Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εμενα ενω ειναι μπουκωμενη, παει παρα πολυ καλα για τα δεδομενα της

Τι εννοεις?οτι δεν προχωραει να κανει πυρετο κλπ?Εμεις ενα μονιμο μπουκωμα εχουμε..

εμενα η Ιλιανα οταν ξεκινάει το μπουκωμα, τουλαχιστον μεχρι περσυ, και προφανεστα λόγω παιδικού σταθμού, είναι μπουκωμένη για όλο το χρόνο.

Δηλαδή ξεκίνησε πέρσυ 3η μέρα μύξες απο τη μερα που ξεκίνησε να πηγαίνει, και ουσιαστικά σταμάτησε το καλοκαίρι, με πολύ λίγες μέρες καθαρές. Και αυτό πάντα ενέχει φόβο ωτίτιδας και ρινίτιδας.

Τωρα ξεκίνησε απο το σάββατο μεν, αλλα αν εξαιρεσεις την κυριακή το βράδυ που ήταν πολύ δύσκολο, έχουν ήδη υποχωρήσει πολύ οι μύξες της και είναι ανοιχτή η μυτούλα της.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

παλι εξαφανισμένες? Θα αρχισω να γκρινιαζω καθε μερα τωρα ...
Μπα μη νομίζεις και στο τσατ η Κατερίνα κι εγώ μιλάμε, ήσυχα πράματα σήμερα :)

Ειδες Γιωτα που τελικα δεν απανταω πρωτη εγω παντα??????:tongue::tongue:

Ειδες Γιωτα που τελικα δεν απανταω πρωτη εγω παντα??????:tongue::tongue:

:D:D:D:D:D:D:D:D

ε και γιατί δεν τα λετε απο δω ρε κοριτσια να χαζολογαω κι εγώ μαζί σας?

ξερω οτι ειναι πιο αμεσο το τσατ, αλλα μας εχει αποξενώσει.

ουφφφφφ τα ειπα:rolleyes:

4Rnfp3.png

:D:D:D:D:D:D:D:D

ε και γιατί δεν τα λετε απο δω ρε κοριτσια να χαζολογαω κι εγώ μαζί σας?

ξερω οτι ειναι πιο αμεσο το τσατ, αλλα μας εχει αποξενώσει.

ουφφφφφ τα ειπα:rolleyes:

Όπως έχεις δει στο τσατ λέμε ότι μας κατεβαίνει οπότε δε νομίζω ότι θα λειτουργούσε η κουβέντα από δω :) Όμως εγώ τουλάχιστον και η Κατερίνα επίσης γράφουμε κάθε μέρα κι εδώ τα νέα μας :):):) Σήμερα εγώ έχω τον ψυχάκια μάστορα εδώ γι' αυτό δεν έχω γράψει πολλά, θα μπω να τα γράψω το βράδυ μια και καλή για να δω και πώς θα λήξει αυτή η ιστορία με τον τρελλό που μπλέξαμε:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ε, όχι και να αποξενωθούμε εξαιτίας του τσατ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ!!!! (Άλλωστε κι εγώ όταν ήμουν ακόμη στη δουλειά γκρίνιαζα για το τσατ;););))

dWXVp3.png

YqUap3.png

μ αρεσει ομως βρε μαριλου που καθεσαι και μου δίνεις εξηγήσεις...

σας πειραζω καλέ, οχι πως δεν θελω να τα λεμε απο δω τα πρωινα, αλλα το ξερω οτι παρασυρεστε, οταν ειμαι κι εγω στο facebook, παντα συμμετεχω στο τσατ, μη λεω και βλακείες

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Μαριαλέννα καλά και είσαι απο πάνω γιατί κάνουν οτι τους κατέβει.Κι'εμας ο υδραυλικός μας έκανε κάτι πατάτες με τις πρίζες

Eίναι που αφήσατε υδραυλικό να κάνει τα ηλεκτρολογικά μάλλον :D

Καλημέρα.Εχει αρχίσει τώρα τελευταία η μικρή και μου έρχεται με γκρίνια απο το σχολείο.Δεν ξέρει τι θέλει.Και ενώ μέχρι ν'ανέβουμε στο σπίτι είναι μια χαρά,τι ρωτάω πως πέρασε,τι έκανε στο σχολείο κ.τλ μόλις είναι να την βάλω να πλύνουμε χέρια και να κάτσουμε να φάει,αρχίζει την γκρίνια.Εντωμεταξύ έχει αρχίσει και μας χτυπάει.Δεν ξέρω γιατί τόση επιθετικότητα και το κάνει και σε μένα και στον πατέρα της.Την έχω πάρει με το καλό αλλά δεν δείχνει να καταλαβαίνει,προσπαθώ να της πω οτι αυτό που κάνει δεν είναι ωραίο.Εχθές την μάλωσε πολύ ο μπαμπάς και έβαλε τα κλάματα.Της λέει στο τέλος πήγαινε και ζήτησε συγνώμη απο την μαμά και δώστης και φιλάκι και ήρθε.Το γέλιο είναι που της λέει πες οτι δεν θα το ξανακάνεις ποτέ και λέει κι'αυτή ποτέ μαμά.Για να δούμε.
Εμένα δεν γκρινιάζει καθόλου μετά το σχολείο, υπόδειγμα. Αλλά το χεράκι το σηκώνει όλο και πιο συχνά. Για παιχνίδι όμως, σου ρίχνει μια, όχι απανωτές. Επί τόπου του λέμε όχι, κάνε καλό καλό καλόοοοο και το κάνει και το λέει κι όλας! Επίσης έχει κολλήσει να μιμείται τις δασκάλες του χαχαχαχα
Χριστίνα εμείς σήμερα κατεβήκαμε χωρίς κλάματα! :D:D:D

Χθες μας βάλανε κ σημείωση στο τετράδιο να λούζουμε προληπτικά τα παιδιά με τα σαμπουαν που κυκλοφορουν για τις ψείρες για την αποφυγή κρουσμάτων....σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο όμως....μπας κ υπάρχει τπτ φυτικό? Εκτός από το ξύδι βέβαια γιατί δεν θέλω να βρωμάει το παιδακι μου :tongue:

Εμένα πάλι drama queen το πρωί ο δικός μου. Οσο για τις ψείρες, φαντάσου να κολλήσουν τα δικά μας, καήκαμε με τέτοιο μαλλί!!!
Λοιπόν πήγα από τον δημοτικό παιδικό σταθμό να κάνω διαγραφή της μικρή κ ήταν όχι απλά απαράδεκτος...δεν έχω λόγια:shock::shock::shock:....Καταρχάς γυρνάγανε παιδιά αδέσποτα στις σκάλες....εκεί που ήταν τα κάτω των 2,5 ήταν 2 κυράτσες κ όσο περίμενα άκουσα τις θεικες ατάκες: 'Μωρέ πως θα τον κάνουμε αυτόν να σταματήσει να κλαίει έχει μια ώρα...τι του έκανε η ταδε χθες κ τον κοροιδεψε κ σταμάτησε?'---' Ψιιιιτ ακίνητη μην κουνηθείς έρχεται το πουλί να σε πάρει' κ αυτες αντί να ασχοληθούν ειχαν πιάσει από ένα σκαμπο με έναν καφε στο χέρι κ τα κοιτάγανε κ όσα παιδιά δεν κλαίγανε(που τα περισσότερα κλαίγανε) καθόντουσαν κ παιζαν μονα τους. Πεταμένα χρησιμοποιημένα μαντηλάκια μεσα στο χώρο κ στυλό στο πάτωμα!Κ όλα αυτα ενώ ήμουν εκεί κ με βλέπανε...τόσο θράσος...δεν θέλω να φανταστω τι κάνουν όταν δεν υπάρχει ξένος εκεί! Επαθα σοκ κ το χειρότερο είναι ότι πάνε και τα παιδιά 2 φίλενάδων μου εκεί...:rolleyes:
Αυτό ήταν το μοναδικό που φοβόμουν κι εγώ, να τα έχουν παρατημένα έτσι! Ευτυχώς, όσες φορές έχω πάει να τον πάρω (πάω διαφορετική ώρα κάθε μέρα, οπότε δεν με περιμένουν πάντα) είναι μια χαρά όλα. Το είχα δει κι όταν πήγα να τον γράψω και μου είχε κάνει καλή εντύπωση. Το μόνο που με προβληματίζει είναι που δεν τρώει και μέχρι 2-2.30 είναι νηστικός... Κι αν χρειαστεί μια μέρα να αργήσω κι άλλο και τον πάρω 3.30 ας πούμε; Θα πέσει κάτω απ'την πείνα! Μπορώ να τους πω τον τρόπο που τον ταίζω μπας και το προσπαθήσουν και φάει 2 πηρουνιές ή να το αφήσω να βρουν φόρμουλα, να ζηλέψει κι αυτός και σιγά σιγά να τρώει; Στο μεταξύ τον παίρνω ξελιγωμένο, τρώει μέχρι να φτάσουμε ένα κουλούρι ή μια μπανάνα κι έτσι πάει και το μεσημεριανό, δεν τρώει ούτε σε μας!
παλι εξαφανισμένες? Θα αρχισω να γκρινιαζω καθε μερα τωρα ...
Μη μου πεις εμένα κουβέντα, είδες τι ώρα μπήκα! Εργαζόμανε!

WN6Op3.png

Χριστίνα αναλόγως τι τρόπο έχεις....εγώ ας πουμε δεν μπορούσα να τους πω πάρτε το νετμπουκ κ βάλτε μάους:rolleyes:...τις πρώτες 3 μέρες μου γραφαν ότι έφαγε λιγο...τώρα αυτό το λιγο έγινε πολύ καλα ή σχεδόν όλο....κ αυτό γιατί πολύ απλά βλέπει οτι δεν υπάρχει πια ο τρόπος της μαμάς εκεί οπότε προκειμένου να πεινάει τρώει μόνη της...ήξερε βέβαια να τρώει κ μόνη της αλλα μόνο όταν καθόμασταν όλοι στο τραπέζι...τις καθημερινές που αναγκαστικά την ταιζα μονη της μόνο με μαους έτρωγε!

Κοιμάται ήδη το ζουζούνι μου...σήμερα έλεγε 'γιατί έφυγε το σχολικό'? Σε λίγο βλέπω να μη θελει κ να κατέβει! :tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Αχ τι έγραψα βρε Χριστίνα για υδραυλικό,για ηλεκτρολόγο όπως καταλάβετε εννοούσα.Αλλά έφευγα για την θεραπεία μου το πρωί και δεν λειτουργούσα καθόλου.

Τέλοςπάντων,ολα καλά πήγαν και σήμερα,άλλες 2 και τελειώνουμε.Μετά αρχίζω ακτινοθεραπείες.Επιτέλους σήμερα ήμουν και με μια κοπέλα που ήταν μες την τρελή χαρά όπως κι'εγώ.Βαρέθηκα να βλέπω κάθε φορά θλιμένες γυναίκες όλων των ηλικιών που να έχουν πέσει σε κατάθλιψη και να κλαίνε συνέχεια.Δεν ήρθε και η συντέλεια του κόσμου.Επίσης σας είπα που έχουν αρχίσει να βγαίνουν τα μαλλιά μου πάλι.Πολύ πλάκα έχει.Πιάνω μαλλί.Το γέλιο είναι οτι αυτή την καυμενη την περούκα δεν την έχω φορέσει παρα ελάχιστες φορές.Με ζεσταίνει τόσο πολύ....Ολο το καλοκαίρι με μανίλια την έβγαλα και ευτυχώς που κρατάει ακόμα ο καιρός και θα τα φοράω λίγο ακόμα.

Εμένα πάλι η μικρή δεν νομίζω οτι σηκώνει το χέρι της για πλάκα.Το κάνει επίτηδες.Τι κι'αν της φώναξε χθες ο πατέρας της σήμερα πάλι τα ίδια.Ηρθε με μια γκρίνια,να μην θέλει να φάει να προσπαθώ να της δώσω φασολάκια και να μου ζητάει να της βάλω απο την κατσαρόλα.Της λέω μα απο εκί σου έβαλα τίποτα.Κάνω οτι βάζω απο εκεί μετά απο λίγο πάλι τα ίδια.Μετά έφαγε λίγη κρεμούλα που της είχα κάνει,2 κουταλίτσες χαζόφαγε σήμερα.Πρέπει ν'αρχίσω να την πηγαίνω βόλτα τ'απογευματα σε καμιά παιδική χαρά να περνάει η ώρα της ή βόλτα με το καρότσι.Δεν βγαίνει έτσι.Ολη την ώρα με απίστευτη γκρίνια.

SI5Yp3.png

Καλημερα!

Δινω σηματα στις 10:30:confused:ευτυχως εμαθα χθες οτι και να μην τα περασω με την πρωτη απλα τα ξαναδινω χωρις να πληρωσω...:Dεν τω μεταξυ δινω καπου στο Περιστερι και μπηκα τωρα να δω που στο καλο ειναι αυτο και πως θα παω μπας και γλιτωσω το ταξι...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...