Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!!

Δεσποινάκι άντε καλή αρχή κ στον άντρα μας παιδικό...στο βρεφικό δεν έχεις πρόβλημα με τη πάνα τα αλλαζουν...τώρα αναλογως σε τι δασκαλα θα πέσεις μπορεί κ να βοηθήσει με τη διακοπή! ;) Όσο για τη Δεή αν το ρευμα είναι κομμένο πριν τις 17/9 δεν θα σου ρθει να πληρώσεις τπτ :D

Η Ζωή πάει καλύτερα επιτελους σήμερα...! :D

Χθες έριξα κ εναν τρικουβερτο καυγα με τη μάνα μου κ η αλήθεια είναι ότι δεν περιμενα να ρθει σήμερα να κρατήσει τη μικρή αλλα ήρθε...με έφερε στο αμην με πολλά κ διάφορα...βασικά μάλλον έχει πάθει μια ψιλοχοντροκαταθλιψη από όταν αρρώστησε κ είναι ή του ύψους ή του βάθους...από τη μια κλαίει που πάει η μικρή παιδικό γιατί δεν μπορεί να τη κρατήσει κ από την αλλη τώρα που τη κρατάει τη μαλώνει για πράγματα που εκεινη προκαλεί...πχ την έβγαλε χθες στο μπαλκόνι να την ταίσει κ δεν έτρωγε η μικρή κ της φώναζε γιατί δεν ήθελε να μπει μετά μέσα...κ μου λεγε δεν έχω υπομονη,έχω νευρα,δεν με καταλαβαίνετε κ της λέω κ το παιδί τι φταίει? αν δεν μπορείς πες το κ μη με ζαλίζεις από τη μια να ερχεσαι κ να κλαις που σου λείπει κ από την αλλη να τη μαλώνεις για βλακείες! :rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια!!

Χθες επιασα τιμονι πρωτη φορα στα χερια μου...φανηκε απ'οτι μου ειπε η δασκαλα....ενταξει ουτε χαλια ουτε και καλα..θα μαθω που θα παει, κουβαλάω και τα φλατ μαζι μου σημερα γιατι χθες πηγα με πλατφορμες..την πατησα. Αλλα πολυ κουραση ρε παιδια, ξεραθηκα απο τις 10:30, με τον Κωστα μονο στο τηλ μιλαμε πια,ενα πτωμα κινουμενο ειμαι αφου γυριζω σπιτι μου μετα απο 12 ωρες καθε μερα...:-(

Μαρια-Ελενα κακη η αντιδραση της μεγαλης σου ε??Δεν εχω ιδεα πως να το αντιμετωπισεις, εγω απλα θα της επενθυμιζα οτι ειναι το νινι μας και πρεπει να το αγαπαμε...τι να πω, κουραγιο!

Katerina 26 τωρα μολις καταλαβα πως .... εισαι εγκυος???? Με το καλο, ολα καλα να πανε!!! Τοσο πολυ καιρο εχω να μπω στο καφε ρε παιδια!!!!

Ευχαριστω πολυ Μαρια, 9 εβδομαδων ειμαι ακομα..

Πως αισθανεσαι ? Ειναι πολυ περιεργο να περιμενεις δευτερο παιδι! Σιγουρα θα εχει περασει απο το μυαλο σου " Αραγε θα το αγαπαω? Πως να μοιρασω την αγαπη μου" Ολος ο κοσμος μας ειναι τα πρωτα μας παιδια, εμενα μου πηρε λιγο χρονο μεχρι να δεθω με το δευερο και οσο περναει ο καιρος τον αγαπαω ακομα περισσοτερο.

pm4hp3.pngVPk9p3.png

Διαφημίσεις

Πως αισθανεσαι ? Ειναι πολυ περιεργο να περιμενεις δευτερο παιδι! Σιγουρα θα εχει περασει απο το μυαλο σου " Αραγε θα το αγαπαω? Πως να μοιρασω την αγαπη μου" Ολος ο κοσμος μας ειναι τα πρωτα μας παιδια, εμενα μου πηρε λιγο χρονο μεχρι να δεθω με το δευερο και οσο περναει ο καιρος τον αγαπαω ακομα περισσοτερο.

Η αληθεια ειναι οτι αυτο σκεφτουν χθες το βραδυ που βρεθηκα μονη μου σπιτι με το...εμβρυο!! Φοβαμαι οτι παντα θα εχω αδυναμια στην Παναγιωτα..:-(

Βεβαια ακομα δεν εχω καταλαβει οτι ειμαι εγκυος,παρα την καρδουλα που ακουσαμε στον υπερηχο και οτι το ειδαμε,μου ειναι δυσκολο να το εμπεδωσω..

Εγω καθε βραδυ ξυπνουσα και εκλαιγα. Νομιζα πως θα με χωρισει απο την Ελενα. Τολμω να πω πως οσο ημουν στην κλινικη σκεφτομουνα την Ελενα που θα ηταν σπιτι χωρις εμας παρα το μωρο. Ειναι και οι ατιμες οι ορμονες της εγκυμοσυνης.Τωρα ομως που ο αντρουκλας (ο μπεμπικος) μου μου κανει ζουζουνιες και λιωνει οταν με βλεπει Π Ε Θ Α Ι Ν ΩΩΩΩΩΩΩΩ !!!!!!

pm4hp3.pngVPk9p3.png

Εγώ πάντως αρχισα να ξεπερνάω το στάδιο του ότι στερώ αγάπη από τη Ζωή πολύ πρόσφατα...είναι απλά ένας φόβος κ δεν νομίζω ότι θα συμβεί γιατί πολύ απλά όποιο δάχτυλο κ αν κόψεις το ίδιο πονάει...κομμάτι από μένα θα είναι κ τα δυο κ για τα δυο θα προσπαθώ να μου χαμογελάνε πάντα! ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

καλημερα σας

αννα ακριβως το ίδιο μου ελεγε και η μαμα μου όταν τη ρωταγα αν αγαπαει πιο πολυ την αδελφή μου απο μενα. Οποιο δακτυλο κι αν κόψεις το ίδιο θα πονάει.

ισως μου ελεγε τις προάλλες να εχεις αδυναμία σε κάποιο σου παιδί, αλλα σιγουρα δεν το αγαπάς περισσότερο. Παντως οσες μαμαδες εχουν κανει δευτερο παιδί και τις εχω ρωτήσει, όλες μου απαντούν το ίδιο: Η αγάπη δεν μοιράζεται, διπλασιάζεται...

Η ζωούλα καλυτερα σήμερα ε? Αντε ωραία. Υπομονή και με τη μαμά σου...

Χαιρετω γιατι πήζωωωωωω

4Rnfp3.png

Λοιπον.στη δουλεια απο προχθες εχουμε γεμισει μυρμηγκια και φυσικα μολις μου ειπαν οτι φταιω εγω που αφηνω σκουπιδια...και πρεπει πριν κλεισουμε σημερα να ριξω τεζα....

Διαφημίσεις

Καλημερα. Πως τα καταφερα σημερα ετσι??Αφησα τη μικρη στη μανα μου απο χθες για να μην παιρνει ταξι να ερχεται πρωι πρωι και τελικα ανακαλυψα οτι δεν εχει ουτε ταξι και ειμαστε εγω εγκλωβισμενη σπιτι και το παιδι στη μανα μου...θα το εκοβα με τα ποδια και θα το κανω αργοτερα ισως αλλα πηρα το αφεντικο μου να ενημερωσω οτι δε θα παω και θα με παρει λεει να μου πει τι θα κανουμε...τον βλεπω να ερχεται να με παιρνει...

Κριμα ρε γμτ μια μερα ειμαι σπιτι και ναμ μην μπορω να την περασω με το παιδι...:-(:-(:-(

Κατερινακι καλημερα

Μπορεί ομως να ερθει να σε παρει οπως λες και τοτε τι θα το εκανες το παιδι?

Δεν πειραζει, κατσε ξεκουρασου λιγο. Κουραζεσαι αρκετα αυτές τις μέρες.

Επιτέλους έφτασε Πέμπτη... Χτες εφυγα γυρω στις 7 το απογευμα απο τη δουλειά και σημερα προβλεπεται το ίδιο.

4Rnfp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Κατ πες του εσύ να ρθεις να με πάρεις το παιδί που θα το αφήσω?(κ καλά πες ότι την έχεις σπίτι) ;)

Εγώ τα χω παίξει με τη μισθοδοσία μιλάμε για το απόλυτο χάος με τις αλλαγες σε ίκα αφορολογητο κ καλά βγαζω μια ακρη με το τι πρέπει να τους βάζω στη τράπεζα αλλα άντε να εξηγήσεις σε 18 άτομα γιατί αλλαζω συνέχεια το τι τους κρατάω! :rolleyes:

Η Ζωή ακομα καλύτερα σήμερα κ ελπίζω να ρθει σήμερα η παιδίατρος γιατί σίγουρα θα μπλεχτει κ αυτη με τη κινηση μπας κ την στειλω αυριο σταθμό να μπορέσω να καθαρίσω το σπίτι μου γιατί με τη Ζωή σπίτι δεν μπορώ να κάνω τίποτα! Χθες κοιμήθηκε ως εκ θαυματος το μεσημέρι αλλα μόλις για 1 ώρα...καπως ξεγελάστηκε μάλλον :tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...