Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Mεγαλώνει μεγαλώνει γερά παιδιάααααα (κι εγώ αυτό έπινα!)

Καλημέρα κι αντίο σας, κατεβαίνω αθήνα (μπρρρ ψοφόκρυο!)

Γλυκατζού κ εσύ λοιπόν! :P Εντελώς ψόφο κάνεις όμως! Χειμώνα δεν θέλαμε???Άντε τώρα να κυκλοφορούμε αγκαλιά με τις κουβέρτες!:P

Σοφία ανοιχτά κουτιά πετάω δεν νομίζω να τα έπαιρνε κανείς άσε που δεν βολεύει να τα πηγαίνω στη γιατρό αφού δεν είναι κ τόσο κοντά μου!:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσακια

Συμπεθερα περαστικα στα μικρα σου, ετσι ειναι και εμενα το μωρο και του κανω εισπνοες

Ασε που εχουμε και το αλλο δεν θελει ουτε καροτσι , ουτε ριλαξ ουτε να καθεται αλλα να ειναι ορθιος να τον πιανεις απο τα χερια και να περπαταει , του αρεσει τοσο πολυ που χοροπηδαει σαν το κατσικι και με παει προς το δεντρο ....:rolleyes:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!

Άστα να πάνε! Είχα κι εγώ μια φίλη που ταλαιπωρηθήκανε κι αυτοί πολύ με τα γάλατα! Γιατί δεν τα δίνεις στην παιδίατρο να τα δώσει σε άλλα παιδάκια που πίνουν το συγκεκριμένο γάλα?

ΤARA περαστικά στην μπέμπα!!!

Εμείς χτες το βράδυ ξεκινήσαμε κανονικά για το βραδυνό μας μπανάκι γύρω στις 9:30. Μετά φαγητό, αλλά από ύπνο γιόκ... Ο μπέμπης ενώ άλλες φορές το βράδυ πριν κοιμηθεί χτυπάει 300αρια ml, χτες το βράδυ ήπιε με το ζόρι 140. Κοιμήθηκε στην αγκαλιά μου και μόλις τον άφησα στο κρεββατάκι του ξύπνησε πάλι. Προσπάθησα μετά από καμιά ώρα να του δώσω κι άλλο γάλα, αλλά πάλι ήπιε 40ml με το ζόρι. Όλη τη νύχτα γινόταν αυτό. Κοιμόταν στην αγκαλιά μου και μόλις τον άφηνα ξύπναγε.... Με πιπίλα δεν γινόταν τίποτα κλασσικά... Γάλα δεν ήθελε... Φτάσαμε να κοιμηθούμε στις 4 τα ξημερώματα και από εκεί και πέρα ξύπναγε κάθε μια ώρα! Τα είδα όλα χτες omg1.gif

καλωσήρθες στο κλαμπ..κι εμένα έτσι ήταν και τώρα κοιμόμαστε μαζί...το κακό είναι ότι αν σηκωθώ με μυρίζεται και κλαίει..ούτε για κατούρημα...

Tara περαστικά σας..

Ειρήνη εμένα όταν της έδωσα για λίγο ήπιε το sanilac..

κορίτσια πριν 2-3 μέρες είχα υγρά καφέ σαν τελειώματα περιόδου καιμερικά πιο ανοιχτά,είπα α έρχεται περίοδος έχω καιενοχλήσεις χαμηλά αλλά άφαντη η περίοδος....πήρα τηλ τον γυναικολόγο μου αλλά δεν απάντησε και άφησα μνμ..έχω ανησυχήσει λίγο..

εδώ ρίχνει χιονόνερο και έχει κρύο!!!!!

mantinop ποια 2 μαζί;;;βάφτιση και τι άλλο;

elle καλό ταξίδι και καλά να περάσετε

nAcmp3.png

uZRep2.png

Καλησπερα κοριτσακια

Συμπεθερα περαστικα στα μικρα σου, ετσι ειναι και εμενα το μωρο και του κανω εισπνοες

Ασε που εχουμε και το αλλο δεν θελει ουτε καροτσι , ουτε ριλαξ ουτε να καθεται αλλα να ειναι ορθιος να τον πιανεις απο τα χερια και να περπαταει , του αρεσει τοσο πολυ που χοροπηδαει σαν το κατσικι και με παει προς το δεντρο ....:rolleyes:

Κάνει να τα βάζουμε να πατάνε???Κ η δικιά μου χαζοχαίρεται αν τη βάζω να πατάει τα ποδαράκια της,στέκεται καλά κ ανοίγει το πόδι να κάνει βήμα αλλα νομίζω είναι νωρίς για εκπαίδευση περπατήματος ακόμα...:confused:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Κάνει να τα βάζουμε να πατάνε???Κ η δικιά μου χαζοχαίρεται αν τη βάζω να πατάει τα ποδαράκια της,στέκεται καλά κ ανοίγει το πόδι να κάνει βήμα αλλα νομίζω είναι νωρίς για εκπαίδευση περπατήματος ακόμα...:confused:

παιδι μου εμενα στεκεται και κανει βηματα μονος του και αν τον βαλω στο παρκο ή στον καναπε πιανεται και στεκεται ορθιος:confused: συμφωνω οτι ειναι πολυ μικρος ακομα και δεν τον αφηνω και τοτε ειναι που μας ακουει ολη η γειτονια:rolleyes:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Καλησπέρα...

Κρύοοοο :eek:

Η μπέμπα εχθές κοιμότανε, της έφευγε η πιπίλα και ξύπναγε!Της την έβαζα, κοιμόταν στο λεπτό. Της ξαναέφευγε...άντε πάλι εγώ να της τη βάλω. Αυτό είχαμε όλο το βράδυ σχεδόν. Ωραία!!!!!! Όλο κολπάκια είμαστε & άπό ότι βλέπω κι εσείς δεν πάτε πίσω.

Άλλο θέμα: Μας πήρε τηλ. ο σπιτονοικοκύρης ότι πουλάει το σπίτι που μένουμε. Άντε τώρα να ξεσπιτώνομαι χειμωνιάτικα, με μωρό και δουλειά ταυτόχρονα. Κάθε μέρα μας παίρνει τηλ. για να έρχονται διάφοροι να βλέπουν το σπίτι. Τα νεύρα μου:mad::x:x Άσχημα τα πράγματα!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Καλησπέρα...

Κρύοοοο :eek:

Η μπέμπα εχθές κοιμότανε, της έφευγε η πιπίλα και ξύπναγε!Της την έβαζα, κοιμόταν στο λεπτό. Της ξαναέφευγε...άντε πάλι εγώ να της τη βάλω. Αυτό είχαμε όλο το βράδυ σχεδόν. Ωραία!!!!!! Όλο κολπάκια είμαστε & άπό ότι βλέπω κι εσείς δεν πάτε πίσω.

Άλλο θέμα: Μας πήρε τηλ. ο σπιτονοικοκύρης ότι πουλάει το σπίτι που μένουμε. Άντε τώρα να ξεσπιτώνομαι χειμωνιάτικα, με μωρό και δουλειά ταυτόχρονα. Κάθε μέρα μας παίρνει τηλ. για να έρχονται διάφοροι να βλέπουν το σπίτι. Τα νεύρα μου:mad::x:x Άσχημα τα πράγματα!

ωχ πολυ ασχημο αυτο , τι θα κανεις ?

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Έχω ξεκινήσει από εχθές και ψάχνω σπίτι κοντά. Γιατί πρέπει να είμαι και κοντά στη μάνα μου που μου κρατάει το μωρό.Υπάρχει και η σκέψη να αγοράσουμε αλλά αυτό θέλει πολύ ψάξιμο!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΕΣ.... ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ... ΝΑ ΧΑΙΡΟΣΑΣΤΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!

σημερα καταφερα να συνδεθω επιτελους στο ιντερνετ μετα τη μετακομιση (δεν εχει ερθει ακομα η συνδεση φορθνετ αλλα εχω βαλει ενα στικ της κοσμοτε)

Εμεις, μετακομισαμε εν μεσω εορτων... και ημουν βαστατε ποδαρακια μου!!!!!!!!!!!!!

Τετοια κουραση ειλικρινα, δεν εχω νιωσει ποτε στη ζωη μου... αλλα μεσα σε 4-5 μερες τα ειχα ΟΛΑ ετοιμα...

Τωρα το μονο που μενει ειναι, να παραλαβουμε σε κανα 10ημερο ολα τα καινουρια επιπλα!!!

Ο μπεμπης και τα υπολοιπα ζουζουνια ειναι μια χαρα δοξα τω Θεω...

Σημερα ομως ειμαι ... ΝΑ ΣΚΑΣΩ!!!!!!!!!!!!

Μας κλεψανε το καροτσι του μπεμπη το οποιο αφηνα στην εισοδο!!

Καλαντα, μπαινανε... καλαντα βγαινανε... ΠΑΕΙ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ!!!!!!!!!!! :-(:-(

Πηγαμε αρων αρων στο Λητω και αγορασαμε αλλο....

Τι να πω ??!!

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αααα,δεν σας είπα σκηνικό με την πεθερά μου την Πρωτοχρονιά...παραμονή Χριστουγέννων μάθαμε ότι η γιαγιά μου (μαμά της μαμάς μου) έχει καρκίνο στα οστά σε προχωρημένο στάδιο και με μεταστάσεις παντού,μάλλον δεν θα αντέξει πολύ ακόμα.Μόλις το έμαθα ξεκαθάρισα στον άντρα μου ότι αν δεν αντέξει η γιαγιά μέχρι την βάπτιση τότε θα την κάνουμε σε πολύ κλειστό κύκλο,μόνο εμείς,οι γονείς μας και τα αδέρφια μας και οι κουμπάροι...Θεωρώ ότι αυτό είναι το πιο σωστό σε ότι αφορά σ'εμένα και στην οικογένειά μου...Το λέω λοιπόν στην πεθερά μου και τί μου λέει..."Ε εντάξει τώρα,δεν είναι και χορός,γάμος κλπ....βάπτιση είναι,τί πειράζει???Και είναι και ηλικιωμένη η γιαγιά οπότε....αργά ή γρήγορα θα γινόταν κι αυτό....Δεν είναι και γιαγιά γιαγιά (εννοούσε σε άμεση συγγένεια με την μικρή!!),είναι άλλου βαθμού συγγενής"!!!!!!!!!!Το ότι μιλάμε για την ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ μάλλον δεν το κατάλαβε!!!!Εκείνη την ώρα μου ήρθε να την καρυδώσω και απορώ πώς κρατήθηκα....Αντί να σεβαστεί την απόφασή μου να κρατήσω έστω κι έτσι το πένθος κοιτούσε να μην παρεξηγηθεί με τον κόσμο.....Αν ακυρώσω την βάφτιση να δω τί θα κάνει....Πείτε μου κι εσείς,είμαι υπερβολική???Δεν θα έπρεπε να υποχωρήσει αφού μιλάμε για σοβαρό ζήτημα και όχι για καπρίτσιο??

Καλή Χρονιά σε όλες μας κορίτσια..!!!

Καθόλου υπερβολική.Εγω δεν θα έκανα την βάφτιση.

Καλύτερα να την ακυρώσεις και να την κάνεις με κέφι αργότερα....γιαγιά σου είναι αν είναι δυνατόν.

nuidsoz2w.png

vnqfr9cay.png

Ρωτησα την παιδίατρο κορίτσια και μου είπε οσο την κρατάνε τα πόδια της να την αφείνω αν τα λυγίζει να μην την αφείνω να πατάει....Θα στο δείξει το μωρό μου είπε....Και εμένα συνέχεια όρθια θέλει στο ριλάξ θα βγάλει τις ζώνες απο το ζόρι της να σηκωθεί....

nuidsoz2w.png

vnqfr9cay.png

παιδι μου εμενα στεκεται και κανει βηματα μονος του και αν τον βαλω στο παρκο ή στον καναπε πιανεται και στεκεται ορθιος:confused: συμφωνω οτι ειναι πολυ μικρος ακομα και δεν τον αφηνω και τοτε ειναι που μας ακουει ολη η γειτονια:rolleyes:

Αλανι μας βγηκε ο γαμπρος...!!!:lol:

Καλησπέρα...

Ωχ! Καλα, δε μπορουσε να σας το πει νωριτερα?

age.png age.png

mantinop ποια 2 μαζί;;;βάφτιση και τι άλλο;

Βάπτιση και γενέθλια μαζί, αφού θα τον βαπτίσουμε 27/06 την ημέρα που γεννήθηκε....:D

Καληνύχτα κορίτσια και φιλάκια στις μπέμπες από τον πιτσιποπάκο....;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...