Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

κοίτα, σε καμία μου προσπάθεια δεν ήμουν ψύχραιμη. Και στο τέλος ήρθε. Θέλω να πω ότι να μην νιώθεις τύψεις αν νιώσεις ότι αγχώνεσαι και έχεις σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία σου. Προσπάθησε όσο μπορείς να πηγαίνεις το μυαλό σου σε αυτά που σε ευχαριστούν και όποτε νιώθεις ότι πιέζεσαι βγες βόλτα να περπατήσεις με μουσική στα ακουστικά. Σου στέλνω την θετική μου ενέργεια!

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ποια είναι αυτή η μητέρα ?

Έχει ένα γιο ( να της ζήσει ) που πηγαίνει στη Δευτέρα Λυκείου . Ο

γιός της , όμως πηγαίνει σε ιδιωτικό Σχολείο ( στου Γείτονα στη Βάρη ) και μάλιστα ΔΕΝ παρακολουθεί το Ελληνικό

...

πρόγραμμα αλλά το IB ( Διεθνές Μπακαλορεά ) .

Όλα αυτά σημαίνουν δύο πράγματα :

1. Δεν έχει εμπιστοσύνη στο .... Δημόσιο Σχολείο .

2. Δεν έχει εμπιστοσύνη στο Ελληνικό Πανεπιστήμιο , αφού είναι γνωστό ότι όποιος παρακολουθεί

το ΙΒ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στις Πανελλήνιες εξετάσεις και πρέπει να συνεχίσει τις σπουδές στο εξωτερικό .

Ποια είναι αυτή η μητέρα ?

Μα η Άννα Διαμαντοπούλου , Υπουργός Παιδείας , που το απόγευμα υπεραμύνθηκε στη Βουλή το Δημόσιο Σχολείο και Πανεπιστήμιο !!

Αυτά .

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια :) Ουφ! Μόλις γύρισα από παιδίατρο που τα πήγα για εμβόλια και τα δύο - ζόρικο δε μπορώ να πω αλλά τα κατάφερα. Έκανα στη μεγάλη το MMR τελικά και ένα άγχος το έχω αλλά θα προσπαθήσω να το ξεπεράσω. Κατά τα άλλα είναι 96 πόντους και 14,5 κιλά μοντέλο και ο μπομπίκος έφτασε τα 4.800 και τους 55 πόντους με το γάλα μου και είμαι πολύ χαρούμενη :)

Κατά τα άλλα όλα καλά, της μαμάς μου το σπίτι έχει τελείωσει και τακτοποιούμε πράγματα και στο δικό μας προχωράει το γιαπί με γοργούς ρυθμούς!!!! Με έχουν φάει τα πήγαινελα και είμαι κάθε μέρα πτώμα στην κούραση, το Βασίλη τον βλέπω ελάχιστα γιατί έχουν έλεγχο από το εξωτερικό και γυρνάει νύχτα, τα νεύρα όλων μας είναι στην τσίτα γιατί ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το θέμα με την τράπεζα αφού περιμένω τα τελευταία χαρτιά.... Μια ομορφιά γενικώς αλλά και πάλι λέω Δόξα το Θεό που είμαστε όλοι καλά κι αγαπημένοι και που έστω και με δυσκολίες και αντιξοότητες θα φτιάξουμε κάποια στιγμή το σπίτι μας και θα ηρεμήσουμε...

Και για να ευθυμήσουμε και λίγο, ανυπομονώ να έρθει ο καλός μου σήμερα να αφήσουμε τη Λένα στη μαμά μου και να πάρουμε το μπόμπο να πάμε για μπύρα και μίτινγκ Πέμπτης!!!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Παω λοιπον να φύγω σήμερα απο τη δουλειά (γυρω στις 6:30 πάλι) και ξαναβλέπω πίτα το λάστιχο. Το ίδιο το προχθεσινό. Ευτυχως ο βουλκανιζατερ που ειχα παει και προχτες ήταν κοντά στο γραφείο, και πιο κοντα ακομα ενα βενζιναδικο οπου φουσκωσα το λαστιχο και καταφερα να παω να το ΞΑΝΑ-φτιάξω

4Rnfp3.png

Να σας πω τωρα κατι που με απασχολει ο μπεμπουκος αρχισε να τις τρωει απο την Ελενα και δεν ξερω πως να αντιδρασω. Να την μαλωσω, να την παρω με το καλο? Εχθες ενω ημουν μπροστα του εδωσε μια και μετα με κοιταξε να δει τι θα κανω, το σκηνικο ξανα εγινε μεχρι που τα παρατησε γιατι ειδε πως δεν αντιδρω. Τι να κάνω?
Δεν ξέρω αν ακούγεται άσχετο, είναι το μόνο στο οποίο ακούει ο δικός μου (στον παιδικό) όταν πετάει αυτοκινητάκια ανεξέλεγκτα δεξιά κι αριστερά. Του λέει η δασκάλα με έμφαση, κουνώντας το δάχτυλο αρνητικά και με σταθερό χαμόγελο και φωνή δυνατή: Οοοοοχι Αλεσσάντρο, δεεεεεεεν πετάμε!
Χθες έριξα κ εναν τρικουβερτο καυγα με τη μάνα μου κ η αλήθεια είναι ότι δεν περιμενα να ρθει σήμερα να κρατήσει τη μικρή αλλα ήρθε...με έφερε στο αμην με πολλά κ διάφορα...βασικά μάλλον έχει πάθει μια ψιλοχοντροκαταθλιψη από όταν αρρώστησε κ είναι ή του ύψους ή του βάθους...από τη μια κλαίει που πάει η μικρή παιδικό γιατί δεν μπορεί να τη κρατήσει κ από την αλλη τώρα που τη κρατάει τη μαλώνει για πράγματα που εκεινη προκαλεί...πχ την έβγαλε χθες στο μπαλκόνι να την ταίσει κ δεν έτρωγε η μικρή κ της φώναζε γιατί δεν ήθελε να μπει μετά μέσα...κ μου λεγε δεν έχω υπομονη,έχω νευρα,δεν με καταλαβαίνετε κ της λέω κ το παιδί τι φταίει? αν δεν μπορείς πες το κ μη με ζαλίζεις από τη μια να ερχεσαι κ να κλαις που σου λείπει κ από την αλλη να τη μαλώνεις για βλακείες! :rolleyes:
Κι δική μου του φωνάζει που δεν τρώει, μετά το μετανιώνει που είναι άρρωστος και στεναχωριέται, μετά του ξαναλέει "άμα δεν τρως να πας σπίτι σου" :shock: Ρε τι τραβάει και το παιδάκι μου!
Ολος ο κοσμος μας ειναι τα πρωτα μας παιδια, εμενα μου πηρε λιγο χρονο μεχρι να δεθω με το δευερο και οσο περναει ο καιρος τον αγαπαω ακομα περισσοτερο
Σάμπως με τα πρώτα δεν δενόμαστε σιγά σιγά; Εγώ κάθε μέρα και περισσότερο, στην αρχή με το άγχος να τα κάνω όλα σωστά, να τον αφουγκραστώ αν πονάει, τι χρειάζεται κλπ, δεν μπορούσα να τον απολαύσω!
Eγω παλι τα εχω παιξει με ολα οσα συμβαινουν!!!:tongue::tongue:
Τα έχω παιγμένα ήδη. Σήμερα ήταν μια πολύ κακή μέρα ψυχολογικά...
Μια ομορφιά γενικώς αλλά και πάλι λέω Δόξα το Θεό που είμαστε όλοι καλά κι αγαπημένοι και που έστω και με δυσκολίες και αντιξοότητες θα φτιάξουμε κάποια στιγμή το σπίτι μας και θα ηρεμήσουμε...

Και για να ευθυμήσουμε και λίγο, ανυπομονώ να έρθει ο καλός μου σήμερα να αφήσουμε τη Λένα στη μαμά μου και να πάρουμε το μπόμπο να πάμε για μπύρα και μίτινγκ Πέμπτης!!!!!!!

Ταιριάζουμε. Εσύ Πολυάννα... εγώ drama queen. Ωραίο ντουετάκι!

WN6Op3.png

Καλημέρα κορίτσια :) Τι να κάνω ρε Κρίς αν δεν ήμουν κι έτσι θα είχαμε λαλήσει όλοι :) :) :)

Σήμερα το πρόγραμμα έχει ΟΑΕΔ για να δηλώσω λογαριασμό τραπέζης και αν προλάβω και δημαρχείο για να δηλώσω το μπόμπο.

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Τα χω παίξει από τη κούραση έχω πολύ δουλεια εδώ κ πολλές δουλειές σπίτι! Τη μικρή δεν την έστειλα παιδικό αφού χθες βράδυ έδωσε ρέστα βήχα....την έχω ανασηκωμένη με μαξιλάρια...τι άλλο να κάνω να ανακουφίζεται το βράδυ που δεν μπορώ να της βάζω ορους για τις μύξες? :confused:

Ήρθε κ μας είδε η παιδίατρος χθες...ευτυχώς το αυτι έχει υποχωρήσει σχεδόν πλήρως,ακροαστικά δεν έχει κάνει κ απλά συνεχίζουμε αερολιν κ αεριους μεχρι αυριο...αν ακομα έχει μύξα θα της βάλω σταγονες οτριβιν για 3 μέρες κ λογικά θα υποχωρήσει η μύξα κ θα συνέλθει! Κατα τα αλλα αφού χάσαμε βάρος λόγω ιωσης ήμαστε στα 11,700(άντε να δω πότε θα καβαλήσουμε τα 12κιλά πάλι)και 98 πόντους...την έχω μάθει να λεει με λένε Ζωή είμαι 2 χρονών κ 1 μέτρο! :lol::lol::lol::lol: Μου πε η παιδίατρος αν θέλω να της κάνω κ το εμβόλιο της γρίπης....δεν είμαι πολύ υπερ αφού εγώ πέρυσι που το έκανα από μια φορά που αρρωσταινα το χρόνο αρρώστησα 3...το χει κανει κανα αλλο παιδάκι???

Εντωμεταξύ έχει πάθει κ η δικιά μου μαμακίαση....μιλάμε όλο αγκαλιές θέλει,κ το βραδυ εκεί που κοιμόμαστε με πέρνει αγκαλια,χθες πήγε να τη δει ο στεφ που έβηχε γιατί σιδέρωνα κ του λεει φύγε τη μαμά θέλω! :shock: Που με τον πατέρα της είχε απίστευτο κόλημα...:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!

Αννα δεν ξερω τι να πω για το εμβολιο.Εμας ο γιατρος περυσι μας ειπε εσεις καντε οτι θελετε, το παιδι οχι!

Να γκρινιαξω κι εγω λιγο?Η Παναγιωτα δε θελει να κοιμαται στο κρεβατι της,με τα χιλια ζορια χθες και στις 11 κοιμηθηκε μαζι μου...αυτο ειναι καλο κρεβατι λεει!

Και χειροτερο ακομα, ηρθα πριν λιγο στη δουλεια και ο βλαμμενος χθες που ελειπα ψεκασε ολο το μπανιο και την κουζινα με τεζα για τα μυρμηγκια!!!Εχω βαλει μια πετσετα στη μουρη και σφουγγαριζω..μαλλον πρεπει να ανακοινωσω την εγκυμοσυνη να τελειωνουμε και οτι βρεξει ας κατεβασει!

Καλημερα!!

Αννα δεν ξερω τι να πω για το εμβολιο.Εμας ο γιατρος περυσι μας ειπε εσεις καντε οτι θελετε, το παιδι οχι!

Να γκρινιαξω κι εγω λιγο?Η Παναγιωτα δε θελει να κοιμαται στο κρεβατι της,με τα χιλια ζορια χθες και στις 11 κοιμηθηκε μαζι μου...αυτο ειναι καλο κρεβατι λεει!

Και χειροτερο ακομα, ηρθα πριν λιγο στη δουλεια και ο βλαμμενος χθες που ελειπα ψεκασε ολο το μπανιο και την κουζινα με τεζα για τα μυρμηγκια!!!Εχω βαλει μια πετσετα στη μουρη και σφουγγαριζω..μαλλον πρεπει να ανακοινωσω την εγκυμοσυνη να τελειωνουμε και οτι βρεξει ας κατεβασει!

Ασχετο το αλλο τικερ που χες για το μπεμπε ήταν πιο ωραίο!:P:p:p

Να σου πω την αλήθεια μου όταν έλεγες ότι παίρνεις την Παναγιώτα τα πρωινά κ χουζουρευεται είπα να στο πω ότι προχεξε μην της αρέσει εκεί....τώρα θα στο πω όμως πρόσεχε κ κάνε τα πάντα ΤΩΡΑ να επιστρεψει στο κρεβάτι της ! ;):tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Ασχετο το αλλο τικερ που χες για το μπεμπε ήταν πιο ωραίο!:P:p:p

Να σου πω την αλήθεια μου όταν έλεγες ότι παίρνεις την Παναγιώτα τα πρωινά κ χουζουρευεται είπα να στο πω ότι προχεξε μην της αρέσει εκεί....τώρα θα στο πω όμως πρόσεχε κ κάνε τα πάντα ΤΩΡΑ να επιστρεψει στο κρεβάτι της ! ;):tongue:

Εχω πει εγω τετοιο πραμα??Η Παναγιωτα απο το κρεβατι της δε σηκωνεται με τιποτα το πρωι,χουζουρευει εκει κανα μισαωρο και μετα βουρ ορθια για παιχνιδι...

Εχω πει εγω τετοιο πραμα??Η Παναγιωτα απο το κρεβατι της δε σηκωνεται με τιποτα το πρωι,χουζουρευει εκει κανα μισαωρο και μετα βουρ ορθια για παιχνιδι...

Ναι μαρή θυμάμαι να το λες στο τσατ ότι ξύπνησε πολύ πρωί κ την πήρες μαζί στο κρεβάτι...να το πε καμια αλλη? Δεν την εχεις πάρει καθόλου τις τελευταιες μέρες???? :shock: Τα χω παίξει??? :shock::shock::shock:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Ναι μαρή θυμάμαι να το λες στο τσατ ότι ξύπνησε πολύ πρωί κ την πήρες μαζί στο κρεβάτι...να το πε καμια αλλη? Δεν την εχεις πάρει καθόλου τις τελευταιες μέρες???? :shock: Τα χω παίξει??? :shock::shock::shock:

Ε καλα μια φορα εγινε αυτο που ξυπνησε απο τις 6 και ξανακοιμηθηκε εκει το καημενο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...