Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , kate82 είπε:

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

Καλησπέρα κορίτσια μου γλυκα!Εύχομαι σε όλες μας καλή χρόνια μιας κ έχω να μπω από «πέρυσι»χαχχα με υγεία κ ευτυχία!Αυτή η χρόνια να φέρει σε όλες μας γερά μωρά κ να γεμίσει την αγκαλια μας!Να σας ρωτήσω γιατι γενικά όλο κ σε κάποια θα έχει τύχει.Έχω τρομερή δυσκοιλιότητα κ μετά την αντιβίωση για το μικροβιωμα έγινε χειρότερη!Σας έχει τύχει κάτι ανάλογο;Εκτός από αυτό εδώ Κ μια ημέρα έβγαλα κ μια αιμορροΐδα που δεν είχα ποτέ κ πονάει η άτιμη!Σε άλλα νέα βγήκαμε το Σάββατο που μας πέρασε μπουζούκια κ είμασταν δίπλα δίπλα με τον γιατρό,που έτυχε τώρα,ήταν λιγο αμήχανο μπορώ να πω αλλά οκ!

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια μου :) Λοιπόν, κάποια άκρη βρήκαμε με συνεργεία κλπ. οπότε ελπίζω ότι Δευτέρα γκρεμίζουμε!!!!!!!

Κατά τα άλλα χθες πήγαμε στον αδερφό του Βασίλη γιατί είχε γενέθλια η συνυφάδα μου και οι ξαδέρφες έκαναν την πρώτη τους ανταλλαγή παπουτσιών:P:p:p Εκεί που καθόμαστε τσουπ τσουπ έρχονται και βλέπουμε ότι η μια είχε βάλει τις σαγιονάρες της άλλης!!!!!!! Ο δε μπόμπος, φτου μην τον ματιάσω ήταν λες και δεν τον είχαμε μαζί. Έφαγε με το που πήγαμε, τον έβαλα στο μέσα δωμάτιο για ύπνο και απλά 4 ώρες μετά που φύγαμε τον πήραμε χωρίς να ξυπνήσει και μόλις ήρθαμε σπίτι ξύπνησε για να ξαναφάει:P:p:p:p

Βρε Ειρηνάκι τι πακέτο κι αυτό με το τρακάρισμα.... Πάλι καλά που δε σας χάλασαν οι διακοπές σας τελείως και δεν πάθατε και τίποτα!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σασ ευχαριστω πολυ για το καλωσορισμα!!!!

γιωτα να πω την αληθεια οταν πια μπηκαμε στο καραβι η ψυχολογια μου ηταν χαλια μαυρα...ελεγα παει <καλη αρχη καναμε κ ακομα δεν ξεκινησαμε>

δοξα τω θεω ομωσ μετα ημασταν μια χαρα και περασαμε καλα!!!!

(βασικα η δικη μου ψυχολογια ηταν απο πριν λιγο χαλια ,καθωσ πριν ξεκινησουμε ειχα την φαεινη ιδεα να τηλ,στην πεθερα κ να την αποχαιρετησω......-δεν εχω και ιμιοτικον-....τι να πω!!!!!μου μιλουσε λεσ και θα εκανα το μεγαλυτερο εγκλημα η κακουργα μανα ,η σκυλα που θα πηγαινα τα παιδια μου διακοπεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τεσπα,να μην αρχζισω παλι....

παρολα αυτα ειπα να μην με επηρεασει ,αν και λιγο δυσκολο ,ε μετα και το τρακαρισμα...ευτυχωσ ομωσ που δεν τισ αναβαλλαμε....

κατερινακι το αυτοκινητο δεν το φτιαξαμε εκει!!!κυκλοφορουσαμε με αυτο!!!χα χα!!!!!ολο το πορτ παγκαζ μπηκε μεσα μαζι με προφυλακτηρεσ κ φαναρια!!!σε ολεσ τισ διακοπεσ το ειχαμε ανοικτο!!!δηλαδη οχι σηκωμενο πανω ,αλλα κατεβασμενο οχι ομωσ και κλειστο!!

τα φαναρια ευτυχωσ δεν εσπασαν ,απλα στραπατσαριστηκαν παρολα αυτα αναβαν κανονικα..ετσι καναμε αποφαση να συνεχισουμε τισ διακοπεσ κ να το παρουμε μαζι!να αλλαζαμε αυτοκινητο με των γονιων μου που ελεγα εγω δεν επαιζε ,καθωσ δεν προλαβεναμε!!!

!αν κ ο αντρασ μου ,ελεγε να τισ αναβαλουμε!!!!!

αννα λεσ μετα τα 5-6?χλωμο το κοβω και τοτε!!!εδω στα 2 και την χαναμε ολη την ωρα!!!!!!!!!!!χα χα!!!!αντε ολα καλα να πανε σημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!η ζωη πωσ τα παει με το θεμα του μπομπιρα αδελφου τησ????

δημητρα απο χτεσ που συζηταμε για το κοσμημα ,βλεπω συνεχωσ διαφημησεισ απο κοσμηματοπωλεια!!!!!!!!!!!!!!!!(αυτα που λεγατε τισ προαλλεσ!!).

εσυ τισ βλεπεισ?

επισησ εγω σκευτομουν σε περιπτωση που τελικα κανω φετοσ μεταπτυχιακο (εδω στο τμημα οικονομικων ή ναυτιλιασ του παν.αιγαιου)να βγαλω παραλληλα και το δημοσιο ιεκ που εχει εδω!!!!ε ,και προχτεσ το εψαχνα...ε απο τοτε ολο διαφημησεισ των ιεκ μου βγαζει!!!!!!!!!big brother εν δρασει!!!!!

βασικα ηθελα να παω πιο πολυ στο ιεκ για γνωσεισ και επειδη απο μικρη ηταν το αντικειμενο που αγπουσα παρολο που δεν σπουδασα αυτο (παιδαγωγικα) κ ελεγα εστω να το βγαλω σε ενα ιεκ που το εχω μεγαλη αγαπη !!!!αλλα τελικα δεν θα λειτουργησει αυτοσ ο κλαδοσ!!!!

περασε η ωρα ,σασ εγραψα το σεντονι και τωρα εδω γινεται τησ τρελησ!!!!!!!!!!ειναι η μπουρμπουλιτσα εδω μεσα .....μου κατεβασε 2 ραφια με βιβλια κατω ,μια στοιβα με ρουχα και αλλα πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

μαριλου φτου φτου και ξανα φτου ,μην τον ματιασουμε τον μπομπο!!!!!!!!!!!!!!μπραβο του ,το καλο παιδακι να ειναι ησυχο και να μπορεισ και εσυ να κανεισ τισ δουλειεσ σου (που δεν ειναι κ λιγεσ αυτην την εποχη....)λιγο πιο ανετα!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

κοριτσια ειναι ΠΟΛΥΥΥΥΥ ΑΔΙΚΟ αυτό που κανετε με το τσατ. Εχει νεκρωσει το καφε. Πειτε κι απο δω καμια κουβεντα καλεεεεεε

Μην ανησυχεις, δεν εχει κινηση το τσατ σημερα!Νέκρα!Ελα τωρα...αφου μπηκες....σε ειδαμε!!!!;)

Διαφημίσεις

ε δεν μπορω να το εχω και ολη μερα ανοιχτο καλε, ασε που σε πεταει εξω, και αφου δεν βλεπω κινηση τι να κανω κι εγώ, να καθομαι αποικο να περιμενω? οταν ειστε μεσα και μιλατε δεν βγαινω

Παντως ημουν σίγουρη οτι εσύ θα απαντούσες πρωτη χαχαχαα

4Rnfp3.png

ε δεν μπορω να το εχω και ολη μερα ανοιχτο καλε, ασε που σε πεταει εξω, και αφου δεν βλεπω κινηση τι να κανω κι εγώ, να καθομαι αποικο να περιμενω? οταν ειστε μεσα και μιλατε δεν βγαινω

Παντως ημουν σίγουρη οτι εσύ θα απαντούσες πρωτη χαχαχαα

Ε ειδες? Δε μιλουσαμε!

Καλα βρε δε λες που γραφω κι εγω και γεμιζει καμια σελιδα στο 3ημερο???Οριστε μας!

Εγώ έχω αγοράσει κουπόνι και θα την πάω οπότε όσες άλλες θέλετε το κανονίζουμε παρέα. Κι εγώ στο τσατ με διαλείμματα γράφω γιατί στο ενδιάμεσο ταϊζω ή βρίζω τον ηλεκτρολόγο δίπλα που κάνει ότι του κατέβει!!!! Μα πήγε κι έβαλε το θυροτηλέφωνο στο ύψος της Λένας είναι δυνατόν!!!?!?!?!?!

dWXVp3.png

YqUap3.png

βρίζω τον ηλεκτρολόγο δίπλα που κάνει ότι του κατέβει!!!! Μα πήγε κι έβαλε το θυροτηλέφωνο στο ύψος της Λένας είναι δυνατόν!!!?!?!?!?!

:tongue::tongue::tongue::confused::confused::tongue::tongue:

φαντασου τι θα γινοταν αν τελικα παρεμενε σε αυτην την θεση το θυροτηλεφωνο!!!!!!:tongue::rolleyes:

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

τσουπ!!!! να και η διαφημηση για σπιτια στο τοκυο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::rolleyes::rolleyes::confused::confused:

εδω δεν ελεγε το πολινακι ,οτι θελει να μετακομοισει για αλλη χωρα?!!!!!

πολινα ελα!!!!!!!!!!!!!!!!!!σου βρηκα σπιτι στο τοκυο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;):confused::rolleyes::shock::arrow::idea::idea::idea:

DnfMp3.pngqTarp3.png

ρε συ μαριλου, παλι ξεχασα να σου κερασω τον καφε το σαββατο

Καλά μου κερνάς τον επόμενο που θα έχω μείνει άφραγκη με την ανακαίνιση και τη μετακόμιση :) χαχαχαχαχα

dWXVp3.png

YqUap3.png

οκκκκκεικκκκκ

να σου πω, δεν μου ξαναστέλνεις και μενα το link μπας και αγοράσω κι εγώ το κουπόνι?

αν και εχω δηλωσει σε κατι διαγωνισμους που κερδιζες προσκλησεις, οποτε γι αυτό δεν εχω αγοράσει ακόμα, αλλα στείλτο εσύ να υπάρχει

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...