Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

γιατί δεν της παίρνετε κρεβατακι αφου ουτως ή αλλως την κουνια σε λιγο καιρο θα τη χρειαζεται το μωρο και θα προβείτε ούτως η άλλως σε αυτή την αγορά.

μήπως και...

Θα μπορουμε να της παρουμε τα Χριστουγεννα,ετσι ειπαμε με τον Κωστα αλλα μεχρι τοτε τι θα γινει με αυτη την κατασταση...:-(μια χαρα μονο του κοιμοταν το παιδι μου μεχρι πριν λιγο καιρο,τωρα τι σκατα εχει παθει...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Είναι στο μπαλουξ κατερινα. Διπλα στο μπάλουξ εχει το μπαλουξακι που εχει παιδοτοπο και παιδική χαρά (και πολλά αυτοκινητάκια με κέρματα, τρενάκια κλπ). Ειναι μακρυα ειναι η αλήθεια, αλλα μου αρεσει τόσο πολύ, βολευει πολύ με τα πάιδιά, γιατι πινουμε καφε και τα εχουμε διπλα μας, και την κανω την αποσταση ανετα.

Αντε ρε και το υποψιαστηκα,,...θελω κι εγω!!!

νομιζω οτι ολα τα παιδακια αργα η γρηγορα περνούν τη φάση, δεν θελω να κοιμηθω εδω (θελω μεσα μαζί σας). Μηπως είναι σε τετοια φάση και η Τέτα?

Ε τι λεμε τοση ωρα??Εδω θελει να στειλει τον πατερα της στην κουνια λεει κι αυτη να κοιμηθει μαζι μου:confused:

α δεν το καταλαβα.

το καγκελο από την κουνια δεν βγαίνει, να κανετε μια δοκιμαστική? αλλα αμα ειναι σε αυτή τη φάση φοβαμαι οτι αν κοιμηθει σε κρεβατι ή χωρις καγκελο θα κατεβαίνει και θα ερχεται σε σας

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

α δεν το καταλαβα.

το καγκελο από την κουνια δεν βγαίνει, να κανετε μια δοκιμαστική? αλλα αμα ειναι σε αυτή τη φάση φοβαμαι οτι αν κοιμηθει σε κρεβατι ή χωρις καγκελο θα κατεβαίνει και θα ερχεται σε σας

Δε βγαινει..κατεβαινει αλλα ειναι πολυ ψηλη η κουνια,θα πεσει να παει να κατεβει, θα κανω υπομονη μεχρι να παρουμε το κρεβατι να ξαπλωνω εκει μαζι της αν θελει αφου χθες μου ζητουσε να μπω κι εγω στην κουνια μαζι της..:shock:

Γιατί, κι εμείς τα ίδια δεν είχαμε με τον πεθερό μου στο γάμο μας? Και όχι γιατι εχει καποιο πρόβλημα μαζί μας, αλλα επειδή δεν μιλιουνται με την αδελφή του Νίκου πολλά χρόνια.
Αχ τι κρίμα να μη μιλιούνται με τον μπαμπά... με τη μάνα της μιλάει; :(
Καλημερα!

Καταφεραμε και βρηκε ο πατερας μου ενα αυτοκινητο σημερα να με φερει στη δουλεια...να δουμε τι θα γινει με τις παλιοαπεργιες.

Ε παλιοαπεργίες κι εσύ...
.

Ρε παιδια, η μικρη δε θελει με τιποτα να κοιμηθει στην κουνια της,τι να κανω?Καθε τοσο κατι θα μας βγαζει???Και ετσι και κανω και φυγω απο πανω της φωναζει ελα δω,κλαιει κλπ...μιση ωρα καθε βραδυ κοπανιομαστε!:-(

Λοιπόν, 2 πράγματα έκανα εγώ. Γενικώς είμαι βούτυρο, το είπαμε. Ενα βράδυ όμως βίδωσα με το γινάτι του και τον έβαλα στην κούνια. Δεν πα να έκλαιγε, να σπάραζε; Τίποτα εγώ. Στο τέλος κοιμήθηκε. Αλλά γενικά τον κοιμίζω στο κρεββάτι μας, κάθομαι 5 λεπτά μαζί του για αγκαλίτσες, αυτός μου λέει να μη φύγω αλλά εκεί που κάθομαι ήσυχη και κάνω πως κοιμάμαι λέω "πωπωωωωωωω ξέχασα να πλύνω τα πιάτα/να μαγειρέψω/να βγάλω ρούχα κλπ, πάω μισό λεπτό κι έρχομαι, μην σηκωθείς εσύ οκ; κλείσε ματάκια κι έρχομαι, ήσυχα!" και λέει ναι και κάθεται υποτίθεται να περιμένει. Σε 5 λεπτά κοιμάται

WN6Op3.png

Λοιπόν, 2 πράγματα έκανα εγώ. Γενικώς είμαι βούτυρο, το είπαμε. Ενα βράδυ όμως βίδωσα με το γινάτι του και τον έβαλα στην κούνια. Δεν πα να έκλαιγε, να σπάραζε; Τίποτα εγώ. Στο τέλος κοιμήθηκε. Αλλά γενικά τον κοιμίζω στο κρεββάτι μας, κάθομαι 5 λεπτά μαζί του για αγκαλίτσες, αυτός μου λέει να μη φύγω αλλά εκεί που κάθομαι ήσυχη και κάνω πως κοιμάμαι λέω "πωπωωωωωωω ξέχασα να πλύνω τα πιάτα/να μαγειρέψω/να βγάλω ρούχα κλπ, πάω μισό λεπτό κι έρχομαι, μην σηκωθείς εσύ οκ; κλείσε ματάκια κι έρχομαι, ήσυχα!" και λέει ναι και κάθεται υποτίθεται να περιμένει. Σε 5 λεπτά κοιμάται

Ασε Χριστινα κι εγω ετσι την κοιμιζα,...παω να βαλω πυτζαμες κι ερχομαι, να κλεισω τα παραθυρα κι ερχομαι,...αλλα τωρα δεν πιανει τιποτα!

Ασε Χριστινα κι εγω ετσι την κοιμιζα,...παω να βαλω πυτζαμες κι ερχομαι, να κλεισω τα παραθυρα κι ερχομαι,...αλλα τωρα δεν πιανει τιποτα!
Ε άστη να κλάψει, εξήγησέ της ότι έχεις δουλειά, φιλάκι κι αγκαλίτσα κι άστη να κλαίει, μας έχουν καβαλήσει πια τα μαϊμούδια!

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

εγω παλι αν πω κουβεντα σε αυτο τον τομεα, στου ύπνου δηλαδή, θα πεσει φωτιά να με κάψει.

απο βρεφακι κοιμαται στην κουνια της χωρίς πολλά πολλά, καληνύχτα φιλάκι και σβήνουμε φώτα.

ακομα και τωρα που της το κάναμε κρεβάτι δεν εχει κατεβει ουτε μια φορά κι ας μην κοιμαται.

Μια φορα που επιχειρησε να το κανει και την επιασα στα πρασα και της ειπα "Ιλιανα δεν κατεβαινουμε απο το κρεβατι μας" τελείωσε το θέμα. Ουτε που το ξαναπροσπαθησε.

Και το πρωι με φωναζει οταν ξυπνησει. Πηγαινω μεσα, δεν θελει να την κατεβαζω μεν γιατι θέλει να κατεβαίνει μόνη της, αλλα μόνο τότε κατεβαίνει. Απλα δυστηχως εχασα την πρωινή αγκαλιτσα και τα πρωινά φιλάκια που ανταλλασαμε την ώρα που την έβγαζα από την κούνια, γιατι τώρα φευγει σφαιρα να ερθει στο δικο μας να πιει το γαλα της.

Αλλα επειδή ειμαι και γκαντεμόσαυρα ωρες ωρες, ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ

4Rnfp3.png

Κι'εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με το κρεβάτι και τον ύπνο της.Κοιμάται απο μωρό χωρίς να μας παιδεύει,ακόμα και τώρα που το κάναμε κρεβάτι και έλεγα πάει τώρα θα σηκώνεται,της βάζω παραμυθάκια και ακούει και την πέρνει ο ύπνος.Τα πρωινά που σηκώνεται βέβαια έρχεται μεσα και μας ψάχνει αν δεν είμαστε στο δωμάτιο.

SI5Yp3.png

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μπηκα για πολυ λιγο...ισα ισα να ευχηθω στο μαρακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μαρακι πωσ παει η ψυχολογια?ευχομαι ολα μια χαρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αυτές τις μέρες σκέφτομαι πως θα αφήσω την Αντούλα μου 4 ημέρες. Μη με κράξετε, αλλά δεν την έχω ξαναφήσει ποτέ τόσο πολύ πουθενά! Το πολύ 1 μέρα ολόκληρη να την έχω αφήσει στη μάνα μου, από τότε που γεννήθηκε!:confused: Δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό αλλά δεν αντέχω περισσότερο.

μαρακι να μην αγχωνεσαι για το που θα την αφησεισ!!!!!!!!!την αφηνεισ σε πολυ καλα χερια....στα καλυτερα μετα των γονιων τησ!!!!!ολα θα πανε πολυ πολυ καλα και η μεγαλη φατσουλα θα τα παει μια χαρα!!!!!!!!!

κι εγω περσυ τετοιεσ μερεσ που γεννησα ,ηταν η μοναδικη φορα που ειχα αποχωριστει την αγγελικη μου!!εωσ τοτε δεν ειχαμε χωρισει ποτε....μου εκανε εκεινεσ τισ ημερεσ κατι κογξεσ,αλλα μετα ολα μια χαρα!!!!!

καλη λευτερια και με εναν πονο σου ευχομαι!!...για να μην πω με κανεναν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημέρα καλημέρα!!!

Γεννητούρια θα έχουμε σήμερα ε? Με το καλό να ρθει η δευτερη φατσουλα! :D:D:D

Εγώ δεν μιλάω πια για τον ύπνο της Ζωής αφού κοιμόμαστε τρίο από 18μηνών...κ για να κοιμηθεί στο δωμάτιο της πρέπει να την κλειδώσω ή να κοιμάμαι κ εγώ εκεί αφού σηκώνεται μόνη της να πάει τουαλέτα...πραγματικά δεν ξέρω πως να αλλαξω αυτή τη κατάσταση!

Κατα τα αλλα αποφασίσαμε να ζωγραφίστει το παιδικό βυθός...θα το αναλάβει μια φίλη μου η οποία μονο τα χρώματα μου είπε θα πληρώσεις αλλα σίγουρα κάτι θα της δώσω....πιστευω πως θα γίνει πολύ όμορφο κ θα βάλουμε κ από ένα ψαράκι για το κάθε παιδάκι σε κατι μικρές γυαλίτσες που χει φέρει ο στεφ σε μπλε κ ροζ...εννοείτε ψηλααααα :tongue::tongue: Λέμε σουκου να περάσουμε τις βάσεις(π στεφ βασικά) κ από βδομάδα να ξεκινησει η ζωγραφική πρώτα ο Θεός αν δεν έχω τη Ζωή άρρωστη! :rolleyes::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημερα!

Δεν τη σκαπουλαρα σημερα, με φερανε..και το αφεντικο απο τις 8:30 ξυπνιος:confused: με επαιρνε τηλ να δει που ειμαι..

Χθες πηγαμε να δουμε παλι κρεβατακια-κουκετα, μας αρεσαν καποια στο 120, ηταν και ξυλο γερό οξυά όχι μελαμίνη οπως τα περισσοτερα, λιγο ακριβουτσικα βεβαια αλλα μια φορα θα τα παρουμε...τωρα πως και ποτε που ο κωστας χθες πληρωθηκε και πηρε αλλα 100 ευρω μειον...ουτε ξερει ποσα παιρνει πια αμα τον ρωτησεις, οτι να ναι!

Σημερα εχει και γενεθλια ο Κωστας, τελικα του πηρα 2 μπλουζες χθες,σκεφτομουν μια τσαντα χαρτοφυλακα αλλα οι μπλουζες στην παρουσα φαση ειναι πιο χρησιμες! Κατα τ'αλλα σκεπασα αποψε την Παναγιωτα στις 6 το πρωι και απο εκεινη την ωρα αρχισε να στριφογυριζει να ξεσκεπαστει και να ξυπναει..ψαχνει να δει και φως γυρω γυρω να πει ειναι μερα και να ξυπνησει:confused:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...