Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

υπάλληλος γραφείου είμαι. Περιληπτικά θα πω ότι εκτελώ όλες τις λειτουργίες του ERP συστήματος της εταιρίας και φτιάχνω κάποια πράγματα στο worpess. Είμαστε λιγα άτομα οπότε μπορείς να πεις ότι είμαι ταυτόχρονα σε πολλά τμήματα χαχαχα

Μια χαρά φαίνονται τα αποτελέσματα σου. Άρα δεν έχεις να ανησυχείς για γονιδιακά. Που πάλι καλά να λες γιατί τότε δεν θα μπορούσες να "φτιάξεις" κάτι. 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Mπραβο βρε Μαριλου, αντε να ησυχασετε και με την εκταμιευση του δανειου, να προχωρησετε ηρεμοι και με ωραιους ρυθμους!!! :):):)

Μαρακι, πως εισαι?? Προσπαθησε να μην κανεις πολλες δουλιτσες, να ξεκουραζεσαι αρκετα, γιατι οταν θα εχεις και την αντουλα θα ειναι πιο δυσκολα τα πραγματα.

Γιωτουλινι με πηρες τηλ εεεε??? Το απογευμα το ειδα, το εχω στο αθορυβο γιατι με κυνηγανε απο παντου για τα χρωστουμενα, χαχαχαχαχα!!!

Κατερινα ΜΗΝ τα παρατησεις!!!! Σιγουρα ειναι δυσκολα στην αρχη, αλλα ολοι λαθη καναμε και μια χαρα οδηγουμε...εχω να σου πω εγω ιστοριες με τον μπαμπα μου που ειχε την ατυχια να ειναι συνοδηγος για να με βοηθησει οταν ειχα παρει το διπλωμα, να φριξεις...και κατα κοινη ομολογια οδηγω πολυ καλα, χαχαχαχα, οποτε don' t worry!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια!!

Πολινα χθες τα πηγα πολυ καλυτερα, μαλλον καποιες μερες που ειμαι πιο κουρασμενη δεν λειτουργω, και ποτε δεν ειμαι θα μου πεις!

Σημερα λογω απεργιας των λεωφορειων μεχρι τις 9-10 δεν ξερω τι ωρα, ειπα να περπατησω αφου εκανα τις υπολοιπες εξετασεις μου οι οποιες θα κοστισουν 90 ευρω!Πιο ακριβα μου βγηκαν ετσι που τις εκανα μισες εδω μισες εκει,θα π[αω αυριο ΙΚΑ να κανω αιτηση μπας και παρω τιποτα απο τα 70 που πληρωσα στο νοσοκομειο πισω!

Περπατησα λοιπον απο το σπιτι μου μεχρι Βικτωρια απο οπου πηρα ταξι, δεν ξερω αν κανει αλλα εγω ρε παιδια αυτες τις πρωινες βολτες δεν τις αλλαζω με τιποτα!Μακαρι να μη δουλευα και να μπορουσα να παρω τη μικρη να γυρναμε την Αθηνα καθε πρωι!!!

Καλημέρα κορίτσια!!

Γραφω γραφω αλλα ολο κάποιος ανεβαίνει κ δεν στέλνω το μύνημα!!!

Χθες τα γενέθλια μονο να τα χαρώ δεν μπορεσα πάντως αφού πήγαμε σουπερ μηνιαιο κ φαγαμε 2,5 ώρες,η Ζωή όταν γυρίσαμε έπαθε υστερία κ ήθελε τουρτα,δεν ήθελε μπάνιο,έκανε εμετό στον καναπε...έγινε κ μια φασαρία κάτω με ένα ζευγαρι μεσα σε ενα αυτοκινητο...αυτή φώναζε τελειώσαμε,αυτός την είχε πιασει από το λαιμο,λιποθυμησε την συνέφερε,μας πήρε χαμπάρι αυτός οτι κοιταγαμε κ βγηκε κ κοιταζε πάνω,με έσουρε ο στεφ κ μπήκαμε μέσα κ ούτε ξέρω τι έγινε...κοιταξα σε καποια φαση στα κλεφτα κ φανηκαν να μιλάνε μετα ηρεμα στο αμάξι....αλλα ταραχτηκα η αλήθεια ειναι μην της κάνει κανα χειρότερο κακό!:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Βεβαια μετά, στο δρόμο για το σχολείο τη ρωταγα:

ποναει η μεση σου?

ΝΑΙ

πονάει η πλάτη σου?

ΝΑΙ

πονάει το πόδι σου?

ΝΑΙ

πονάει το αυτάκι σου?

ΝΑΙ

E έτσι έκανε κι εμένα χτες με την τσουτσού, αφού έκλαψε υποτίθεται γι'αυτό, μετά έδειχνα χέρι. Πονάει; Ναι. Πόδι, πονάει; Ναι. Δόντι, πονάει; Ναι. Ε άσε μας ρε μαγκάκο! Τελικά το ΝΑΙ ξέρουν τι σημαίνει; Του λέω είσαι ένας κούκλαρος μπέμπης; Ναααααι. Είσαι αλήτης; Ναιιιιιι. Είσαι βρωμοκώλης; Νααααααι!
Και εγώ εν τω μεταξύ νομίζω ότι είμαι έγκυος....κάτι ναυτίες το σαββ/ριακο,κάτι ψιλο-ζαλάδες....κρατιέμαι με νύχια και με δόντια να μην αγοράσω ακόμα τεστ...θα περιμένω καμιά βδομάδα ακόμα και μετά...
Για να δούμε, θα έχουμε κι άλλη στη σειρά; :)
Kατ τι ταλαιπωρια αυτη πρωι πρωι??? Σε ποιο νοσοκομειο πηγες?

Α, επισης σκεφτομουν χθες οτι αν κανεις αγορακι εχω πολλα καλοκαιρινα ρουχα του βυρωνακου να σου δωσω...

Κι εμείς είμεθα εδώ μανδάμ, και έχουμε και Μαριλούδα και Αννα και Μαρίνα :cool:
αααααχχχχχ επιτέλους, πήγα και κουρεύτηκα. Ειχε μακρύνει τοσο πολύ το μαλλί μου που ειχα γίνει σαν κουμουνίστρια. ετσι αισθανόμουν.
Αποκλείεται, έχεις μικροκυμμάτων :cool:
Kαλησπέρα κοριτσάκια μου!

Σήμερα γύρισα σπίτι μου επιτέλους! Το μωρό παρουσίασε ίκτερο την τελευταία μέρα και ετσι μείναμε μέσα άλλο ένα βράδυ! Πήγαν όμως όλα πολύ με τη γέννηση της μπέμπας μου. Γεννήθηκε την Τετάρτη στις 28/09, ώρα 11:05 με Κ/Τ φυσικά! Η 2η μερα ήταν φρικτή από πόνους αλλά μετά πολύ καλύτερα, δεν πόνεσα όσο στην 1η γέννα! Η μικρή γεννήθηκε ακριβώς ίδια κιλά όσο και η Αντούλα μου και ίδιο ύψος, μιλάμε ακριβώς όμως!Πως το κατάφερα αυτό δεν ξέρω :rolleyes: Αυτή τη στιγμή γράφω από το σπίτι και η μικρή μου κοιμάται δίπλα στην κούνια της! Είναι ένα αγγελούδι!!!

Η Άντα μου αρρώστησε από τον λαιμό της και δεν την έχω δει καθόλου από την Τετάρτη και ούτε θα την δω για την επόμενη εβδομάδα :-( Με έχει τσακίσει αυτή η κατάσταση! Ο Αλέξης την πήρε πάνω στην πεθερά μου να κοιμηθούν εκεί, για να μην κολλήσει το νινί.Εντολή της παιδιάτρου!Όπως καταλάβαινετε είμαι μόνη μου με το νινί στο σπίτι και δεν είναι το ιδάνικό βέβαια!Τα είχα όλα σκεφτεί αλλιώς όταν γυρίσω αλλά...ο Θεός αλλιώς τα θέλησε. Έχω απογοητευτεί πολύ και η Άντα μου μου έχει λείψει υπερβολικά!Κοιτάω τη μπέμπα μου τώρα και παίρνω κουράγιο

Αυτά τα ολίγα προς το παρόν...φιλιά σε όλες.

Υπομονή Μαριώ, θα έρθει και το Αντίδιο και θα ψάχνεις στιγμή απομόνωσης και δεν θα βρίσκεις, θ'αναπολείς την ησυχία που έχεις τώρα ;)
Οσο για το αυτοκινητο, κοριτσια ειμαι ετοιμη να τα παρατησω και αυτο πρεπει να κανω συμφωνα με τα λεγομενα της δασκαλας! Περασα μια διασταυρωση χωρις να κοιταξω, οκ εφταιγε κι αυτη γιατι μου εστριψε το τιμονι και λεω πρεπει να στριψω....και αρχισε το φαγωμα, μα καλα περιμενει με 4 μαθηματα να παω για εξετασεις????Τι να πω, παω και κουρασμενη μετα τη δουλεια και τελος παντων εχω απογοητευτει, δεν ξερω αν θα συνεχισω..
Αει ρέ, ορμόνες σπίκιν, συγκεντρώσου όσο μπορείς και βουρ
Καλημέρα κόρες!!!! Επιτέλους ξεμπέρδεψα με τα παλιόχαρτα, πήρα και του Πρωτοδικείου (Κασσιανή ευχαριστώ και από δω για τις συμβουλές και τη συμπαράστση :P:p:p:p) και τώρα περιμένουμε επιτέλους σε 10 μέρες να πάρουμε λεφτά για να επιστρέψουμε τα δανεικά και να ολοκληρωθεί και το σπίτι!!!! Πάντως η ημερομηνία της μετακόμισης έκλεισε, από 15 Οκτωβρίου θα είμαστε δημότες Ηλιούπολης:P:p:p:p
Το τσαγερό στη φωτιά παρακαλώ!
έγινε κ μια φασαρία κάτω με ένα ζευγαρι μεσα σε ενα αυτοκινητο...αυτή φώναζε τελειώσαμε,αυτός την είχε πιασει από το λαιμο,λιποθυμησε την συνέφερε,μας πήρε χαμπάρι αυτός οτι κοιταγαμε κ βγηκε κ κοιταζε πάνω,με έσουρε ο στεφ κ μπήκαμε μέσα κ ούτε ξέρω τι έγινε...κοιταξα σε καποια φαση στα κλεφτα κ φανηκαν να μιλάνε μετα ηρεμα στο αμάξι....αλλα ταραχτηκα η αλήθεια ειναι μην της κάνει κανα χειρότερο κακό!:rolleyes:
Μωρέ δεν φώναζες το 100; Εγώ έχω πάντα το κινητό ανά χείρας σε τέτοιες περιπτώσεις!

WN6Op3.png

χριστινα γαμω τις ατάκες σου, πεθανα στο γελιο λεμε.

καλα μαρή αννα, στα γενεθλια σου αποφασισες κι εσυ να πας το μηνιαίο σουπερ μαρκετ? χαθηκε η προχθεσινή ή η σημερινή μέρα?

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Bρε ξεμυαλισμενη Κρις, ειπα για τα ρουχα του μπαιρον στην κατ λογω ιδιου μηνα γεννησης και επομενως σωστου μεγεθους, χαχαχαχα!!

Αντε, παλι μ' εκανες και γελασα που εχω τις καταμαυρες μου!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

χριστινα γαμω τις ατάκες σου, πεθανα στο γελιο λεμε.

καλα μαρή αννα, στα γενεθλια σου αποφασισες κι εσυ να πας το μηνιαίο σουπερ μαρκετ? χαθηκε η προχθεσινή ή η σημερινή μέρα?

Ελα ντε,...τι σχεση εχει ο μικροκυμματων???????

Ασε που ο κουμουνιστης που εχουμε εδω στη δουλεια μας εβαλε να αγορασουμε να ζεσταινει το φαι του!!!!:rolleyes:

Α Πολινα ευχαριστω παρα πολυ!!!Ετσι πως παμε, θα τα χρειαστω σιγουρα!Εχεις και ωραιο γουστο εσυ!!

κι εμενα μου ηρθαν πισω χτες τα ρουχα εγκυμοσύνης μου, που τα είχα δωσει στην νονά της Ιλιάνας, και τα κοιταζα και λιγο συγκινήθηκα να πω την αλήθεια.

ξεχασα να σας πω, επιτελους βρήκαμε θέση για το κολυμβητήριο και ετσι καθε δευτερα απογευμα θα πηγαινουμε πισίνα με την Ιλιάνα. Πόσο μου εχει λείψει, μετανιωσα που δεν την πηγα περσυ φοβουμενη το αυτί της απο πρόπερσι.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Τι να κάνω ρε Γιώτα που ο άντρας μου σχολαει συνηθως κατα τις 7 κ εκεινη την ώρα εγώ πρέπει να ετοιμάσω τη μικρή για ύπνο?! Ετυχε κ πέτυχε! :tongue:

Σας διάβαζα χθες για το θεμα με τις μαμάδες κ τις καισαρικες στο φατσοβιβλίο...έγραφα εγραφα ειχε κολήσει το ρημάδι κ ήταν σα να μην σας έγραφα(τι λεω?!:tongue:) εν ολιγοις όση ενημερωση κ να χει μια μάνα (ακομα κ μαία ή γιατρός να είναι) όταν της πει ο γιατρός της καισαρική...τι θα κάνει? Θα πει όχι ντυνομαι κ πάω αλλου?! Για το ποσοστό 50% καισαρικές φταίνε οι γιατροι κ μονο αυτοί...Κ επειδή οι μεν δεν εχουν νοιωσει τον φυσιολογικο τοκετο κ οι δε δεν εχουν νοιωσει πως είναι η καισαρικη δεν βγαίνει άκρη σε τετοιες συζητήσεις! Κ στις 2 περιπτώσεις πάντως μπορεί να είναι οδυνηρό μπορεί κ να μην καταλάβει η αλλη τίποτα...όπως κ να χει για μένα μανα δεν είναι αυτη που απλά γεννάει ένα παιδί με οποιονδήποτε τρόπο(ή το υιοθετεί ακομα) αλλα αυτή που πραγματικα νοιάζεται για αυτό περισσότερο κ από τον ίδιο της τον εαυτό! ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

κατ και κανα ρουχο εγκυμοσυνης αν θελεις να σου δωσω κι εγώ (μαλλον μπλουζες κλπ, γιατί για παντελονια μου πεφτεις λιγο ψηλή.

Εχμμμμ γιωτα ευχαριστω αλλα ειμαι ηδη 65 κιλα, δεν ειναι μονο θεμα υψους!!!:rolleyes:

Πολινα το παιδι δεν εκανε εξετασεις , δεν προλαβαμε προχθες, εγω εκανα μονο ,σημερα εκανα και τις υπολοιπες,αυριο τουλαχιστον θα μου στειλουν απο το γνα τις πρωτες με φαξ,παλι καλα μην ξανατρεχω εκει!

Παλι καλα Κατ που τις στελνουν με φαξ...καλα αποτελεσματα ευχομαι (που θα ειναι δηλ) :):):)

Αννα αυτο που λες για την καισαρικη ειναι απολυτα σωστο...οταν εχεις μπει να γεννησεις και σου λεει ο γιατρος σου καισαρικη, για τον αλφα η βητα λογο, τι θα πεις? Κατσε να παρω και μια αλλη γνωμη? Δε γινεται...υποτιθεται οτι εχεις την ευχερεια να διαλεξεις καποιον που του εχεις εμπιστοσυνη, απο εκει και περα δεν μπορεις να κανεις και πολλα :rolleyes::rolleyes:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Τι να κάνω ρε Γιώτα που ο άντρας μου σχολαει συνηθως κατα τις 7 κ εκεινη την ώρα εγώ πρέπει να ετοιμάσω τη μικρή για ύπνο?! Ετυχε κ πέτυχε! :tongue:

Σας διάβαζα χθες για το θεμα με τις μαμάδες κ τις καισαρικες στο φατσοβιβλίο...έγραφα εγραφα ειχε κολήσει το ρημάδι κ ήταν σα να μην σας έγραφα(τι λεω?!:tongue:) εν ολιγοις όση ενημερωση κ να χει μια μάνα (ακομα κ μαία ή γιατρός να είναι) όταν της πει ο γιατρός της καισαρική...τι θα κάνει? Θα πει όχι ντυνομαι κ πάω αλλου?! Για το ποσοστό 50% καισαρικές φταίνε οι γιατροι κ μονο αυτοί...Κ επειδή οι μεν δεν εχουν νοιωσει τον φυσιολογικο τοκετο κ οι δε δεν εχουν νοιωσει πως είναι η καισαρικη δεν βγαίνει άκρη σε τετοιες συζητήσεις! Κ στις 2 περιπτώσεις πάντως μπορεί να είναι οδυνηρό μπορεί κ να μην καταλάβει η αλλη τίποτα...όπως κ να χει για μένα μανα δεν είναι αυτη που απλά γεννάει ένα παιδί με οποιονδήποτε τρόπο(ή το υιοθετεί ακομα) αλλα αυτή που πραγματικα νοιάζεται για αυτό περισσότερο κ από τον ίδιο της τον εαυτό! ;)

Αννα,συμφωνώ απόλυτα.Εχεις πολύ,πολύ πολύ δίκιο!

SI5Yp3.png

αφηστε με και κοντεψα να βγαλω αφρους χτες με τις μαλακισμενες. αυτο ελεγα κι εγώ, οτι εφοσον σας το αποφασισε ο γιατρός σας δεν υπαρχει λογος να δικαιολογείστε, αλλα εκεί αυτές το χαβά τους. Κολλησαν που είπα οτι ήταν πολυ ωραια για μένα - το τονισα - εμπειρία ο φυσιολογικός τοκετος και με ειρωνευόντουσαν και μου λεγανε οτι ειναι η μεγαλυτερη μπουρδα που εχουν διαβασει.

Αλλα κι η Ολιβια που μονιμως διατυμπανιζει οτι δεν θελει να τσακωνονται, μια χαρα λαδι στη φωτια ξερει να ρίχνει.

Μου την δωσανε τοσο πολυ χτες που διαγραφτηκα απο τη σελίδα.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...