Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

υπάλληλος γραφείου είμαι. Περιληπτικά θα πω ότι εκτελώ όλες τις λειτουργίες του ERP συστήματος της εταιρίας και φτιάχνω κάποια πράγματα στο worpess. Είμαστε λιγα άτομα οπότε μπορείς να πεις ότι είμαι ταυτόχρονα σε πολλά τμήματα χαχαχα

Μια χαρά φαίνονται τα αποτελέσματα σου. Άρα δεν έχεις να ανησυχείς για γονιδιακά. Που πάλι καλά να λες γιατί τότε δεν θα μπορούσες να "φτιάξεις" κάτι. 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Παντως Γιωτα φαντασου ποσο ηλιθιες ειναι και τσαντιστηκες μεχρι κι εσυ που εισαι τοσο ηρεμος ανθρωπος! Γιατι ενταξει απο μενα το περιμενα..

Ρε παιδια εχουμε χασει εντελως το Βατραχακι!!!Βατραχακι μπες να μας πεις κανα νεο!

Και την Ελενη και τη Μαριαννα εχουμε χασει αλλα τουλαχιστον με εκεινες λεμε καμια κουβεντα απο το τσατ μια στο τοσο!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάκια μου να μαι πάλι. Είμαι ολομόναχη όλη μέρα σήμερα!Ευτυχώς η Άντα μου θα έρθει σπιτάκι μας την Παρασκευή μετά από συζήτηση που είχα με την παιδίατρο. Τώρα είναι στα πεθερικά μου με τον Αλέξη και δεν τον αφήνει να κουνήσει ρούπι. Φοβάμαι μην πάθει τίποτα η αλήθεια είναι, έχει αγριέψει πολύ από ότι μου λένε και δεν πάει σε κανένα, εκτός το μπαμπά της.

Η μικρότερή μου φατσούλα είναι μια χαρά. Τρώει και κοιμάται!!!Τώρα είναι δίπλα μου στο relax.Αύριο θα την πάμε για επανεξέταση ικτέρου...για να δούμε!

Δεν έχω ιδέα τι λέτε, εχασα επεισόδια και η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να συγκεντρωθώ να σας διαβάσω...sorry!

Aπό Παρασκευή που θα γεμίσω μπαταρίες :rolleyes: θα επανέλθω πιστεύω!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Πολ αν έχει ρηλάξ που ξαπλώνει τελείως δεν τρέχει τίποτα κι ο μπόμπος έτσι την έβγαλε στη Τζιά σε ξαπλωτό ρηλάξ στη βεράντα :tongue::tongue::tongue::tongue:

Αχ, κορίτσια σήμερα ξεπατώθηκα. Όλο το πρωί έτρεχα από την οικοδομή στο χρωματοπωλείο και τούμπαλιν αλλά.... οι κρεβατοκάμαρες θα γίνουν τέλειες. Βρήκα τα χρώματα και τους συνδυασμούς, βρήκαμε και με τη μαμά μου τι θα κάνουμε στα παιδικά και προχωράμε. Το μπάνιο έχει γίνει φοβερό!!!!! Αχ, ανυπομονώ να μπούμε πια αν και θα είναι το μισό σπίτι έτοιμο :P

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Τώρα βέβαια δε σας κρύβω ότι βλέποντας τις ειδήσεις έχω κατααγχωθεί ότι θα γίνει καμιά παπαριά πριν γίνει η εκταμίευση από την τράπεζα και θα βρεθούμε να χρωστάμε σε γνωστούς, φίλους και μάστορες αλλά είπαμε....... positive thinking!!!!! Θα προλάβω! Θα προλάβω! Θα προλάβω!!!!!!:P:p:p:p:p:p:p

dWXVp3.png

YqUap3.png

Τώρα βέβαια δε σας κρύβω ότι βλέποντας τις ειδήσεις έχω κατααγχωθεί ότι θα γίνει καμιά παπαριά πριν γίνει η εκταμίευση από την τράπεζα και θα βρεθούμε να χρωστάμε σε γνωστούς, φίλους και μάστορες αλλά είπαμε....... positive thinking!!!!! Θα προλάβω! Θα προλάβω! Θα προλάβω!!!!!!:P:p:p:p:p:p:p

Μη βλεπεις ειδησεις κοριτσακι μου, και εννοειται οτι θα προλαβεις!!:):)

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

μαριλου σε καταλαβαίνω, αλλα ολα καλα θα πάνε

κι εμεις περσυ με την ανακαίνιση, λεγαμε, μήπως διαλεξαμε εντελως λαθος εποχή να κανουμε τετοια εξοδα? αλλα τωρα λεω, παλι καλα που το καναμε περσυ γιατί φετος ουτε που θα το σκεφτόμασταν

4Rnfp3.png

πήγαμε στην παιδίατρο σήμερα (ακουστήκαμε σε όλα τα βριλήσια πάλι)

Η Ιλιάνα εφτασε τους 87 πόντους και τα 12 κιλά. Πήρε 5 πόντους μεσα στο καλοκαίρι.

Τη βρήκε πολύ καλά και της χάρισε και δυο μπαλονια και μια σελιδα με αυτοκόλλητα για να την καλοπιάσει, αλλα δεν επιασε. πατησε μια τσιριδα την ωρα του εμβολιου που εγω προσωπικά δεν την εχω ξανακουσει.

Επίσης από το σχολείο μας στείλανε τις θεματικές ενότητες που θα ακολουθήσουν στο σταθμό τον Οκτώβριο. Νομίζω καθε φορά ότι πραγματικά επικροτώ την επιλογή μου να τη στείλω στον συγκεκριμένο παιδικό σταθμό. Είμαι πολυ ικανοποιημένη, κανουν πολύ καλή δουλειά.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσούδια!!!

Αχ έχω αρχίσει να εξαντλούμε πάλι...η Ζωή μάλλον παρακοιμάτε στον παιδικό,προχθές κοιμήθηκε αργούτσικα κ χθες στις 11 μέχρι να μαζεψω λιγο το σπίτι πήγε 12....κ είναι δραααααμα να ξυπνάω το πρωί στις 6!

Χθες ήρθε κ η φιλενάδα μου κ σχεδίασε με μολυβακι στους τοιχους τα σχέδια για τη μεγααααλη ζωγραφιά μας!;) Πίστευω ότι θα γίνει παρα πολύ ωραίο το δωμάτιο...τουλάχιστον σαν σχεδια είναι όμορφα...σήμερα θα αρχίσει να γεμίζει με χρώματα!:D

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημερα κοριτσια!!!

Σας προδωσα σημερα, εγραψα στο καινουργιο καφενειο πρωτα!!Αυτο του Απριλιου ντε!!:tongue::tongue:

Πολινα εγω ξερω οτι δεν κανει να κοιμαται πολλες ωρες στο ρηλαξ αλλα να πω την αληθεια εγω οταν η Παναγιωτα κοιμηθηκε 5 ωρες μια νυχτα εκει εκανα παρτυ και εννοειται την επεσα διπλα στον καναπε!

Και ναι, ειμαι πτωμα και σημερα!Παλι μαθημα χθες, πριν ειχα περασει απο τη μανα μου να δω τη μικρη, μετα ξαναπηγα μεχρι τις 9:30 και γυρισα σπιτι 10. Ευτυχως σημερα δεν εχω μαθημα, αυριο παλι και λεω να παρω και τη μικρη σπιτι αν ειναι καλυτερα η μανα μου και μπορει να ερθει το πρωι.

Επισης πηγα και στο ΙΚΑ να καταθεσω χαρτια για τα λεφτα των εξετασεων σημερα αλλα δεν εκανα τιποτα, δεν προλαβαινα!Αλλη μερα

Μαριλου ολα καλα θα πανε, μην ανησυχεις!!!!

Κατερινακι μου!!" εδω ειμαι αγαπη μου!!!! σας διαβαζω καθημερινα αλλα απο το κινητο....το λαπτοπι το εχει ο καλος μας μπαμπακασ κκαι.δυσκολ να γραφω απο το κιν

θα μπω το βρσδυ να σσσ γρσψω κατεβατο για τον παιδικο...

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Καλημέρα κορίτσια.Παρασκευή σήμερα,πέρασε κι'αυτή η βδομάδα!

Εχθές είχα την προτελευταία μου θεραπεία,άλλη μια 27 του μηνός και τελείωσα με αυτές.Ρώτησα και τον γιατρό αν μπορούμε να πάμε το ταξίδι μας στον Καναδά,μην έχω και κανένα απρόοπτο και μου έλεγε οχι αλλά μου είπε ναι εφόσον θα έχω τελειώσω και τις ακτινοθεραπείες,πιστεύω μέχρι 10-15 Δεκεμβρίου θα έχω τελειώσει και με αυτές.

Το μόνο που τσαντίστηκα είναι γιατί του ζήτησα να μου γράψει ενα χαρτί για το κολυμβητήριο που βρήκα να πηγαίνω σε πισίνα εδώ κοντά στο σπίτι μου του δήμου να κάνω και λίγη γυμναστική και δεν μου έδωσε.Μου είπε καλύτερα να το αποφύγω μην τυχόν και κολήσω κανένα μύκητα και δεν φεύγει μετά μιας και το ονοσοποιητικό μου είναι πολύ πεσμένο αυτό τον καιρό και δεν θα πρέπει να αρρωστήσω κιόλας γιατί αυτό θα μας πάει πίσω.Το θέμα είναι οτι ο ίδιος πριν ενα μήνα μου έγραψε χαρτί για το κολυμβητήριο της μικρής.Τότε πως με άφησε να πηγαίνω?Και πάνω που πάω να του κάνω και αυτή την ερώτηση αφού είχε τελιώσει το κύρηγμα με τα άλλα βγαίνει έξω να μιλήσει σε μια γραμή που είχε και τον έχασα απο τότε.Αυτός έτσι κι'αλλιως πάντα με 2 κινητά στο χέρι είναι τα οποία χτυπάνε ασταμάτητα και δεν μπορείς να μιλήσεις πάνω απο 5 λεπτά συν οτι είχε να γράψει και τις οδηγίες εξόδου και σε άλλες 3 γυναίκες που ήταν στο δωμάτιο οπότε καταλαβένετε,ενας χαμός.Ρωτάω τον άντρα μου και μου λέει θα το ξέχασε,μπορεί να μπερδεύτηκε οτι και καλά το χαρτί το ήθελα για την μικρή.Ποια μικρή του λέω,αφού το όνομα μου έγραφε,υποτίθεται οτι θα έμπαινα κι'εγώ γι'αυτό και το ζητάνε.Τελος πάντων με διάφορες δικαιολγίες που μου είπε κι'αυτός κατάλαβα οτι δεν θα έβγαζα άκρη και στο τέλος μου λέει θα την πηγαίνω εγώ,θα σχολάω λίγο νωρίτερα απο τη δουλειά και θα πηγαίνουμε.Μακάρι γιατί δεν θέλω να σταματήσει,είναι η 3η χρονιά τωρα που πάει και βλέπω οτι της αρέσει και πιστευω οτι της κάνει και καλό.Αλλωστε για 3 μήνες είναι αυτή η υπόθεση.Μέχρι τον Δεκέμβρη,τον Γενάρη θα λείπουμε,οπότε μετά θα την πηγαίνω εγώ κανονικά.Τι να πω.Μακάρι ν'αντέξει ο άντρας μου και να μην βαρεθεί.Εχασα κι'εγώ την γυμναστική μου που το είχα πάρει τόσο ζεστά οτι θα πήγαινα.Δεν πειράζει όμως.Θα πάω μόλις τελειώσω και θα του δώσω να καταλάβει.Θα πηγαίνω και τις 3 μέρες.

SI5Yp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Δεν με πάει καλα γμτ όλα στραβα κ αναποδα ότι κανονιζω,Δευτερα εχει η μικρή εμβόλιο κ η μανα μου ούτε να τη πάει μπορεί ούτε να τη κρατησει γιατί έχει μια εξέταση τη Τρίτη κ θα πέρνει ένα φάρμακο τη Δευτερα για να καθαρίσει το εντερο της,αδεια δεν μπορω καν να ζητήσω αφού Δευτερα θα λειπουν όλοι από δω γιατί έχουν τα εγκαίνια του αλλου μαγαζιου κ σκατα! :-(...εδώ πανικός με τις παρακρατησεις φόρου που αλλάζουν καθε 3 κ λιγο οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται συνέχεια σε μένα σα να τα βάζω στη τσέπη μου κ ένας σημερα μου έκανε πολύ μεγαλη φασαρία κ ευτυχώς επενέβη η αφεντικίνα μου γιατί έτσι όπως φώναζε πιστευα ότι μπορει κ να με αρπάξει! :rolleyes:

Κ δεν καθομαι να πω περισσότερα γιατί θα γεμίσω σελίδες....δεν έχω χαρεί καθόλου την εγκυμοσύνη μου ούτε τη προετοιμασία για τον ερχομό του μπέμπη...κ με στεναχωρεί παρα πολύ όλο αυτό! :-(

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...