Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια.Εγώ έχω να κοιμηθώ 2 βράδια δηλαδή 2 24ωρα για την αλήθεια.Οι ψείρες δεν έφυγαν απο το κεφαλάκι του παιδιού και τα βράδια την βλέπω που ξύνεται και στον ύπνο της γκρινιάζει γιατί την ενοχλεί και δεν μπορεί να κοιμηθεί.Προχθές το βράδυ και ενώ της ξαναέκανα την θεραπεία πιο σωστά αυτή την φορά και την είχα στο μπάνιο και την χτένισα πάρα πολύ καλά,εκεί που έλεγα οτι θα κοιμηθεί καλά,την έβλεπα να ξύνεται πάλι μεσα στην νύχτα.Την σήκωσα και την πήγα στο σαλόνι και προσπάθησα στις 3 ωρα τα χαράματα να την ξαναχτενίσω και πάλι βρήκα ψείρες.Γιατί δεν μας κάθεται καθόλου να την ψάξουμε καλά.2 άτομα και δεν την καταφέρνουμε,όλο κλαίει,γκρινιάζει,κουνιέται,θέλει να φύγει.Εχθές το πρωί πήρα τον παιδίατρο και του είπα τι έχει γίνει και τον ρώτησα να μου πει τι να κάνω.Μου είπε οτι αφού το φυτικό δεν έκανε δουλειά θα πρέπει να πάμε σε κάτι πιο ισχυρό και μου έδωσε ενα χημικό σπρέυ να της βάλουμε.Πήγα στο φαρμακείο μας να το πάρω και του είπα οτι το άλλο δεν έκανε δουλειά και μου λέει ο φαρμακοποιός οτι υπάρχει έξαρση στις ψείρες και μάλιστα έχουν γίνει ανθεκτικές.Εχουν μεταλαχθεί.Μου έδωσε και οδηγίες γι'αυτό το σπρέυ γιατί έπρεπε να της βάλουμε μια βρεμένη πετσέτα στο πρόσωπο ωστε να κλεισουμε μάτια και στόμα να μην το αναπνεύσει και να μην το αφήσουμε να δράσει για πάνω απο 10 λεπτά.Της το κάναμε κι'αυτό με τα χίλια ζόρια,και πάλι δεν καθόταν,μετά την λούσαμε και εγώ μέσα στο άγχος να μην βγάλει τίποτα δερματικό στο κεφάλι,καμιά κοκινίλα.Αφού την ξαναχτένισα πάλι χθες,το βράδυ πάλι τα ίδια.Πάλι ξύσιμο,πάλι να ξυπνάει,πάλι γκρίνια κι'εγω να προσπαθώ να την σηκώσω να την ξαναδώ και να μην σηκώνεται απο την νύστα.Δεν ξέρω τι να κάνω,έχω απελπιστεί,αφού δεν έφυγαν και με το χημικό δεν ξέρω τι άλλο να κάνω.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!

Αννα στο μυαλο μου εισαι! Που χαθηκαν ολες?Βρε κοριτσια παει για κλεισιμο το καφε,μας χτυπησε η κριση!!!!

Και ναι εχω κι εγω τον ιδιο πονο, βηχει και η Παναγιωτα, οχι τοσο τη μερα αλλα χθες το βραδυ μολις την πηρε ο υπνος πνιγηκε για καμια ωρα! Μυξες υποψιαζομαι,ακουω σπασμενα φλεμματα, ολη μερα δε βηχει αλλα θα παρω το γιατρο καλου κακου!

Δημητρα μετα απο τοσες θεραπειες και ξυνεται ακομα???Μηπως εχει φαγουρα απο το σαμπουαν??

Α!Εγω ξεκιναω αντιβιωση για τους μυκητες γμτ, με διαβεβαιωσε ο γιατρος μου οτι δεν υπαρχει προβλημα με το εμβρυο, τωρα τι να κανω,θα την ακολουθησω..

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κατ ,μολισ λιγων εβδομαδων εγκυοσ στην μπουρμπουλιτσα και ειχα παρει 2 αντιβιωσεισ ταυτοχρονα!!!μου τισ ειχε δωσει ο γιατροσ για να φυγει κατι που ειχα στο στηθοσ ,αλλα δεν ηξερα οτι εγκυμονουσα.οταν το εμαθα ,τισ ειχα τελειωσει αλλα με διαβεβαιωσε οτι δεν πειραζαν!!!!α (τωρα το θυμηθηκα...)και μετα πηρα!!!θυμαστε που περιπου 20 εβδομαδων νομιζαν (λεω νομιζαν ,γιατι δεν ξερουμε αν οντωσ το ειχα παθει..) οτι ειχα παθει ριξη σακου και ειχα κρεβατωθει 1 μηνα σε ακινησια για να καταφερω να κρατησω το μωρο?ε ,τοτε πηρα αρκετεσ ωστε να αποφευχθει η μολυνση του σακου κατι που θα ειχε ασχημα αποτελεσματα!!

δημητρουλα,μηπωσ την τρωει απλα το κεφαλακι επειδη τισ προηγουμενεσ ημερεσ το παραξυσε και το ερεθισε?μου φαινεται περιεργο μετα απο τοσεσ θεραπειεσ κ να μην υποχωρουν!!!δοκιμασεσ ξυδι?κ αυτο κανει καλο κ ξερω οτι τισ εξοντωνει!!!(αλλα αν δεν βοηθησε το χημικο τι να σου κανει το ξυδι,ε?)

αννα μεγεια τα μπλε ρουχαλακια σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

α!!!!σημερα μηπωσ γιορταζει το δευτερο ονοματακι σασ?το Χρυση?????αν ναι ,να την χαιρεστε!!!παντα με υγεια κ ευτυχια να την καμαρωνετε!!!!

παντωσ τωρα που ειπε η αννα για τα <<μπλε>> ρουχα.....

αυτεσ τισ ημερεσ κανω ντουλαπεσ (φανταζομαι δεν ειμαι η μονη....)ε ,και μεσα σε ολα μαζεψα ολα τα <<ροζ>>μικροσκοπικα ρουχαλακια που δεν τουσ κανουν πια,σελτσεδακια,πανεσ κτλ να τα παω παταρι....και ηταν τοσο πολυ το <<ροζ>> ρουχομανι και γενικα και τα πιο μεγαλα τουσ ειναι αρκετουτσικα που σκευτομουν κ το ελεγα κ του αντωνη οτι και αλλεσ 3 κορεσ να κανουμε παλι θα εχουν φουλ ρουχα!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Ειρήνη το δευτερο ονοματακι μας το Χρυσή είναι τα Χριστούγεννα...ευχαριστούμε πάντως για τις ευχές πάντα καλοδεχούμενες! :tongue::tongue:

Εντωμεταξύ κ εγώ τα ρουχα της Ζωής δεν ξέρω τι να τα κάνω....3 σακούλες από αυτες που βγαίνει ο αέρας έχω κ τώρα πρέπει να γεμίσω τη τεταρτη...από τη μια λέω να τα κρατησω μπας κ χρειαστουν τώρα με τη κρίση σε καμια γνωστή οικογένεια από την αλλη λέω να τα πάω σε κανα ίδρυμα...ούτε κ ξέρω...πάντως μου πιάνουν πολύ χώρο κ εκνευρίζομαι να βλέπω τιγκαρισμένες ντουλάπες! :evil:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγω ρε παιδια οσα ειναι για μαζεμα-αποθηκη τα πεταξα προχθες στη ντουλαπα μου μεχρι να ερθουν οι σακουλες απο την αποθηκη να μπουν και εβγαλα προχειρα τα χειμωνιατικα της μικρης! Ε , σημερα το πρωι εψαχνα εψαχνα χειμωνιατικες μπλουζες του παιδιου, δεν τα εβρισκα πουθενα!:confused::confused::confused:

Καλημέρα κορίτσια. Για τις υπόλοιπες δεν ξέρω γιατί χάθηκαν έτσι, εγώ έχω γίνει Βέγγος πάντως αυτή τη βδομάδα το τι χιλιόμετρα έχω κάνει δε λέγεται.... Τα παιδιά τα έχω τρελάνει, μια αφήνω το ένα μια το άλλο μια και τα δύο και τραβολογιέμαι σε δουλειές, με την τράπεζα πάλι κολλήσαμε λόγω απεργίας των δικηγόρων και ακόμη δεν μπορεί να γίνει η εκταμίευση και το Σάββατο 7 το πρωί μετακομίζουμε..... Άντε και να δούμε!!!! Από βδομάδα θα σας λέω για το δράμα της τακτοποίησης και του να ζούμε σε μισοτελειωμένο σπίτι!!!!!

Κατ μην ανησυχείς για την αντιβίωση υπάρχουν πάρα πολλές που είναι απολύτως συμβατές με την εγκυμοσύνη :)

dWXVp3.png

YqUap3.png

αννακι μην βιαστεισ να πεταξεισ-δορισεισ!!!!!(δεν μου βγαζει και το ιμοτικον που κλεινει πονηρα το ματι...)χα χα!

α!!τα ρουχα που μαζεψεσ στισ σακουλεσ ,γιατι δεν τα βαζεισ σε μια κουτα και μετα στο παταρι???ετσι ακριβωσ εκανα,καθωσ κ με αλλα πολλα πραγματα-ρουχα-κτλ που μονο τουσ τοπουσ μου επιαναν..

μαριλου καλο κουραγιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!φτασατε στα ωραια πια!!ε?τουλαχιστον ετσι να το βλεπεισ!!!το να συμαζευεισ κ ταχτοποιεισ στο καινουριο σπιτι ,ωραιο ειναι!!!!υπομονη μονο!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

ελα καλε, εδω ειμαι κι εγώ.

Αποφασισα να μην μπαίνω απο τη δουλειά, γιατί υπαρχει τόσο γκρίνια και μουρμουρα, και ψυρίζουν τόσο τη μαιμου, που λεω ασε μη γινει καμια στραβή και βρουν κανα πατημα να μου την πουν. Οχι πως μπαινω τοσο πολύ, αλλα ποτε δεν ξερεις.

Το απογευμα που μπαινω δεν υπαρχει ψυχή εδω μεσα, ε οποτε, τι να γραψω?

Μου είχε μείνει μια μερα ακόμα μειωμενου και την πήρα αυριο, με τη λογική να κανω χειμωνιατικα και να μαζεψω το σπιτι για το σαββατο που εχει ο νικος γενεθλια, αλλα τελικά μου τη βαρεσε και λεω μια μερα που θα κατσω θα κανω τα χειμωνιατικα? Δε σφάξανε. Οπότε με το που γύρισα απο τη δουλειά , καταπιαστηκα με τα ρουχα, ευκαιιρια που δεν ειχα την Ιλιανα, και τελειωσα γυρω στις 10:30. Της Ιλιανας τα ειχα κανει πριν κανα 2βδομαδο οποτε ειχα μονο τα δικα μου και του Νίκου.

Οποτε αύριο ενα μαζεματακι στο σπιτι, χαλαρά βολτιτσες, και ψωνια καθως χρειαζομαι παντελονια γι αυτή την εποχή γιατί εχω μόνο ένα. τα υπολοιπα ειναι ή πολύ καλοκαιρινά, ή πολύ χειμωνιάτικα.

Μαριλού υπομονή, εχετε φαει το γαιδαρο μην κολλατε στην ουρίτσα

Θα μιλησουμε αυριο λοιπον. φιλακιαααα

4Rnfp3.png

Καλημέρα μανουλίτσες!!! Σήμερα έχω επιστρατεύσει τη γιαγιά μου (πήγα και την έφερα με τον παππού προχθές από το Λαγονήσι) για να κρατήσει τη Λένα και περιμένω τη Νίκη να έρθει για να πάμε Ηλιούπολη να καθαρίσουμε για να είμαστε έτοιμοι για την αυριανή μετακόμιση :)

Τελευταία μέρα στο Θήσειο λοιπόν και μου φαίνεται τόσο περίεργο.... Χαίρομαι που θα πάμε στο καινούριο σπίτι και θα είμαστε οι τέσσερεις μας (είναι καιρός άλλωστε να απογαλακτιστώ που λέει κι ο Βασίλης) αλλά από την άλλη στεναχωριέμαι λίγο που θα φύγω από τη μαμά μου....

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

καλημερα μανουλες!!!!!!

Μαριλου σε σκεφτομαι πολυ συχνα και λεω χαρα στο κουραγιο της ολα μαζι τα εκανε αυτο το κοριτσι!!!!

μωρακι!! ανακαινηση 2 μετακομισεις ουφ....... κουραστηκα

εχεις ομως και πολυ βοηθεια απο την μανουλα σου ε?? ισως σας κανει κανα φαγητο κραταει κανα παιδι ετσι ωστε να μπορεις να κανεις της δουλιτσες σου

αντε καλο κουραγιο τωρα!!! με το καθαρισμα!!

Κατερινα καλα αποτελεσματα αυριο!!!!!! μην μου αγχωνεσαι εεεε!!!!!

Δημητρουλα τι εγινε με την Θωμαιτσα?

αχχχ τι εχω τραβηξει εγω κ η μανα μου απο της ψειρες οεο!!!!

ωρες περασα να ξαπλωνω στην αγκαλια της για να τις βγαζει μια μια και να με χτενιζει με το ειδικο χτενακι

και ξυδια κ φαρμακα χαμος...

και φυσικα μολις πηγιανα σχολειο ξανακολλουσα απο παιδακια που οι μαμαδες τους δεν ασχολιοταν με το θεμα

Αννουλα μην τα δινεις τα ρουχα της Ζωης μωρε....κριμα ειναι που ξερεις ισως χρειαστουν αργοτερα:shock::shock::shock::shock::shock::shock: πχ αν ο αδερφος σου κανει καμια κορουλα εεεε???

εγω του Νικολα τα εχω παει στην μαμα μου ου εχει αρκετο μερος..

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

ο Νικολας μου εχει φυγει για παιδικο... αυτη την βδομαδα μονο 2 φορες εχει παει

εχω ηδη βρει εναν πολυ καλο παιδικο που το λειτουργει φετος για πρωτη φορα μια κοπελα με πολυ μερακι και αγαπη για τα παιδια

μιλησα μαζι της και μου ειπε οτι τα ζωηρα παιδια ειναι πιο ευκολο για μας να τα φερουμε στον σωστο δρομο...

και επισης κανουν πολλες χειροτεχνιες και παιρνουν δημιουργηκα την ωρα τους

μου αρεσε πολυ αλλα ειναι λιγο μακρια απο το σπιτι μας

και επισης θα παω να δω αλλον ενα που εχει κ λεωφορειο!!!!

ο Νικολας μου εμαθε να παταει τα πηδαλια στο ποδηλατο του!!!!!

τον βλεπω και λιωνω ....!!! το παλικαρακι μου

και επισης κανει και πατηνη!!!!!! με το ενα ποδι πανω και το αλλο κατω να περνει φορα!!! πολυ πλακα εχει...

επισης στον υπνο του εχει γινει δυσκολος

4 -5 παραμυθια διαβαζουμε στην κρεββατοκαμαρα κκαι παλι δεν κοιμαται...

και μεσημερι τα ιδια...στο κρεβατι του παει μονο οταν εχει κοιμηθει...αν τυχον για καποιο λογο ξυπνησει μεσα στην νυχτα τοτε πηδαει τα καγκελα και ερχεται μαζι μας

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Καλημέρα κοριτσούδια μου!

Με τριγυρνάει ίωση γμτ...χθες ποναγε τόσο πολύ το σώμα μου που δεν μπορούσα να κάνω βήμα...έκανα κ δέκατα πονάει κ ο λαιμός μου μια ομορφιά είμαι!:rolleyes:

Η Ζωή πάει καλύτερα δεν βήχει τόσο πια το βραδυ κ από Δευτερα ελπίζω να πάει παιδικο μπας κ κανω καμια δουλεια γιατί με έχει πιάσει απελπισία να συμαζευτεί το σπίτι...συνδρομο φωλιάς...όπως είπε κ ο στεφ χθες ...αν σε πιάσουν τπτ πόνοι εσυ θα λες στο γιατρό δεν μπορώ να γεννήσω τώρα πρέπει να καθαρίσω το σπίτι! :shock::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

επισης στον υπνο του εχει γινει δυσκολος

4 -5 παραμυθια διαβαζουμε στην κρεββατοκαμαρα κκαι παλι δεν κοιμαται...

και μεσημερι τα ιδια...στο κρεβατι του παει μονο οταν εχει κοιμηθει...αν τυχον για καποιο λογο ξυπνησει μεσα στην νυχτα τοτε πηδαει τα καγκελα και ερχεται μαζι μας

Μη μου μιλας για υπνο!!!40 λεπτα κανει να κοιμηθει, απο τοτε που γυρισαμε απο τις διακοπες που κοιμομασταν ολοι στο ιδιο δωματιο δεν κοιμαται με τιποτα!!!Μονο στο παρκο στη γιαγια της κοιμαται σχετικα ευκολα!Ευτυχως τα καγκελα ειναι ψηλα,δεν μπορει να πηδηξει,δεν ξυπναει τις νυχτες,σπανια και κοιμαται πολυ! Το ιδιο μου ελεγε και η κουμπαρα μου,εχει μετακομισει μονιμα στο παρκο ο δικος της στο...σαλονι! Πρεπει να βαλουμε το χερι στην τσεπη για κρεβατι σιγα σιγα!Δεν θελουν τα καγκελα,η Τετα μου το ειπε!

αυτα!!!!

σημερα το μενου εχει αρακα

Τοτα ελα να σου κανω το τραπεζι:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

προς το παρον γεια!!!

Ευχαριστως!!!Αλλα ειστε μακρια!Εμεις σουτζουκακια με πουρε σημερα! Αλλα δεν εχει πολυ ορεξη τις τελευταιες μερες, τρωει 2 κουταλιες και μου λεει χορτασα!

Κοριτσια δεν ξεκινησα ακομα αντιβιωση,πηγα να την παρω χθες και η φαρμακοποιος δε μου τα ειπε καλα, η αντιβιωση βεβαια μεσα δε λεει οτι αντενδεικνυται για εγκυμοσυνη,απλα να συμβουλευτειτε το γιατρο σας αλλα εγω λεω να το καθυστρησω καμια 10ρια μερες ακομα να κλεισω για τα καλα το 1ο τριμηνο!

Καλημερα!!!

Ερχεται και ο αντρας μου σημερα!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...