Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

Εγώ έκανα σχεδόν δύο χρόνια να μείνω έγκυος Κ ξεκίνησα να ψάχνομαι. Οι πληροφορίες ήταν με το σταγονόμετρο οι γιατροί δεν βοήθησαν Κ πολύ στην αρχή ήταν πολύ χαλαροί . Τέλος πάντων ο άντρας μου με κιρσοκήλη εγώ με χαμηλή Αμη Κ όχι Κ πάρα πολύ μικρή . Τέλος πάντων ψαχτηκα ξαναψαχτηκα τελικά Κ τελικά έμεινα έγκυος στο τσακ. Είπα τέτοια δυσκολία στο να μάθεις πληροφορίες Κ να κάνεις 5 εξετάσεις Κ αποφάσισα να λέω καμία πληροφορία Κ σε άλλους γιατί είδα το ποσό δύσκολο είναι να μάθεις 5 πράγματα. 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

β

Tι εγινε βρε Πολυαννα??? Ολα καλα δεν πηγαιναν??

Ναι μωρέ, απλά έχουν ψιλοσπάσει τα νεύρα μου με το συνωστισμό που επικρατεί στο σπίτι τώρα και που δε βλέπω το Βασίλη σχεδόν καθόλου... Συν ότι τα λίγα δανεικά που μας έδωσε ο φίλος μας φτάνουν για εργασίες μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας και μετά θα πρέπει να περιμένουμε, να πάρω το χαρτί από το πρωτοδικείο, να το πάω στην τράπεζα και μετά από δέκα μέρες να πάρουμε λεφτά για να συνεχίσουμε. Στο ενδιάμεσο φυσικά θα πρέπει να πάρουμε όλα μας τα πράγματα από το σπίτι της μαμάς μου για να παραδοθεί στον αγοραστή, να τα πάμε στο ημιτελές σπίτι στην Ηλιούπολη κι εμείς να μείνουμε άγνωστο που και πιθανότατα ο ένας πάνω στον άλλο πάλι!!!!!!! Ας πούμε ότι σήμερα δεν είναι μια μέρα που τα βλέπω όλα τέλεια, αλλά θα το ξεπεράσω:P:p:p:p:p:p:p

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ψιτ drama queen, εδώ Πολυάννα σε κρίση κατάθλιψης!!! Θα έρθετε Κυριακή τελικά στη Μικρόπολη;
Ελα ρε Πολυάννα, άμα σε βολεύω Κυριακή ας έρθω τότε. Απόγευμα έχει όμως δραστηριότητες για τα μικρά (θέατρο και μουσική είδα) γιατί το πρωί είναι πολύ νωρίς μου φαίνεται

Ναι μωρέ, απλά έχουν ψιλοσπάσει τα νεύρα μου με το συνωστισμό που επικρατεί στο σπίτι τώρα και που δε βλέπω το Βασίλη σχεδόν καθόλου... Συν ότι τα λίγα δανεικά που μας έδωσε ο φίλος μας φτάνουν για εργασίες μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας και μετά θα πρέπει να περιμένουμε, να πάρω το χαρτί από το πρωτοδικείο, να το πάω στην τράπεζα και μετά από δέκα μέρες να πάρουμε λεφτά για να συνεχίσουμε. Στο ενδιάμεσο φυσικά θα πρέπει να πάρουμε όλα μας τα πράγματα από το σπίτι της μαμάς μου για να παραδοθεί στον αγοραστή, να τα πάμε στο ημιτελές σπίτι στην Ηλιούπολη κι εμείς να μείνουμε άγνωστο που και πιθανότατα ο ένας πάνω στον άλλο πάλι!!!!!!! Ας πούμε ότι σήμερα δεν είναι μια μέρα που τα βλέπω όλα τέλεια, αλλά θα το ξεπεράσω:P:p:p:p:p:p:p

Συγγνώμη, κανείς δεν δουλεύει

με πίστωση δηλ; Ας συνεχίσουν να δουλεύουν και θα πλερωθούν, αφού θα βγει το δάνειο, δεν θα βγει; Οσο για τα πράγματα, οκ, στείλτε τα Ηλιούπολη, εσείς δεν χωράτε να μείνετε με μάδερ για λίγο καιρό;

WN6Op3.png

Έχει διάφορες ώρες το πρωί είδα. Εγώ πρωί έλεγα να πάμε γιατί θα είναι ο Βασίλης στη δουλειά (ω ναι και Κυριακή, περνάμε τέλεια!!!!) και το απόγευμα έλεγα μπας και βρεθούμε λίγο :)

Όσο για την πίστωση οι μάστορες δουλεύουν αλλά αν δεν έχω να τους πάρω υλικά, τον πούλο εργασίες στοπ!!!!

Χωράμε στη μάνα μου είναι μια έννοια σχετική.... Χωράμε μεν, αλλά στρωματσάδα στο σαλόνι κλπ κλπ. πράγμα και το οποίο θα κάνουμε αναγκαστικά αλλά δεν ξέρω πόσο καλό θα κάνει στα νεύρα όλων μας..... Anyway, κρίση είναι θα μου περάσει που θα πάει.... Έχω και κομμωτήριο αύριο, παντρεύεται κι ο κουμπάρος μας θα ξαλεγράρω λίγο να πάρω και δυνάμεις για τη βδομάδα!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Kοριτσόπουλα καλησπέρα...

Μόνο τέτοιες ώρες μπαίνω πλέον, η Άντα δεν με αφήνει καθόλου.

Έχει αρχίσει το σύνδρομο της φωλιάς μου φαίνεται και όλο δουλειές κάνω!:rolleyes:Μαζεύω, καθαρίζω...αχ τα έχω παίξει!

Αυτές τις μέρες σκέφτομαι πως θα αφήσω την Αντούλα μου 4 ημέρες. Μη με κράξετε, αλλά δεν την έχω ξαναφήσει ποτέ τόσο πολύ πουθενά! Το πολύ 1 μέρα ολόκληρη να την έχω αφήσει στη μάνα μου, από τότε που γεννήθηκε!:confused: Δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό αλλά δεν αντέχω περισσότερο.

Από την άλλη βλέπω αυτές τις 4 μερες στο ΙΑΣΩ σαν διακοπές να το πω, σαν ένα μικρό διάλειμμα...κάπως έτσι. Μάλλον το χρειάζομαι όπως και να χει και ας πονέσω (λόγω καισαρικής)

Φιλιά σε όλες, μιας και δεν μπορώ να μπω πρωί στο chat! Καλό βράδυ!:)

n8m8p2.png

X9drp2.png

Έχει διάφορες ώρες το πρωί είδα. Εγώ πρωί έλεγα να πάμε γιατί θα είναι ο Βασίλης στη δουλειά (ω ναι και Κυριακή, περνάμε τέλεια!!!!) και το απόγευμα έλεγα μπας και βρεθούμε λίγο :)

Όσο για την πίστωση οι μάστορες δουλεύουν αλλά αν δεν έχω να τους πάρω υλικά, τον πούλο εργασίες στοπ!!!!

Χωράμε στη μάνα μου είναι μια έννοια σχετική.... Χωράμε μεν, αλλά στρωματσάδα στο σαλόνι κλπ κλπ. πράγμα και το οποίο θα κάνουμε αναγκαστικά αλλά δεν ξέρω πόσο καλό θα κάνει στα νεύρα όλων μας..... Anyway, κρίση είναι θα μου περάσει που θα πάει.... Έχω και κομμωτήριο αύριο, παντρεύεται κι ο κουμπάρος μας θα ξαλεγράρω λίγο να πάρω και δυνάμεις για τη βδομάδα!!!!

Οντως δύσκολα τα πράγματα, η προσφορά μου πάντως ισχύει, να ξέρεις.

Οι μάστορες δεν μπορούν να τα βαζουν για λίγο απο την τσέπη τους αφου ειναι θεμα ημερών να τους πληρώσετε? Θα σου κρατανε τις αποδείξεις και θα τους τα δωσεις μετά. εμείς ότι εργασίες έχουμε κάνει στο σπίτι με την ανακαίνιση και στον κήπο (είτε κηπουρικά, είτε χτιστικά) έτσι κάναμε.

Kοριτσόπουλα καλησπέρα...

Μόνο τέτοιες ώρες μπαίνω πλέον, η Άντα δεν με αφήνει καθόλου.

Έχει αρχίσει το σύνδρομο της φωλιάς μου φαίνεται και όλο δουλειές κάνω!:rolleyes:Μαζεύω, καθαρίζω...αχ τα έχω παίξει!

Αυτές τις μέρες σκέφτομαι πως θα αφήσω την Αντούλα μου 4 ημέρες. Μη με κράξετε, αλλά δεν την έχω ξαναφήσει ποτέ τόσο πολύ πουθενά! Το πολύ 1 μέρα ολόκληρη να την έχω αφήσει στη μάνα μου, από τότε που γεννήθηκε!:confused: Δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό αλλά δεν αντέχω περισσότερο.

Από την άλλη βλέπω αυτές τις 4 μερες στο ΙΑΣΩ σαν διακοπές να το πω, σαν ένα μικρό διάλειμμα...κάπως έτσι. Μάλλον το χρειάζομαι όπως και να χει και ας πονέσω (λόγω καισαρικής)

Φιλιά σε όλες, μιας και δεν μπορώ να μπω πρωί στο chat! Καλό βράδυ!:)

αντε μαρακι μου λίγες μόνο μερες μείνανε. θα γίνεται 4 !!!!!!!!!!!!!!

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια.Μόλις πριν καμιά ώρα γυρίσαμε κι'εμείς απο μικρόπολις.Το μόνο που καταφέραμε να δούμε ήταν το πρόγραμμα με την μουσική του Νάκα κι'αυτό γιατί πήγαμε πρωί,10 και είμασταν εκεί κι'έτσι το προλάβαμε.Δεν είχε και πάρα πολύ κόσμο το πρωί μπορώ να πω.Εγώ κυνήγαγα βέβαια την μικρή όλη την ώρα γιατί όταν τελείωσε αυτό με την μουσική που κάθησε μεν να το παρακολούθησει αλλά κατα διαστήματα την έκανε και με ελαφρά πηδηματάκια.Εδειξε δεν έδειξε ενδιαφέρον.Πιο πολύ τα μπαλόνια που μοίραζαν την ένοιαζαν νομίζω.Αφού χαλάσμε το ενα πήραμε άλλο μετά.Το επόμενο πρόγραμμα θεάτρου άρχιζε κατά τις 12 παρά και είπαμε να βγούμε έξω να πάρουμε κανένα νεράκι αλλά μετά κόλησαν στην τσουλήθρα που είχε εκεί κι'έτσι ενώ λέγαμε να πάμε μετά είδαμε και την ουρά που είχε απ'έξω και σιγά που θα ξανάμπαιναν πάλι μέσα οι μικρές για να δούνε θέατρο.Την βγάλαμε κάνοντας βόλτα σε όλο το μικρόπολις και αφού περάσαμε και απο εκεί που μοίραζαν τα γάλατα με το nesquic και ήθελε η δικιά μου να πιεί λέει και πήρε την γεύση σοκολάτα-φράουλα με το που της δίνω να πιει δεν ήθελε,λες και δεν το ήξερα εγώ οτι δεν πίνει γάλα.Λίγα μέτρα πιο κάτω και ενώ δεν είχα προλάβει να το πετάξω με σκουντάει κάποιος και πέφτει σχεδόν όλο πάνω μου.Εγινα χάλια,τσάντα,μπλούζα,παντελόνι.Και το μόνο που σκεφτόμουνα ήταν πως θα γυρίσω με το μετρό που θα με βλέπει ο κόσμος.Αλλά και η μικρή δεν πήγαινε πίσω.Με το που φτάσαμε και ενώ την κρατούσα όπως πηγαίναμε να βρούμε την ξαδέρφη της μου παραπάτησε και έπεσε και το ένα γόνατο της καταλερώθηκε απο κάτι λάσπες.Πάει το άσπρο κολάν.Οπως καταλαβαίνεται γυρίσαμε και οι δύο μια ομορφιά.Αφού τσακίσανε λοιπόν και απο 2η φορά τις μπάρες nesquic και είχε πάει και μεσημέρι είπαμε να γυρίσουμε.Το μονό καλό οτι ευχαριστήθηκε την διαδρομή με το μετρό.Και ευτυχώς δεν είχε τόσο κόσμο ώστε να φοβάμαι ούτε το πρωί αλλά και μετά που γυρίσαμε με την ξαδέρφη της μέχρι την Πανόρμου είχα παρέα οπότε δεν είχα πρόβλημα.Ηρθαμε την βούτηξα στο μπάνιο,την καθάρισα και απο τις νερομπογιλες που ζωγράφιζαν εκεί και είχε γίνει 100 χρώματα,έφαγε και τώρα έχει ξεραθεί στον ύπνο.Το απόγευμα λέω να την πάω απο τους γονείς μου να περάσει η ώρα και αύριο δεν ξέρω τι να την κάνω.Θα δούμε,μπορεί να την βγάλω καμιά βόλτα η να αράξουμε σπίτι,εκτος αν έχει πάλι καμιά τρελή ζέστη όπως σήμερα.Σκάσαμε εκεί κάτω.

Eσεις πήγατε,πως περάσατε?

SI5Yp3.png

Καλημέρα κορίτσια :) Τι να κάνω ρε Κρίς αν δεν ήμουν κι έτσι θα είχαμε λαλήσει όλοι :) :) :)

Σήμερα το πρόγραμμα έχει ΟΑΕΔ για να δηλώσω λογαριασμό τραπέζης και αν προλάβω και δημαρχείο για να δηλώσω το μπόμπο.

Μαριαλενα, το ξερεις οτι υπαρχει ενα επίδομα μητρότητας που παίρνεις απο τον ΟΑΕΔ? (εξτρα του μηνιαίου ποσού του εξαμήνου)

Πρέπει να ζητήσεις το χαρτι με τα δικαιολογητικά και τα συγκεντρώνεις και παίρνεις ενα ποσο εφαπαξ που η αξία του παει ανάλογα με το μισθό σου.

Εγω θυμαμαι ειχα παρει κανα 800αρι. Απλα πρεπει να καταθεσεις τα χαρτια σου το πρωτο τρίμηνο που εχεις γεννήσει διαφορετικά το χάνεις. Τα χρήματα τα παίρνεις αμεσα απο την τραπεζα.

Αν δεν το εχεις κανει (γιατί γενικώς δεν το πολυλενε, κι εμενα μια φίλη μου μου το ειπε στο τσακ, παραλίγο να το έχανα), πηγαινε καντο, ειναι κριμα να το χασεις, ειδικα αυτή την εποχή που χρειαζεστε ρευστο

4Rnfp3.png

Πήγαινε στον προμηθευτή κι άνοιξε λογαριασμό και ζήτα μερικές μέρες πίστωση. Σε γνωστό αν πας ακόμα καλύτερα
Θα την αφήσεις, τι να κάνεις; Τώρα μάλιστα που θα έχεις και δεύτερο παιδάκι, θα μάθει να πηγαίνει και στις γιαγιάδες, καλό θα της κάνει (και στις δυο σας μάλλον)
Οι μάστορες δεν μπορούν να τα βαζουν για λίγο απο την τσέπη τους αφου ειναι θεμα ημερών να τους πληρώσετε? Θα σου κρατανε τις αποδείξεις και θα τους τα δωσεις μετά. εμείς ότι εργασίες έχουμε κάνει στο σπίτι με την ανακαίνιση και στον κήπο (είτε κηπουρικά, είτε χτιστικά) έτσι κάναμε.
Εντάξει μωρέ κι ο μάστορας έχει για να τα σκάσει για λογαριασμό σου; Μεροκαματιάρηδες άνθρωποι; Στον προμηθευτή κατευθείαν νομίζω είναι καλύτερα.

Θυμήθηκα έναν φίλο μας ηλεκτρολόγο, που παίρνει υλικά για δουλειές και πολλοί δεν τον πληρώνουν στο τέλος ούτε τα υλικά :shock:

Καλησπέρα κορίτσια.Μόλις πριν καμιά ώρα γυρίσαμε κι'εμείς απο μικρόπολις.Το μόνο που καταφέραμε να δούμε ήταν το πρόγραμμα με την μουσική του Νάκα κι'αυτό γιατί πήγαμε πρωί,10 και είμασταν εκεί κι'έτσι το προλάβαμε.Δεν είχε και πάρα πολύ κόσμο το πρωί μπορώ να πω.Εγώ κυνήγαγα βέβαια την μικρή όλη την ώρα γιατί όταν τελείωσε αυτό με την μουσική που κάθησε μεν να το παρακολούθησει αλλά κατα διαστήματα την έκανε και με ελαφρά πηδηματάκια.Εδειξε δεν έδειξε ενδιαφέρον.Πιο πολύ τα μπαλόνια που μοίραζαν την ένοιαζαν νομίζω.Αφού χαλάσμε το ενα πήραμε άλλο μετά.Το επόμενο πρόγραμμα θεάτρου άρχιζε κατά τις 12 παρά και είπαμε να βγούμε έξω να πάρουμε κανένα νεράκι αλλά μετά κόλησαν στην τσουλήθρα που είχε εκεί κι'έτσι ενώ λέγαμε να πάμε μετά είδαμε και την ουρά που είχε απ'έξω και σιγά που θα ξανάμπαιναν πάλι μέσα οι μικρές για να δούνε θέατρο.Την βγάλαμε κάνοντας βόλτα σε όλο το μικρόπολις και αφού περάσαμε και απο εκεί που μοίραζαν τα γάλατα με το nesquic και ήθελε η δικιά μου να πιεί λέει και πήρε την γεύση σοκολάτα-φράουλα με το που της δίνω να πιει δεν ήθελε,λες και δεν το ήξερα εγώ οτι δεν πίνει γάλα.Λίγα μέτρα πιο κάτω και ενώ δεν είχα προλάβει να το πετάξω με σκουντάει κάποιος και πέφτει σχεδόν όλο πάνω μου.Εγινα χάλια,τσάντα,μπλούζα,παντελόνι.Και το μόνο που σκεφτόμουνα ήταν πως θα γυρίσω με το μετρό που θα με βλέπει ο κόσμος.Αλλά και η μικρή δεν πήγαινε πίσω.Με το που φτάσαμε και ενώ την κρατούσα όπως πηγαίναμε να βρούμε την ξαδέρφη της μου παραπάτησε και έπεσε και το ένα γόνατο της καταλερώθηκε απο κάτι λάσπες.Πάει το άσπρο κολάν.Οπως καταλαβαίνεται γυρίσαμε και οι δύο μια ομορφιά.Αφού τσακίσανε λοιπόν και απο 2η φορά τις μπάρες nesquic και είχε πάει και μεσημέρι είπαμε να γυρίσουμε.Το μονό καλό οτι ευχαριστήθηκε την διαδρομή με το μετρό.Και ευτυχώς δεν είχε τόσο κόσμο ώστε να φοβάμαι ούτε το πρωί αλλά και μετά που γυρίσαμε με την ξαδέρφη της μέχρι την Πανόρμου είχα παρέα οπότε δεν είχα πρόβλημα.Ηρθαμε την βούτηξα στο μπάνιο,την καθάρισα και απο τις νερομπογιλες που ζωγράφιζαν εκεί και είχε γίνει 100 χρώματα,έφαγε και τώρα έχει ξεραθεί στον ύπνο.Το απόγευμα λέω να την πάω απο τους γονείς μου να περάσει η ώρα και αύριο δεν ξέρω τι να την κάνω.Θα δούμε,μπορεί να την βγάλω καμιά βόλτα η να αράξουμε σπίτι,εκτος αν έχει πάλι καμιά τρελή ζέστη όπως σήμερα.Σκάσαμε εκεί κάτω.

Eσεις πήγατε,πως περάσατε?

Μόλις ανέφερες το γάλα, περίμενα που θα πεις ότι έπεσε χαχαχαχα. Σόρρυ, κάπως έτσι είμαστε κι εμείς όταν βγαίνουμε, καθαροί αρχικά, μέσα στη μπίχλα μετά. Γι'αυτό του παίρνω πάντα έξτρα μπλουζάκι και σορτσάκι μαζί. Κατάλαβα, μάλλον θα κυνηγάμε κι εμείς σήμερα...
Μαριαλενα, το ξερεις οτι υπαρχει ενα επίδομα μητρότητας που παίρνεις από τον ΟΑΕΔ;
Πραγματικά, οι ελ. επαγγελματίες είναι πολύ ριγμένοι. Λες κι όλοι βγάζουν χιλιάδες ευρώ και δεν έχουν ανάγκη βοηθημάτων. Αντε και θυμήθηκα τώρα ότι το μόνο που πήρα εγώ ήταν 800 ευρώ για τοκετό, ΤΙΠΟΤ'ΑΛΛΟ... κι εννοείται πως αν δεν δουλέψεις και την επομένη της γέννας, λεφτά δεν θα σου δώσει κανείς! Πολύ άδικο το σύστημα γι'αυτές τις μητέρες :-(

WN6Op3.png

Καλημέρα κορίτσια κ καλή εβδομάδα!!!

Σήμερα έστειλα τη μικρή παιδικό αφού είχε μονο λίγη μυξούλα...με κλάματα πήγε βέβαια γιατί ξεσυνήθισε κ ήθελε τη γιαγιά της αλλα πιστευω να προσαρμοστεί κ πάλι!

Εγώ έχω αρχίσει να αγχώνομαι τρελά που δεν έχουμε αρχίσει να προετοιμαζόμαστε για το μπέμπη κ όλο κάτι συμβαίνει όταν λέμε αυτή τη βδομάδα θα ξεκινήσουμε τα ψώνια! :rolleyes:

Επίσης έχω προβληματιστεί με τον γιατρό μου...σε κάποιες εχω αναφέρει από το τσατ το θέμα ότι είχε ένα πρόβλημα η ξαδέλφη μου το οποίο εκείνη κρίνει ότι δεν το αντιμετώπισε σωστά ο γιατρός μας....αφού μίλησα χθες για αρκετή ώρα μαζί της κάποια πράγματα μου φάνηκαν όντως περίεργα...της έκανε ένα χειρουργείο για γυναικολογικό θεμα για το οποιό εκ των υστερων μάθανε ότι αυτός δεν την ακουμπησε καν αλλα απλά επέβλεπε έναν γενικό χειρουργο που είχαν ζητήσει να είναι κ αυτός εκεί,μετα είχε κάνει μια κύστη 7,2 στην ωοθήκη κ συμφήσεις λογω ενδομητρίωσης που δεν την είδε υπερηχογραφικά ο γυναικολόγος αλλα την ανακάλυψε μόνη της κάνοντας αξονική αφού πόναγε στον ίδιο σημείο που χειρουργήθηκε λίγο καιρό μετα...δεν της έδωσε καμία αγωγή κ απλά της πρότεινε να της κάνει λαπαροσκόπηση κάποιος αλλος γυναικολόγος(ενώ ξέρω ότι κάνει λαπαροσκοπήσεις)....με παραξενευει παρα πολύ το γεγονός ότι δεν ήθελε να κάνει αυτός τις επεμβάσεις κ ότι δεν είδε μια τόσο μεγάλη κύστη στους υπερήχους....τώρα η λύση είναι να μιλήσω ανοιχτα μαζί του κ να δω τι θα μου απαντήσει για όλα αυτα κ να κρίνω αν πρέπει να συνεχισει να είναι γιατρός μου....αλλα σκεφτομαι μήπως ανακατευτεί το πράγμα κ γίνει καμιά παρεξήγηση(γιατί με τον άντρα της ξαδέλφης μου συνεργάζονται σε ιδιωτικη κλινική) :rolleyes::rolleyes: Από την άλλη απλά να βρω άλλον γιατρό κ να φύγω πάλι μου φαίνεται κάπως... :rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσαρες!!!!!!!!!!!!

επιτελους καταφερα να μπω μιας κ ειμαι gome alone!!!!:P:p:p

το μικρο μου ειναι στν γιαγια του γιατι πηγαμε σε ενα γαμο χθες!!!

παντρευτηκε μια καλη φιλη ,μια καλη κοπελα αλλα....ατυχη γιατι ο μπαμπας της δεν ηρθε στο γαμο νομιζω μαλωσαν

και πολυ στεναχωρεθηκα γιατι ειναι τοσο καλη ψυχη κ κατι τετοιο δεν της αξιζε την μερα του γαμου της.....

τελος παντων

να σας πω για τον παιδικο?

λοιπον τεταρτη πρωτη μερα ,και μια βροχη πω !!! χαμος!! πηγαμε ολοι μαζι αλλα με το που μπηκαμε στο κτιριο να μας τραβαει να φυγουμε ο μικρος

2 ωρες τον αφησα και πραγματικα δεν περιμενα να κλαιει κ τις 2 ωρες με αναφυλιτα

ουτε αφηνε να τον ακουμπησουν οι δασκαλες....

τον πηρα χ@σμ@νο κλαμενο κ πηγαμε σπιτι με μια ψυχολογια....μαυρη

θεε μου τι κανω στο παιδακι μου????? σκεφτομουν?

εγω ελεγα οτι επειδη ειναι τοσο κοινωνικο χαμογελαστο παιδακι και με τα αλλα παιδακια χαιρεται τοσο πολυ δεν θα ειχαμε προβλημα στον παιδικο

την αλλη μερα τον πηγα με μιση καρδια αλλα με το που μπηκαμε μεσα χοροπηδουσε απο την χαρα του μολις ειδε την πορτα

και την παρασκευη μου ειπαν οι δασκαλες οτι ηταν καλυτερος

σημερα κοπανα χε!! χε!!

βεβαια για μενα αυτο το προγραμμα ειναι πολυ κουραστικο...

τον παω με τα ποδια -καροτσι αλλα ειναι μακρια και για 2 ωρες κανω βολτες εκει γυρω δεν με συνφερει να γυριζω σπιτι

και φυσικα γυραναω σπιτι ΕΝΑ πτωμα

αλλα ακομη αυτη την βδομαδα που ειναι προσαρμογης

μετα θα τον περνει ο μπαμπας του το πρωι και θα τον περνω εγω

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Καλημέρα κορίτσια κ καλή εβδομάδα!!!

Σήμερα έστειλα τη μικρή παιδικό αφού είχε μονο λίγη μυξούλα...με κλάματα πήγε βέβαια γιατί ξεσυνήθισε κ ήθελε τη γιαγιά της αλλα πιστευω να προσαρμοστεί κ πάλι!

Εγώ έχω αρχίσει να αγχώνομαι τρελά που δεν έχουμε αρχίσει να προετοιμαζόμαστε για το μπέμπη κ όλο κάτι συμβαίνει όταν λέμε αυτή τη βδομάδα θα ξεκινήσουμε τα ψώνια! :rolleyes:

Επίσης έχω προβληματιστεί με τον γιατρό μου...σε κάποιες εχω αναφέρει από το τσατ το θέμα ότι είχε ένα πρόβλημα η ξαδέλφη μου το οποίο εκείνη κρίνει ότι δεν το αντιμετώπισε σωστά ο γιατρός μας....αφού μίλησα χθες για αρκετή ώρα μαζί της κάποια πράγματα μου φάνηκαν όντως περίεργα...της έκανε ένα χειρουργείο για γυναικολογικό θεμα για το οποιό εκ των υστερων μάθανε ότι αυτός δεν την ακουμπησε καν αλλα απλά επέβλεπε έναν γενικό χειρουργο που είχαν ζητήσει να είναι κ αυτός εκεί,μετα είχε κάνει μια κύστη 7,2 στην ωοθήκη κ συμφήσεις λογω ενδομητρίωσης που δεν την είδε υπερηχογραφικά ο γυναικολόγος αλλα την ανακάλυψε μόνη της κάνοντας αξονική αφού πόναγε στον ίδιο σημείο που χειρουργήθηκε λίγο καιρό μετα...δεν της έδωσε καμία αγωγή κ απλά της πρότεινε να της κάνει λαπαροσκόπηση κάποιος αλλος γυναικολόγος(ενώ ξέρω ότι κάνει λαπαροσκοπήσεις)....με παραξενευει παρα πολύ το γεγονός ότι δεν ήθελε να κάνει αυτός τις επεμβάσεις κ ότι δεν είδε μια τόσο μεγάλη κύστη στους υπερήχους....τώρα η λύση είναι να μιλήσω ανοιχτα μαζί του κ να δω τι θα μου απαντήσει για όλα αυτα κ να κρίνω αν πρέπει να συνεχισει να είναι γιατρός μου....αλλα σκεφτομαι μήπως ανακατευτεί το πράγμα κ γίνει καμιά παρεξήγηση(γιατί με τον άντρα της ξαδέλφης μου συνεργάζονται σε ιδιωτικη κλινική) :rolleyes::rolleyes: Από την άλλη απλά να βρω άλλον γιατρό κ να φύγω πάλι μου φαίνεται κάπως... :rolleyes:

συμπεθερουλα μου!!! τι να πω????? να τονρωτησεις μην το εχεις βασανο στο μυαλο σου!!

κι αν παρεξηγηθει τι ? δεν θα σου μιλαει? δεν νομιζω γιατρος ειναι και καταλαβαινει την ψυχολογια σου .

στην Ζωη αυτος δεν σε ξεγεννησε? ειχες κανενα προβλημα?

εκει να κανεις φοκους και μην ακους πολυ πολυ αυτα που λεγονται...

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Μαριαλενα, το ξερεις οτι υπαρχει ενα επίδομα μητρότητας που παίρνεις απο τον ΟΑΕΔ? (εξτρα του μηνιαίου ποσού του εξαμήνου)

Πρέπει να ζητήσεις το χαρτι με τα δικαιολογητικά και τα συγκεντρώνεις και παίρνεις ενα ποσο εφαπαξ που η αξία του παει ανάλογα με το μισθό σου.

Εγω θυμαμαι ειχα παρει κανα 800αρι. Απλα πρεπει να καταθεσεις τα χαρτια σου το πρωτο τρίμηνο που εχεις γεννήσει διαφορετικά το χάνεις. Τα χρήματα τα παίρνεις αμεσα απο την τραπεζα.

Αν δεν το εχεις κανει (γιατί γενικώς δεν το πολυλενε, κι εμενα μια φίλη μου μου το ειπε στο τσακ, παραλίγο να το έχανα), πηγαινε καντο, ειναι κριμα να το χασεις, ειδικα αυτή την εποχή που χρειαζεστε ρευστο

Καλημέρα:) Γιωτάκι ευχαριστώ, το ήξερα από την προηγούμενη φορά κι έτσι σήμερα τα εισέπραξα και εξασφαλίσαμε λεφτά για άλλη μια βδομάδα εργασιών!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Κι εμένα πήγε σήμερα κι άρχισε τα κλάμματα όταν φτάσαμε αλλά ελπίζω να ησύχασε. Αλλωσε ένα παιδάκι είχε γεννέθλια, οπότε είχανε τούρτα, ε τι στο καλό, θα φάει και θα σταματήσει χαχα

Οσο για τον γιατρό... εγώ στον δικό μου αρχικά πήγα επειδή α) τον επέλεξα μέσω τεβε, ήταν κοντά κι εξυπηρετούσε ώστε τουλάχιστον αρχικά να μου γράφει εξετάσεις κλπ και να μην πληρώνω επισκέψεις και β) είναι κουμπάρος του δερματολόγου μας και συστεγάζονται οπότε είχα συστάσεις. Βέβαια είχα σκοπό να αλλάξω μετά, αλλά στη συνέχεια δέθηκα μαζί του όσο περνούσε ο καιρός κι αποφάσισα να μείνω μαζί του. Ευτυχώς δεν το μετάνιωσα, κι ας μην είχε σούπερ γραφείο και μηχανήματα. Γιατί μου φέρθηκε σαν άνθρωπος, με πρόσεξε, ήταν σαν μπαμπάς μου και πάντα παρών. Οπότε καταλαβαίνω το δίλλημά σου πολύ καλά. Δεν ξέρω τι να σε συμβουλέψω όμως, συγγνώμη, γιατί δεν ξέρω κι εγώ τι θα έκανα :-(

παντρευτηκε μια καλη φιλη ,μια καλη κοπελα αλλα....ατυχη γιατι ο μπαμπας της δεν ηρθε στο γαμο νομιζω μαλωσαν

και πολυ στεναχωρεθηκα γιατι ειναι τοσο καλη ψυχη κ κατι τετοιο δεν της αξιζε την μερα του γαμου της.....

Πωπω τι της έκανε... αμαρτία ρε!

Οσο για τον παιδικό, έτσι είναι, όχι μόνο η εβδομάδα προσαρμογής αλλά και οι επόμενες. Οπότε μη στεναχωριέσαι πολύ, θα το ξεπεράσει σιγά σιγά. Απλά αφού είσαι σπίτι, όταν μαθαίνεις (ρώτα δασκάλες) ότι είναι παιδάκια άρρωστα, κράτα τον σπίτι, μην τον έχεις άρρωστο όλη τη χρονιά

WN6Op3.png

Καλημερα κοριτσια, καλη εβδομαδα

Ελπιζω αυτή να ειναι καλυτερη απο την προηγουμενη στη δουλειά, γιατι η προηγουμενη δεν εχει περιγραφή.

Πως τα περάσατε? Εμεις ωραία, την Παρασκευή το βράδυ πήγαμε στο μπαλουξ για φαγητό, μαζί με αλλο ενα ζευγάρι με το παιδακι τους, κατα τις 10 τα μικρά κοιμηθήκανε στα καρότσια και ετσι κατσαμε ανετα να πιουμε τα ποτακια μας μετα το φαγητό.

Το σαββατο πηγαμε ΙΚΕΑ το πρωι και μετα ο Νικος αποφασισε να μας ξαναβγάλει για φαγητό το μεσημέρι σε ενα ωραίο μεζεδοπωλείο κοντά στο σπίτι μας και μετα ξεραθήκαμε στον ύπνο οικογενειακώς.

Το απογευμα κανονισαμε να παμε στους κολλητους μας για να παίξουν τα παιδάκια και να φάμε σπιτική πίτσα αλλά κατα τις 10 τα μαζέψαμε αρων αρων και φυγαμε γιατί η Ιλιανα εκανε εμετό απο ένα (προφανως) χαλασμενο ακτινίδιο που της εδωσα το απόγευμα. Αυτό τράβηξε μεχρι τις 03:00 περίπου, όπου αλλαξάμε 5 φορές σεντόνια στο κρεβάτι της, οπότε και ηρέμησε.

Κυριακή δεν πηγαμε στο μικρόπολις και κατσαμε σπιτι μας λόγω της Ιλιανας, αν και ηταν πολυ καλά, αλλα προτιμήσαμε να μην την ταλαιπωρήσουμε και ετσι το απογευμα πηγαμε μονο στην παιδική χαρά να ξελαμπικαρει λίγο, γιατι το σαββατο πρωι ο κηπουρος ραντισε το γκαζον για να το προφυλαξει απο ενα σκουληκι που εχει κανει επιδρομη στους κηπους της περιοχής και δεν μπρουσαμε να τη βγάλουμε εξω στον κήπο.

Ξεμεινα απο σεντόνια της Ιλιάνας λοιπον το σκ και χτες εβαλα πληντυρια στεγνωτήρια και σημερα το πρωι για να στείλω σεντονια στο σταθμο, τα εβγαζα απο το στεγνωτήριο. Κατατσαλακωμενα ήτανε, ρεζιλι θα γίνω, αλλα δεν πειράζει.

Αυτό ηταν το σεντόνι μου

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...