Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Αννα κι εγώ δεν ξερω τι θα έκανα στην περίπτωσή σου. Παρόμοια μου έχει τύχει και μενα με τον δικό μου γυναικολόγο, τον οποιο μου σύστησε η τότε κολλητή μου η οποια αρχικά ηταν πολυ ευχαριστημένη. Στην πορεία και όταν ξαναεμεινε εγκυος στο δεύτερο, η φίλη μου θεωρεί οτι της εκανε μαλακια μεγάλη, γιατί δεν είδε ότι ειχε κι εξωμήτριο ταυτόχρονα με το ενδομήτριο και κόντεψε να πεθανει. Ψύλοι στ αυτιά μου μπήκαν... Εχει τύχει κι εδώ στο φόρουμ κι εχω διαβασει να του ρίχνουν και κατι μπινελίκια.

Παρ' όλα αυτά, εγώ έχω μείνει παρα πολυ ευχαριστημένη από τον ίδιο, με προσεξε παρα πολύ, μου φέρθηκε πολύ καλά και παλι στον ίδιο θα πάω αν τύχει. Και όπου τον έχω συστήσει ολες εχουν μείνει πολυ ευχαριστημένες. Καμιά φορά είναι και θέμα τύχης και συγκηριών να γίνει μια στραβή.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πωπω τι της έκανε... αμαρτία ρε!

Γιατί, κι εμείς τα ίδια δεν είχαμε με τον πεθερό μου στο γάμο μας? Και όχι γιατι εχει καποιο πρόβλημα μαζί μας, αλλα επειδή δεν μιλιουνται με την αδελφή του Νίκου πολλά χρόνια.

Ετσι λοιπόν στο γάμο μας, δεν ήρθε στη δεξίωση, στη βάφτιση της Ιλιάνας δεν ήρθε καθόλου, καλά δεν συζητάμε για το γάμο της αδελφής του νίκου και τη βάφτιση του γιου της. Ουτε κουβέντα. Το παιδί της δεν το έχει δει.

Αλλά δεν τον παρεξηγώ γιατί ξέρω ότι ειναι μια ιδιαζουσα κατάσταση και δεν έχει σχέση με μας. Το Ιλιανάκι το λατρεύει και το δείχνει με παρα πολλούς τρόπους και ξερω ότι ολη αυτή η κατασταση τον στεναχωρεί πολύ (παρόλο που δεν κάνει κάτι για να τη φτιάξει).

Στη δε βάφτιση της Ιλιάνας, ήρθε πρώτα απ' όλους σε μενα (και όχι στο Νίκο) να μου πει οτι δεν θα έρθει γιατι "ε ξερεις πως είναι τα πράγματα".

4Rnfp3.png

Πραγματικά κ εμένα μια χαρά μου φέρθηκε ο γιατρός...12 ώρες με περίμενε με την πρόκληση,μετα τη καισαρική κάθε μέρα με έβλεπε κ με καθάριζε ο ίδιος γιατί δεν είχα συσπασεις για να βγουν τα κομμάτια(ατονία νομίζω το είχε πει), μας έφερε δώρο για το μωρό όταν φευγαμε για το σπίτι, σε όσα τον ρωτάω μου απαντάει αναλυτικά....ένας πολύ καλός άνθρωπος...αλλα με καίει το ότι δεν έκανε την επέμβαση μονος του στην ξαδέλφη μου κ ήθελε μετα τη δευτερη επέμβαση να τη κάνει πάλλι αλλος.... κ σκέφτομαι μηπως έχει ο ίδιος κάποιο πρόβλημα πχ υγείας κ απλα δεν εχει αφήσει τους τοκετους....μην πάω να γεννήσω κ με χειρουργει ξαφνικά κανας αλλος?!:confused:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Αννα, μπορεί πχ για κάποιο διάστημα να μην ήταν πολύ καλά στην υγεία του και να χρειαστηκε να τον αντικαταστήσει καποιος άλλος και να μην το ανεφερε για λόγους ψυχολογίας του ασθενή.

Έσύ επισκληρήδιο δεν θα κάνεις? Δεν φαίνεται καθόλου πίσω απο το παραβάν ποιος χειρουργεί?

4Rnfp3.png

Ναι καλέ φαίνεται δεν έχει παραβαν σηκωμένο ύφασμα είχα στο λητώ....απλά λέω μην βρεθώ προ εκπλήξεως στο χειρουργείο κ τον δω απλά να κοιτάει κ αλλος να με χειρουργεί....

Μπορεί να συμβαίνει πάντως κ αυτό που λες αλλα βρήκε να τυχει ρε παιδι μου στην ξαδέλφη μου...να χω εγώ αμφιβολίες τώρα?! Νομίζω πάντως ότι στο ντοπλερ που χουμε τον οκτώβρη θα του ανοιξω συζήτηση κ ότι βγει...στο κάτω κάτω πρέπει να νοιώθω ασφαλεια...:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα!

Μας ειχαν κοψει το ιντερνετ εδω στη δουλεια αφου δεν πηγε κανεις να το πληρωσει....τωρα επανασυνδεθηκε!

Εμεις καλα περασαμε σκ, χθες πηγαμε και με το τρενο μεχρι Θησειο και στο μουσειο αρχαιας αγορας, τρελαθηκε η τετα να κοιταει τα αγαλματα και τις κατσαρολες...(αρχαια σκευη....γκουχ)

Πολλα εχετε γραψει και δεν προλαβαινω να σχολιασω τωρα, Αννα παντως κι εμενα 2 με χειρουργουσαν, ο δικος μου κι αλλος ενας!

Α καλε δε σας ειπα,χθες μαθαμε οτι και η κουμπαρα μου ειναι εγκυος!! Αυτη που γεννησαμε με μια μερα διαφορα την προηγουμενη φορα...ε τωρα θα γενναμε με ενα μηνα διαφορα!!!!!

καλημεραααα

κι εμενα σημερα δεν ηρθε η κοπελα που μας βοηθαει με τις δουλειες λογω απεργιων κι έχω πολύυυυυυυ σίδερο, καθως εχω πλύνει όλα τα χειμερινά της Ιλιάνας για να τα τακτοποιήσω, συν όλα τα σεντόνια της λόγω των εμετών, συν κατι παπλοματωθήκες που της πήρα για το πάπλωμα της, συν τα δικά μας, μου εχουν βγει 6 ή 7 πλυντήρια.

Οποτε σημερα που δεν θα εχω την Ιλιανα, θα παω σπιτι να κανω ΔΟΥΛΕΙΕΣΣΣΣΣ. Το σίδερο θα το αφήσω για την κοπελα παντως που θα ερθει την πέμπτη μου είπε, δεν προκειται να ασχοληθώ.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Αντε κατερινα με το καλο και η κουμπαρα σου. Τι κουμπαριά έχετε?

Την εχουμε παντρεψει και εχουμε βαφτισει και το παιδι!

Καλε εμενα μου χαλασε το ατμοσιδερο και σωθηκα με την πρεσα,καθομαι χαζευω τηλεοραση και σιδερωνω!!Ανεβοκατεβαζω το καπακι δλδ...

Ρε παιδια, η μικρη δε θελει με τιποτα να κοιμηθει στην κουνια της,τι να κανω?Καθε τοσο κατι θα μας βγαζει???Και ετσι και κανω και φυγω απο πανω της φωναζει ελα δω,κλαιει κλπ...μιση ωρα καθε βραδυ κοπανιομαστε!:-(

Ρε συ Γιωτα,μια ωραια φωτο που ειστε πολλες με τα παιδια για καφεδακι κι εχει και παιδοτοπο διπλα που ειναι???Οτι καλυτερο να εβρισκα ενα τετοιο κι εδω,εχει πουθενα?Μονο στις διακοπες ειχαμε βρει..

γιατί δεν της παίρνετε κρεβατακι αφου ουτως ή αλλως την κουνια σε λιγο καιρο θα τη χρειαζεται το μωρο και θα προβείτε ούτως η άλλως σε αυτή την αγορά.

μήπως και...

4Rnfp3.png

Είναι στο μπαλουξ κατερινα. Διπλα στο μπάλουξ εχει το μπαλουξακι που εχει παιδοτοπο και παιδική χαρά (και πολλά αυτοκινητάκια με κέρματα, τρενάκια κλπ). Ειναι μακρυα ειναι η αλήθεια, αλλα μου αρεσει τόσο πολύ, βολευει πολύ με τα πάιδιά, γιατι πινουμε καφε και τα εχουμε διπλα μας, και την κανω την αποσταση ανετα.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...