Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

κοίτα, σε καμία μου προσπάθεια δεν ήμουν ψύχραιμη. Και στο τέλος ήρθε. Θέλω να πω ότι να μην νιώθεις τύψεις αν νιώσεις ότι αγχώνεσαι και έχεις σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία σου. Προσπάθησε όσο μπορείς να πηγαίνεις το μυαλό σου σε αυτά που σε ευχαριστούν και όποτε νιώθεις ότι πιέζεσαι βγες βόλτα να περπατήσεις με μουσική στα ακουστικά. Σου στέλνω την θετική μου ενέργεια!

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

καλημερα

Αννα κι εμενα μου ειχε πει ο γιατρός να της το κανω περσυ και συγκεκριμενα μου ειχε πει "Στο λεω μονο και μονο γιατι παει παιδικο, σε καμια αλλη περιπτωση δεν θα στο προτεινα". Ακουσα ετσι κι εγώ, και φυσικά δεν της το εκανα.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ε καλα μια φορα εγινε αυτο που ξυπνησε απο τις 6 και ξανακοιμηθηκε εκει το καημενο.

Ρε ξεχνάω που ξεχνάω μη με κανεις να νομίζω ότι κ αυτα που θυμάμαι είναι λάθος! :tongue::tongue: Θα σε εκδικηθώ τους επόμενους μήνες όμως που θα σε χτυπήσει κ εσένα το αλτσχαιμερ! :tongue::tongue::tongue:

καλημερα

Αννα κι εμενα μου ειχε πει ο γιατρός να της το κανω περσυ και συγκεκριμενα μου ειχε πει "Στο λεω μονο και μονο γιατι παει παιδικο, σε καμια αλλη περιπτωση δεν θα στο προτεινα". Ακουσα ετσι κι εγώ, και φυσικά δεν της το εκανα.

Κ εμένα λογω παιδικου μου το είπε...κ επίσης λέω να μην της το κάνω...έτσι κ αλλιως ιώσεις θα κολάει συνέχεια...η γρίπη θα μας πειράξει?! :rolleyes::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Λοιπον εχω μια ιδεα σημερα, μιας και τα παντελονια μου τα χειμωνιατικα δεν κλεινουν με τιποτα στην κοιλια και δεν εχω ουτε 1 μακρυ τωρα που κρυωνει ο καιρος...λεω να παρω την Τετα με το καροτσακι της το απογευμα και με λεωφορειο να βγουμε βολτα στην Ερμου!!Να την κερασω και σουβλακι...να παω και σε κανα h&m και οποιος θελει, μανα μου η κωστας ακολουθουν!

Το μονο κακο ειναι οτι λογω της απεργιας μετρο σημερα γινεται χαμος στους δρομους...

α!σας ειπα οτι χθες πηγα στη μανα μου γιατι ηταν η μικρη εκει με τα ποδια τελικα?ψωνισα κιολας απο το δρομο,δε μου φανηκε και τοσο μακρια...1,5 ωρα εκανα με τις στασεις μαζι,ωραια ηταν!!μονο λιγο οι γαμπες μου πονανε σημερα..

Μπονζούρια, κουτουλάω!

Γιώταααααααα σου έστειλαν κάνα μέιλ επιβεβαίωσης από το πάρεντς για την πρόσκληση στο μικρόπολις;

Δείτε και τι πόσταρα για πλανητάριο στο φεις!

WN6Op3.png

ναι χριστινάκι μου έστειλαν, και απάντησα.

Ελεγαν κάτω απο την ανακοίνωση των ονομάτων, οτι ακόμα και αν δεν λάβουμε e-mail να επικοινωνήσουμε μαζί τους σε ενα e-mail που έδινε μεχρι την επόμενη στις 12 για να δώσουμε τα ονόματα, διαφορετικά θα τη δίνανε αλλού την πρόσκληση.

Κατερίνα πολύ ωραία η ιδέα σου. Εγκυμοσύνης ρούχα δεν έχεις από την προηγούμενη φορά που να σου κάνουν τώρα?

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Κατερίνα πολύ ωραία η ιδέα σου. Εγκυμοσύνης ρούχα δεν έχεις από την προηγούμενη φορά που να σου κάνουν τώρα?

Μονο ενα τζην απο ζαρα το οποιο ειναι τεραστιο:shock: τα υπολοιπα ειναι μπλουζοφορεματα και τα πεταξα τα περισσοτερα,της πλακας!

ε τοτε, πρεπει να πας οπωσδηποτεεεεε

Απλα ντρεπομαι να παω να ζηταω εγκυμοσυνης...δε φαινεται και τιποτα ακομα,αφου δεν κουμπωνει τιποτα ομως??Καλα αυτο που με καιει ειναι τα σουτιεν!Επειγουσα αναγκη!!!:lol:

ναι χριστινάκι μου έστειλαν, και απάντησα.

Ελεγαν κάτω απο την ανακοίνωση των ονομάτων, οτι ακόμα και αν δεν λάβουμε e-mail να επικοινωνήσουμε μαζί τους σε ενα e-mail που έδινε μεχρι την επόμενη στις 12 για να δώσουμε τα ονόματα, διαφορετικά θα τη δίνανε αλλού την πρόσκληση.

Αρα εμενα με εγραψαν... πρεπει να μπαινω επι 24ωρου για να το δω, δεν μας δωσαν περιθωριο!

edit: Μου απάντησαν τελικά, ισχύει :)

WN6Op3.png

Αρα εμενα με εγραψαν... πρεπει να μπαινω επι 24ωρου για να το δω, δεν μας δωσαν περιθωριο!

Xριστινα, δεν εχουν ανακοινωσει επιλαχοντες...μηπως να ξαναπροσπαθουσες???

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...