Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα καλή εβδομάδα,

για τα καφέ cyclacur (όπως και όλα τα χάπια - ενέσεις-σιρόπια-αλοιφές ληγμένα ή όχι) που δεν τα χρησιμοποιούμε,  μπορούμε να τα πηγαίνουμε σε κάποιο φαρμακείο της γειτονιάς, τα απορρίπτουν με σωστό τρόπο ή ακόμα και σε κοινωνικό φαρμακείο αν μπορούμε , τα προμηθεύουν σε γυναίκες που τα χρειάζονται και δεν έχουν την δυνατότητα να τα αγοράσουν.

• Μου αρέσει 6

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

καλημέρα κοριτσια, τι κάνετε? σπιτι σημερα οπως σας ειπα, ξυπνησαμε χαλαρα, εκανα κατι δουλιτσες και τωρα παω για καφεδακι με μια φιλη μου που εχει επισης άδεια

m4ril0u είπε:
Καλημέρα μανουλίτσες!!! Σήμερα έχω επιστρατεύσει τη γιαγιά μου (πήγα και την έφερα με τον παππού προχθές από το Λαγονήσι) για να κρατήσει τη Λένα και περιμένω τη Νίκη να έρθει για να πάμε Ηλιούπολη να καθαρίσουμε για να είμαστε έτοιμοι για την αυριανή μετακόμιση :)

Τελευταία μέρα στο Θήσειο λοιπόν και μου φαίνεται τόσο περίεργο.... Χαίρομαι που θα πάμε στο καινούριο σπίτι και θα είμαστε οι τέσσερεις μας (είναι καιρός άλλωστε να απογαλακτιστώ που λέει κι ο Βασίλης) αλλά από την άλλη στεναχωριέμαι λίγο που θα φύγω από τη μαμά μου....

μαριλου σε καταλαβαίνω πως αισθάνεσαι, αλλα θα σε απορροφήσει τοσο το καινουργιο σπίτι που δεν θα το σκεφτεσαι. Η δύναμη της συνηθειας ειναι μεγαλη βεβαια, και αλλωστε οσο συχνα θελετε θα ανεβαινετε θησειο. το καλό είναι οτι υπαρχει ακομα το σπιτι εκεί, δεν είναι οτι χανεις τελείως την επαφή σου με την περιοχή και "το σπιτι σου". Παντως οπως λεει και το βατραχάκι, πραγματικα τα εχεις κανει ολα μαζί. χαράς το κουράγιο σου.

BATRAXAKI 2009 είπε:

ο Νικολας μου εμαθε να παταει τα πηδαλια στο ποδηλατο του!!!!!

τον βλεπω και λιωνω ....!!! το παλικαρακι μου

και επισης κανει και πατηνη!!!!!! με το ενα ποδι πανω και το αλλο κατω να περνει φορα!!! πολυ πλακα εχει...

χιχι δεν ειναι φοβερά? κι εμενα κανει πατίνι κι εχει πολύ πλάκα, και απο ποδήλατο κανει μισο πετάλι, το γυρναει πισω και κανει παλι μισο, οποτε κουτσα κουτσα, κανει μερικα μετρα με το ποδήλατο. Μου κανει εντυπωση παντως με το πατινι, που σε 10 λεπτα, με το που της δειξαμε πως να κανει (της αγορασαμε ενα) ειχε παρει το κολαι και δεν μασαγε καθολου.

katerina26 είπε:

Ερχεται και ο αντρας μου σημερα!!!!!!!!!!

Καλώς να τον δεχτείς

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Α ναι!!Μαριλου εγω εχω φυγει χρονια απο τη μανα μου, τι να κανουμε ετσι γινεται,βεβαια μετα απο χρονια τωρα ερχεται και βοηθαει!Ελπιζω να μπορει και η δικη σου,ειναι πολυτιμες τι να κανουμε δικιο εχεις!

Ασχετο...προσπαθω να κρυψω την κοιλια,αρχισε να φαινεται...Δευτερα θα το πω για την εγκυμοσυνη στη δουλεια και οτι βρεξει ας κατεβασει!

ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ... ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΑΦΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ? ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΜΑΡΤΙΟΣ 2011. ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ? ΕΧΩ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΠΩ ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΤΗ ΒΑΠΤΙΣΗ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΗ ΚΑΙ ΤΡΕΧΩ, ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΓΕΝΙΚΗ, ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΚΛΠ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΧΩ ΞΕΠΑΤΩΘΕΙ

pm4hp3.pngVPk9p3.png

demykou είπε:
Αφού την ξαναχτένισα πάλι χθες,το βράδυ πάλι τα ίδια.Πάλι ξύσιμο,πάλι να ξυπνάει,πάλι γκρίνια κι'εγω να προσπαθώ να την σηκώσω να την ξαναδώ και να μην σηκώνεται απο την νύστα.Δεν ξέρω τι να κάνω,έχω απελπιστεί,αφού δεν έφυγαν και με το χημικό δεν ξέρω τι άλλο να κάνω.
Δραστική λύση... κόψτης τα μαλλιά για να έχεις λιγότερη Ειρήνη το δευτερο ονοματακι μας το Χρυσή είναι τα Χριστούγεννα...ευχαριστούμε πάντως για τις ευχές πάντα καλοδεχούμενες! :tongue::tongue:

δουλειά και να ξεμπερδέψετε. Δεν γίνεται αλλιώς, ταλαιπωρείται πολλές μέρες.

anna_ath είπε:
Εντωμεταξύ κ εγώ τα ρουχα της Ζωής δεν ξέρω τι να τα κάνω....3 σακούλες από αυτες που βγαίνει ο αέρας έχω κ τώρα πρέπει να γεμίσω τη τεταρτη...από τη μια λέω να τα κρατησω μπας κ χρειαστουν τώρα με τη κρίση σε καμια γνωστή οικογένεια από την αλλη λέω να τα πάω σε κανα ίδρυμα...ούτε κ ξέρω...πάντως μου πιάνουν πολύ χώρο κ εκνευρίζομαι να βλέπω τιγκαρισμένες ντουλάπες! :evil:
Κράτα μερικά καλά κομμάτια που σας βόλεψαν και κράτα και τα γιούνισεξ για τον μικρό. Εχω να σου δώσω δ/νσεις για οικογένειες που έχουν ανάγκη (για το ανιψάκι της Αγάπης σου είπα τις εξελίξεις; ασχετο)
  BATRAXAKI 2009 είπε:
επισης στον υπνο του εχει γινει δυσκολος

4 -5 παραμυθια διαβαζουμε στην κρεββατοκαμαρα κκαι παλι δεν κοιμαται...

και μεσημερι τα ιδια...στο κρεβατι του παει μονο οταν εχει κοιμηθει...αν τυχον για καποιο λογο ξυπνησει μεσα στην νυχτα τοτε πηδαει τα καγκελα και ερχεται μαζι μας

Μωρέ να δεις ποιον μου θυμίζει.... Θέλει πολύ παιχνίδι με τα τουτούνια και διάβασμα ώσπου να κοιμηθεί. Απόψε πάντως ξεράθηκε στην αγκαλιά μου, όσο έβλεπα γκρέις εγώ. Αχ πως με είχε αγκαλιάσει το χρυσαφάκι μου, ούτε ο καλύτερος γκόμενος του κόσμου δεν δίνει τέτοια ικανοποίηση!!!
  Maria-Elena είπε:
ΕΧΩ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΠΩ ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΤΗ ΒΑΠΤΙΣΗ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΗ ΚΑΙ ΤΡΕΧΩ, ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΓΕΝΙΚΗ, ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΚΛΠ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΧΩ ΞΕΠΑΤΩΘΕΙ
Πότε με το καλό η βάφτιση;

Περί χρυσαφακίου ο λόγος: σήμερα πρώτη μέρα που δεν έκλαψε μόλις με είδε όταν πήγα να τον πάρω από τον παιδικό. Αντιθέτως γέλαγε και με φώναζε!

Επίσης εκεί που πήγαινε καλύτερα, μπούκωσε πάλι, πολύ μύξα... Τι άλλο βοηθάει στο ξεμπούκωμα εκτός από ορούς-φυσιομέρ και μυξορουφήχτρα;

WN6Op3.png

καλημέρα κορίτσια

Κατερίνα καλά αποτελέσματα σήμερα.

Μαριλού, καλό κουράγιο με τη μετακόμιση. Εύχομαι να μην σας ταλαιπωρήσει ο καιρός.

Χριστίνα εγω αναμιγνύω σε ενα μπουκαλάκι 3 αμπουλες φυσιολογικού ορού, 1 garamycin και 1 παιδικό otrivin, και μετά απο καλό καθάρισμα της μύτης με ορό, της βάζω απο μία σταγονίτσα του παραπάνω μείγματος σε κάθε ρουθούνι, πρωι μεσημερι και βράδυ, και ετσι την παλευουμε. Και ρουφηχτήρι όσο γίνεται μην χρησιμοποιείς συχνά γιατί σπάνε κάποια αγγειάκια της μύτης.

Ο Νίκος έχει γενέθλια σήμερα (κλείνει τους 41 Οκτωβρηδες) και χτες βράδυ του καναμε μια πολύ ωραία έκπληξη, καθώς είχαμε πάει στους νονούς της Ιλιάνας για φαγητό, και ειχαμε συνεννοηθεί με το νονό και του ειχε πάρει τούρτα (με θέμα στόχο - επειδή ο νίκος παίζει βελάκια) και του εκανε και δώρο εξοπλισμό και όλα τα υλικά για σούσι που είναι το καινούργιο κόλλημα του νίκου (ο νονός της ιλιάνας ψαρεύει μόνος του τα ψάρια και φτιάχνει τέλειο σούσι ο ίδιος, οπότε ήξερε πολύ καλά τι χρειάζεται).

Αφού φάγαμε λοιπόν και τα μαζέψαμε, τσουπ σκάει και η τούρτα, σκάει και το δώρο και χάζεψε ο Νίκος. Το ευχαριστήθηκε παρα πολύ και όσο για το δώρο... αρκεί να σας πω οτι το απόγευμα είχε παει μόνος του να ψάξει να αγοράσει εξοπλισμό για σούσι (αλλα ευτυχως δεν βρήκε) και οτι την άλλη παρασκευή θα ερθουν οι νονοί σπίτι για να κανουμε την πρώτη απόπειρα ετοιμασίας σούσι, με ψαρι φυσικά ψαρεμένο απο το νονό.

Οπότε σήμερα, θα κανουμε τις βολτίτσες μας, αν και ο καιρός δεν βοηθαει πολύ γιατί εδώ ήδη βρέχει, και το απόγευμα θα παμε στο παιδικό παρτυ μιας συμμαθήτριας της Ιλιάνας, αφού ο Νίκος δεν καίγεται πια να σβήσει τούρτα που αρχικά ήθελε χιχι.

Στα δικά μας τώρα. Η ιλιάνα περνάει μια ασχημη φάση αυτή την εβδομάδα και γκρινιάζει μεχρι τελικής πτώσης για τα πάντα (τελικά αυτοματιάζομαι μάλλον καθε φορά που λεω τι καλό που είναι το παιδάκι μας) και επίσης περνάει φάση δυσκοιλιότητας. Η αλλαγή δασκάλων στο σταθμό την έχει μπλοκάρει μάλλον, και ενώ μεχρι περσυ ήταν ρολοι στο θεμα τουαλέτας (για τα κακά μιλάμε) και εκανε παντα 2 φορες τη μερα στο σταθμό, φέτος δεν κάνει κακά εκεί και αυτό της δημιουργεί ενα θεματακι καποιες φορές.

Οσον αφορά στο θέμα της τουαλέτας, την τελευταία εβδομάδα έχει κάνει τις περισσότερες μερες κακά στην τουαλέτα στο σπίτι, για τσίσα ούτε κουβέντα δεν μου τα αναφέρει καθόλου, αν και χτες η δασκάλα της μου είπε οτι για πρωτη φορά έκανε τσίσα στην τουαλετα αρκετες φορές.

Θεωρω πάντως οτι ημασταν ατυχοι στο θεμα της πάνας. Αν είχε μείνει με τις περσυνές δασκάλες που αισθανόταν άνετα, θα είχε ήδη βγάλει την πάνα, αλλα με τις καινούργιες (η μία είναι και εντελώς καινούργια στο σχολείο) δεν εχει προχωρήσει ιδιαίτερα.

Τι να κανουμε? Θα σεβαστούμε το χρόνο που θέλει και δεν θα την πιεσουμε καθόλου και όσο πάει.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Σήμερα ευτυχώς ξυπνησα καλύτερα από τις προηγουμενες μέρες κ αν εξαιρέσουμε λίγο πονόλαιμο είμαι κ ξεκουραστη κ με σουπερ διάθεση παρόλο τον κωλοκαιρο....κ πως να μην έχω καλή διάθεση αφού το σπίτι το καθάρισε χθες η γυναίκα,το παιδικό ολοκληρώθηκε από θεμα ζωγραφικής κ ο στεφ πήρε τη μικρή κ πήγανε για καφε στη πεθερά μου ώστε να ψιλοετοιμαστω για τον γάμο που έχουμε το απόγευμα...θα ταλαιπωρηθούμε εκεί βέβαια λιγο γιατί από ότι είδα θα βρέχει όλη μέρα στη Θήβα που είναι ο γάμος κ στο Θεολογο που είναι το τραπέζι αλλα ευτυχώς θα κρατήσει η μαμα μου τη μικρή κ θα πάμε το ζευγος κ θα διασκεδάσουμε λιγάκι!;););):tongue::tongue:

Εντωμεταξύ δεν ρώτησα την παιδίατρο πόσες μέρες να πάρουμε τα σπρευ....χθες έβηξε ελάχιστες φορές η Ζωή κ καθόλου στον ύπνο της που συνήθως πνιγόταν από το βήχα....μήπως να τη δώσω ακομα σήμερα κ να σταματήσω???:confused:

Κατερίνα περιμένουμε νέα από την αυχενική!

Χριστίνα όχι δεν μου είπες τι έγινε με το μπεμπέ....μόλις μαζέψω κ τα καλοκαιρινά θα κάνω ξεκαθάρισμα γιατί έχουμε κ αφόρετα που λέω να τα κρατήσω για καναν πολύ δικό μου κ τα υπόλοιπα να τα δώσω οπότε θα με κατατοπίσεις!;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Kαλημερα κοριτσια!!

Γιωτα να χαιρεσαι τον συζυγο, πολυχρονος και παντα ευτυχισμενος!!:)

Κρις εχω κι εγω ρουχα του βαγγελη και της καρολ, που μπορω να τα δωσω??

Αννα σου εχω στειλει μηνυμα στο φεις για καποια ρουχα του βυρωνακου.

Χθες το βραδυ για πρωτη φορα μας ξενυχτησε ο μικρουλης...πηγε 3 να κοιμηθει και ειχε αρκετη γκρινια. Μαλλον βγαζει δοντι, αλλα αυτο το λεω εδω και 3 μηνες, χαχαχαχα :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Εβρισα και μεσα σ΄ολα το δημητρη που ροχαλιζε διπλα και εγω ειχα ξεπατωθει ολη την ημερα με παιδια, σιδερα, γλυκα κλπ κλπ. Ενταξει, δε λεω κι αυτος κουρασμενος ηταν, αλλα σημερα δε δουλευει..τελικα ξυπνησε και ασχοληθηκε κι αυτος. Και τωρα ειναι στο ποδοσφαιρο του βαγγελη μαζι με την καρολ.

Στη 13.30 εχω κομμωτηριο και μετα θα παω ικεα και λεροι για να ολοκληρωσουμε το προjεκτ κουρτινες!!:rolleyes::rolleyes:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Κοριτσάκια καλημέρα!!! Σε λίγο αφήνω πίσω το Θησείο και το Ίντερνετ οπότε θα τα πούμε από βδομάδα. Θα μπαίνω λίγο από το κινητό να σας ενημερώνω:)

Κατερινάκι περιμένουμε νέα τέλεια από αυχενική!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

γεια σας κορίτσια.Λίγο ξεμπερδέψαμε με τις ψείρες νομίζω,εχθές το βράδυ ξυνότανε λιγο που την είδα και πήγα και την πήρα αγκαλιά και την κουβέρτα της μαζί και την πήγα στο σαλόνι,την ξάπλωσα στον καναπέ και για μια ώρα μπόρεσα να την κοιτάξω εξονυχιστικά τρίχα-τρίχα.Ευτυχώς απο την κούραση και μόνο δεν μου γκρίνιαξε καθόλου μιας και κοιμόταν.Δεν βρήκα τίποτα εκτός απο κάτι κόνιδες οι οποίες μάλλον ήταν σκοτωμένες αλλά δεν έβγαιναν με το χτενάκι.Αυτό κατάλαβα όλες τις μέρες που έστω κι'απο λίγο που την χτένιζα οτι δεν τις βγάζει το χτενάκι,μόνο τις ψείρες βγάζει.Ελπίζω να φύγουν με το λούσιμο γιατί όσο κι'αν προσπαθούσα με το χέρι να βγάλω δύσκολο.

Τώρα μας προέκυψε ενα άλλο θέμα,απο χθες το βράδυ μου παραπονιέται οταν κατουράει οτι πονάει.Το ίδιο και σήμερα,οταν τη βάζω να κατουρήσει σφίγγεται και μου λέει πονάει.Φοβάμαι μην εχει καμιά ουρολοίμωξη.Αν δούμε οτι συνεχίζει΄μέχρι το βράδυ θα της κάνω καμιά καλιέργεια.Μπορει να το έχει πάθει γιατί κρατιέται κιόλας και δεν έρχεται οταν της λέω να πάμε να κατουρήσει με αποτέλσμα τις περισσότερες φορές να έχει βρέξει λίγο το βρακί της.Μακάρι να μην έχει τίποτα.

Γιώτα να χαίρεσαι τον σύζηγο.Πολύχρονος.

Μαριαλένα καλή μετακόμιση να έχετε.Να τακτοποιηθείτε με το καλό και να χαρείτε το σπιτάκι σας!

SI5Yp3.png

ChristinaGRZ είπε:
Δραστική λύση... κόψτης τα μαλλιά για να έχεις λιγότερη Ειρήνη το δευτερο ονοματακι μας το Χρυσή είναι τα Χριστούγεννα...ευχαριστούμε πάντως για τις ευχές πάντα καλοδεχούμενες! :tongue::tongue:

δουλειά και να ξεμπερδέψετε. Δεν γίνεται αλλιώς, ταλαιπωρείται πολλές μέρες

Δηλαδή εσύ βγάζεις νόημα τώρα :tongue::tongue::tongue:

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Smouts είπε:
Δηλαδή εσύ βγάζεις νόημα τώρα :tongue::tongue::tongue:

χα χα!!!με προλαβε η γιωτα!!!!!ξερεισ ποση ωρα ,προσπαθω να καταλαβω τι λεει ο ποιητησ?????:tongue::tongue::tongue:

πολινα μια απο τα ιδια χτεσ!!!δραμα η κατασταση με την μπουρμπουλ!!!!

καταρχην να πω οτι χτεσ απο τισ 09.00 εωσ τισ 21.00 κατεβασα κουρτινεσ(3 στο καθε παραθυρο απο 3 παραθυρα...) απο καθιστικο,σαλονι κ τραπεζαρια,τισ επλυνα και τισ ξανα-απλωσα,εκανα τα τζαμια σε ολα αυτα,επλυνα τα φωτιστικα,τα καλυματα απο τα σαλονια ,τα κουρτινοξυλα και γενικα οτιδηποτε υπηρχε σε ολον αυτον τον χωρο....στισ 22.00 το βραδυ ημουν ενα ορθιο πτωμα,παω να πεσω στισ 24.00 και με το που βαζω το κεφαλι μου στο μαξιλαρι αρχιζει η μπουρμπουλ!!!!:(:mad::mad::mad:....εριξα πολυ βρισια (ντρεπομαι που το λεω...)ισωσ τα εψελνα και εξω μου!!!!:tongue::tongue:μεχρι τισ 04.00 με ειχε στο ποδι η σκατουλα!!!!!πρεπει να ακουσε και ο αντωνησ καμια ξωφαλτση αλλα δεν λειτουργουσα....!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλησπέρα κορίτσια.Δυστηχώς δεν την γλιτώσαμε την ουρολοίμωξη απ'ότι φαίνεται.Εχθές πήρα τηλέφωνο τον γιατρό και του είπα οτι η μικρή διαμαρτύρεται οταν κατουράει και μου λέει οτι πονάει και μου είπε οτι μπορεί να έχει καμιά κολπίτιδα και συνήθως είναι θέμα καθαριότητας και να την έπλενα για 2-3 μέρες πάντα μετά τα τσίτσα με πράσινο σαπούνι και να ζυνέχιζε ο πόνος να κάναμε καλιέργεια και γενική ούρων.Επειδή όμως εγώ ήμουν σίγουρη οτι δεν είχε κάτι τέτοιο γιατί γιατί μπάνιο την κάνω καθημερινά και γενικά την προσεχώ πολύ σε αυτό το σημείο κάτι μου έλεγε οτι θα είναι κάτι με τα ούρα κι'επεδή συνέχισε να μην μπορεί να κατουρήσει κάθε φορά που πηγαίναμε τουαλέτα και το βράδυ επίσης ξύπνησε και μου φώναζε πονάει ο ποπό μου μαμά σήμερα την πήγαμε και κάναμε καλιέργεια και γενική για να δούμε τι έχει.Η γενική μας έδειξε οτι έχει 13 πυοσφαίρια κι'έτσι ξεκινήσαμε αντιβίωση μέχρι να βγει και η καλιέργεια η οποία κάνει 3 μέρες και να δούμε τελικά τι έχει και αν είναι ουρολοίμωξη.Πάντως σήμερα 2 ώρες εκεί για να κατουρήσει και αφού βάλαμε και το 2ο σακουλάκι και πάλι να μην κάνει τίποτα κάποια στιγμή άρχισε να γκρινιάζει και να ζητάει να πάμε σπίτι και τους είπαμε να την πάρουμε και να τους πάμε εμείς τα ούρα.Αφού φήγαμε με το που βγήκαμε έξω,έκανε και πολύ κρύο και πάγωσε και κατούρησε και έκλαιγε κιόλας γιατί πόναγε και τελικά τα μαζέψαμε τα ούρα και τα πήγαμε και δεν χρειάστηκε να κάνω τίποτα στο σπίτι.Τώρα αύριο θα την κρατήσω σπίτι να δω πως πάει και αν αρχίσει να συνέρχεται καθόλου με την αντιβίωση αν και είναι νωρίς ακόμα.

SI5Yp3.png

Καλημερα,καλη βδομαδα!

Μια χαρα η αυχενικη το σαββατο,τελικα πηγα με τους γονεις μου και την Παναγιωτα, μετα πεταχτηκαμε και τζαμπο, τι το θελα,γιαγια και εγγονη οτι ηθελαν πετουσαν στο καλαθι και τα πληρωσα εγω:?

Το νινι μας δεν εκατσε σε ησυχια σε ολη την εξεταση,μπρουμυτα,ανασκελα, μουτζες με χερια ποδια...τωρα καταλαβαινω γιατι τοσες αναγουλες!Καμια σχεση με την Παναγιωτα που με στελνανε να φαω καμια σοκολατα να κουνηθει!

Γιωτα να χαιρεσαι τον αντρα σου!!!

Μαριλενα καλοριζικο το καινουργιο σπιτι και κουραγιο, η ουρα εμεινε τωρα!

Δημητρα περαστικα!Τα μικροβια τα κολλανε, δεν εχει να κανει και τοσο με την καθαριοτητα!

Περιττο να σας πω οτι απο χθες βγαζω χειμωνιατικα με ταχεις ρυθμους!Εχω ξεπαγιασει λεμε!!!

Καλημέρα κορίτσια!!!

Πιάσαν τα κρύα μπρρρ δεν με ζεστένουν πια οι ορμόνες μου κ δεν μου κλείνει κ κανένα μπουφαν! :rolleyes:

Η Ζωή πήγε σήμερα μετα από μια εβδομάδα διαλείματος στο παιδικό...με πολύ χαρα το περίμενε(ξύπνησε κ στις 4 τα ξημερώματα κ έλεγε να ντυθω να πάω σχολείο:rolleyes:) κ με πολύ χαρα την υποδέχτηκε κ η δασκάλα της!

Εδώ γίνεται ένας πανικός μιας κ μόλις πιάνουν τα κρυα έχει κ περισσότερη δουλειά...το αφεντικό έχει ρίξει μαυρη πετρα πίσω του γιατί είναι συνέχεια στο καινούργιο μαγαζί κ έχω ένα σωρό εκρεμμότητες που πρέπει να συζητήσω μαζί του κ του πα τηλεφωνικά σήμερα ότι πρέπει να ρθει μια βόλτα κ από το εδώ μαγαζί γιατί πρέπει να τελειώσω τις δουλειές μου μέχρι τελος του μήνα που σταματάω!;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Γιωτα σχετικα με τη λεκανη που λες, απλα πρεπει κι εσυ να προσπαθησεις στο σπιτι!Να τη βαζεις συχνα για να κανει τσισα της! Δεν προκειται να στα ζηταει μονη της απο την αρχη οσο κι αν μαθαινει στον παιδικο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...