Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

υπάλληλος γραφείου είμαι. Περιληπτικά θα πω ότι εκτελώ όλες τις λειτουργίες του ERP συστήματος της εταιρίας και φτιάχνω κάποια πράγματα στο worpess. Είμαστε λιγα άτομα οπότε μπορείς να πεις ότι είμαι ταυτόχρονα σε πολλά τμήματα χαχαχα

Μια χαρά φαίνονται τα αποτελέσματα σου. Άρα δεν έχεις να ανησυχείς για γονιδιακά. Που πάλι καλά να λες γιατί τότε δεν θα μπορούσες να "φτιάξεις" κάτι. 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!!

Δεν με πάει καλα γμτ όλα στραβα κ αναποδα ότι κανονιζω,Δευτερα εχει η μικρή εμβόλιο κ η μανα μου ούτε να τη πάει μπορεί ούτε να τη κρατησει γιατί έχει μια εξέταση τη Τρίτη κ θα πέρνει ένα φάρμακο τη Δευτερα για να καθαρίσει το εντερο της,αδεια δεν μπορω καν να ζητήσω αφού Δευτερα θα λειπουν όλοι από δω γιατί έχουν τα εγκαίνια του αλλου μαγαζιου κ σκατα! :-(...εδώ πανικός με τις παρακρατησεις φόρου που αλλάζουν καθε 3 κ λιγο οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται συνέχεια σε μένα σα να τα βάζω στη τσέπη μου κ ένας σημερα μου έκανε πολύ μεγαλη φασαρία κ ευτυχώς επενέβη η αφεντικίνα μου γιατί έτσι όπως φώναζε πιστευα ότι μπορει κ να με αρπάξει! :rolleyes:

Κ δεν καθομαι να πω περισσότερα γιατί θα γεμίσω σελίδες....δεν έχω χαρεί καθόλου την εγκυμοσύνη μου ούτε τη προετοιμασία για τον ερχομό του μπέμπη...κ με στεναχωρεί παρα πολύ όλο αυτό! :-(

Αννα μην αγχώνεσαι,μπορείς να μεταφέρεις να κάνεις το εμβόλιο της μικρής μια άλλη μέρα μες την βδομάδα.Δεν πειράζει για λίγες μέρες πιο μετά.Οσο για την δουλειά,υπομονή μέχρι να πάρεις την αδειούλα σου και να μην έχεις τέτοια θέματα ν'ασχολείσαι.Είναι λογικό με όλα αυτά που γίνονται ο κόσμος να τα έχει χαμένα και να μην ξέρει τι του γίνεται αφού όλο κάνουν περικοπές και ο άλλος θέλει να ξέρει και τι παίρνει για να κάνει το κουμάντο του.Συνήθως την πληρώνουν αυτοί που βγάζουν την μισθοδοσία.Κάνε λίγο υπομονή,θα περάσει.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!

Αννα μια μελλουσα μαμα που δεν εχει καν δουλεια και δεν μπορει ουτε καν να διανοηθει την προετοιμασια του ερχομου του μωρου της ειναι σε 15 φορες χειροτερη κατασταση!Και μενα παντα οσα γινονται στη δουλεια με επηρεαζουν,πιστευω και σενα το περιστατικο με τον ηλιθιο συναδελφο σε επηρεασε σημερα,χαλαρωσε λιγο!!Οσο εχουμε δουλεια και ζουμε απο κει με ολα αυτα που βλεπουμε γυρω μας κανουμε τουμπεκι και απλα απο το ενα αφτι μπαινουν και απο το αλλο βγαινουν οσα μας ενοχλουν!

Δεν αντιλέγω ότι πάντα υπάρχουν κ χειρότερα αλλα αυτό που με τσαντίζει κ με στεναχωρεί είναι ότι όποιος θελει μια εξυπηρετηση,μια βοήθεια ή οτιδήποτε ποτε μα ποτε δεν έχω πει όχι κ ακριβώς γι'άυτο το λόγο με πειραζει αφάνταστα να μην ρωτάνε να σε βοήθησω σε κάτι? κ όταν ζητάω μια βοήθεια κανεις να μην μπορεί! Κ τον στεφ καπως τον καταλαβαίνω είναι η δουλειά του έτσι κ όσο μπορεί βοηθάει αλλα κ αυτός είναι το ίδιο θυμα σαν εμένα δεν λεει ποτε όχι....χθες έτρεχε μεχρι τις 10 στο λαικο με τον πατερα του που είχε κάτι περιεργα συμπτώματα κ τον παρακαλαγανε 2 βδομάδες να κάνεις εξετάσεις κ αποφάσισε να πάει έτσι ένα απόγευμα...κ τον πήγανε ο στεφ κ ο αδελφός του,ο παντρεμένος κ ο αρραβωνιασμένος...κ η πεθερά μου με τον άλλο αδελφό που ξύνεται καθόντουσαν σπίτι....ε όχι ρε φίλε! Κ γιατί να πάει ο στεφ δηλαδή κ να μου φερει κ κανα μικρόβιο από το νοσοκομείο?! Αλλα έχει φιλότιμο πράγμα από το οποιο πάσχουν όλοι στις οικογενειες μας! :rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Που ειστε ρε παιδια ολες???????????

Εγω πηρα τα αποτελεσματα των περισσοτερων εξετασεων και ο σιδηρος και το ζαχαρο μου δεν μου τα λενε πολυ καλα!

O σιδηρος μη σε απασχολει πολυ, παιρνεις συμπληρωμα??? Το σακχαρο να το προσεξεις, ποσο εχεις δηλ??

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Είμαι ξύπνια από τις 4:30 αφού η Ζωή σήκωσε πυρετό κ άρχισε τα τραγούδια! Από το Σάββατο βασικά έχει ξεκινήσει με βήχα κ πυρετό αλλα χθες έδειχνε καλα κ έλεγα μηπως το γλυτώναμε!Αμ δε....:rolleyes: Θα πάει στη πεθερά μου σήμερα μιας κ προνοήσαμε κ τη πήραμε από χθες σε περίπτωση που δεν είναι καλά να τη κρατήσει γιατί η μάνα μου δεν μπορεί αφού θα πέρνει το καθαρτικό για να πάει να κάνει αυριο βαριουχο καπως έτσι τη λένε μια εξέταση για το έντερο!

Ο μπέμπης νοιώθω ότι με κλωτσάει πολύ χαμηλά κ στον ύπνο μου είδα ότι πήγα στο γυναικολόγο κ με κράτησε να γεννήσω....Λέω να κλείσω τη Τετάρτη να πάω να μου ρίξει μια ματιά γιατί παρόλο που δεν έχω ξαναζήσει τα συμπτώματα που δείχνουν τοκετό νοιώθω πολλά πονάκια κ η κοιλιά μου όπως μου λένε έχει κατέβει χαμηλά!:?

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημερα, καλη βδομαδα! Εμενα παντως μ'αρεσει αυτος ο καιρος αρκει να μην εχουν και απεργιες τα λεωφορεια:evil:

Αννα κι εμενα ειχε κανει πυρετο την Τεταρτη η Παναγιωτα, θα κολλησε απο τη μανα μου λεγαμε αλλα τελικα πυρετος μιας μερας ηταν χωρις τιποτα αλλο...και ο γιατρος που την ειδε ετσι ειπε, ισως λιγο λαιμο αλλα περασε αμεσως, ελπιζω να γινει το ιδιο και με τη Ζωη!Οπως ελπιζω να ειναι ιδεα σου και να μη γεννας απο τωρα!

Πολυ ωραιο το θεατρακι που πηγαμε τα μικρα το Σαββατο, η δικια μου ξετρελαθηκε και χορευε πανω στην κοιλια μου, απαραδεκτη ομως η ατμοσφαιρα εκει μεσα, υπερβολικη ζεστη!Λιωσαμε!Χαρηκαμε που ειδαμε ολα τα παιδακια!!!!

Α!Απο χθες ποναει ο λαιμος μου, ελπιζω να την περασω ετσι και χωρις πυρετο!

O σιδηρος μη σε απασχολει πολυ, παιρνεις συμπληρωμα??? Το σακχαρο να το προσεξεις, ποσο εχεις δηλ??

Πολινα το αντιθετο απο οτι περιμενα με τοσα γλυκα....το ζαχαρο 10 μοναδες κατω απο το κατωτατο οριο και ο σιδηρος που πρεπει να ειναι μεχρι 150 ηταν 199!!!!

Διαφημίσεις

Βρε Κατ έτσι όπως το πες κ εγώ νομιζα ότι είναι πάνω από τα όρια .... καθόλου μη σε χαλάνε αν είναι παραπάνω ο σίδηρος κ λιγότερο το ζάχαρο από τα όρια!!!

Η Ζωή μάλλον γαστρεντεριτιδα έχει γιατί έχει κάνει κ 3 φορές εμετό αυτες τις μέρες που εχει πυρετο αν κ νομιζα ότι είναι επειδή πνίγεται από το βηχα καποιες στιγμές....:rolleyes:

Αυτός ο καιρός κ εμένα μ'αρεσει αρκεί να είμαι σπίτι μου!!!!!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

ακριβως, αρκεί να είμαι σπίτι...

Καλημερα σας και καλη εβδομάδα.

Κι εγώ την Ιλιανα την έστειλα στο σχολείο σήμερα με βαριά καρδιά. Είχε κατι, δεν ξερω τι, αλλα καλα δεν ήταν παντως. Πυρετό δεν είχε τουλαχιστον, αλλα ειχε κακή διαθεση, ηθελε να ξανακοιμηθεί, εβηχε πολύ, ειναι μπουκωμένη... Να μην το γρουσουζέψω, αλλα εχω την άισθηση οτι θα με παρουν τηλεφωνο απο το σχολείο στη μεση της ημερας να ακουσω τα μαντατα. Θα παρω κι εγω σε λιγο.

Στο θεατρο όντως ήταν ωραία, τα μικρα το ευχαριστήθηκαν, αλλα νομιζω οτι μετα το θεατρο μου την αρπαξε και μενα η Ιλιανα.

Παντως πισινα που ξεκινουσαμε σήμερα, χλωμό το βλεπω.

4Rnfp3.png

Γιωτα εγω την Ιλιανα την ακουσα απο το σαββατο στο θεατρο να βηχει περιεργα, πως να το πω...σαν να ειναι βαθυς ο βηχας με φλεματα?καπως ετσι!παντως και μετα στην παιδικη χαρα φυσουσε πολυ!

Και η Παναγιωτα απο χθες που εχει κρυωσει ο καιρος ξυπναει και δε σηκωνεται με τιποτα η χουζουρω!Το επιασε το νοημα του χειμωνα!!!Απο κρεβατι σε κρεβατι παει!

Ασχετο..να παραδεχτω κατι..μου λειπει μωρε ο αντρας μου,εχω να τον δω απο την περασμενη δευτερα, στον υπνο μου τον βλεπω συνεχεια...:oops:και θα γυρισει την Παρασκευη...

Kαλημέρα.Και καλή εβδομάδα.Εγώ ούτως η άλλως είμαι σπίτι παντώς καιρού.Και δεν μ'αρέσει καθόλου.

Η μικρή όπως έγραψα και στο fb έχει κολλήσει ψείρες.Το ανακάλυψα χθες και αυτό με πολύ ζόρι μιας και δεν καθόταν να την ψάξω σχολαστικά.Πήραμε τα κατάλληλα σαμπουάν και λοσιόν και αρχίσαμε θεραπεία.Βέβαια εχθες δεν την ξεκίνησα καλά την θεραπεία μιας και απο λάθος που την είχα λούσει με το σαμπουάν και μετά της είχα στεγνώσει και τα μαλλιά ανακαλύψαμε πως το σαμπουάν δεν είναι θεραπευτικό και πήγα και πήρα και την λοσιόν.Της έβαλα σε όλο το κεφάλι αλλά κανονικά ήθελε σε βρεγμένο μαλλί.Και να την χτενίσω πάλι καλά.Αλλά τέτοια ώρα που ήταν και που την ξύπνησα δεν καθόταν για τέτοιες δουλειές.Τώρα δεν μπορώ να κάνω κάτι,πρέπει να περιμένω όπως λέει το κουτί να της ξαναβάλω την 3η μέρα μετά την 7η,1οη και 14η μέρα.

SI5Yp3.png

και τι ντρεπεσαι που το λες παιδί μου, το περιεργο θα ήταν να μην σου λειπει

ειχε ξεκινήσει ενα βηχαλακι λογω μυξων απο το σαββατο το πρωι, αλλα απο το σαββατο το βραδυ επιδεινωθηκε πολύ.

Χτες της ξεκίνησα mucosolvan, της εβαλα και ενα φαρμακακι στη μυτη και παει ηδη πολυ καλυτερα.

Παντως τωρα που πηρα στο σταθμό, μια χαρα είναι μου είπαν, απο την ώρα που εφυγα. Μάλλον μου τριβόταν εμενα....

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...