Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

και τι ντρεπεσαι που το λες παιδί μου, το περιεργο θα ήταν να μην σου λειπει

ειχε ξεκινήσει ενα βηχαλακι λογω μυξων απο το σαββατο το πρωι, αλλα απο το σαββατο το βραδυ επιδεινωθηκε πολύ.

Χτες της ξεκίνησα mucosolvan, της εβαλα και ενα φαρμακακι στη μυτη και παει ηδη πολυ καλυτερα.

Παντως τωρα που πηρα στο σταθμό, μια χαρα είναι μου είπαν, απο την ώρα που εφυγα. Μάλλον μου τριβόταν εμενα....

Ε δε σου ειπα?Ειναι κι ο καιρος,εμενα χθες το πρωι με το ζορι σηκωθηκε 10 και απο το κρεβατι..βεβαια ειχε κανει διαλειμμα υπνου απο τις 6 μεχρι τις 7 που μετακομισε στο κρεβατι μου...:cry:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ωχ αμαν, ψείρες.... πως το φοβάμαι κι εγώ αυτό. Ελπιζω να μην μας τύχει...

καλα ξεμπερδεματα δημητρα. Εγω παντως σαν παιδι είχα πιάσει ΑΠΕΙΡΕΣ φορες ψειρες.

Ιδιως τα καλοκαίρια στο χωριό

4Rnfp3.png

καλημερα κοριτσια!!!

επιτελους εχω λαπτοπι!!!!

σημερα βρεχει πολυ και δεν πηγε στον παιδικο ο μικρος

εχει και κατι μυξουλες και ειπα να τον κρατησω....

ευκαιρια ψαχνω κι εγω να τον κρατησω σπιτι ε???

να σας πω τα νεα του παιδικου μας

ξεκινησαμε απο 21 σεπτεμβρη

στην αρχη κλαμματα πολλα ε ενταξει αυτο το περιμεναμε

σιγα σιγα συνηθισε

αλλα εγω δεν ειμαι καθολου μα καθολου ευχαριστημενη

οι δασκλες ολο παραπονα μου κανουν

του στυλ ειναι πολυ ζωηρος , δεν ακουει,εσεις στο σπιτι δεν του λετε οχι?δεν εχετε ορια?

ειναι ο μονος που σηκωνετε απο το τραπεζακι οταν τρωνε τα παιδακια

με αποτελεσμα να τον βαζουν στο καρεκλακι φαγητου για να ταισουν κ τα αλλα παιδακια

παραπονα παραπονα παραπονα

μου μαυριζουν την ψυχη

εγω τους ειπα οτι τον εστειλα τοσο μικρο ετσι ωστε εσεις που ειστε ειδικες στα παιδια να του μαθετε καποια πραγματα που εγω δεν μπορω

αλλα αυτες τον χαβα τους μονο παραπονα κ αποτελεσμα μηδεν

ολη μερα τα εχουν σε μια μικρη αιθουσα με μια πιπιλα .....εε ενταξει οχι ολη την ωρα στο στομα

δεν τα βγαζουν εξω γιατι ειναι μικρα

αισθανομαι ασχημα για την επιλογη μου και σκεφτομαι πολυ σοβαρα να τον σταματησω

ηδη εμαθα για 2 ιδιωτικους και θα παω να τους δω

στον κρατικο δινω 100 ευρω με τα διπλα σε εναν ιδιωτικο θα ειμαι πιο σιγουρη οτι το παιδι μου περναει καλα

κοριτσια τις γνωμες σας

φυσικα δεκτες και αρνητικες και θετικες!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

καλημερα κοριτσια,τι κανετε?κρυο σημερα ε?βεβαια,εμενα δεν με χαλαει καθολου,αλλα εγω ειμαι σπιτι μου.

Αννα,και μενα ειναι πολυυυ χαμηλα η κοιλια μου,και οι κλωτσιες ολες απο αφαλο και κατω,καμμια σχεση με την Κατερινα,που μολις ειχα μπει στον 8,δεν μπορουσα να ανασανω γιατι ηταν πολυ ψηλα.Ασε,και εγω σκεφτομαι οτι με το που θα μπω στον 9,στις 5 νοεμβρη,θα χουμε γεννητουρια.εχω και αρκετες συσπασεις και γενικα νομιζω οτι θα γεννησω συντομα,και δεν εχω ετοιμασει ακομα τιποτα...:rolleyes:σημερα εχουμε ντοκτορι,ανυπομονω μεχρι το βραδυ.

Περαστικα στα αρρωστουλικα μωρε,αυτος ο κωλοκαιρος φταιει.

ευτυχως ξεχασε ο σωτ.τον υπολογιστη σπιτι και ετσι ολο το πρωι χαζολογαμε

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

Δέσποινα να τον πάρεις κ να τον βάλεις αλλου....απαραδεκτο να σου λένε τέτοια πράγματα όταν αυτες στη δουλειά τους σίγουρα θα έπρεπε να ξερουν τρόπους να τιθασευσουν τα παιδιά! Η Ζωή κατα γενική ομολογία είναι πολύ ζωηρή(πριν λίγο η πεθερα μου είπε ότι δεν αντεχεται μέσα σε κλειστο χώρο:shock: ασχολιαστο:rolleyes:) αλλα από τον παιδικό η δασκάλα της δεν μου έχει πει τπτ απολύτως...κ μάλιστα μου έκανε εντύπωση που από τη πρώτη εβδομάδα την έμαθε κ να μη βγάζει το βρακί της όταν πάει να κάνει τσίσα αλλα απλά να το κατεβάζει πράγμα που εγώ τόσο καιρό δεν καταφερνα...όπως δεν καταφερνα κ να την κοιμίσω κ τώρα κοιμάται στο σταθμό τις καθημερινες κ τα σουκου εγώ εξακολουθω να μην μπορώ να τη κοιμίσω! Για όλα έχουν τους τρόπους τους αλλωστε έχουν να κάνουν με τόσα παιδιά...δηλαδή είναι τόσο δύσκολο να μπορέσουν να μάθουν σε ένα παιδί να κάθεται με τα υπόλοιπα κ να τρώει??? Κ αυτό το έμαθε εκεί η Ζωή...με μας έτρωγε μονο σουκου στο τραπέζι(χαζοέτρωγε δηλαδη αλλα την έβαζα να μαθαίνει)....τις υπόλοιπες μέρες στο καρεκλάκι της με το νετμπουκ μπροστα να παιζει τραγούδια αλλιως δεν έτρωγε μπουκια!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Σημερα μετακομιζουμε σπιτι μας, ειμασταν στη γιαγια 2 μερες για να ερχομαι πιο ευκολα στη δουλεια αλλα η Παναγιωτα εχει ξεφυγει εντελως εκει! Χθες το βραδυ ειχε τοσα νευρα και γκρινια που για να της φορεσουμε πυτζαμες την κρατουσαμε 3 ατομα, ελεος! Μηπως της λειπει ο πατερας της και φερεται ετσι?Οταν μιλησαν στο τηλεφωνο ηρεμησε καπως..επισης παραμιλαει στον υπνο της,γενικα κοιμαται ανησυχα!

Εγω εχω το λαιμο μου χαλια και το στομαχι μου ακομα χειροτερα!:? Και σκεφτομαι οτι το σαββατο θα παω χωρις τον Κωστα για αυχενικη και αν μου πουν κατι κακο????τι θα κανω μονη μου????

Καλημερα!

Σημερα μετακομιζουμε σπιτι μας, ειμασταν στη γιαγια 2 μερες για να ερχομαι πιο ευκολα στη δουλεια αλλα η Παναγιωτα εχει ξεφυγει εντελως εκει! Χθες το βραδυ ειχε τοσα νευρα και γκρινια που για να της φορεσουμε πυτζαμες την κρατουσαμε 3 ατομα, ελεος! Μηπως της λειπει ο πατερας της και φερεται ετσι?Οταν μιλησαν στο τηλεφωνο ηρεμησε καπως..επισης παραμιλαει στον υπνο της,γενικα κοιμαται ανησυχα!

Εγω εχω το λαιμο μου χαλια και το στομαχι μου ακομα χειροτερα!:? Και σκεφτομαι οτι το σαββατο θα παω χωρις τον Κωστα για αυχενικη και αν μου πουν κατι κακο????τι θα κανω μονη μου????

Ετσι είναι όλα τα παιδιά που είναι με την γιαγιά και τον παππού.Εμένα να δεις το καλοκαίρι στο χωριό.Αλλο παιδί.Εκανε ακριβώς όπως λες.Νάζια,νεύρα,γκρίνια.Κακομαθαίνουν.Και τ'ανίψια μου το ίδιο βέβαια.Αφού αν τα έβλεπε όλα μαζί κάποιος θα έλεγε μα καλά σε ζούγκλα τα είχανε?Στο σπ'ιτι μαζί μας έχει μάθει αλλιώς και δεν κάνει τα ίδια.

Οσο για την αυχενική γιατί καλέ κάνεις τέτοιες σκέψεις οτι θα σου πουν κάτι κακό?Μια χαρά θα είναι όλα.Και δεν πειράζει που δεν θα είσαι με τον Κώστα.Θα τον πάρεις να του πεις τα ευχάριστα.

SI5Yp3.png

καλημερα κοριτσια!!!

επιτελους εχω λαπτοπι!!!!

σημερα βρεχει πολυ και δεν πηγε στον παιδικο ο μικρος

εχει και κατι μυξουλες και ειπα να τον κρατησω....

ευκαιρια ψαχνω κι εγω να τον κρατησω σπιτι ε???

να σας πω τα νεα του παιδικου μας

ξεκινησαμε απο 21 σεπτεμβρη

στην αρχη κλαμματα πολλα ε ενταξει αυτο το περιμεναμε

σιγα σιγα συνηθισε

αλλα εγω δεν ειμαι καθολου μα καθολου ευχαριστημενη

οι δασκλες ολο παραπονα μου κανουν

του στυλ ειναι πολυ ζωηρος , δεν ακουει,εσεις στο σπιτι δεν του λετε οχι?δεν εχετε ορια?

ειναι ο μονος που σηκωνετε απο το τραπεζακι οταν τρωνε τα παιδακια

με αποτελεσμα να τον βαζουν στο καρεκλακι φαγητου για να ταισουν κ τα αλλα παιδακια

παραπονα παραπονα παραπονα

μου μαυριζουν την ψυχη

εγω τους ειπα οτι τον εστειλα τοσο μικρο ετσι ωστε εσεις που ειστε ειδικες στα παιδια να του μαθετε καποια πραγματα που εγω δεν μπορω

αλλα αυτες τον χαβα τους μονο παραπονα κ αποτελεσμα μηδεν

ολη μερα τα εχουν σε μια μικρη αιθουσα με μια πιπιλα .....εε ενταξει οχι ολη την ωρα στο στομα

δεν τα βγαζουν εξω γιατι ειναι μικρα

αισθανομαι ασχημα για την επιλογη μου και σκεφτομαι πολυ σοβαρα να τον σταματησω

ηδη εμαθα για 2 ιδιωτικους και θα παω να τους δω

στον κρατικο δινω 100 ευρω με τα διπλα σε εναν ιδιωτικο θα ειμαι πιο σιγουρη οτι το παιδι μου περναει καλα

κοριτσια τις γνωμες σας

φυσικα δεκτες και αρνητικες και θετικες!!!

Eμένα παράπονα δεν μου έχουν κάνει πάντως. Δεν ξέρω αν σηκώνεται την ώρα που τρώνε, αλλά το υποπτεύομαι, ποτέ δεν παλουκώνεται για ώρα στο τραπέζι. Μια φορά μάλιστα πήγα να τον πάρω και τον είδα να κάθεται ΠΑΝΩ στο τραπέζι. Τις προάλλες μου είπανε ότι είχε πάρει αυτοκινητάκια, πήγαινε στα παιδάκια που κοιμόντουσαν, τους έδινε αυτοκίνητα και τα ξύπναγε. Ισως να φταίει και το γεγονός ότι είναι δημόσιος παιδικός, δεν ακούω καλά λόγια γενικά, σα να βαριούνται λίγο οι βρεφονηπιοκόμοι εκεί. Εγώ θα τους έλεγα πως λογικά θα στρώσει, μιμούμενος σιγά σιγά τα άλλα παιδάκια, αυτό άλλωστε είναι και το νόημα του παιδικού (εκτός από ανάγκη για τις εργαζόμενες). Αλλωστε πρώτη φορά φεύγει το παιδάκι από τη μαμά του, λογικό να είναι έξω από τα νερά του, υποτίθεται τα βάζουν σε ένα πρόγραμμα εκεί
καλημερα κοριτσια,τι κανετε?κρυο σημερα ε?βεβαια,εμενα δεν με χαλαει καθολου,αλλα εγω ειμαι σπιτι μου.

Αννα,και μενα ειναι πολυυυ χαμηλα η κοιλια μου,και οι κλωτσιες ολες απο αφαλο και κατω,καμμια σχεση με την Κατερινα,που μολις ειχα μπει στον 8,δεν μπορουσα να ανασανω γιατι ηταν πολυ ψηλα.Ασε,και εγω σκεφτομαι οτι με το που θα μπω στον 9,στις 5 νοεμβρη,θα χουμε γεννητουρια.εχω και αρκετες συσπασεις και γενικα νομιζω οτι θα γεννησω συντομα,και δεν εχω ετοιμασει ακομα τιποτα...:rolleyes:σημερα εχουμε ντοκτορι,ανυπομονω μεχρι το βραδυ.

Περαστικα στα αρρωστουλικα μωρε,αυτος ο κωλοκαιρος φταιει.

ευτυχως ξεχασε ο σωτ.τον υπολογιστη σπιτι και ετσι ολο το πρωι χαζολογαμε

Φτάνει ο καιρός ρε συ! Πως περνάνε έτσι οι μέρες (καλά άμα είσαι έγκυος δεν περνάνε εύκολα, εγώ το βλέπω έτσι έξω από τον χορό!)
Καλημερα!

Τι να σου πουν ρε χαζή! Ερχομαι εγώ άμα θες μαζί σου

WN6Op3.png

Χριστινα ποτε δεν ξερεις τι γινεται..δεν θα παω για φωτογραφιση εκει το σαββατο οπως νομιζει ο Κωστας, παω να δω αν ολα ειναι καλα! Αν θελω βεβαια παιρνω τη μητερα μου με το παιδι μαζι αλλα δε θελω να τις ταλαιπωρω μωρε!Θα παω μονη μου,ε θα ειναι και η μαια και ο γιατρος μου εκει!

Ασχετο: να βγαλω χειμωνιατικα η θα ξαναφορεσουμε κοντομανικα?????Παντως σημερα ειναι για μπουφαν κανονικα πιστευω συμφωνειτε!

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!

κατερινακι ολα καλα θα πανε!!!!!!να μην εχεισ αγχοσ καθολου!!!!!!!

μπιζελακι ευχομαι την επομενη φορα που θα μπεισ να μασ πεισ τα ευχαριστα!!!!!!!!!

βατραχακι αν ειναι για 100 ευρω μονο η διαφορα και αν οπωσ καταλαβαινεισ το παιδι ,δεν περναει καλα καλυτερα να το ξανασκευτεισ....

ο νικολακησ σου εχει παραπονεθει καθολου?

η δουλεια αυτη ,αν και για μενα δεν ειναι δουλεια , πιστευω οτι για να την επιλεξεισ πρεπει να λατρευεισ τα παιδια κ γενικα να το εχεισ!!!!απορρω ορισμενεσ φορεσ που ακουω κ διαβαζω διαφορα περιστατικα πωσ αυτεσ οι κοπελεσ κ με τι κριτηρια αποφασισαν να ασχοληθουν με κατι τετοιο εφοσον δεν το εχουν!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Σήμερα είμαι σπίτι με τη μικρή μιας κ εχθες έκανε πυρετό κ πολύ βήχα όσο ήταν στη πεθερά μου(ο πεθερός μου καπνιζε μεσα στο σπίτι όταν πήγα να τη πάρω),η μαμά μου δεν μπορούσε να τη κρατήσει η πεθερά μου μου πε εκατο φορές χθες ελατε να το πάρετε το παιδί δεν μπορώ να το κραταω όταν είναι άρρωστο κ έτσι πήρα άδεια! Σήμερα είναι απύρετη από χθες το βραδυ βασικά κ δεν βήχει τόσο πολύ αλλα θα πάμε μια βόλτα το απόγευμα στη παιδίατρο να δούμε τι θα μας πει!

Εκνευριστηκα βεβαια για αλλη μια φορά πολύ με τη πεθερα μου γιατί εκμεταλευεται το γεγονος ότι δεν δίνω σημασία σε όσα λεει για να μη γίνει καυγας κ μου λεει διάφορα....όπως του τύπου το παιδί το δέρνουν στον παιδικό μου το είπε(κ δεν το είπε σε κανεναν αλλο κ γι'αυτό πάει με χαρά για να τις τρώει),όπως γιατί δεν καθομαι την άδεια μου εφόσον δεν μπορεί να με απολύσει το αφεντικό μου κ της λεω δεν μπορεί τώρα μετα αν με απολύσει τι θα γίνει? εεεε δεν εχετε κ τόση ανάγκη....δουλευω για χαβαλε δηλαδή!:rolleyes: Κ ο πατερας μου βασικά μπροστα γιατί αυτός με πήγε να την παρουμε κ φυσικά μετα έβριζε κ έλεγε τι ανέβηκα πάνω!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα μανούλες!!!

Η Ζωή τελικά έχει βρογχίτιδα κ καλά που την πήγα στη γιατρό γιατί χθες ήταν απύρετη κ το σκεφτόμουν αν θα τη πάω....flixotide και aerolin και βλέπουμε...:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημερα!

Και η Παναγιωτα με βηχα ξυπνησε σημερα και φλεματα, τι να κανω?να την ξαναπαω στο γιατρο?την παρασκευη δεν ειχε τιποτα,μονο λιγο λαιμο μου ειπε.

Το παιδι μου εχει μεταμορφωθει σε τερας!!!μια ωρα εκανα χθες να την κοιμισω , να την αλλαξω,συνεχεια την εβγαζα απο την κουνια γιατι ζητουσε γιογιο...τα νευρα μου κροσια και αυτη να ουρλιαζει!Εγω δε θυμαμαι απο ποτε εχω να κανω μπανιο αφου μολις πηγα να μπω με φωναζε οτι θελει κακα! Μια βδομαδα στη μανα μου τελικα ηταν αρκετη για να ξεφυγει τελειως???Το ΟΧΙ ποτε θα το καταλαβουν???Να με κοροιδευει ξερει!!!

Επισης, η καλλιεργεια μου δε βγηκε καλη και θα παρω το γιατρο σημερα τηλ, ελπιζω να μη χρειαστω αντιβιωση!

Καλημέρα μανούλες!!!

Το έχουμε κάνει προσωπικό ημερολογιο εγω κ η κατ να γραφουμε το πόνο μας εδώ μέσα....που έχετε χαθεί όλες??? :confused:

Ο βηχας της Ζωής καλα κρατεί κ ιδιαιτερα το βραδυ και κοιμάμαι κ δεν κοιμάμαι τις τελευταιες μέρες!

Χθες πήγαμε τζάμπο κ επιτέλους πήραμε κ μερικά πραγματάκια για τον μπέμπη...βέβαια πάλι τα περισσότερα ήταν για τη Ζωή αλλα τουλάχιστον μπήκε κ κάτι μπλε στο σπίτι μας! ;);)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...