Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

υπάλληλος γραφείου είμαι. Περιληπτικά θα πω ότι εκτελώ όλες τις λειτουργίες του ERP συστήματος της εταιρίας και φτιάχνω κάποια πράγματα στο worpess. Είμαστε λιγα άτομα οπότε μπορείς να πεις ότι είμαι ταυτόχρονα σε πολλά τμήματα χαχαχα

Μια χαρά φαίνονται τα αποτελέσματα σου. Άρα δεν έχεις να ανησυχείς για γονιδιακά. Που πάλι καλά να λες γιατί τότε δεν θα μπορούσες να "φτιάξεις" κάτι. 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kατ τι ταλαιπωρια αυτη πρωι πρωι??? Σε ποιο νοσοκομειο πηγες?

Α, επισης σκεφτομουν χθες οτι αν κανεις αγορακι εχω πολλα καλοκαιρινα ρουχα του βυρωνακου να σου δωσω...

Γιωτα πολυ ωραια η τσαντουλα, ειχα παρει μια παρομοια στον βαγγελη τον πρωτο χρονο του παιδικου και την εχω ακομη...

Καλη εβδομαδα, καλο μηνα!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

καλημερα,

κατ τι πραγμα ηταν αυτό πρωι πρωι? Γιατι μας ταλαιπωρούν έτσι δεν καταλαβαίνω

Μαρακι, ευχομαι κι εγώ να είσαι εγκυος αν το θέλεις.

Πωλινα, κι εγώ φέτος μια τσάντα απο αυτή τη σειρά της εχω πάρει, την πεταλούδα. Είναι φανταστική.

Η συγκεκριμένη (η μέλισσα) είναι βαλίτσα. Ελπιζω οτι θα τους βολεψει πολύ. Πάντως τρελλαθηκαν όταν την είδαν, κι επειδή τους την είχαμε δώσει απο πριν την βάφτιση, την είχαν φέρει και αυτή χτες με τα πράγματα της μικρής μέσα. Στο τραπεζι δε, την είχαν και για ντεκόρ.

4Rnfp3.png

αααααχχχχχ επιτέλους, πήγα και κουρεύτηκα. Ειχε μακρύνει τοσο πολύ το μαλλί μου που ειχα γίνει σαν κουμουνίστρια. ετσι αισθανόμουν.

ρε παιδια για πειτε καμια ιδεα τι δωρο να κανω στο νικο που εχει γενεθλια την αλλη εβδομάδα?

4Rnfp3.png

Kαλησπέρα κοριτσάκια μου!

Σήμερα γύρισα σπίτι μου επιτέλους! Το μωρό παρουσίασε ίκτερο την τελευταία μέρα και ετσι μείναμε μέσα άλλο ένα βράδυ! Πήγαν όμως όλα πολύ με τη γέννηση της μπέμπας μου. Γεννήθηκε την Τετάρτη στις 28/09, ώρα 11:05 με Κ/Τ φυσικά! Η 2η μερα ήταν φρικτή από πόνους αλλά μετά πολύ καλύτερα, δεν πόνεσα όσο στην 1η γέννα! Η μικρή γεννήθηκε ακριβώς ίδια κιλά όσο και η Αντούλα μου και ίδιο ύψος, μιλάμε ακριβώς όμως!Πως το κατάφερα αυτό δεν ξέρω :rolleyes: Αυτή τη στιγμή γράφω από το σπίτι και η μικρή μου κοιμάται δίπλα στην κούνια της! Είναι ένα αγγελούδι!!!

Η Άντα μου αρρώστησε από τον λαιμό της και δεν την έχω δει καθόλου από την Τετάρτη και ούτε θα την δω για την επόμενη εβδομάδα :-( Με έχει τσακίσει αυτή η κατάσταση! Ο Αλέξης την πήρε πάνω στην πεθερά μου να κοιμηθούν εκεί, για να μην κολλήσει το νινί.Εντολή της παιδιάτρου!Όπως καταλάβαινετε είμαι μόνη μου με το νινί στο σπίτι και δεν είναι το ιδάνικό βέβαια!Τα είχα όλα σκεφτεί αλλιώς όταν γυρίσω αλλά...ο Θεός αλλιώς τα θέλησε. Έχω απογοητευτεί πολύ και η Άντα μου μου έχει λείψει υπερβολικά!Κοιτάω τη μπέμπα μου τώρα και παίρνω κουράγιο

Αυτά τα ολίγα προς το παρόν...φιλιά σε όλες.

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερααα

Μαρακι μου, και παλι να σου ζήσει το κοριτσάκι σας.

Καταλαβαίνω οτι αλλιώς φανταζόσουν την επιστροφή στο σπίτι με το μωρό, αλλα αφου είναι για καλό του, κανε λίγο υπομονή μεχρι να γίνει καλά η αντούλα, γιατί είναι αμαρτία να αρρωστήσει το μικρο νινακι.

Τωρα είσαι καλά με την καισαρική?

4Rnfp3.png

Καλημερα!!

Αχ βρε Μαρια πηγατε σπιτακι σας ε?Ολα καλα θα πανε, μην ανησυχεις που δε βλεπεις την Αντα για λιγες μερες μωρε, για καλο ειναι! Λοιπον στις φωτο που ειδα μου φανηκε οτι η μικρη μοιαζει παρα πολυ με την Αντα μικρη, κανω λαθος??

Γιωτα θελω κι εγω κουρεμα...μου πεφτουν απιστευτα!!Να δω ποτε θα παω!

Επισης πηγα στο ΙΚΑ το πρωι να παρω τα λεφτα απο τις χθεσινες εξετασεις αλλα ηθελαν και φωτοτυπια λογαριασμου τραπεζης, μα για 60 ευρω????:confused:τι νεα συστηματα ειναι αυτα?Τιποτα δεν εκανα δλδ και σημερα, αλλη μερα!

Οσο για το αυτοκινητο, κοριτσια ειμαι ετοιμη να τα παρατησω και αυτο πρεπει να κανω συμφωνα με τα λεγομενα της δασκαλας! Περασα μια διασταυρωση χωρις να κοιταξω, οκ εφταιγε κι αυτη γιατι μου εστριψε το τιμονι και λεω πρεπει να στριψω....και αρχισε το φαγωμα, μα καλα περιμενει με 4 μαθηματα να παω για εξετασεις????Τι να πω, παω και κουρασμενη μετα τη δουλεια και τελος παντων εχω απογοητευτει, δεν ξερω αν θα συνεχισω..

Καλημέρα κορίτσια!!

Μαρία καλό σαραντισμό να έχετε! Περαστικά στο φατσάκι κ ελπίζω γρήγορα για να μπορείτε να χαίρεστε όλοι μαζί το δευτερο φατσάκι! ;)

Κατερίνα όλες οι πληρωμές του ίκα από τον Ιούνη γίνονται μέσω τραπέζης...μη χαλιέσαι θα σαι έτοιμη για όταν πληρωθείς τα επιδόματα γεννας...;)

Όσο για τα μαθήματα μην χαλιέσαι μπορεί να ήταν σε στραβή μέρα η δασκάλα...μην τα παρατησεις εδώ που έφτασες! :)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Αννούλα έχεις γενέθλια σήμερα?

χρόνια πολλά και καλά εύχομαι, να χαίρεστε τη ζωούλα σας και με το καλό να έρθει και το αγοράκι σας.

Κατερίνα και μενα μου πεφτανε απίστευτα τα μαλλιά πριν τα κουρέψω. Ευτυχως βελτιώθηκε η κατάσταση τώρα.

Οσο για το αυτοκίνητο, μην το βάζεις κάτω. Και τι έγινε επειδή δεν κοιταξες σε μία διασταύρωση? Την επόμενη φορά (και πάντα ) θα κοιτάς. Δηλαδη οδηγοί χρόνων δεν κάνουν λάθη? Μην τρελλαθούμε τώρα.

Εσύ θα εχεις στο μυαλό σου, οτι και στοπ να έχεις παντα θα πρεπει να ελεγχεις. Ολα έρχονται με την εξάσκηση και την εμπειρία. Κανενας δεν ξερει να οδηγεί μόλις παρει το δίπλωμα. Κοιτα μην κάνεις καμια βλακεία και τα παρατήσεις!!

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κόρες!!!! Επιτέλους ξεμπέρδεψα με τα παλιόχαρτα, πήρα και του Πρωτοδικείου (Κασσιανή ευχαριστώ και από δω για τις συμβουλές και τη συμπαράστση :P:p:p:p) και τώρα περιμένουμε επιτέλους σε 10 μέρες να πάρουμε λεφτά για να επιστρέψουμε τα δανεικά και να ολοκληρωθεί και το σπίτι!!!! Πάντως η ημερομηνία της μετακόμισης έκλεισε, από 15 Οκτωβρίου θα είμαστε δημότες Ηλιούπολης:P:p:p:p

Άννα χρόνια πολλά και καλά!!!!! Να τα χιλιάσεις και να χαίρεσαι την οικογένειά σου! Με το καλό κι ο μπέμπης σας:):):):):):)

Κατερίνα συγκεντρώσου δε θέλω να ακούω αηδίες ότι θα τα παρατήσεις κλπ. Ίσως απλά θέλει λίγο παραπάνω συγκέντρωση επειδή πας και κουρασμένη μετά τη δουλειά και μην ξεχνάμε και την αφηρημάδα της εγκυμοσύνης. Τα μάτια σου 14 λοιπόν και συνέχισε ακάθεκτη!!! Ορίστε μας:P:p:p:p:p

dWXVp3.png

YqUap3.png

Ευχαριστω πολύ για τις ευχές σας κορίτσια!

Μαριαλένα άντε με το καλό να μπείτε σπιτι σας...εμείς ένα δωμάτιο ξεκινήσαμε να φτιάξουμε κ βλέπω να μας πέρνει κανα μήνα! :tongue:

Εγω έχω να κουρευτω 7 μήνεςαλλα ευτυχώς λογω του σίδηρου που πέρνω κρατιούνται στη θέση τους...κ μετα αφού γεννησω κλασικά θα φευγουν τουφες!!! Το χω αποφασίσει όμως μέσα στο Νοέμβρη θα κάνω κ τις ανταυγιες μου κ θα κουρευτω κάμποσο να πάρουν τα πάνω τους! ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Μπράβο βρε Μαριλού, ωράια νέα. Οι εργασίες πώς πάνε στο σπίτι? έχει πάρει μορφή? βγαίνει ωραίο?

Ναι θα γίνει πολύ πολύ ωραίο. Μεθαύριο βάφουμε τις κρεβατοκάμαρες επιτέλους!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...