Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , linaa είπε:

Έλα ναυτιλιακά είσαι ? Ανεφοδιασμό είσαι ή για πληρώματα ? 

Μια χαρά οι εξετάσεις !!! Σου έφυγε Κ αυτό το ανχος . Εντάξει δύσκολο να είχες κάτι τέτοιο αλλά εντάξει κάθε ανχος που φεύγει καλό είναι 

Όχι, όχι είμαι σε άλλο κομμάτι πιο νομικό. Αν θες λεπτομερειες σε pm ευχαρίστως !φανταζομαι και εσύ ;!

Ναι παιδιά είχα τρελαθεί με το fragile X. Τουλάχιστον γλύτωσαν από περαιτέρω ταλαιπωρία οι βλαστοκύστες.

πρίν από 25 λεπτά , Xristina96 είπε:

έχω πολλούς γνωστούς που δουλεύουν σε ναυτιλιακή και ξέρω το ξύλο που τρώτε και το ψυχολογικό. Είναι λίγο psycho οι managers σας, λόγω επαγγελματος. Καλή δύναμη!

Το καλό με αυτές τις δουλείες είναι ότι ανταμείβεσαι οικονομικά, ενώ οι περισσότερες δουλειές ενώ τρώμε ξύλο παίρνουμε με το ζόρι 1.000-1.200

Ναι η αλήθεια πως αμοίβεται καλύτερα το επάγγελμα αλλά με ανταλλαγή τη ζωή σου και αρκετά ψυχολογικά 😂🤷🏻‍♀️

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κουρίτσια!

Πω πω δεν πάω καλά...χθες κοιμήθηκα από τις 10 γιατί ένοιωθα πτώμα κ το πρωί δεν καταφερα να ξυπνήσω στις 6 για να προλάβουμε το σχολικό...ξύπνησα 7 κ την πήγαμε εμείς τη μικρή....η δασκάλα της μου λεγε ότι είναι τρελαμένη μαζί της...περπατάω μου λεει κ η Ζωή έρχεται από πίσω μου κ μιλάει κ κανει κ παρατηρήσεις στα παιδάκια να μην κλαίνε,να τρώνε το φαγητό του κτλ...άσε μου λεει που προχθές σκονταψε σε ένα καρεκλάκι κ την ακουμε να λέει....Πααααναγια μου στραβωμάρα!!! Πέσαμε κάτω κ γελάγαμε! :lol::lol: Το καλύτερο βέβαια είναι ότι εχει 2 μέρες που κοιμάται κιολας στον παιδικό 12-2 κ η αλήθεια είναι ότι φαίνεται κιόλας γιατί ξυπνάει κ πιο εύκολα το πρωί ! ;)

Αυριο έχω κ βάπτιση κ από χθες ψάχνω τι να βάλω...μάλλον ένα μαυρο παντελονι εγκυμοσύνης υφασμάτινο που χω από τη Ζωή κ μια ριχτή μπλουζίτσα...μου ναι λιγο φαρδιά βέβαια αλλα σιγα εμένα θα κοιτάνε?! :tongue: Ο Στεφ θα ξεκινήσει βάψιμο κ έτσι θα του αδειάσουμε κ τη γωνιά! ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Α Δήμητρα εγώ να σου πω την αλήθεια μου δεν θα πήγαινα χωρίς τον άντρα μου....φοβάμαι μήπως επειδή σε βλέπει ότι το θες πολύ να πας σου λέει να πας χωρίς εκείνον με μισή καρδιά....:?

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημερα κοριτσια!!Επιτελους Παρασκευη να ξεκουραστω λιγακι σκ και να δω και τη μικρη, 1 ωρα την ειδα χθες βραδυ,ειχα μαθημα μετα τη δουλεια..

Σημερα αν πληρωθω θα ανακοινωσω και την εγκυμοσυνη στη δουλεια, οχι τιποτ'αλλο χρειαζομαι αδεια για εξετασεις!

Το παιδι μου στις 6:30 το πρωι μεχρι τις 7 καθε τοσο με φωναζε κλαιγοντας...μετα ξανακοιμηθηκε αλλα τι να επαθε αραγε?Παντως χαιρομαι που επιτελους εχει ψυχρα και κλεισαμε παραθυρα και κοιμομαστε σαν ανθρωποι!

καλημερα κοριτσια

με την διακοπή της τετάρτης που δεν ήρθα, εχασα τις μέρες. Τις παρασκευές εδώ στη δουλειά ντυνόμαστε casual. Οπότε αφου φοράω το τζινακι μου και τα all star μου, ρωτάω το Νίκο "παρασκευή δεν είναι σήμερα"? Νόμιζα οτι μπερδεύτηκα.

Κατα τα αλλα καλα. Χτες δεν ξερω αν προσεξατε που εκανα μια ερωτηση στο γκουπ μας για το μαξιλαρι στον ύπνο? Της εβαλα λοιπον κι εγω πρωτη φορα χτες μαξιλαρι, ενα λεπτο παιδικό, και σήμερα το πρωί μου παραπονέθηκε οτι πονάει η μέση της. Υπάρχει περίπτωση να συνδεονται αυτά τα δύο μεταξύ τους?

Εντωμεταξύ την ειχα στην αλαξιερα εκείνη την ώρα και της λεω "γυρνα να σε τρίψω λίγο" και γύρισε μπρουμητα σαν να κάνει ηλιοθεραπεία το κωλοπαιδο και μόλις της λεω "εντάξει?" μου απαντάει, "οχι, σελω κι άλλο". πεθανα στο γελιο...

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια

με την διακοπή της τετάρτης που δεν ήρθα, εχασα τις μέρες. Τις παρασκευές εδώ στη δουλειά ντυνόμαστε casual. Οπότε αφου φοράω το τζινακι μου και τα all star μου, ρωτάω το Νίκο "παρασκευή δεν είναι σήμερα"? Νόμιζα οτι μπερδεύτηκα.

Κατα τα αλλα καλα. Χτες δεν ξερω αν προσεξατε που εκανα μια ερωτηση στο γκουπ μας για το μαξιλαρι στον ύπνο? Της εβαλα λοιπον κι εγω πρωτη φορα χτες μαξιλαρι, ενα λεπτο παιδικό, και σήμερα το πρωί μου παραπονέθηκε οτι πονάει η μέση της. Υπάρχει περίπτωση να συνδεονται αυτά τα δύο μεταξύ τους?

Εντωμεταξύ την ειχα στην αλαξιερα εκείνη την ώρα και της λεω "γυρνα να σε τρίψω λίγο" και γύρισε μπρουμητα σαν να κάνει ηλιοθεραπεία το κωλοπαιδο και μόλις της λεω "εντάξει?" μου απαντάει, "οχι, σελω κι άλλο". πεθανα στο γελιο...

χαχαχαχα γιωτα δε ειδα την ερωτηση εγω στο γκρουπ, εγω της εχω μαξιλαρακι καιρο τωρα αλλα επειδη κοιμαται μπρουμυτα, δεν κοιμαται πανω του και πολλες φορες μου το δινει απο το βραδυ να το βγαλω εξω!

Εμενα κοιμηθηκε κανονικά πανω του, όπως εμείς, απλως εγω καποιες φορές αν είναι λίγο πιο ψηλά το μαξιλάρι μου μπορεί το πρωί να με πονάει λίγο η μέση μου, και γι αυτό αναρωτήθηκα αν θα μπορουσε και στην ιλιανα να συμβεί αυτό.

Γιατι δεν μου εχει ξαναπαραπονεθεί ποτέ οτι πονάει κάτι, και πόσο μαλλον η μέση της.

Βεβαια μετά, στο δρόμο για το σχολείο τη ρωταγα:

ποναει η μεση σου?

ΝΑΙ

πονάει η πλάτη σου?

ΝΑΙ

πονάει το πόδι σου?

ΝΑΙ

πονάει το αυτάκι σου?

ΝΑΙ

και αρχισε να γελαει το σκασμενο και συνεχισε λεγοντας

ΜΕ ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΧΕΛΑΚΙΑ ΜΟΥ

με δουλευει ψιλο γαζί μου φαίνεται η μικρή

4Rnfp3.png

Α Δήμητρα εγώ να σου πω την αλήθεια μου δεν θα πήγαινα χωρίς τον άντρα μου....φοβάμαι μήπως επειδή σε βλέπει ότι το θες πολύ να πας σου λέει να πας χωρίς εκείνον με μισή καρδιά....:?

Μπα Άννα,καμία σχέση ίσα ίσα που το κάνει με την καρδιά του γιατί θέλει να περνάμε καλά.Εχουμε πολλή ελευθερία κινήσεων και ο ένας και ο άλλος και δεν κάνει κάτι για να μ'εμποδίσει οχι γιατί δεν θέλει απλά θέλει να μας ευχαριστεί.Γεινικά εμας μας κάνει καλό και η απόσταση πότε πότε.Να φανταστείς εδώ το καλοκαίρι 3 μήνες που έκατσα στο χωριό τον είδαμε μόνο 2 ΣΚ.Αλλά κι'εγώ τον άφησα να πάει να κάνει το χόμπι του που πηγαίνει μια φορά το χρόνο για ψάρεμα.Ηθελε να πάμε κι'εμείς μαζί αλλά βαριόμουν και δεν πήγα.Λέω αστον κι'αυτόν λίγο να ηρεμήσει γιατί δεν είχε πάρει ούτε μια μέρα άδεια εδώ και μήνες.Απο την άλλη κι'εγώ πρωτη φορά έβγαινε εξωτερικό και τον πήγα κι'εγώ στον Καναδά πριν 4 χρόνια.Αφού ακόμα μου το λέει.Μα ούτε μια Ευρώπη να πάρει λίγο την γλύκα.Κατευθείαν στα βαθειά.Οπότε δεν ήταν και η καλύτερη εμπειρία του.Μάλλον εγώ θα πρέπει να νιώθω τύψεις που τον αφήνω αλλά έχω γίνει πολλή γαιδούρα τελευταία.

Αυτήν την βδομάδα πάντως την χαρήκαμε πολύ γιατί ενώ είχε πάρει άδεια να μείνει για ψάρεμα 2 εβδομάδες,δεν τον βοήθησε ο καιρός και γύρισε και είμαστε κάθε μέρα έξω για καφέ.Είχα πολύ καιρό να βγώ έτσι για πρωινό καφεδάκι και το ευχαριστηθήκαμε.Δεν είχαμε να κυνηγάμε και την μικρή και ξεκουραστήκαμε λίγο.

SI5Yp3.png

Σήμερα λοιπόν μαγείρεψα το πρωί για άντρα και παιδί και μετά το καφεδάκι μας με τον άντρα πήγα με μια φίλη για φαγητό που είχε τα γενέθλια της την περασμένη βδομάδα και μου έκανε το τραπέζι σήμερα.Ωραία περάσαμε.

Τώρα σκέφτομαι τι θα κάνουμε το σκ,να πάμε κάπου την μπουμπού και είδα κάτι για παιδικό θέατρο αλλά σκέφτομαι μήπως είναι λίγο μικρή και δεν κάτσει?Οι παραστάσεις πάντως είναι για ηλικίες απο 2-2,5 χρόνων.Εχει πάει καμία?

SI5Yp3.png

Το διαλύσαμε ε? Πού σουλτουκεύετε όλο το ΣΚ?

Εμεις καναμε τις δουλίτσες μας το Σαββατο το πρωί και το απόγευμα πήγαμε στους γονείς μου που είχε ο μπαμπάς μου γενέθλια.

Σήμερα το πρωί πήγαμε στη βάφτιση του παιδιού της κολλητής μου και περάσαμε πολύ ωραία. Μου είχε ζητήσει να γίνω και νονά με τον άλλο νονό, αλλά να σας πω την αλήθεια δεν το αισθάνθηκα και προτίμησα να μην το κάνω.

Από τη μία το σκεφτόμουν (αφού είχα αρνηθεί) μήπως εκανα βλακεία, γιατί ποιος ξέρει αν θα μου ξαναπροτείνει κάποιος να ξαναγίνω νονά, και πόσο μάλλον μια φίλη πολλών χρόνων (είμαστε μαζί απο την Α γυμνασίου), αλλά από την άλλη σήμερα που εγινε η βάφιτση δεν αισθάνθηκα κάποια "ζήλεια" που δεν ήμουν η νονά. Οπότε μάλλον καλώς έπραξα.

Πολλές απο τις ετοιμασίες τις κάναμε μαζί, ασχέτως κουμπαριάς πάντως. Μαζί γεμίσαμε τα βαζάκια με το μέλι και την κερύρθα που είχε για γλυκό, μαζί τα τυλίξαμε, σε πολλά πράγματα έπαιρνε τη γνώμη μου γιατί ο νονός, όντας εργένης, την άφησε και τα διάλεξε όλα μόνη της. Και σήμερα στη βάφτιση, μου είχε πει να είμαι δίπλα για να τη βοηθήσω σε ότι χρειαστεί και ουσιαστικά μαζί το ντύσαμε το μωρό. Εγω εφτιαξα το τραπέζι του μωρού (εκεί που το ακουμπάς την ώρα της βάφτισης), εγω το μαζεψα και ο Νίκος είχε αναλάβει την Ιλιάνα.

Παντως η φίλη μου τα είχε φτιάξει όλα, χωρίς κάποια βοήθεια από ειδικό, από προσκλητήρια ώς μπομπονιέρες και γλυκά και η αλήθεια είναι οτι τα είχε κανει παρα πολυ ωραία όλα. Είχαν θέμα τη Μέλισσα και τη μικρή την ονόμασαν Μελίτα.

Εμείς σαν δώρο τους πήραμε αυτό. Πώς σας φαίνεται?

http://ecx.images-amazon.com/images/I/41JtFdXb%2BCL._SL500_AA300_.jpg

Είναι βαλιτσούλα της samsonite. Μόλις το είδα κατέληξα κατευθείαν ότι αυτό θα είναι το δώρο μας

Το κορυφαίο ήταν όταν ο νονός είπε το όνομα της μικρής στην ερώτηση του παπά, φώναξε και η Ιλιάνα "Μελίτα Μελίτα" ετσι για επιβεβαίωση... Όλη η εκκλησία γέλαγε μαζί της.

Παντως με το φόρεμά της (όχι του νονού της) ήταν μια κουκλιτσα, οχι να το παινευτώ δηλαδις

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Hello girls :) Γυρίσαμε πριν λίγο και η Λένα κοιμάται από το αυτοκίνητο ακόμη!!!! Ξεπατώθηκε σήμερα από το πρωί την πήγα λίγο παιδική, μετά πήγαμε από τον πεθερό μου για φαγητό και μετά καπάκι στο playmobil fun park μέχρι τις 19:00 οπότε στο γυρισμό έπεσε τέζα!!!! Γενικώς ήταν γεμάτο ΣΚ μια και χθες που ήταν τα γενέθλια του Βασίλη και αποφασίσαμε να κάνουμε ένα μίνι πάρτυ στο γιαπί με τους πολύ κοντινούς μας φίλους και φυσικά τούρτα με το Μπομπ το μάστορα :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Ε, το πρωί είχαμε πάει οικοδομή, μετά το πάρτυ στο γιαπί πήγαμε από τον αδερφό του Βασίλη και λύσσαξε με την ξαδέρφη της οπότε πολύ θέλει!??! Ήρθε και κλάταρε σήμερα Κυριακή το χρυσό μου και κοιμήθηκε νωρίς νωρίς!!! Να δω το πρωί τι ώρα θα μας σηκώσει....

Γιώτα σούπερ το δώρο σου και εντελώς στο πνεύμα της βάφτισης ;););););)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημέρα κορίτσακια,καλό μήνα και καλή εβδομάδα να έχουμε!!!

Αυτό το σουκου ήταν από τα πιο κουραστικα που εχω περάσει!

Σάββατο ξεκίνησε ο στεφ να βάφει το παιδικό για να κάνει το βυθό,είχα τη γυναίκα για καθαριότητα,είχα κ μια βάπτιση στις 12! Το απόλυτο τρελοκομείο αλλος κατα δω αλλος κατα κει η Ζωή να θέλει να μπει στο παιδικό να βλέπει τον μπαμπά να βάφει,μετα να τρέχει να καθαρίσει τζαμια με τη γυναίκα κ εγώ να την κυνηγάω να τη κάνω μπάνιο να ετοιμαστούμε! Για μια ώρα υπόθεση της βάπτισης 3 ώρες πανικου! Γυρίσαμε κατα τις 1 κ έκτοτε τη κυνηγαγα όλη την ώρα γιατί έκανε ντου στο δωμάτιο με τις μπογές! Ειχε βρωμίσει κ ο τόπος(μ'αρεσει που πήρα κ παιδικά χρώματα που υποτίθεται δεν μυρίζουν καθόλου,ακομα να ξεμυρίσει το δωμάτιο),να με εχουν πιάσει αισχροι πόνοι στη μέση έβαλα αναλγητική αλοιφή,η μάνα μου να μη βοηθάει κουράστηκε κ μονο που πήγαμε στη βάπτιση κ μέχρι τις 8 που κοιμήθηκε επιτέλους η Ζωή τα χα παίξει τελείως! Εγώ κοιμήθηκα από τις 10 κ ο κακομοιρης ο άντρας μου έβαφε μέχρι τις 12! :rolleyes:

Κυριακή καθαρισματα κτλ...ένα υπέροχο σουκου σας λέω! :shock::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημερα! Για μενα βεβαια κακη ψυχρη κι αναποδη!

Απο τις 6 μεχρι 7 παρα με ειχε ορθια η μικρη,ειχε κατουρησει πολυ και δνε ηθελε να την αλλαξω κιολας...7 και σηκωθηκαμε να παμε για εξετασεις ολοι μαζι, εγω στο νοσοκομειο και αυτη θα την πηγαιναμε σε ενα διαγνωστικο απεναντι.

Τελικα μετα απο 1,5 ωρα στο νοσοκομειο καταφερα να κανω εγω τις μισες εξετασεις μου για τις οποιες πληρωσαμε και 70 ευρω!!!Τωρα πρεπει να παω ξανα αυριο μεθαυριο εξω να κανω τις υπολοιπες εξετασεις και να τρεχω και στι ικα να παρω τα 70 ευρω! Τι ανοργανωσια στο νοσοκομειο...μια ωρα μπροστα σε ενα γκισε για να παρουμε παραπεμπτικο, ξεχασαν να μου κολλησουν κατι καρτελακια...ολα σκατα!Μπηκα για αιμα 3 φορες και δε μου παιρνανε!Τσακωθηκα με τον Κωστα που φευγει και για Κρητη μια βδομαδα σημερα, το μωρο νηστικο μεχρι τις 10:30 και να μην κανει και εξετασεις...αει σηχτηρι πρωι πρωι!

Καλημέρα κι από'μένα.....

Μαράκι,να σας ζήσει η μπεμπούλα!!!!Να είναι πάντα γερή και ευτυχισμένη!!!

Κατερίνα κι εγώ τώρα τελευταία με οδοντόκρεμα της τα κάνω αλλά βάζω τόσο λίγο που ίσα που φαίνεται στην οδοντόβουρτσα....

Εμείς είμαστε καλά..συνεχίζουμε στο κλασικό μας πρόγραμμα...πήγαμε κάναμε και αιματολογικές εξετάσεις για την αλλεργία που έχουμε....ελπίζω να μην υπάρχει πιά μπας και φάει το παιδί λίγο τυρί,γιαούρτι....θα δείξει σε 2-3 μέρες..

Και εγώ εν τω μεταξύ νομίζω ότι είμαι έγκυος....κάτι ναυτίες το σαββ/ριακο,κάτι ψιλο-ζαλάδες....κρατιέμαι με νύχια και με δόντια να μην αγοράσω ακόμα τεστ...θα περιμένω καμιά βδομάδα ακόμα και μετά...έχω και την Ιωάννα ψιλοάρρωστη με μυξούλες και βηχαλάκι αλλά ευτυχώς χωρίς πυρετό...

Αυτά τα νέα μας....φιλάκια πολλά σε όλες!!!

MRIip3.png

xnmwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...