Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημερα!

Δινω σηματα στις 10:30:confused:ευτυχως εμαθα χθες οτι και να μην τα περασω με την πρωτη απλα τα ξαναδινω χωρις να πληρωσω...:Dεν τω μεταξυ δινω καπου στο Περιστερι και μπηκα τωρα να δω που στο καλο ειναι αυτο και πως θα παω μπας και γλιτωσω το ταξι...

Kαλή επιτυχία Κατερίνα και να μην έχεις άγχος!

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!!!

Αντε επιτέλους Παρασκευη ελπίζω να μην μας πιάσει πάλι τπτ αυτό το σουκου να πάμε καμια βόλτα!;)

Με χαμόγελο έφυγε πάλι σήμερα η Ζωούλα μου για το σταθμό! :D Εντωμεταξύ τα βραδια όταν πάω κ ξαπλώνω δίπλα της στανταρ με αγκαλιαζει κ μου λέει 'Σ'αγαπαω μανουλα μου' μέσα στον ύπνο της....λιωνω ρε κορίτσια....! :D:D:D

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημεραααα κοριτσια,

κατερινα μπορεί και να εχεις ήδη δώσει τώρα, ευχομαι να μας ερθεις με καλα νεα

Αννουλα, ειδες τωρα που μεγαλώνουν και γίνονται πιο εκδηλωτικά, τι ωραία που είναι? κι εγω λιωνω με κατι τετοια.

δουλεια σημερα πλακωσε, αλλα παρασκευή ειναι, οποτεεεεεεεε.... να δω ποτε θα προλαβουμε να κανουμε παλι ολα αυτα που εχουμε προγραμματισει το σκ.

4Rnfp3.png

Kαλησπερα κοριτσια,

Μου εχει φυγει το χαμογελο απ' τα χειλη...δεν αντεχω αλλο αυτη την κατασταση, δεν εχω διαθεση και ορεξη για τιποτα. Κουραστηκα, βαρεθηκα, απογοητευτηκα, δεν εχω να περιμενω τιποτα καλο πια και θελω να φυγω απ' αυτη την κωλοχωρα οσο πιο γρηγορα γινεται...:mad::-x

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Kαλησπερα κοριτσια,

Μου εχει φυγει το χαμογελο απ' τα χειλη...δεν αντεχω αλλο αυτη την κατασταση, δεν εχω διαθεση και ορεξη για τιποτα. Κουραστηκα, βαρεθηκα, απογοητευτηκα, δεν εχω να περιμενω τιποτα καλο πια και θελω να φυγω απ' αυτη την κωλοχωρα οσο πιο γρηγορα γινεται...:mad::-x

Πόσο σε νοιώθω να ξέρες!;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

ελα πωλινακι, μην πεφτεις, η κατασταση ειναι αυτή. Τελος. Αφου δεν μπορείς να την αποφύγεις, χαλαρωσε κι απολαυσέ την...

Ψαξτε το εντατικά για έξω, δεν υπαρχει αλλη λυση

4Rnfp3.png

Βρε Αννα, εσεις που εχετε και συγγενεις εξω, δεν το σκεφτεστε???

Αν ο Στεφ δεν πίστευε ότι θα γίνει ο σωτήρας της εταιρείας που δουλευει κ να παλευει με νυχια κ με δόντια να σωθουν από το κλείσιμο θα είχαμε φύγει προ πολλου....όποτε βγαίνουμε εκτός λυσάει του τύπου τι κάθομαι κ κάνω εδώ?! Μόλις περάσουν λίγες μέρες το παίρνει πάλι πατριωτικά κ λεει θα προσπαθήσουμε κ όσο αντέξουμε....:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλησπερα!

Τα περασα τα σηματα, γελοια ηταν, σε 2 λεπτα ειχα τελειωσει και περιμενα..περιμενα...τωρα αφησα την τετα στη γιαγια και καθομαι να ξεκουραστω λιγο, αυριο πρεπει να παμε Αυλιδα,ωραια θα περασουμε κι εκει!

υγ: εχω τη λεχωνα διπλα μου, ουτε ενα πιατο δεν εδεησε να πλυνει,ολα στο νεροχυτη τα βρηκα...επαθε 2-3 κραμπες απο το μπασκετ λεει, ελεος!

Διαφημίσεις

Καλησπερα!

Τα περασα τα σηματα, γελοια ηταν, σε 2 λεπτα ειχα τελειωσει και περιμενα..περιμενα...τωρα αφησα την τετα στη γιαγια και καθομαι να ξεκουραστω λιγο, αυριο πρεπει να παμε Αυλιδα,ωραια θα περασουμε κι εκει!

υγ: εχω τη λεχωνα διπλα μου, ουτε ενα πιατο δεν εδεησε να πλυνει,ολα στο νεροχυτη τα βρηκα...επαθε 2-3 κραμπες απο το μπασκετ λεει, ελεος!

Μπράβο σωφερίνα μας!!!!! Άντε και πορεία τώρα και ποιός σε πιάνει!!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Αχ τι έγραψα βρε Χριστίνα για υδραυλικό,για ηλεκτρολόγο όπως καταλάβετε εννοούσα.Αλλά έφευγα για την θεραπεία μου το πρωί και δεν λειτουργούσα καθόλου.
Το κατάλαβα βρε, δεν άντεξα όμως να μη σε πειράξω :tongue:
Αννουλα, ειδες τωρα που μεγαλώνουν και γίνονται πιο εκδηλωτικά, τι ωραία που είναι? κι εγω λιωνω με κατι τετοια.
Eίναι αυτά τα ζαχαρωτάκια... είναι είναι... είναι!
Kαλησπερα κοριτσια,

Σου έχω καλό πράμα κοπελιά ;) χαχαχαχαχα (λέμε και καμιά κουταμαρίτσα να πορευόμεθα!)
Μολις το διαβασα, λεω ντεζαβου είναι! Νομίζω πάλι μια μέρα είχαν πάει κι ο ένας κι ο άλλος για μπάσκετ αλλά χώρια; Τεσπα, κι εμένα γύρισε ράκος ο γέρος, πήγα κάτω να ετοιμάσω το μικρό για νάνι (κοιμήθηκε στους γονείς μου) και γύρισα κι είχε ξεραθεί στον καναπέ όπου κι ακόμα ροχαλίζει. Φταίω να τον αφήσω εδώ και να αράξω σε διπλό κρεββάτι μόνη; :mad:

Τα συχαρίκια μου για τα σήματα. Πάρε και δίπλωμα τώρα να φεύγουμε βρουμ βρουμ στην εξοχή να τα αμολάμε!

WN6Op3.png

Εσύ είσαι ήρωας, απλά δεν το ξέρεις ακόμα! Αλλά αφού τα καταφέρνεις ρε Πολυάννα, μπαίνε απλά να κλαψουρίζεις εδώ να ξεσπάς και ξανά προς τη δόξα τραβάς :D

Ε χμμμμ, πες υπερ-ήρωας, βάλε και κάτι παραπάνω και είσαι μέσα. Και το χαμόγελο χαμόγελο.

Μαριλού, δεν ξερω πως τα βγάζεις περα τόσο καιρό πραγματικά.

Κι εμείς το κάναμε αυτό πέρσυ, και ειχαμε μονο την κρεβατοκαμαρα και το μπανιο για να ζουμε, αλλα δεν είχαμε ούτε την Ιλιάνα στο σπίτι, πόσο μάλλον κι ένα νεογέννητο.

Παντως το σπίτι, γίνεται παρα πολύ ωραίο. Είστε μερακλίδικη οικογένεια και με πολύ ωραίο γούστο.

4Rnfp3.png

Χτες, κατεβήκαμε στο θησείο, βρεθήκαμε με τα ξαδέλφια μου, περασα και μια γρήγορη απο τη Μαριλού (μα ουτε ενα καφέ δεν με κέρασε αυτή η κοπέλα τσ τσ τσ) και μετα κατσαμε στον πεζόδρομο για ουζάκια. Η ιλιανα ζωγράφισε, εφαγε, και κοιμήθηκε στο καρότσι της (!!!) οπότε κατσαμε μεχρι αργούτσικα να πω την αληθεια. Μία η ώρα το διαλύσαμε.

Τωρα περιμενουμε τα πεθερικά μου, που ήρθαν απο τη σαλαμίνα για να μας δουν λιγάκι και το απογευματακι θα παμε στην Εφη. Ελπιζω να σας δω (καποιες τουλαιχστον).

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...