Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

• Χαχα 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα κ από μας!!!

Ευτυχώς η Ζωή ξύπνησε μια χαρά κ τώρα έχουν πάει βόλτα στη Χαλκίδα με τον μπαμπά της σε έναν πελάτη του κ εγώ κάνω με ησυχία δουλειές με τη γυναίκα! ;)

Μετά λέμε να πάμε ικέα να πάρουμε κάτι πραγματάκια που θέλουμε για να μαζευτεί λίγο το παιδικό κ να έχουμε χώρο για τα πράγματα του μπεμπη κ φακτορυ μηπως βρω κανα παπουτσι για τη Ζωή γιατι παραμεγάλωσε το πόδι της κ είναι ίσα ίσα τα παπουτσάκια της!

Κατερίνα μπράβο άντε κ πορεία τώρα να τελειώνεις πριν φουσκώσεις κ ακουμπάει το τιμόνι στη κοιλιά! :tongue::tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια.Εχθές πήγαμε στην ξαδερφούλα της μικρής που είχαμε να τους δούμε απο πριν το καλοκαίρι.Μετακόμισαν κιόλας στους Αμπελόκηπους και τώρα δεν θα είμαστε κοντά να πηγαινοέρχονται και να παίζουν όπως παλιά.Δεν πειράζει όμως,κάπως θα τα βολέψουμε.Επειδή είχε να τη δει καιρό έκανε κάτι ντροπές στην αρχή,αλλά στην αρχή μόνο.Μετά ξεσάλωσε.Σήμερα την πήρε ο μπαμπάς και την πήγε απο την πεθερά μου να παίξει εκί με τον ξαδερφό της λίγο να περάσει η ώρα και εγώ κάνω καμιά δουλίτσα.Μάζεψα το σαλόνι που το είχε κάνει αγνώριστο.Ευτυχώς έχω παστίτσιο απο χθες κι'έτσι δεν έχω πρόβλημα φαγητού.Θα τους περιμένω να φάμε.Καλά να περνάτε κι'εσείς.

SI5Yp3.png

Γεια σας κοριτσια,τι κανετε?ειστε ολες καλα?Εχω πολυ καιρο να γραψω μου φαινεται,και διαβασα τωρα πολλα νεα σας.

καταρχας,ΚΑΤΕΡΙΝΑ συγχαρητηριααααααααααααααααααααααααααααααααααα,με το καλο το νεο μελος,να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη χωρις προβληματα.Μπραβο και για τα σηματα,και κολυραγιο στους δρομους.

ΑΝΝΑ,πως παει η εγκυμοσυνη?ολα καλα?την εστειλες παιδικο ε?και εγω το σκεφτομουν,αλλα μετα το φοβηθηκα λογω των ιωσεων,και με το μωρο κιολας,και ετσι ειμαστε ολη μερα αυτοκολλητες πια,δεν ξερω αν εκανα καλα,το σιγουρο ειναι οτι εχει αρχιζει και με κουραζει λιγακι σωματικα τωρα πια.

ΦΑΤΣΑΚΙ,πλησιαζεις ε?με το καλο και με εναν πονο

ΜΑΡΙΛΟΥ,υπομονη στα εργοταξια σας,καποια στιγμη θα τελειωσουν και θα ησυχασετε

Εμεις,καλα ειμαστε στην υγεια μας,γιατι στα υπολοιπα,αστα να πανε...Η κατασταση εχει δυσκολεψει πολυ για ολους.Αφου,να φανταστειτε,ακομα δεν εχουμε ετοιμασει τιποτα για το μπεμπακι,και ευτυχως δεν θα χρειαστουμε και πολλα.Μονο,ενα καθισματακι αυτοκινητου και ρουχαλακια,και λεφτα για την γεννα βεβαιως βεβαιως.Τωρα λεμε να φτιαξουμε στην Κατερινουλα ενα κρεββατακι για να κοιματε,και να παρει το μπεμπε την κουνια της,αλλα ο μπαμπας μας το καθυστερει.ΑΝ αργησει κι αλλο βεβαια,η μεταβαση θα μας δυσκολεψει πολυ.

Η Κατερινα,καλα ειναι,μιλαει κανονικα πια,μερικες φορες με τον δικο της τροπο,αλλα συννενοουμαστε απολυτα,μεχρι και συζητηση κανουμε(που λεει ο λογος),ΑΛΛΑ,εχει σταματησει να τρωει.απο κει που ετρωγε τα παντα,τωρα θελει μονο ρυζι και μακαρονια.και τα φρουτα με δυσκολια,αυριο που χουμε παιδιατρο,θα το συζητησω,γιατι πρεπει να τρωει και λαχανικα ρε γμτ.Απο θεματα συμπεριφορας,καλα,εχει αρχισει και ουρλιαζει αν θελει κατι,αλλα δεν τις δινουμε σημασια και περιμενουμε να σταματησει και να μασ το ζητησει,και προς το παρον πιανει.:rolleyes:Καναμε και γενικες εξετασεις,και το μαναρακι μου την ωρα που της παιρνανε το αιμα δεν εβγαλε κιχ,ισα ισα που το κοιταζε και περιεργα...πρωτη φορα της εκανε,και βγηκανε πολυ καλες.

Εγω,καλα ειμαι,εχω παρει αισιως 13 κιλα,και μου νβρηκε και ελαφρως αυξημενο ζαχαρο,οποτε κανω μια διατροφουλα με ψητα,σαλατες και φρουτα,και το ελεγχουμε.ευτυχως δεν ηταν πολυ για να μπλεξουμε με ινσουλινες και τετοια.Εχω βαρυνει αρκετα ομως,και εχω δρομο μπροστα μου,και με δυσκολευει λιγο τα πρωινα που ειμαστε δυο μας,γιατι και αυτη θελει το παιχνιδι που καναμε παλια,κυνηγητο,μπαλα και τετοια,και εγω δεν μπορω και τησ κακοφαινεται.ευτυχως τα απογευματα που ειναι και ο μπαμπασ της εδω ειναι καλυτερα

Ειναι και αυτη η ζεστη που με λιωνει,ποτε θα δροσισει επιτελους?Το μπεμπακι μια χαρα ειναι,1117 γρμ.και συνεχιζουμε.τωρα πρεπει να παρω αποφαση να βγαλω τα ρουχαλακια που χω απο την Κατερινα,να δω τι κραταμε και τι αλλο θα χρειαστουμε για να αρχισουμε σιγι σιγα να τα παιρνουμε.

Αυτα τα νεα μας,ελπιζω να μπορεσω να ξαναμπω συντομα,να ειστε ολες καλα

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

Καλημέρα κορίτσια!!

Η Ζωή χθες βράδυ έφτασε μέχρι 38,5 τη βγάλαμε χωρίς αντιπυρετικό...αλλα το πως ακούγεται ο βήχας της μιλάμε έχω πάθει πλάκα...κ σήμερα φυσικά έχει κλείσει αρκετα κ η δικιά μου φωνή...τη βγάζω με χολς,βιξ κ χαμομηλάκι...:rolleyes: Το καημένο ξύπνησε 6:20 κ ήθελε να πάει σχολείο...είπαμε ανάποδο πλάσμα...δεν θα τη στείλω όσο χρειαστεί για να αναρρώσει κ ελπίζω να μην κολήσει κ τη μάνα μου κ έχουμε αλλα!

Antrdim αφου μπορείς κ είσαι σπίτι σου καλα έκανες κ δεν την έστειλες τη μικρή παιδικό...ρώτα κ μένα πόσο έχουμε ζοριστεί ήδη! :rolleyes: Εγώ έχω πάρει 8 κιλά αλλα μοιαζω να χω πάρει 18 με κοιταγα χθες κ μου φαινόμουν τεραααααααστια κ η κοιλια μου το ιδιο!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και καλή εβδομάδα

Αννούλα περαστικά στη Ζωούλα. Η αλήθεια είναι οτι θα ταλαιπωρηθείτε (λιγο εύχομαι) φέτος. Μ εμάς το καλό είναι οτι ξεκίνησε σταθμό ανοιξη, οποτε ενω αρρωσταινε συχνά, ήταν λιγο το διάστημα και δεν ταλαιπωρηθήκαμε πολύ ουτε εμείς ούτε εκείνη, και φυσικά δεν περασαμε τις βαριές ιώσεις του χειμώνα. Πήρε όμως αρκετα αντισωματα και ετσι περσυ τα πηγε πολυ καλα.

Ειναι ομως και θέμα παιδιού, αν είναι φιλάσθενο ή όχι. Ευχομαι να περασετε τη χρονια οσο το δυνατόν πιο ανώδυνα.

Μαριλού, να σας ζήσει το ανηψάκι σας κι απο δω. Ξεκινήσατε γκρεμίσματα σήμερα Ηλιούπολη?

Εμεις περασαμε ενα πολυ ωραίο ΣΚ. Παρασκευή όπως σας ειπα πηγαμε στο θησείο και ηπιαμε τα ουζακια μας, Σαββατο πρωι ηρθαν τα πεθερικά μου (ή αλλιώς οι μάγοι με τα δώρα) για να μας δουν, το μεσημέρι ψήσαμε και φάγαμε όλοι μαζί, και το απογευμα πηγαμε στην Εφουλα οπου περασαμε πολυ ωραία και αμέσως μετά σε μια ξαδελφουλα της Ιλιανας που εμενε 3 δρομους πιο πανω απο την Εφη, Σοφουλα κι αυτή για να τους ευχηθούμε. Παλι κατα τη μία μαζευτήκαμε.

Χτες πηγα με κατι φιλες μου στο baloux με τα παιδάκια μας, τα αμολήσαμε στον παιδότοπο και ηπιαμε το καφεδακι μας, και όλο το απόγευμα κάτσαμε αραχτοί στο σπιτάκι μας. Περασαν κι οι γονείς μου μια γρήγορη να μας δουνε.

Το σαββατο το πρωι πηγα με την πεθερα μου να παρω δωρακια για τις Σοφιες, και ηθελα και παπουτσια για την Ιλιανα. Αφου διαλεξα τι παπουτσια θα της παρω, παω να πληρωσω, μου λεει θα της τα παρω εγώ. Εγινε μια μικρη μαχη στο ταμειο, αλλα τελικά πληρωσε η γιαγιά.

Παμε μετα να παρουμε δωρο για τις Σοφίες, βλέπω ενα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ σετάκι ρουχων για την Ιλιάνα και ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ, κι επειδή με είδε οτι μου άρεσε, αλλα δεν θα το έπαιρνα λόγω του οτι ήταν ακριβό, της το πήρε και αυτό... Και της είχε φέρει και δωράκια όταν ήρθε.

4Rnfp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μπηκα στα πολυ κλεφτα....

ετοιμαζουμε το πρωτο παρτυ τησ μικρησ γεωργιασ !!!!!!!μεγαλη συγκινηση!!....αλλα και πολλεσ ετοιμασειεσ!!!!ασε που ειπε για βροχεσ την τεταρτη κι εγω τα ετοιμαζω για την αυλη!!!αν θα βρεχει θα ελθουν ολοι πανω στο σπιτι!!

ειμαστε κι εμεισ με μυξουλεσ!!!απο την προηγουμενη τριτη και οι δυο κορεσ!!απλα μου εκανε εντυπωση πωσ την τσακωσαν τοσο γρηγορα φετοσ ,μετα απο τοσα μπανια.45!!!!εν τω μεταξυ εκεινεσ τισ ημερεσ που κολλησαν δεν ειχαν ελθει κ σε επαφη με αλλα παιδια..αρα κρυωματακι ειναι..

αυτα!!!καλη μερα να εχετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημερα!

Ειρηνη περαστικα! Κι εμενα η Παναγιωτα ολο μπουκωμενη ειναι,ριχνω ορους αλλα τιποτα!Με το καλο το παρτυ σας! Περασε κιολας χρονος ε?Απιστευτο!

Ειμαι ενα κινουμενο πτωμα,οσο και να κοιμηθω δε χορταινω,πεφτω απο τις 10:30 και ξυπναω στις 7 αλλα τιποτα! Ξαφνικα πριν λιγο πιαστηκα, ποναει η πλατη μου και το απογευμα εχω το πρωτο μαθημα οδηγησης..πως θα τη βγαλω καθαρη και σημερα να γυρισω ορθια σπιτι μου αραγε???

Κατα τ'αλλα ωραια ξεκινησε η μερα, τσακωθηκα και με τη μανα μου πρωι πρωι,φταιω εγω που δεν μπορω το πρωινο μπουρου μπουρου???Ελεος!Τωρα της ψελνει η μικρη οτι ακουσε απο μενα!:shock:

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες!!

Ειρήνη με το καλό το παρτάκι σας! Μεγάλωσε κ αυτό το ζουζούνι πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός....περαστικά στις μικρές κ ελπίζω να σας κάνει καλή μέρα κ να το κάνετε έξω το παρτυ! ;)

Κατ έκανες τις εξετάσεις σου??? Γιατί τόση εξάντλήση???Μπας κ έχεις κανα χαμηλό σίδηρο?

Η Ζωή χθες βραδυ ήταν πολύ χάλια...πυρετο δεν είχε αλλα από το βήχα νομιζα θα σκάσει κ η φωνή της ίσα που ακούγεται...πήρα τη γιατρό μας κ μου είπε να τις κάνω εισπνοες με υδρατμούς...κοιμόταν όμως κ έτσι έβαλα 2 κατσαρόλες που χαν βραστό νερό μέσα στο δωμάτιο κ η αλήθεια είναι πως κάπως ηρέμησε...σήμερα αυριο θα έρθει να τη δει κιόλας μήπως έχει χειρότερεψει η λαρυγγίτιδα κ χρειάζεται κορτιζόνη! :rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημερα.

Αχ βρε Αννα, ταλαιπωρείται η Ζωίτσα ε? Γαμωτο, αυτός ο κωλοβήχας, κι εμενα με πιανει η ψυχή μου οταν την ακουω να βήχει.

Ειρήνη με το καλό τα γενέθλια της μικρής σας.

Κατερινακι, καλη αρχή σήμερα. Εχεις αργά μάθημα?

Εγω ήρθα αργά σημερα στη δουλειά, γιατι με σταματησε ενας στο δρόμο το πρωι που πηγαινα την Ιλιανα σχολειο,και μου λεει, το πισω λάστιχο ειναι πολυ ξεφούσκωτο. Χαμπαρι δεν είχα παρει. Αφήνω την Ιλιάνα, και πηγα κατευθείαν σε ενα βουλκανιζατέρ. Τελικά ειχα πατήσει ενα καρφί, οπότε μου το βγάλανε, μου το φτιάξανε και ήρθα γύρω στις 09:30. Ευτυχως βρήκα να παρκάρω στην πλατεία, γιατι τέτοια ώρα γίνεται χαμός και δεν χρειάστηκε να το βάλω σε παρκινγκ

4Rnfp3.png

Καρφι ε Γιωτα??Να αυτα ειναι που φοβαμαι....παλι καλα που βρηκες να παρκαρεις!

Μαθημα εχω στις 5:30 οποτε θα κωλοβαρεσω λιγο πατησιων μετα τη δουλεια και θα παω κατευθειαν..εχω παρει και φαγητο μαζι μου,μια χαρα!

Κάνουν κ Σάββατο τετοεις εξετάσεις τα μαιευτήρια??? Δεν το ξερα! :rolleyes: Αλλα σκασιλα μου ευκαιρία είναι να λείψω...γιατί να μη λειψεις ρε κατ?? Εγώ έχω στις 19 ντοπλερ δεν κλείνεις κ εσύ 19 κ να βρεθούμε για καφε μετα??? :tongue::tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...