Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Μαράκι μου να σας ζήσει το φατσάκι νούμερο 2 :):):):) Να την καμαρώσετε γερή κι ευτυχισμένη!!!!!!

Κατ κι εγώ εδώ και πολύ καιρό με οδοντόκρεμα της τα πλένω τα δόντια.

Γειά σας κοριτσάκια μου! Χάθηκα αλλά με έχει φάει το γιαπί! Ευτυχώς προχωράμε καλά, αν και ακόμη με δανεικά γιατί το χαρτί για την τράπεζα θα είναι έτοιμο την άλλη Τετάρτη αλλά και πάλι λέω δόξα το Θεό που έχουμε καταφέρει να προχωρήσουμε τόσο κι έτσι 15 Οκτώβρη που θα μετακομίζουμε θα είναι τουλάχιστον έτοιμα τα υπνοδωμάτια και το ένα μπάνιο!

Κατά τα άλλα, όπως είπε και η γραμματεύς στο φατσοβιβλίο εχθές σας έκανα απιστίες και πήγα στη μαμαδοσυνάντηση που είχαν οι Ελληνίδες Μαμάδες στο Playmobil Fun Park και η Λένα πέρασε σούπερ!!!! Ήταν και μια ξαδέρφη του Βασίλη με τη μικρή της εκεί, γνώρισε κι άλλα παιδάκια, ξετρελλάθηκε και με τα παιχνίδια μια χαρά :) Ο μπόμπος 2 ώρες που κάτσαμε εκεί ήταν ξερός στο μάρσιπο οπότε όλοι μείναμε ευχαριστημένοι!!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ok, you know better!!!

Eιχαμε κανενα νεο απο το Μαρακι???

Κατ να χαιρεσαι τον αντρα σου!

Copy paste κι εγώ, να μάθετε :rolleyes:

Ρε παιδια, πλενει καμια σας με οδοντοκρεμα τα δοντακια των παιδιων η μονο εγω της προσφερω αυτη την ..απολαυση?(εχει και ωραια γευση..)

απο περιεργεια ρωταω!

ΥΓ: Ειμαι η κατ και οτι θυμαμαι χαιρομαι!:tongue::tongue::tongue:

Εσείς με την οδοντόκρεμα... καταλαβαίνουν να τη φτύνουν μετά; Ή την καταπίνουν;

Κατ να χαίρεσαι το στεφάνι σου.

Μαρία καλορίζικη η μπουμπού, να είναι υγιής και να κοιμάται ωραιότατα χωρίς να σας ξυπνάει :cool: (ο καθένας με τον πόνο του).

ΥΓ είμαι η κρις κι όταν λέω πάω για ύπνο (δεν) το εννοώ. Οκ, τώρα θα πάω!

WN6Op3.png

Καλημέρα κοριτσούδια!!!

Μαρία να σου ζήσει η μπουμπου! Να ναι πάντα γερή κ τυχερή στη ζωή της!:D

Μαρή Κατ τι ξέρή καλημέρα ήταν αυτή? Δεν έχεις κανα νέο να μας πεις?? :tongue::tongue:

Χθες πήγαμε river west να ψωνίσω κάτι δωράκια κ κανα ρουχο της Ζωής κ δεν βλέπω να ξαναπατάω...ίσος μονο στα H&M,....το next τα χε όλα ακριβά...όταν είχα πάει στις αρχές που ανοιξαν είχε νορμαλ τιμές τώρα τα τσιμπήσανε αρκετά! ;) Βέβαια είναι αναλόγως κ την τσέπη του καθενός...:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

καλημερααααα

Ηρθα στη δουλειά σημερα, ειμαι πολύ καλύτερα, ακόμα και ο Νίκος που χτες το βράδυ εκανε κι εκείνος εμετούς και διάροιες. Ευτυχως ήταν πολύ ελαφριάς μορφής αυτή η γαστρεντερίτιδα. Και αρα λογικά και της Ιλιανας ήταν γαστρεντερίτιδα το Σάββατο και όχι το φρούτο κι εκείνη μας κόλλησε.

Χριστινα, εγω μετα το πλύσιμο των δοντιών (που ουτως ή αλλως της βαζω πολύ λίγη οδοντόκρεμα) της δίνω νερό με το χέρι μου και το φτύνει, οπως κανουμε κι εμείς δηλαδή, οπότε ξεπλένεται το στόμα της.

Αχ σημερα ηρθε και η κοπελα, της λεω μην φρίξεις με τα ασιδερωτα...

Ολες καλά?

4Rnfp3.png

Εγώ πάντως είμαι λίγο τσιτα με το μπος...τελειώνει μια επιδότηση εισφορών που είχαμε για τους εργαζόμενους κ μου λεει δεν ξέρω τι θα κάνεις βρες άλλη να μπουμε δεν θα χω να πληρώσω :shock: δεν θα χει(κ καλά) αλλα με 2 προσλήψεις που θα κάνω αυτες τις μέρες θα φτασουμε τα 20 άτομα προσωπικό....στο τέλος θα θέλω κ εγώ βοηθό για να ανταπεξέλθω:tongue: Αντε να ανοιξει το αλλο μαγαζί να βγάζει κ από κει χρημα να ηρεμήσει λίγο γιατί όσο ξοδευει μονο μου σπάει κ τα νευρα αφού γκρινιάζει για όλα! :rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλησπέρα κορίτσια.Και μετά απο πολλή συζήτηση καταλήξαμε με τον άντρα μου να πάω εγώ με το παιδί στον Καναδά τα Χριστούγεννα.Το πίεσα πολύ το θέμα να ερχόταν κι'εκείνος αλλά μου λέει δεν βγαίνουμε για 3 εισητήρια.Τέλος πάντων,αφού δεν έχει πρόβλημα εκείνος δεν έχω κι'εγώ.Είπαμε θα κάνουμε Χριστούγεννα μαζί και θα φύγουμε αν είναι μετά για να κάνω Πρωτοχρονιά Καναδά.Σήμερα πήγαμε και βγάλαμε φωτογραφίες για την μικρή και για μένα γιατί το δικό μου είχε λήξει και θέλει ανανέωση.200 ευρώ θέλουμε για τα διαβατήρια μόνο.Κάτι είχαν πετάξει στην αδερφή μου οι δικοί μου οτι μπορεί να βάλουν εκείνοι το εισητήριο της μικρής.Μακάρι,για να δούμε!

Ενα μικρό άγχος το έχω βέβαια για το ταξίδι που θα είμαι μόνη μου αλλά μετά σκέφτομαι την αδερφή μου που πηγαινοέρχεται με 2 παιδιά και μάλιστα απο 40 ημερών ο ένας και παίρνω κουράγιο.Αλλά θέλω τόσο πολύ να πάω και αυτή είναι μια καλή ευκαιρία,δεν ξέρω πότε θα μου ξαναδοθεί η ευκαιρία μιας και τα οικονομικά πάνε απο το κακό στο χειρότερο.

SI5Yp3.png

να πας δημητρα. δηλαδη για να καταλαβω, αν καλυψουν οι δικοι σου το εισιτήριο της μικρής θα ερθει και ο άντρας σου? αν προκειται να γίνει έτσι, είμαι σιγουρη οτι με το που τους πεις οτι θα πατε οι δυο σας για το οικονομικό, σίγουρα θα σας το καλύψουν

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Γιώτα δεν είναι αυτό το πρόβλημα,κι'εγώ πιστεύω οτι οι δικοί μου θα το βάλουν το εισητήριο απλά έλεγε αυτά τα λεφτά του δικού του εισητηρίου να μας τα δώσει για να ψωνίσουμε απο εκεί τίποτα.Αλλά έχουμε και πολλά έξοδα η αλήθεια είναι με εφορίες και να δούμε τι θα μας έρθει και απο έκτακτη εισφορά οπότε είπαμε να να πάμε οι δυο μας.Βέβαια πιστεύω με λίγο στρίμωγμα θα μπορούσε να έρθει κι'εκείνος αλλά δεν πειράζει,αφού δεν τον βλέπω και τόσο ζεστό δεν πιέζω κι'εγώ.Θα κάνουμε Χριστούγεννα οικογενειακά.

SI5Yp3.png

Μου επιτρέπεις να σου πω την αποψή μου? Δεν χρειάζεται να ψωνισετε απο εκεί, είναι καλύτερα να πατε ολοι μαζί.

Θα είναι προτιμότερο να έχετε να θυμάστε ενα οικογενειακό ταξίδι μια πρωτοχρονιά στον Καναδά. Τα ρουχα και τα παπουτσια σε 2 χρονια μπορεί να μην τα φοράτε.

4Rnfp3.png

Μου επιτρέπεις να σου πω την αποψή μου? Δεν χρειάζεται να ψωνισετε απο εκεί, είναι καλύτερα να πατε ολοι μαζί.

Θα είναι προτιμότερο να έχετε να θυμάστε ενα οικογενειακό ταξίδι μια πρωτοχρονιά στον Καναδά. Τα ρουχα και τα παπουτσια σε 2 χρονια μπορεί να μην τα φοράτε.

δεν έχεις άδικο,έτσι είναι αλλά στην παρούσα φάση κι'εγώ που πάω κατόρθωμα είναι μην νομίζεις.Ασε που έχουμε ξαναπάει και μαζί μια φορά πριν 3 χρόνια και δεν πρέπει να του πολυάρεσε γιατί έκανε πολύ κρύο,οπότε δεν τον πιέζω.Γεινικά και με το εξωτερικό έχει ενα θέμα οπότε το αφήνω ως έχει.Κι'εμείς καλά θα περάσουμε πάντως.Να μεγαλώσει λίγο και η μικρή κι'έχουμε πει να πάμε κάπου στο εξωτερικό,να θυμάται κι'εκείνη.

SI5Yp3.png

Δημητρα, συμφωνω κι εγω με Γιωτουλα!!! Οι εμπειριες και οι αναμνησεις μενουν, οχι τα υλικα αγαθα!!!

κι'εγώ συμφωνώ κορίτσια,άλλωστε πάω να δω την αδερφή μου πιο πολύ που ήδη την έχω επιθυμήσει και να μείνουμε λίγο να τα πούμε σαν αδερφές.Θα πηγαίνουν και τα ανίψια μου σχολείο μετά τις γιορτές οπότε θα μείνουμε και μόνες μας.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...