Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Κάνουν κ Σάββατο τετοεις εξετάσεις τα μαιευτήρια??? Δεν το ξερα! :rolleyes: Αλλα σκασιλα μου ευκαιρία είναι να λείψω...γιατί να μη λειψεις ρε κατ?? Εγώ έχω στις 19 ντοπλερ δεν κλείνεις κ εσύ 19 κ να βρεθούμε για καφε μετα??? :tongue::tongue::tongue:

Στο Ιασω θα ειμαι καλε,που να σε βρω????Οχι Αννα δεν αντεχω τη γκρινια ουτε να με παιρνουν τηλ την ωρα που κανω υπερηχο!Ειχα κανει και β επιπεδου σαββατο. απλα ο γιατρος μου δεν ειναι σιγουρος γιατι διαλεγει και αυτους που κανουν υπερηχους, αν δεν του αρεσει αυτος που κανει σαββατο θα κανω τριτη!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κατερινακι απο οτι ξερω αν εργαζεται μια εγκυοσ περα απο τισ αδειεσ κτλ κτλ που δικαιουται,δικαιουται να παιρνει και μονοημερεσ για να κανει ολεσ τισ απαραιτητεσ εξετασεισ και υπερηχουσ!!!

ειδατε η μπουρμπουλιτσα μου κλεινει 1 ετοσ!!!!!!!!!!!!περασε πολυ γρηγορα!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

ουουουου, είναι κανείς εδώωωω?

Εγω βεβαια!!!Και εδω κι εκει που ειδα ποση ωρα ησουν μεσα...:cool:

Και εχω δυο αποριες: θα βρεξει?????:(και αν βρεξει θα κανω μαθημα????:rolleyes:

εδω ξεκίνησε ήδη, τώρα για το μάθημα, επειδή είναι το πρώτο σου μπορεί και να στο ακυρώσει, ειδικά αν βρέχει εκείνη την ώρα. παρε και ρωτα την.

εκεί που λες εννοείς το facebook? Δεν ήμουν μεσα, απο το κινητό τσαταρα με την αδελφή μου την ώρα που έκανα διάλειμα (ουτε φαμπρικα να ήμασταν)

4Rnfp3.png

εδω ξεκίνησε ήδη, τώρα για το μάθημα, επειδή είναι το πρώτο σου μπορεί και να στο ακυρώσει, ειδικά αν βρέχει εκείνη την ώρα. παρε και ρωτα την.

εκεί που λες εννοείς το facebook? Δεν ήμουν μεσα, απο το κινητό τσαταρα με την αδελφή μου την ώρα που έκανα διάλειμα (ουτε φαμπρικα να ήμασταν)

Α κανεις ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ....στην πυρα!!!!!!!

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσαρες μου!!!!!!!!!!!!!!

μερες εχω να μπω...

το καλυτερο νεο μας ειναι οτι αυριο ο Νικολας παει παιδικο!!!!!!!!!!!!!

σημερα με ειδοποιησανε

ειναι λιγο μακρια αλλα χαλαλι του!!!!!!!!!!!!!!!!!

ειμαι πολυ συγκινημενη...

το αγορακι μου!!!

θα παει βρεφικο και δεν ξερω τι να κανω μρ την πανα

εγω τον βαζω να κατουρησει αλλα συχνα τα κανει πανω του

θα το συζητησω αυριο με την δασκαλ να δω αν με βοηθησει..

κατα τα αλλα ειμαστε καλα

το σκ καναμε το τελευταιο μας μπανιο

τα αγορια μου δηλαδη γιατι εγω αδιαθετησα:mad::mad::mad:και ηταν τοσο καλη η θαλασαα!!!!

το αλλο νεο μας ειναι οτι κλειστηκαμε στο ανσασερ:shock::shock::shock::shock:

και για κακη μου τυχη δεν ειχα μπαταρια στο κινητο...

ο Νικολας τρομαξε και γαντζωθηκε πανω μου και δεν με αφηνε

τελικα μας ακουσε καποιος απο την οικοδομη που ευτυχως ηταν κι ολας γιατι ολοι δουλευουν τα πρωινα.......:-(:sad::-(

ηρθε η πυροσβεστικη κ μας εβγαλε!!!!

απο τοτε ο Νικολας χτυπαει την πορτα με το χερακι του ή το ποδι του και λεει "ακουει κανεις......!!!"

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Α καλε δε σας ειπα,μας ηρθε η εκτακτη εισφορα!! 540 !!!!!!!!!!!ε ρε γλεντια!!!

βοηθεια σας... εμεις 464 και μεσα σε 15 μερες θελουν να τα πληρωσουμε κι ολας

τον αλλο μηνα να περιμενουμε κ την δεη????

που θα παει αυτο ρε παιδια?

μπουρλωτοοοοοοο στην βουλη και να ναι μεσα και οι 300

αη στο καλο τους....

Kαλησπερα κοριτσια,

Μου εχει φυγει το χαμογελο απ' τα χειλη...δεν αντεχω αλλο αυτη την κατασταση, δεν εχω διαθεση και ορεξη για τιποτα. Κουραστηκα, βαρεθηκα, απογοητευτηκα, δεν εχω να περιμενω τιποτα καλο πια και θελω να φυγω απ' αυτη την κωλοχωρα οσο πιο γρηγορα γινεται...:mad::-x

σε νοιωθω πολα μου η κατασταση ειναι απελπιστηκη εξοδα διασκεδαση μηδεν

δεν βασιζομαστε να κανουμε καμια κινηση για το μελλον μας ουτε καν να βαλουμε ενα κεραμιδι πανω απο το κεφαλι μας

Καλησπερα!

υγ: εχω τη λεχωνα διπλα μου, ουτε ενα πιατο δεν εδεησε να πλυνει,ολα στο νεροχυτη τα βρηκα...επαθε 2-3 κραμπες απο το μπασκετ λεει, ελεος!

χα!!! καλο!!!

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μπηκα στα πολυ κλεφτα....

ετοιμαζουμε το πρωτο παρτυ τησ μικρησ γεωργιασ !!!!!!!μεγαλη συγκινηση!!....αλλα και πολλεσ ετοιμασειεσ!!!!ασε που ειπε για βροχεσ την τεταρτη κι εγω τα ετοιμαζω για την αυλη!!!αν θα βρεχει θα ελθουν ολοι πανω στο σπιτι!!

ειμαστε κι εμεισ με μυξουλεσ!!!απο την προηγουμενη τριτη και οι δυο κορεσ!!απλα μου εκανε εντυπωση πωσ την τσακωσαν τοσο γρηγορα φετοσ ,μετα απο τοσα μπανια.45!!!!εν τω μεταξυ εκεινεσ τισ ημερεσ που κολλησαν δεν ειχαν ελθει κ σε επαφη με αλλα παιδια..αρα κρυωματακι ειναι..

περαστικα σας και να την χαιρεσαι την μπουρμπουλιθρα σου!!!!

αλλα Ειρηνακι αλλαξε το τικερακι της Αγγελικουλας κολλησε στα 2

αυτα!!!καλη μερα να εχετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να ρωτησω κατι ???

εχω μια γκαρσονιερα που ειναι προς πωληση και φυσικα η δεη ειναι κομμενη

εκει θα πληρωσω το τελος για τα ακινητα? και πως ? αφου δεν ερχεται η δεη???

να ρωτησω κατι ???

εχω μια γκαρσονιερα που ειναι προς πωληση και φυσικα η δεη ειναι κομμενη

εκει θα πληρωσω το τελος για τα ακινητα? και πως ? αφου δεν ερχεται η δεη???

Ε και δε χαιρεσαι?????:tongue::tongue::tongue:παντως χωρις πλακα αυτο ειναι ερωτηση για Αυτια...υποθετω οτι τετοια ερωτηματα ουτε αυτοι που εβγαλαν το νομο δεν ξερουν να απαντησουν...

Καλημερα κοριτσια χαθηκα λιγο αλλα τι να κανω ολη μερα καθαριζω μυξουλες απο τον ενα στον αλλο, τωρα ειμαι κι εγω καπως!!!

Μην μιλατε για χρωστουμενα γιατι δεν ξερω τι θα κανουμε. Αρχισαμε να τα βγαζουμε ισα ισα, αγχωνομαι!!!

Να σας πω τωρα κατι που με απασχολει ο μπεμπουκος αρχισε να τις τρωει απο την Ελενα και δεν ξερω πως να αντιδρασω. Να την μαλωσω, να την παρω με το καλο? Εχθες ενω ημουν μπροστα του εδωσε μια και μετα με κοιταξε να δει τι θα κανω, το σκηνικο ξανα εγινε μεχρι που τα παρατησε γιατι ειδε πως δεν αντιδρω. Τι να κάνω?

pm4hp3.pngVPk9p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...