Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Πατάτα-καρότο-κολοκύθακι-σελινο(μου είπε εμένα η γιατρός) συν το κρέας μπορείς να τα βράσεις όλα μαζί!Για 2 μέρες μπορείς να φτιάξεις φαί τα χωρίζεις σε 2 μερίδες κ αλέθεις στο μουλτι μαζί με κανα 2 κουταλιές ζουμί της κατσαρόλας την ίδια μέρα που θα το φάει(αυτό το ερώτημα είχα κ εγώ πριν λίγες μέρες αχ δεν μας παρακολουθείς :tongue:)Εγώ δεν το ζεσταίνω απλά το βγάζω κανα 2 ώρες νωρίτερα να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου!

Aκριβως. Συν μιση κουταλια της σουπας λαδι στη μεριδα, και λιγο λεμονι.

Α! Αποφάσισα να αλλάξω και παιδίατρο γιατί την έψαχνα χθες γιατί η μικρή έχει βγάλει ένα σπυράκι που μάζεψε πείον και ήθελα να τη ρωτήσω τι να της βάλω πάνω και αφού από το πρωί που την έψαχν τη βρήκα αργά το απόγευμα μου έδειξε καθαρά ότι ενοχλήθηκε. Μπορεί να είμαι υπερβολική αλλά επειδή μου το έχει ξανακάνει άλλη μια φορά που την πήρα Σάββατο αποφασίσαμε με το Βασίλη να πάμε εκεί που πάνε κι ο αδερφός του τη μικρή γιατί δε μπορώ να έχω την έννοια μου και να αγχώνομαι μην ενοχλήσω τη γιατρό και αν θα τη βρώ:tongue:

Και πολυ καλα θα κανεις. Παιδιατρος να μη σηκωνει τηλεφωνα, ειναι απαραδεκτος.

Christina πες μου ότι πας χρόνια Ωρωπό?!!?!? Ο Άγιος Φανούριος που λες στην TARA είναι πολύ αγαπημένη μου εκκλησία και ο "προσωπικός μου Άγιος":p:p:p:p:p Όλα μου τα καλοκαίρια μέχρι 24 χρονών που πουλήσαμε το εξοχικό για να φτιάξουμε τη Τζιά τα έχω περάσει εκεί (ένα κατακίτρινο σπίτι λίγο πριν φτάσεις στην εκκλησία στο δεξί σου χέρι), τον πρώτο μου έρτα τον έζησα εκεί και και και...... Κοίτα να δεις που θα βγούμε γνωστές!!!! Επιπλέον χρωστάω κι εγώ ένα τάμα στον Άγιο και όλο την αναβάλλω την εκδρομή μήπς να κανονίσουμε και με την TARA να πάμε γκρουπάκι?!?!!?!?

Μολις σκασει μυτη η ανοιξη, το κανονιζουμε! Στο μεταξυ Μαριαλενα μου, πολυ πιθανον να γινουμε "γειτονισσες" στη Τζια, γιατι ο αντρας μου με τα αδερφια του αποφασισαν να χτισουν!

Καλημερα κοριτσια και ευχαριστω για τις ευχες!

20 ατομα ειχα τελικα χθες, δεν εκανα τραπεζι, ειχαμε μεζεδες και γλυκα, αλλα η Μαριαλενα ηταν χαλια. 4η μερα συναχωμενη σημερα, και τελικα το πηρα το μαθημα μου. Ο υγραντηρας θα φαει πεταμα γιατι δεν κανει τιποτα. Το μονο που σωζει ειναι ανοιχτα παραθυρα, και απορω γιατι δεν το εκανα η ηλιθια τις προηγουμενες νυχτες. Μονο αποψε κοιμηθηκε χωρις να ξυπνησει.

Και επιτελους απο σημερα επανερχομαι στο προγραμμα διατροφης μου, γιατι ειδικα χθες, και τι δεν εφαγα!

age.png age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Super!!!! Άντε ελάτε Τζιά να γίνουμε γειτονιά να κάνουμε και παιδομάζωμα το καλοκαίρι να παίζουν όλα μαζί:)

Αυτό με τη διατροφή μεγάλη κουβέντα!!! Κι εγώ είπα ότι ξεκινάω πάλι σήμερα. Όχι τίποτα άλλο αλλά αν είναι την Άνοιξη να βάλουμε μπροστά για το δεύτερο καλό θα ήταν να χάσω μερικά κιλά ακόμη:)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημέρα!

Χρόνια πολλά σε όσους γιόρταζαν εχθές και όσους γιορτάζουν και σήμερα!!!

Κοριτσάκια η μπέμπα εχθές κοιμήθηκε από τις 10 το βράδι και στις 5:30 το πρωί το μάτι γαρίδα! Ούτε για κυνήγι να πηγαίναμε σήμερα.Έχω πιει ήδη ένα καφέ αλλά μάλλον θα πάω και για 2ο. Το καλό με αυτό το παιδί είναι ότι όταν ξυπνάει δεν κλαίει, γελάει και άντε μετά να την αφήσεις. Την πήρα στο κρεβάτι μου να χουζουρέψουμε λίγο αγκαλιά. Τι τρυφερούλα που είναι!

ΝΙΝΙ-ΚΥΡΙΑΚΗ με το καλό η βάφτιση!Τι όνομα θα βγάλετε?

sofia περαστικά σας, ευχομαι όλες οι εξετάσεις να βγούν καλές!!!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Α κ χρόνια πολλά κ κυρίως καλά στους εορτάζοντες!!!

Να χαίρομαι κ τη πεθερά μου! :twisted::twisted::twisted:

Να την χαίρεσαι, να την χαίρεσαι!!!! :lol::lol::lol::tongue::tongue::tongue:

Ευχαριστώ για τα περαστικά κοριτσάκια!!! Χτες το απόγευμα ξαναέκανε πυρετό. Λιγότερο αυτή τη φορά. Τι είναι όμως αυτό το πράγμα ρε παιδιά? Όλη τη μέρα είναι καλά και τα απογεύματα ανεβάζει πυρετό, ο οποίος ευτυχώς πέφτει γρήγορα!

Βγήκαν η γενική αίματος και η γενική ούρων. Η ούρων δεν έδειξε τίποτα, οπότε μάλλον δεν είναι ουρολήμωξη, αλλά περιμένουμε και την καλλιέργεια. Η αίματος έδειξε μια ιωσούλα λέει ο γιατρός, θα δούμε. Του έχει κοπεί και λίγο η όρεξη και που και που έχει και λίγο βηχαλάκι... Ελπίζω να περάσει γρήγορα! Σήμερα γιορτάζει και ο σύζυγος, ελπίζω τα πεθερικά να μην μου κατσικωθούν...

Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες!!!!! :D

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!

Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες....Εμένα γιορτάζουν η πεθερά μου κ ο γαμπρός μου αλλά δεν θα πάμε πουθενά....ο άντρας μου δουλεύει,η μικρή είναι συναχωμένη κ δεν μπορώ να βλέπω την πεθερά μου μέρα παρά μέρα....χόρτασα....

Σοφία,μάλλον καμιά ιωσούλα θα είναι...θα κάνει τον κύκλο της και θα περάσει..περαστικά σας!!!

ΝΙΝΙ-ΚΥΡΙΑΚΗ,με το καλό η βάπτιση...καλό όνομα!

MRIip3.png

xnmwp3.png

Χρονια πολλα σε οσες και οσους γιορταζουν, να τους χαιρεστε και ολα τα σχετικα:D

Μαριαλενα συμφωνω οτι το γιατρο πρεπει να τον βρισκεις και να μη δυσανασχετει απο το τηλεφωνο. Σε αυτην την ειδικοτητα δε γινεται αλλιως.

Μπιζελακι νομιζω οτι το καλυτερο ειναι αυτο που λες, να αποφασισει η μαμα σου τι θελει και τι μπορει να κανει, αφου το μεγαλο πενθος θα ειναι δικο της.

Για το φαγητο του παιδιου σε 2 μηνες μην αγχωνεσαι απο τωρα. Αλλαζουν πολλα σε 2 μηνες στα μωρα.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν!!!

anna_ath και ταρα σας ευχαριστω για τις απαντησεις!!!ήταν πολυτιμες!!!:):)

fatsaki και μενα οταν ξυπναει δεν κλαιει.αρχιζει και κουνιετε,μιλαει και ετσι την ακουω και σηκωνομαι και οντως το πρωι ειναι ολο γελακια!!!

σοφακι να χαιρεσε τον συζυγο!!

εμενα γιορταζει ο πεθερος μου αλλα ετσι και αλλιως δεν εχουμε καμια επαφη!!

ikkrp2.png

line_line_typew6_beg_d_typew11_time_1234587600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

Kαλησπέρα κορίτσια!!!

Πολλές ευχές σε όσες και όσους γιόρταζαν εχθές και σήμερα!!!

Κλείσαμε τα εισιτήρια και το διαμέρισμα στο Αμστερνταμ, αλλάέχω ένα μικρό πρόβλημα με τον καιρό....Θα δούμε :-(:sad:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Super!!!! Άντε ελάτε Τζιά να γίνουμε γειτονιά να κάνουμε και παιδομάζωμα το καλοκαίρι να παίζουν όλα μαζί:)

Αυτό με τη διατροφή μεγάλη κουβέντα!!! Κι εγώ είπα ότι ξεκινάω πάλι σήμερα. Όχι τίποτα άλλο αλλά αν είναι την Άνοιξη να βάλουμε μπροστά για το δεύτερο καλό θα ήταν να χάσω μερικά κιλά ακόμη:)

αντε ωραια θα παιρνω και εγω τα κλειδια απο την αδελφη μου η οποια εχει και αυτη σπιτι στη Τζια και θα βλεπομαστε εκει ....συμπεθερα για σενα χτυπαει η καμπανα γιατι οπως και να το κανουμε ματια που δεν βλεπονται γρηγορα λησμονιουνται ,πρεπει να τα γνωρισουμε τα βλασταρια μας

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Kαλησπέρα κορίτσια!!!

Πολλές ευχές σε όσες και όσους γιόρταζαν εχθές και σήμερα!!!

Κλείσαμε τα εισιτήρια και το διαμέρισμα στο Αμστερνταμ, αλλάέχω ένα μικρό πρόβλημα με τον καιρό....Θα δούμε :-(:sad:

με παιρνεις και εμενα μαζι μη φοβασαι θα ειμαι καλο παιδι , θα τρωω ολο μου το φαι και δεν γκρινιαζω ουτε που θα με καταλαβεις:cool:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

με παιρνεις και εμενα μαζι μη φοβασαι θα ειμαι καλο παιδι , θα τρωω ολο μου το φαι και δεν γκρινιαζω ουτε που θα με καταλαβεις:cool:

Πάρα πολύ ευχαρίστως!!!!!!!! Θα μου κάνεις όμως και ένα βράδυ baby sitting....:tongue::tongue::tongue::tongue:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...