Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κατερίνα να τον χαίρεσαι τον άντρα!!! ;)

Τα 120 είναι βασικά πανάκριβα σε ότι κ αν έχω πάει να κοιτάξω...γιατί δεν βρίσκεις κάποιο σχέδιο να σου αρέσει κ να πας σε ξυλουργο να στο φτιάξει όπως θες?

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Κατερίνα να τον χαίρεσαι τον άντρα!!! ;)

Τα 120 είναι βασικά πανάκριβα σε ότι κ αν έχω πάει να κοιτάξω...γιατί δεν βρίσκεις κάποιο σχέδιο να σου αρέσει κ να πας σε ξυλουργο να στο φτιάξει όπως θες?

Δεν εχω κανεναν ξυλουργο που να εμπιστευομαι,στη γειτονια μου για ενα επιπλακι ειχα παει και μου εκανε σκατοδουλεια!

Πανακριβα δεν ειναι, ειναι γυρω στα 200 ευρω ακριβοτερα απο τις γνωστες μαρκες παιδικων επιπλων οι οποιες φερνουν και κυριως ιταλικα μελαμινης επιπλα και οχι ξυλο κανονικο γερο οπως τα δικα μας παλια κρεβατια!Θεμα ποιοτητας ειναι, ασε που φαινοταν ξεκαθαρα η διαφορα!

Καλημέρα κορίτσια.

Μαράκι με το καλό να φέρεις στο κόσμο το παιδάκι σου!

Κατερίνα να τον χαίρεσαι τον άντρα σου.Πολύχρονος!

Εμείς σήμερα λέμε να πάμε να της πάρουμε ενα ακόμα ζευγάρι παπούτσια για το σχολείο γιατί τα αθλητικά της που έχει μου τα λέρωσε και ήθελα να της τα πλύνω χθες αλλά δεν είχα άλλα να της βάλω.Οπότε χρειαζόμαστε 2 ζευγάρια τουλάχιστον.Επίσης πρέπει να δούμε και για καμιά φόρμα και μπουφάν.Ολο ρούχα θέλει αυτό το παιδί μου.Και ενα σωρό λεφτά εννοείτε αλλά πιάνουν τα κρύα και δεν θέλω να τρέχω τελευταία στιγμή.Τώρα της φοράω κάτι μακρυμάνικα αλλά λεπτά σχετικά μπλουζάκια με κολάν.Πρέπει να κοιτάξω ακόμα να της πάρω μπουρνουζάκι για το κολυμβητήριο γιατί το περσυνό δεν μας κάνει και ενα μαγιό.Και θέλω ακόμα να βρω και υπνόσακο γιατί καλά την βγάλαμε πέρσυ.

SI5Yp3.png

καλημερα κοριτσια

εμεινα σπιτι σήμερα γιατι μετα από 2 εμετους που εκανα χτες βράδυ (δεν ξερω αν τα τα διαβασατε στο group στο facebook) σηκώθηκα σήμερα το πρωι να παω για δουλειά... και λιποθύμησα...

ευτυχως ήταν και ο νικος σπιτι διπλα μου και με εφερε στο κρεβατι οπου και συνήλθα, οπότε πήγε την Ιλιανα σχολείο και γύρισε σπίτι για να με προσέχει. δεν πήγε ουτε εκείνος δουλειά

τωρα δεν ξερω τι είναι αυτό που εχω παθει, γιατί αισθάνομαι πολύ αδύναμη και εχω ακόμα τάση για εμετό όταν σηκώνομαι, γαστρεντερίτιδα ή με πείραξαν τα ρημαδοποπκόρν που εφαγα χτες βράδυ?

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

κατερίνααααα τι εννοείς όταν λες οτι θα πάρεις κουκέτα? το μωρό που θα κοιμάται? και η τέτα πανω ψηλά?

Ε 2 παιδια θα κανουμε, ειπαμε να παρουμε κουκετα απο την αρχη

Η Τετα ψηλα την κοβω να κοιμαται αφου τα ειδε μια μερα και λεει εκει πανω θελει, θα εχουμε στο δωματιο και την κουνια του μωρου εννοειται.

Διαφημίσεις

λες πωλα ε? μωρε αν δεν ειχε μόλις τελειώσει η περίοδος μπορεί και να το υποπτευόμουν, αλλα δεν εχω φόβο ευτυχως

ok, you know better!!!

Eιχαμε κανενα νεο απο το Μαρακι???

Κατ να χαιρεσαι τον αντρα σου!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Ρε παιδια, πλενει καμια σας με οδοντοκρεμα τα δοντακια των παιδιων η μονο εγω της προσφερω αυτη την ..απολαυση?(εχει και ωραια γευση..)

απο περιεργεια ρωταω!

ΥΓ: Ειμαι η κατ και οτι θυμαμαι χαιρομαι!:tongue::tongue::tongue:

Και ναιιιιιιιιιι το φατσακι νο 2 ειναι εδω,.... ολα καλα το μαρακι γεννησε και ειναι ολα καλα!!!

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...