Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Κορίτσια την Κυριακή έχουμε την βάφτιση,ε'ίναι όλα έτοιμα αλλα δεν έχω πάρει ακόμη παπούτσια για εμένα...'εχω άγχος...σε όλο το μυστήριο πιστευω πως δεν θα κλάψει την στιγμή που θα την ντύσω θα κλαίει σιγουρα η καλή μου...φοβάμαι να μην ξεχάσω τιποτα....πρέπει να τα γράψω...Νευρίασα και με την δουλειά δεν με διναν άδεια...και τελικά την πήρα απο μόνη μου......!!!πολύ 'αγχος και δεν θέλω να φαίνομαι χάλια εκείνη την μέρα....

nuidsoz2w.png

vnqfr9cay.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλησπερα, οσοσ αφορα το φαγητο εγω του κανω καθε μερα κατι διαφορετικο αλλα καθε μερα ολοι μου την λενε για αυτο που μαγειρευω καθε μερα αλλα ετσι μου αρεσει και ετσι θα κανωωωω.... Παντως λιωμενο φαγητο δεν βαζουμε στο ψυγειο....

Εγω οτι μενει πολλες φορες το τρωω και αν ειναι και κρεας και δεν θελω και εχει μεινει ε υπαρχει και ο σκυλακος μας χαχα ....

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Καλημέρα κορίτσια!

Μαριάννα να χαίρεσαι το σύζυγο!;)

Φωφη πολύχρονη να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!:D

Κ γενικά χρόνια πολλά σε όσους κ όσες έχετε που γιορτάζουν!:D

Θα το δείρω το παιδάκι μου τέτοια παραξενιά με το γάλα!!! Χθες την κοίμησα το βράδυ μπας κ τη ξεγελάσω κ έφαγε 40ml μετά έπεσε σε λήθαργο κ δεν κούναγε χείλη κ ενώ ήταν νηστική σήμερα με χίλιαζόρια έφαγε 130! Μου είπε μια φίλη ότι δίνουν κ εβαπορέ από 6μηνων κ μετά αλλά δεν μου το ανέφερε η παιδίατρος...κάνει???:confused:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Kαλημερα κοριτσια! Χρονια Πολλα!

Αννα ευχαριστω για τις ευχες! Εβαπορε δεν εδωσα ποτε. Ως τον χρονο γαλα σκονη, και μετα φρεσκο γαλα.

Η Μαριαλενα φαινεται λιγο καλυτερα σημερα. Νυχτερινη βαρδια παλι ο μπαμπας, τωρα εστρωσα ενα παπλωμα στο σαλονι και καθεται με τα παιχνιδια της. Την αφησα καθιστη στο κρεβατι σημερα για να παω να πλυθω, και ειδα οτι καθησε πολυ ωρα χωρις να χανει την ισορροπια της και χωρις να γερνει μπροστα. Ετσι της εστρωσα στο σαλονι, και τωρα καθεται κανονικα και παιζει. Ο Αντωνης ειχε σηκωθει 7 μηνων και 3 εβδομαδων. Καθε παιδι εχει τη δικη του αναπτυξη, και δεν πιεζουμε ποτε και για τιποτα.

Η μαμα εφτιαξε μουσακα σημερα και η πεθερα μου σουτζουκακια!

age.png age.png

καλημέρα κορίτσια..

Tara να χα'ιρεσαι τον άντρα σου..μμμ ωραία φαγητάκια!!!!!!!εμείς περιμένουμε κάτι φίλους από Σαλόνικα και θα πάμε έξω για φαγητό αλλά που;;;;;παντού καπνίζουν γμτ..τα νεύρα μου!!!

εένα η δικιά μου χοροπηδάει σαν κατσικάκι,κάθεται λίγο..πέφτει μπροστά στα παιχνίδια..ακόμη δεν στηρίζεται αλλά μέρα με τη μέρα βλέπω διαφορά

Άννα το εβαπορέ είναι χάλια...δεν πίνεται!!!!!!!!!η μαμά μου όταν πήγαινα σχολε'ιο με 'εφτιαχνε κι εγώ το πετούσα

nAcmp3.png

uZRep2.png

Διαφημίσεις

gkouxou gkouxou, μονο αυτο εχω να πω... δε βγαινει τιποτα αλλο απ το λαιμο μου.

Ειμαι και στην δουλεια.

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Γειά σας μανούλες!!!

Ευχομαι χρόνια πολλά και καλή χρονια να έχουμε, με υγεία, υγεία και υγεία! Δυστυχώς είναι πολύ λίγες οι φορές που μπορώ να μπαίνω στα φορουμ διοτι στην δουλειά πνίγομαι κυριολεκτικά. Απο το σπίτι τις περισσότερες φορές βαριέμαι να μπώ διότι οι δουλειές τρέχουν και εκεί. Και να σκεφτεί κανείς οτι ο μικρός εξελίσσεται σε ενα πολύ ήσυχο και βολικό παιδί και δέν με κουράζει καθόλου.

Ελπίζω να καταφέρω να σας δώ κάποια στιγμή γιατι έχω χάσει πολλά επεισόδια απο τα νέα σας.

φιλιά,

age.png"]

ILHfp2.png

[/url]

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!!

Μαριάννα να χαίρεσαι τον άντρα σου και Φώφη χρόνια πολλά και σε σένα!!

Εμένα σήμερα γιορτάζει η κουνιάδα μου αλλά τελικά δεν θα πάμε.

Χτες το βράδυ ο μπέμπης έκανε πυρετό 39. Πήρα τον γιατρό και μου είπε και του έδωσα Depon. Ευτυχώς του έπεσε πολύ γρήγορα και δεν ξαναέκανε. Είναι πολύ μπουκωμένος και όσο ορό και να του βάζω δεν λέει να ξεμπουκώσει, επίσης έχει και λίγο βήχα. Σήμερα το πρωί βρήκα λίγο αίμα στην πάνα του, πήρα το γιατρό και τον πήγαμε στο ιατρείο, μαζί με την πάνα. Τον εξέτασε αλλά δεν είδε κάτι ανησυχητικό. Μας είπε όμως να κάνουμε εξετάσεις μην είναι ουρολήμωξη. Πήγαμε στο Μητέρα και κάναμε γενική ούρων και καλλιέργεια, γενική αίματος και αντιβιόγραμμα. (Πληρώσαμε μόνο 34 ευρώ αντί για 113 που ήταν κανονικά! Τελικά άξιζε το προγραμματάκι της Εγνατίας...)

Σήμερα θα βγούν μερικά αποτελέσματα και τα υπόλοιπα μάλλον την Παρασκευή.

Ρωτησα την παιδίατρο κορίτσια και μου είπε οσο την κρατάνε τα πόδια της να την αφείνω αν τα λυγίζει να μην την αφείνω να πατάει....Θα στο δείξει το μωρό μου είπε....Και εμένα συνέχεια όρθια θέλει στο ριλάξ θα βγάλει τις ζώνες απο το ζόρι της να σηκωθεί....

Εγώ έχω ακούσει πως ότι κάνει το παιδί από μόνο του δεν έχει κίνδυνο. Αν δηλαδή στέκεται μόνο του, το αφήνεις.

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Καλησπέρα κορίτσια!!

Μαριάννα να χαίρεσαι τον άντρα σου...

Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες....

Έβαλα για ύπνο μπαμπά κια κόρη κ είπα να μπω να δω τί κάνετε.....

Λίζα,καλορίζικο το σπιτάκι σας και με γειά το καρότσι!!

ΝΙΝΙ-ΚΥΡΙΑΚΗ,να ακυρώσω την βάφτιση να την κάνω αργότερα δεν γίνεται διότι η μικρή θα είναι 11 μηνών στην βάπτιση....πόσο θα την βαφτίσω,1,5 έτους???Θα το συζητήσω με την μαμά μου και θα αποφασίσει εκείνη μιας και μιλάμε για την δική της μαμά οπότε έχει και τον κύριο λόγο...έτσι το βλέπω....

Κατά τ'άλλα συνεχίζουμε κι εμείς σταθερά με μυξούλες μπόλικες,φαγητό καθόλου κια πολύ γκρίνια....όχι τίποτα άλλο,σε 2 μήνες ξεκινάω δουλειά..τί θα τρώει το παιδί το πρωί που θα λείπω???

MRIip3.png

xnmwp3.png

Καλησπερα

Συμπεθερα να χαιρεσαι τον συμπεθερο ,αυτο με το μουσακα να μη το ξαναγραψεις αν δεν εισαι διαθετιμενη να μου στειλεις με κουριερ

Λιζακι καλοριζικο αντε κοιτα να ξεκουραστεις τωρα ....τι λεω αστεια πραγματα με 3 παιδια , οσον αφορα το καροτσι τι να πω γυφτροι παιδι μου, στην αδελφη μου στη Βαρκιζα της εκλεψαν το ενα απο τα δυο ποδηλατακια που ειχαν τα διδυμα...αισχος

Φωφη μου χρονια σου πολλα και ΄καλα

Σοφακι τα 113 ευρω μου φαινονται πολλα τις ιδιες εξετασεις εκανα και εγω στον μπεμπη πληρωνοντας 20 ευρω και αλλα 20 για το αντιβιογραμμα

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια εχω μερεσ να μπω!!!

σοφακι περαστικα στο μπεμπακι σου!!!

λιζακι καλοριζικο το καινουριο σας σπιτακι!!!αντε να δουμε και μεισ ποτε θα παμε σε ενα κανονικο σπιτι!!!!

fatsaki κουραγιο ελπιζω να βρητε γρηγορα καινουριο σπιτι!!!και οπως το θελετε!οσο για την μπεμπα με την πιπιλα το βραδυ και μενα τα ιδια μου κανει τον τελευταιο καιρο!!

η ζουζουνα μου ειναι λιγο γκρινιαρα τισ τελευταιεσ μερεσ!!σημερα αρχισαμε φρουτοκρεμα,ξινισε την μουρη της!!!3 κουταλιες εφαγε με το ζορι!!στις 14 που κλεινουμε τους 6μηνες αρχιζουμε και κρεατοσουπα ή χορτοσουπα μας ειπε.και εχω μια απορια!την κρεατοσουπα την μαγειρευουμε και μετα την περναμε στο μπλεντερ??μπορουμε να την βαλουμε στο ψυγειο για την αλλη μερα και αν ναι μετα την ζεστενουμε??πως??ή πρεπει να την φτιαχνω καθε μερα??μου ειπε οτι την φτιαχνουμε με πατατα,κολοκυθι(κολοκυθακι δεν εννοει?),καροτο,μοσχαρι.ουφ σας επρηξα!!!

ikkrp2.png

line_line_typew6_beg_d_typew11_time_1234587600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

γεια σας κοριτσια εχω μερεσ να μπω!!!

σοφακι περαστικα στο μπεμπακι σου!!!

λιζακι καλοριζικο το καινουριο σας σπιτακι!!!αντε να δουμε και μεισ ποτε θα παμε σε ενα κανονικο σπιτι!!!!

fatsaki κουραγιο ελπιζω να βρητε γρηγορα καινουριο σπιτι!!!και οπως το θελετε!οσο για την μπεμπα με την πιπιλα το βραδυ και μενα τα ιδια μου κανει τον τελευταιο καιρο!!

η ζουζουνα μου ειναι λιγο γκρινιαρα τισ τελευταιεσ μερεσ!!σημερα αρχισαμε φρουτοκρεμα,ξινισε την μουρη της!!!3 κουταλιες εφαγε με το ζορι!!στις 14 που κλεινουμε τους 6μηνες αρχιζουμε και κρεατοσουπα ή χορτοσουπα μας ειπε.και εχω μια απορια!την κρεατοσουπα την μαγειρευουμε και μετα την περναμε στο μπλεντερ??μπορουμε να την βαλουμε στο ψυγειο για την αλλη μερα και αν ναι μετα την ζεστενουμε??πως??ή πρεπει να την φτιαχνω καθε μερα??μου ειπε οτι την φτιαχνουμε με πατατα,κολοκυθι(κολοκυθακι δεν εννοει?),καροτο,μοσχαρι.ουφ σας επρηξα!!!

Πατάτα-καρότο-κολοκύθακι-σελινο(μου είπε εμένα η γιατρός) συν το κρέας μπορείς να τα βράσεις όλα μαζί!Για 2 μέρες μπορείς να φτιάξεις φαί τα χωρίζεις σε 2 μερίδες κ αλέθεις στο μουλτι μαζί με κανα 2 κουταλιές ζουμί της κατσαρόλας την ίδια μέρα που θα το φάει(αυτό το ερώτημα είχα κ εγώ πριν λίγες μέρες αχ δεν μας παρακολουθείς :tongue:)Εγώ δεν το ζεσταίνω απλά το βγάζω κανα 2 ώρες νωρίτερα να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου!

Καλημέρα κορίτσια!!!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Κοριτσάρες μου ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!! Επιστρέψαμε οι γυρίστρες μάνα και κόρη χθες αλλά πήγαμε κατευθείαν στη συννυφάδα μου που γιόρταζε και περάσαμε όλη τη μέρα εκεί:P:p

Περάσαμε πολύ ωραία, Πρωτοχρονιά στη Τζιά, οι τρεις μας και οι γονείς μου και φυσικά ποδαρικό έκανε η γοργονίτσα... Μετά αφήσαμε το μπαμπά μας Αθήνα γιατί δεν είχε άλλη άδεια και κατσικωθήκαμε στους γονείς μου που θα πηγαίνανε Ραψάνη και μας πήραν εμαζί εμένα και τη γοργονίτσα, όπου και ξεπατωθήκαμε στις εκδρομές.... Πήγαμε Θεσσαλονίκη Βεργίνα, Έδεσσα περάσαμε σούπερ:tongue::tongue: Νιώσαμε και λίγο κρύο βρε παιδί μου γιατί στη Τζιά την Πρωτοχρονιά έτοιμη ήμουν να τη ρίξω τη βουτιά στη θάλασσα!!!!!

Κατά τα άλλα πάμε μια χαρά αν εξαιρέσεις κάτι περίεργα που έχει αρχίσει να μου κάνει στο φαγητό. Εκεί που έτρωγε τα φρούτα σαν τρελλή τώρα ούτε που να τα δει κλείνει το στόμα και αρνείται να φάει αν δεν πετάξω το β**ί έξω να θηλάσει.... Αποφάσισα να μην την πιέσω λοιπόν, αφού αυτές τις μέρες προτιμάει μανούλα σε εκείνο το γεύμα, ας φάει μανούλα :eek: Με τα λαχανικά και τη βανίλια εξακολουθεί να τα πηγαίνει περίφημα, τα τσακίζει κανονικότατα!!!!!

Α! Αποφάσισα να αλλάξω και παιδίατρο γιατί την έψαχνα χθες γιατί η μικρή έχει βγάλει ένα σπυράκι που μάζεψε πείον και ήθελα να τη ρωτήσω τι να της βάλω πάνω και αφού από το πρωί που την έψαχν τη βρήκα αργά το απόγευμα μου έδειξε καθαρά ότι ενοχλήθηκε. Μπορεί να είμαι υπερβολική αλλά επειδή μου το έχει ξανακάνει άλλη μια φορά που την πήρα Σάββατο αποφασίσαμε με το Βασίλη να πάμε εκεί που πάνε κι ο αδερφός του τη μικρή γιατί δε μπορώ να έχω την έννοια μου και να αγχώνομαι μην ενοχλήσω τη γιατρό και αν θα τη βρώ:tongue:

_sofia_ συμπεθέρα περαστικά στον αλητάκο μας και πολλά φιλιά παρηγοριάς στα μαγουλάκια από τη γοργονίτσα :lol: Πώς είναι τώρα συνήλθε? Βγήκαν καθόλου αποτελέσματα?

ΤΑΡΑ ευτυχώς ανεβρέθη η βέρα μπράβο!!!!! Για το τάμα που προτείνει η Χριστίνα βάλτε με κι εμένα στο γκρουπάκι όπως θα δεις παρακάτω έχω κι εγώ "χρωστούμενα" στο συγκεκριμένο Άγιο και στη συγκεκριμένη εκκλησία

kassiani περαστικά στον αντρούλη σου και μη σκας σημασία έχει ότι ο καινούριος χρόνος σας βρήκε μαζί κι αγαπημένους με τα παιδάκια σας στο σπίτι σας!!!!!!

irini επίσης περαστικά για τον άντρα σου και μπράβο για τα καλά νέα για το στήθος σου είδες που το λέγαμε ότι πιθανότατα δε θα είναι τίποτα?!?!!?

lisa καλορίζικο το σπίτι !!!!! Άντε μόνο χαρές και γέλια να το γεμίσουν;);)

Pola ταξιδάκι ακούω κορίτσι ε?!?!? super σας βρίσκω μπράβο μπράβο!!!!

Christina πες μου ότι πας χρόνια Ωρωπό?!!?!? Ο Άγιος Φανούριος που λες στην TARA είναι πολύ αγαπημένη μου εκκλησία και ο "προσωπικός μου Άγιος":p:p:p:p:p Όλα μου τα καλοκαίρια μέχρι 24 χρονών που πουλήσαμε το εξοχικό για να φτιάξουμε τη Τζιά τα έχω περάσει εκεί (ένα κατακίτρινο σπίτι λίγο πριν φτάσεις στην εκκλησία στο δεξί σου χέρι), τον πρώτο μου έρτα τον έζησα εκεί και και και...... Κοίτα να δεις που θα βγούμε γνωστές!!!! Επιπλέον χρωστάω κι εγώ ένα τάμα στον Άγιο και όλο την αναβάλλω την εκδρομή μήπς να κανονίσουμε και με την TARA να πάμε γκρουπάκι?!?!!?!?

Ουφ, κορίτσια σας ζάλισα τόσες μέρες που είχα να μπω τα είπα μαζεμένα... Άντε καλή χρονιά να έχουμε!!!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...