξιδι, δεν το εχω πει στη δουλεια ακομα και πρεπει την αλλη τεταρτη πεμπτη να λειψω,ειχα την ελπιδα οτι θα ερθει ο τεχνικος μας που εχει χτυπησει και λειπει ενα μηνα τωρα αλλα τελικα τζιφος, δεν περπαταει ακομα!Ουτε ξερω τι να κανω!Μην πανε στραφι τα λεφτα για το ταξιδι φοβαμαι!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλη μασ εβδομαδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κατερινα τελεια τα νεα σασ!!!!!μπραβο στο μικρο μπεμπε!!!!!καμια υπονοια για αν ειναι αγορι ή κοριτσι?

δημητρα μου ,περαστικα στην μικρουλα σου!!ταλαιπωρειται η καημενουλα τουτεσ τισ μερεσ ,μια με τισ ψειρεσ τωρα με αυτο.....

θα περασει!!!!!

γιωτα να χαιρεσαι τον αντρα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πολυχρονοσ!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Δηλαδή εσύ βγάζεις νόημα τώρα :tongue::tongue::tongue:
ΕΙΜΑΙ ΘΕΑΑΑΑΑΑΑΑ, τέλος!

Εγραφα τόση ώρα και δεν έκανα κι ένα κόπι η θεά... κόλλησε η σελίδα και σιγά μην σας τα ξαναπώ τώρα!

WN6Op3.png

Καλημέρα μανούλες!!!

Πω πω δεν ξυπνάω το πρωί με τπτ .... κ χθες κ σήμερα δεν ξυπνησαμε να πάρουμε το σχολικό κ την πήγαμε εμείς παιδικό τη Ζωή....Ούτε τις εξετάσεις που είχα να κάνω για αυριο που θα κάνω υπερηχο δεν έκανα....

Σήμερα με το που άνοιξε η πόρτα μπήκε μέσα κ ουτε γυρισε να μας κοιταξει...την πλευρισε κ ένας Γιαννάκης κ την έπιασε από τη μέση κ την πήγε σε ένα θρανίο κ κάτσανε :shock::shock::shock::shock:

Στο μεταξύ άρχισε παλι να έχει πιο πολύ βήχα κ αλλαξε πάλι...από υγρός με φλεμα που ακουγόταν έγινε ξερός...θα πάρω παιδίατρο σήμερα να δούμε τι κάνουμε! :rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Σήμερα με το που άνοιξε η πόρτα μπήκε μέσα κ ουτε γυρισε να μας κοιταξει...την πλευρισε κ ένας Γιαννάκης κ την έπιασε από τη μέση κ την πήγε σε ένα θρανίο κ κάτσανε :shock::shock::shock::shock:

Nα τα ο Γιαννάκης!!!

WN6Op3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!

χριστιν!!!!ναι ,εισαι ΘΕΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δημητρα πωσ τα πατε?υποχωρησε ο πονοσ τησ θωμαιτσασ σου?

κατερινα κι εμενα στο πρωτο μου μωρακι μεχρι την β επιπεδου ,γιο μασ το ελεγε το ντοκτορι...

DnfMp3.pngqTarp3.png

καληερα κοριτσια μου,τι μου κανετε?εμεις μια χαρα,μολις γυρισαμε απο το ντομπλερ κ το βιοφυσικο προφιλ.ολα μια χαρα,ειναι 2.034 κιλα,και ολα καλα.το γελιο ητανε,οτι ειχαμε ραντεβου στις 8 το πρωι,και μπηκαμε αμεσως για καρδιοτοκογραφο.κατσαμε μιση ωρα,μετα περιμεναμε λιγο,μετα καναμε τον υπερηχο,και μου λεει στο τελος ο γιατρος¨εισαι νηστικη? ναι λεω εγω.ωραια μουλεει,πηγαινε φαε και ξαναελα γιατι το μωρο κοιμαται και θελουμε να δουμε τις κινησεις του.ε,τσακισα μια ζαμπον/τα και μια σοκολατα,και ξαναφαγαμε αλλη μιση ωρα ακογωντας το ντουκου ντουκου της καρδουλας του.ε,με ταραξε στην κλωτσια,καθε δευτερολεπτο παταγα το κουμπι...:-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D

Κατερινα μπραβο με την αυχενικη,ολα καλα

ολες οι υπολοιπες καλα?τα κουτσουνακια σας?

πωπω φτανει ο καιρος και ανυπομονω...εντωμεταξυ,ειναι που καθομαι και σπιτι τοσον καιρο,και ειμαι ξεκουραστη και ανυπομονω.

Να ρωτησω,κατι ακουσα οτι το 6μηνο εχει να το πληρωσει ο οαεδ 2 μηνες,ισχυει?ξερει καμμια?

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

καληερα κοριτσια μου,τι μου κανετε?εμεις μια χαρα,μολις γυρισαμε απο το ντομπλερ κ το βιοφυσικο προφιλ.ολα μια χαρα,ειναι 2.034 κιλα,και ολα καλα.το γελιο ητανε,οτι ειχαμε ραντεβου στις 8 το πρωι,και μπηκαμε αμεσως για καρδιοτοκογραφο.κατσαμε μιση ωρα,μετα περιμεναμε λιγο,μετα καναμε τον υπερηχο,και μου λεει στο τελος ο γιατρος¨εισαι νηστικη? ναι λεω εγω.ωραια μουλεει,πηγαινε φαε και ξαναελα γιατι το μωρο κοιμαται και θελουμε να δουμε τις κινησεις του.ε,τσακισα μια ζαμπον/τα και μια σοκολατα,και ξαναφαγαμε αλλη μιση ωρα ακογωντας το ντουκου ντουκου της καρδουλας του.ε,με ταραξε στην κλωτσια,καθε δευτερολεπτο παταγα το κουμπι...:-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D

Κατερινα μπραβο με την αυχενικη,ολα καλα

ολες οι υπολοιπες καλα?τα κουτσουνακια σας?

πωπω φτανει ο καιρος και ανυπομονω...εντωμεταξυ,ειναι που καθομαι και σπιτι τοσον καιρο,και ειμαι ξεκουραστη και ανυπομονω.

Να ρωτησω,κατι ακουσα οτι το 6μηνο εχει να το πληρωσει ο οαεδ 2 μηνες,ισχυει?ξερει καμμια?

Κατι τετοιο εχω ακουσει κι εγω και τρεμω μην το κοψουν!!!

Καλε εισαι 33 εβδομαδων?Μπραβο!!!Ποτε περασε ο καιρος!!!

Antridim κ εμείς άυριο ντοπλερ να δούμε τι θα δούμε!!! Κ εγώ ανυπομονω αλλα δεν είμαι ξεκουραστη αφου συνεχίζω κ δουλευω! Θυμησε μου φυσιολογικα πας ή με καισαρικη???

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια.Μόλις σήμερα βγήκε και η καλίέργεια ούρων και έδειξε οτι έχει ενα μικρόβιο της ουρολοίμωξης που λέγεται πρωτέας.Ο παιδίατρος μου είπε οτι την καλύπτει η αντιβίωση που έχουμε ξεκινήσει και οτι θα συνεχίσομε με αυτή και βλέπουμε.Αν συνεχίσει και πονάει θα τον πάρω αύριο να μου πει τι θα κάνουμε.Προς το παρόν η μικρή εξακολουθεί να πονάει,έτσι μου λέει αλλά θα περιμενω να δω πως θα πάει μέχρι αύριο και βλέπουμε.

SI5Yp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Ευτυχως σήμερα καταφερα κ ξυπνησα το πρωί κ η μικρή έφυγε με το σχολικο...πήγα έκανα κ τις εξετάσεις μου κ σε λίγο θα φύγουμε να πάμε για άλλες δουλειες κ ψώνια μέχρι να πάει 11:30 που έχω υπέρηχο!

Μίλησα κ με την παιδίατρο χθες για το βήχα της μικρής κ μου είπε ότι δεν φευγει συντομα ο βηχας της βρογχίτιδας κ μπορεί να πάρει κ ένα μήνα εισπνεόμενα μέχρι να υποχωρήσει οπότε συνεχίζουμε θεραπεία...:rolleyes:

Χθες σπάσανε κ το τζαμι του αυτοκινητου του μπαμπά μου...για να πάρουν τι λέτε??? Μια παναγίτσα που είχε κρεμασμένη στο καθρέφτη....80 ευρω το τζάμι...κ δεν το χε παρει χαμπάρι αλλα εκει που πήγε να φτιάξει το τζάμι ελεγε ότι δεν του πήραν τίποτα κ του λένε αυτοι συνήθως τα σπάνε για να πάρουν τα κρεμαστα κτλ κ εκεί το καταλαβε....:?

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Χθες σπάσανε κ το τζαμι του αυτοκινητου του μπαμπά μου...για να πάρουν τι λέτε??? Μια παναγίτσα που είχε κρεμασμένη στο καθρέφτη....80 ευρω το τζάμι...κ δεν το χε παρει χαμπάρι αλλα εκει που πήγε να φτιάξει το τζάμι ελεγε ότι δεν του πήραν τίποτα κ του λένε αυτοι συνήθως τα σπάνε για να πάρουν τα κρεμαστα κτλ κ εκεί το καταλαβε....:?

Δεν παμε καλα...ενταξει εχω ακουσει να σπανε τζαμια για να παρουν παπλωματα,κουβερτες κλπ αλλα την εικονιτσα????Βεβαια εμας μας το ειχαν σπασει πριν 4 χρονια στην πυλωτη της πολυκατοικιας νυχτα και δεν ειχαμε και τιποτα μεσα...

Α κοριτσια...παραγγειλαμε την κουκετα μας χθες!!!!!Σε ενα μηνα θα την εχουμε,τωρα πρεπει να δω πως θα βαψουμε το παιδικο δωματιο..λεει ο Κωστας θελει βαψιμο!

Γυρισααααααα....μπέμπης 1950γρ.,ισχιακός κ τα πόδια του είναι αυτα που με ενοχλουν χαμηλα κ στον τραχηλο,τα πονάκια που έχω χαμηλά επειδή συνοδευονται κ από σφηξίματα(πετρώματα όπως είπε ο ντοκ) στη κοιλιά είναι συσπάσεις κ μου είπε να ξεκινήσω μισό yotopar τη μερα κ τελοσπάντων να τον πάρω τηλ αν γινουν κ πιο συχνα,μιλήσαμε λιγο κ για πιθανές ημερομηνίες καισαρικης αν συνεχίσει να είναι στην ίδια θεση και ήμαστε γυρω στις 25/11...στο ρέα θα γεννησω όπως όλα δειχνουν θα μας κανουν κ λιγο καλύτερη τιμη από τις επίσημες...αυτααααα:D

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Αννα μια χΑρα ο μπεμπιτος,λιγο ξεκουραση θελεις για τισυσπασεις.

Μεχρι ποτε θα περνεις τα γιουτοπαρ;εγω παω φυσιολογικα,αλλα συμφωνα με τα λεγομενα του γιατρου κ επειδη ο πλακουντας ειναι 2,δεν θα παρω ολο το μηνα.συσπασεις εχω κ γω,αλλα μονο χαμηλα,ευτυχως που εχει γυρισει με το κεφαλι κατω,γιατι μεχρι πριν δυο εβδομαδες ηταν ισχιακο κ φοβομουν μην παω για καισαρικη.την κατερινα την εκανα φυσιολογικα,και δεν θα μαρεσε να κανω καισαρικη στα καλα καθουμενα.

Αυτο με το τζαμι που λετε,το επαθα κ γω,κ ευτυχως που ηταν αρχες καλοκαιριου,γιατι μου το σπασανε σαββατο μεσημερι κ δεν εβρησκα πουθενα να το αλλαξω κ επρεπε να βαλω κ την κατερινα μεσα.κ φυσικα δεν πηρανε τιποτα.

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...