Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

οκκκκκεικκκκκ

να σου πω, δεν μου ξαναστέλνεις και μενα το link μπας και αγοράσω κι εγώ το κουπόνι?

αν και εχω δηλωσει σε κατι διαγωνισμους που κερδιζες προσκλησεις, οποτε γι αυτό δεν εχω αγοράσει ακόμα, αλλα στείλτο εσύ να υπάρχει

http://www.webdealer.gr/

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Xριστίνα λίγο δύσκολο με την κοιλούμπα να κυνηγάω την Άντα στην παιδική χαρά! Δεν έχω αντοχές καθόλου! Θα βρούμε κάτι άλλο, δεν πειράζει.

Κατερίνα μια χαρά τα νέα σου...μην "τα δίνεις" όλα κράτα αντοχές!

Μαριαλένα τι να σου πω? Κουράγιο, δύσκολη φάση για γκρεμίσματα και μετακόμιση με 2 μωρά κιόλας!

Ειρηνάκι καλως ήρθατε, όσο για το τράκο, εσεις να είσαστε καλά!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Γεια σας γεια σας!!

Γυρίσαμε κ εμείς από το γιατρο...μια χαρα μεγαλώνει ο μπεμπουκος μας...εχει φτάσει αισίως τα 1065 γρ. κ είναι ψηλότερος από το συνηθες για τις εβδομάδες μου!:tongue: Κουκουβα....:tongue: Βέβαια από κει που ήταν λοξα προς τα κάτω στον β επιπέδου τώρα γύρισε κάθεται διαγώνια με το κεφάλι πάνω δεξιά στα πλευρά μου!:rolleyes: Παρηγοριέμαι ότι αν πάω για καισαρική θα γεννήσω κ νωρίτερα!:P

Εντωμεταξύ έφερα τη μάνα μου εδώ να κρατήσει κ να κοιμίσει τη Ζωή για να μην το ταλαιπωρούμε το παιδί κ στη μισή ώρα μας πήρε τηλέφωνο ότι δεν μπορεί να την κουμαντάρει κ κλαίει κ μάλλον έχει πυρετο κ διάφορα τέτοια....η αλήθεια είναι ότι με χιλια ζόρια καταφέραμε να φύγουμε κ με κλάματα....πάντως με το που ήρθα πήραμε το γάλα μας κάτσαμε καναπέ κ στο πεντάλεπτο κοιμήθηκε κ φυσικά ούτε πυρετό εχει μια χαρα ήταν απλά η μάνα μου από το άγχος της κ μονο ότι δεν θα μπορέσει να την κοιμίσει τα κάνει όλα αναποδα από ότι της λέω!:rolleyes:

Σας καληνυχτώ:D

sjCrp3.pngUhiNp2.png

μπραβο αννουλα, πολυ καλα τα νεα σας.

Στη ζωή φυσιολογικά είχες γεννήσει?

Φαντασου ποσο εχεις κουραστεί για να ανακουφιζεσαι που θα γεννήσεις νωριτερα αν πας για καισαρική...

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εντωμεταξύ έφερα τη μάνα μου εδώ να κρατήσει κ να κοιμίσει τη Ζωή για να μην το ταλαιπωρούμε το παιδί κ στη μισή ώρα μας πήρε τηλέφωνο ότι δεν μπορεί να την κουμαντάρει κ κλαίει κ μάλλον έχει πυρετο κ διάφορα τέτοια....η αλήθεια είναι ότι με χιλια ζόρια καταφέραμε να φύγουμε κ με κλάματα....πάντως με το που ήρθα πήραμε το γάλα μας κάτσαμε καναπέ κ στο πεντάλεπτο κοιμήθηκε κ φυσικά ούτε πυρετό εχει μια χαρα ήταν απλά η μάνα μου από το άγχος της κ μονο ότι δεν θα μπορέσει να την κοιμίσει τα κάνει όλα αναποδα από ότι της λέω!:rolleyes:

Ωραία τα νέα από τον μπεμπέ :D

Οσο για τη Ζωή, όπως είδες την ίδια πορεία διαγράφει με τον δικό μου. Τις πρώτες μέρες κουλάτος, μετά άρχισε κλάματα και τον έπιασε μαμακίαση όπως και τη δική σας. Λογική εξέλιξη αν το σκεφτούμε. Πιστεύω ότι θα στρώσουν σε λίγο καιρό.

Μαρία δεν πειράζει για τις κούνιες, σφύρα μας όποτε θες παρέα κι ερχόμαστε

WN6Op3.png

Μέσα με τα χίλια!!!! Κοντά σε πιο τραίνο είναι? Μετά από το σταθμό πας με τα πόδια?

Ευχαριστώ κορίτσια για τον ηλεκτρονικό ώμο για να κλάψω πραγματικά το ΄χω πολύ ανάγκη και σας ευχαριστώ όλες για την υποστήριξη

Χαχαχαχα σα ρόμποκοπ αισθάνομαι με τον ηλεκτρονικό ώμο (τώρα τα είδα αυτά). Οσο για τις κούνιες, ισχύει τελικά; Θα έρθω να σας πάρω από τον σταθμό αν είναι να έρθετε και σας ξαναφορτώνω όταν φεύγετε

WN6Op3.png

δημητρα απο χτεσ που συζηταμε για το κοσμημα ,βλεπω συνεχωσ διαφημησεισ απο κοσμηματοπωλεια!!!!!!!!!!!!!!!!(αυτα που λεγατε τισ προαλλεσ!!).

εσυ τισ βλεπεισ?

Ειρήνη δεν τις βλέπω σχεδόν ποτέ αυτές τις διαφημίσεις,μόνο αν πάρει τίποτα το ματί μου αλλά γενικά δεν παρακολουθώ.Πάντως για να το λέτε σίγουρα δεν θα είναι και τυχαίο!

Εγώ έχω αγοράσει κουπόνι και θα την πάω οπότε όσες άλλες θέλετε το κανονίζουμε παρέα. Κι εγώ στο τσατ με διαλείμματα γράφω γιατί στο ενδιάμεσο ταϊζω ή βρίζω τον ηλεκτρολόγο δίπλα που κάνει ότι του κατέβει!!!! Μα πήγε κι έβαλε το θυροτηλέφωνο στο ύψος της Λένας είναι δυνατόν!!!?!?!?!?!

Μαριαλέννα καλά και είσαι απο πάνω γιατί κάνουν οτι τους κατέβει.Κι'εμας ο υδραυλικός μας έκανε κάτι πατάτες με τις πρίζες,τις είχε βάλει θεόστραβες και τον έβαλα να τις ξαναφτιάξει αλλά μετά όταν μετακομίσαμε είδα οτι είχε βάλει και ανάποδα τους διακόπτες κι'έτσι τώρα ανάβουμε ανάποδα τα φώτα μας.Ακόμα να το συνηθήσω.

Γεια σας γεια σας!!

Γυρίσαμε κ εμείς από το γιατρο...μια χαρα μεγαλώνει ο μπεμπουκος μας...εχει φτάσει αισίως τα 1065 γρ. κ είναι ψηλότερος από το συνηθες για τις εβδομάδες μου!:tongue: Κουκουβα....:tongue: Βέβαια από κει που ήταν λοξα προς τα κάτω στον β επιπέδου τώρα γύρισε κάθεται διαγώνια με το κεφάλι πάνω δεξιά στα πλευρά μου!:rolleyes: Παρηγοριέμαι ότι αν πάω για καισαρική θα γεννήσω κ νωρίτερα!:P

ολα καλά με το μικρούλη,μπράβο.Αυτά που έκανε η Ζωή με την γιαγιά της είναι μάλλον επειδή δεν την κρατάει συχνά και έχει ξεσυνηθίσει.Τα ίδια κάνει και η δικιά μου.Το καλοκαίρι ήταν μια χαρά που τους έβλεπε κάθε μέρα,τώρα αν θα την πάω για καμιά επίσκεψη δεν θα καθήσει εύκολα.

SI5Yp3.png

Καλημέρα.Εχει αρχίσει τώρα τελευταία η μικρή και μου έρχεται με γκρίνια απο το σχολείο.Δεν ξέρει τι θέλει.Και ενώ μέχρι ν'ανέβουμε στο σπίτι είναι μια χαρά,τι ρωτάω πως πέρασε,τι έκανε στο σχολείο κ.τλ μόλις είναι να την βάλω να πλύνουμε χέρια και να κάτσουμε να φάει,αρχίζει την γκρίνια.Εντωμεταξύ έχει αρχίσει και μας χτυπάει.Δεν ξέρω γιατί τόση επιθετικότητα και το κάνει και σε μένα και στον πατέρα της.Την έχω πάρει με το καλό αλλά δεν δείχνει να καταλαβαίνει,προσπαθώ να της πω οτι αυτό που κάνει δεν είναι ωραίο.Εχθές την μάλωσε πολύ ο μπαμπάς και έβαλε τα κλάματα.Της λέει στο τέλος πήγαινε και ζήτησε συγνώμη απο την μαμά και δώστης και φιλάκι και ήρθε.Το γέλιο είναι που της λέει πες οτι δεν θα το ξανακάνεις ποτέ και λέει κι'αυτή ποτέ μαμά.Για να δούμε.

SI5Yp3.png

Καλημέρα κοριτσόπουλα!!

Γιώτα με καισαρική είχα γεννήσει τη Ζωή αλλά είχαμε πει αν πάνε όλα καλά να προσπαθήσουμε πάλι φυσιολογικά...τεσπα όντως έχω κουραστεί πάρα πολύ που δεν με νοιάζει πως θα γεννήσω αρκεί αν γεννήσω :tongue::tongue: Η μέση μου με πονάει περισσότερο κ η λεκάνη ολόκληρη πράγμα που με δυσκολευει πολύ στη καθημερινότητα μου αλλα το οποίο όπως μου είπε ο ντοκ είναι φυσιολογικό γιατί είναι πιο αδύναμη η περιοχή της κοιλιάς λόγω της καισαρικής κ επιβαρύνεται η μέση κ η λεκάνη....

Χριστίνα εμείς σήμερα κατεβήκαμε χωρίς κλάματα! :D:D:D

Χθες μας βάλανε κ σημείωση στο τετράδιο να λούζουμε προληπτικά τα παιδιά με τα σαμπουαν που κυκλοφορουν για τις ψείρες για την αποφυγή κρουσμάτων....σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο όμως....μπας κ υπάρχει τπτ φυτικό? Εκτός από το ξύδι βέβαια γιατί δεν θέλω να βρωμάει το παιδακι μου :tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Εχω πηξει στη δουλεια απο νωρις κι εχω και τις αυπνιες της Παναγιωτας που κατουριεται τη νυχτα και δεν ξανακοιμαται....4-5:30 σημερα ξυπνια, τουλαχιστον μιση ωρα λιγοτερο απο χθες, τα εχω παιξει παντως!

Αννα φυτικο ε? Μας εβαζε η γιαγια μου παλια ενα σπρευ που ριχνουν για τις μυγες στα φυτα, πρεπει να ειναι πολυ φυτικο,δοκιμασε!!!:lol::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Κατ αϊ μαρή! :tongue::tongue::tongue:

Πάντως με τη διακοπή πάνας χαλάει ο ύπνος τους μου φαίνεται...η δικιά μου ήθελε 2 ώρες να τις περάσει στη τουαλέτα πριν κοιμηθεί το βραδυ κ η δικιά σου σηκώνεται κ κάθετε 2 ώρες ξύπνια! :tongue::tongue::tongue:

Λοιπόν πήγα από τον δημοτικό παιδικό σταθμό να κάνω διαγραφή της μικρή κ ήταν όχι απλά απαράδεκτος...δεν έχω λόγια:shock::shock::shock:....Καταρχάς γυρνάγανε παιδιά αδέσποτα στις σκάλες....εκεί που ήταν τα κάτω των 2,5 ήταν 2 κυράτσες κ όσο περίμενα άκουσα τις θεικες ατάκες: 'Μωρέ πως θα τον κάνουμε αυτόν να σταματήσει να κλαίει έχει μια ώρα...τι του έκανε η ταδε χθες κ τον κοροιδεψε κ σταμάτησε?'---' Ψιιιιτ ακίνητη μην κουνηθείς έρχεται το πουλί να σε πάρει' κ αυτες αντί να ασχοληθούν ειχαν πιάσει από ένα σκαμπο με έναν καφε στο χέρι κ τα κοιτάγανε κ όσα παιδιά δεν κλαίγανε(που τα περισσότερα κλαίγανε) καθόντουσαν κ παιζαν μονα τους. Πεταμένα χρησιμοποιημένα μαντηλάκια μεσα στο χώρο κ στυλό στο πάτωμα!Κ όλα αυτα ενώ ήμουν εκεί κ με βλέπανε...τόσο θράσος...δεν θέλω να φανταστω τι κάνουν όταν δεν υπάρχει ξένος εκεί! Επαθα σοκ κ το χειρότερο είναι ότι πάνε και τα παιδιά 2 φίλενάδων μου εκεί...:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Αννα διπλα στο πατρικο μου εχει εναν δημοτικο παιδικο σταθμο, ε αυτα βλεπει η μανα μου χρονια τωρα και κανει το παν για να μη στειλω τη μικρη!Μιλαμε να φευγει το μωρο στο δρομο και να το προλαβαινει η μανα μου στον κεντρικο!!!:shock:

καλημερααααα

καλα αυτά που λετε είναι τραγικά. αληθεια συμβαίνουν τέτοια πράγματα στους δημόσιους? κι εμείς έχουμε εναν δημόσιο δίπλα στο σπίτι μας, αλλα ακούγονται πολύ καλά σχόλια. τι να πω?

όλες καλά? τα παιδάκια σας?

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...