Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Λοιπόν σε άλλα ένα κορίτσια μου πήγαμε ανδρολόγο σήμερα. Το σπερμα είναι μια χαρά απλά μας είπε πως καλό ειναι εφόσον φαίνεται πως τα ωάρια δεν είναι βέλτιστης δυναμικής να φέρουμε κ το σπερμα σε ακόμα καλύτερη κατάσταση ώστε να μη χρειάζεται το ωάριο να το «διορθώσει».», ειδικά ένα ωάριο ήδη κουρασμένο.  Μας είπε πως το βακτήριο που υπάρχει κ δε φεύγει σίγουρα κουράζει το σπερμα οπότε δεν είναι στο 100% της δυναμικής του. Δεν ισχύει αυτό που λένε στα κέντρα δλδ πώς το βακτήριο δεν επηρεάζει .Θα κάνει πάλι σπερμοδιάγραμμα, θα παρακολουθούμε αν οι βιταμίνες που παίρνει έχουν αποτέλεσμα και θα παίρνει αντιβίωση κάθε φορά πριν την ωοληψια. Γενικά το βακτήριο στο σπερμα δύσκολα φεύγει δια παντός.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

επιστρεψαμε οι σαμιωτισσεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ωραια περασαμε ,αν και δεν θα το λεγα διακοπεσ αλλα οκ!!!!με 2 παιδια να κυνηγαμε ,ουτε εναν καφε να πιουμε μαζι στο ιδιο τραπεζι δεν καταφεραμε....χα χα!!!!

παντωσ διακοπεσ με ενα χρονιαρικο κ αλλο ενα στην κοιλια (περσυ) ειχε αρκετο τρεξιμο κ ζορι....φετοσ με ενα χρονιαρικο και ενα διχρονο......ας μην το σχολιασω!!!!

α!!!!δεν σασ ειπα και τι παθαμε!!!την ημερα που αναχωρουσαμε (13.00),στον δρομο για το λιμανι μασ τρακαραν!!!!!!!!!!!!!!!1 τεταρτο πριν την αναχωρηση μασ!!!!!!!!!!μιλαμε για μεγαλο τρακαρισμα....δοξα τω θεω τα παιδακια δεν επαθαν τιποτα!!οπωσ πηγαιναμε σημειωτον αφηρημενοσ ο πισω μασ ετρεχε και ηλθε και επεσε πανω μασ!!!!!!!!!ηλθαν οι ασφαλιστικεσ,η τροχαια,ευτυχωσ ειχε και το ταξιαρχησ 1 ωρα καθυστερηση και εν τελει αφου εγιναν ολα τα διαδικαστικα ,ηρεμησαμε κι εμεισ 14.00 η ωρα φυγαμε για σαμο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

παντωσ αν εξαιρεσουμε και το τρεξιμο με τα μωρα ,που και αυτο ειχε το γουστο του περασαμε πολυ ωραια!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

δημητρα χρονια σασ πολλα για την επετειο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!οσο για το κοσμημα ,δεν πειραζει,εσυ να σαι καλα!!!!κ παλι που ξερεισ ,μπορει να το βρεισ!!!!

καλη αρχη στα παιδακια που πηγαινουν πρωτη φορα σχολειο!!!!καλη σχολικη χρονια σε ολα τα παιδακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

επιστρεψαμε οι σαμιωτισσεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ωραια περασαμε ,αν και δεν θα το λεγα διακοπεσ αλλα οκ!!!!με 2 παιδια να κυνηγαμε ,ουτε εναν καφε να πιουμε μαζι στο ιδιο τραπεζι δεν καταφεραμε....χα χα!!!!

παντωσ διακοπεσ με ενα χρονιαρικο κ αλλο ενα στην κοιλια (περσυ) ειχε αρκετο τρεξιμο κ ζορι....φετοσ με ενα χρονιαρικο και ενα διχρονο......ας μην το σχολιασω!!!!

α!!!!δεν σασ ειπα και τι παθαμε!!!την ημερα που αναχωρουσαμε (13.00),στον δρομο για το λιμανι μασ τρακαραν!!!!!!!!!!!!!!!1 τεταρτο πριν την αναχωρηση μασ!!!!!!!!!!μιλαμε για μεγαλο τρακαρισμα....δοξα τω θεω τα παιδακια δεν επαθαν τιποτα!!οπωσ πηγαιναμε σημειωτον αφηρημενοσ ο πισω μασ ετρεχε και ηλθε και επεσε πανω μασ!!!!!!!!!ηλθαν οι ασφαλιστικεσ,η τροχαια,ευτυχωσ ειχε και το ταξιαρχησ 1 ωρα καθυστερηση και εν τελει αφου εγιναν ολα τα διαδικαστικα ,ηρεμησαμε κι εμεισ 14.00 η ωρα φυγαμε για σαμο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

παντωσ αν εξαιρεσουμε και το τρεξιμο με τα μωρα ,που και αυτο ειχε το γουστο του περασαμε πολυ ωραια!!!!!!

κοίτα που καταντήσαμε,να κυνηγάμε όλη την ώρα και να λέμε οτι περνάμε ωραία χαχα.Καλως ήρθατε Ειρήνη και καλό χειμώνα.Οσο για το τρακάρισμα αφού είστε εσείς όλοι καλά τα άλλα φτιάχνονται.Λαμαρίνες είναι.

δημητρα χρονια σασ πολλα για την επετειο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!οσο για το κοσμημα ,δεν πειραζει,εσυ να σαι καλα!!!!κ παλι που ξερεισ ,μπορει να το βρεισ!!!!

καλη αρχη στα παιδακια που πηγαινουν πρωτη φορα σχολειο!!!!καλη σχολικη χρονια σε ολα τα παιδακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Είμαι σίγουρη οτι το είχα αφήσει στο ξενοδοχείο μιας και θυμάμαι πολύ καλά και οτι το είχα αφήσει στο τραπεζάκι,όσο για να το βρώ τα έδειασα όλα αλλά πουθενά και όλες τις τσέπες απο τα σακοβουαγιαζ που μου είπε και η Κατερίνα,το είχα κάνει και στο ξενοδοχείο που είμασταν αλλά τα άδειασα πάλι και όλα εδώ που ήρθαμε αλλά δεν υπάρχει πουθενά.Δεν πειράζει,μου πέρασε,σιγά μην κάτσω να σκάσω για ενα μενταγιόν.Παλιότερα θα ήμουν σκασμένη ακόμα.Τώρα λέω έχουμε πολύ πιο σοβαρά θέματα να ασχολούμαστε απο κάτι τέτοια.Να μαστε καλά μόνο!

SI5Yp3.png

Καλημέρα κορίτσια.Χρόνια πολλά σε όσους και όσες γιορτάζουν.

Εφη να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου,δεν θυμάμαι πια άλλη γιορτάζει.

Εμείς πάλι σήμερα δεν ξύπναγε το πρωί η μπουμπού μου,δεν έχει εγκλειματιστεί ακόμα μου φαίνεται.Εχθές πάλι με το ζόρι την βάλαμε για ύπνο,ευτυχώς είχε έρθει και ο μπαμπάς μας και στο τέλος της φωνάξαμε για να πάει να κοιμηθεί,ήθελε όλο κάτι να κάνει,να κάνει ντόιγκ-ντόιγκ τραμπολίνο και όλο μας έλεγε μια και μια αλλά αυτή η μια δεν τλείωνε ποτέ.Μετά να την κάνει μα ο μπαμπάς,άντε να ξανασηκώνεται απο το κρεβάτι,μετά να φωνάζει εμένα να την κάνω μα κι'εγώ.Τελικά την έβαλα 8 και κοιμήθηκε 8:20.

SI5Yp3.png

Παρασκευή απόγευμα θέλετε καμιά παιδική χαρά; Προτείνω προμπονά, είναι κοντά στο τραίνο και έχει ωραίο μεγάλο πάρκο κι οι κούνιες πολύ καλές. Μόνο μη βάλετε τα καλά σας, κοκκινόχωμα rulez!

Καλημερα!

Εγω ειμαι μεσα το ξερεις, θα εχω τελειωσει και με τα μαθηματα ,μια χαρα...οχι οτι κανω βεβαια κι αυτες τις μερες, ειναι αρρωστη η δασκαλα..:rolleyes:

Μαριαλενα στη σταση του Περισσου ειναι, το τρενο παει αλλα δεν ξερω αν εχετε ακουσει,καθε 20 λεπτα περνανε πια...:mad:

Λοιπον,χθες για να γυρισω σπιτι μου εκανα 1,5 ωρα...πηρα λεωφορεια κανονικα αλλα μας κατεβασε Ομονοια λογω της πορειας των ταξιτζιδων...περπατησα μεχρι πεδιον Αρεως και περιμενα αλλο λεωφορειο...σκατα!Νηστικια και με τοση ταλαιπωρια,πηγα κι επεσα στον καναπε ξερη, η μανα μου δεν εφευγε, ο Κωστας αργησε να ερθει,ευτυχως οταν ηρθε πηγε τη μικρη στην παιδικη χαρα λιγο! Γενικα ενα πτωμα ειμαι, εχω αρχισει και δε νιωθω καλα,ανακατευεται το στομαχι μου,δεν μπορω να κατσω ορθια πολυ ωρα...Αρχισε να με ξενυχταει και η Παναγιωτα παλι...μολις κανει τσισα πανω της ξυπναει ,θελει γιογιο,δεν κανει τιποτα και φυσικα για κανα διωρο δεν κοιμαται και με θελει συνεχεια ορθια απο πανω της.:-(:-(:-(:-(:-(

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Εγω ειμαι μεσα το ξερεις, θα εχω τελειωσει και με τα μαθηματα ,μια χαρα...οχι οτι κανω βεβαια κι αυτες τις μερες, ειναι αρρωστη η δασκαλα..:rolleyes:

Μαριαλενα στη σταση του Περισσου ειναι, το τρενο παει αλλα δεν ξερω αν εχετε ακουσει,καθε 20 λεπτα περνανε πια...:mad:

Λοιπον,χθες για να γυρισω σπιτι μου εκανα 1,5 ωρα...πηρα λεωφορεια κανονικα αλλα μας κατεβασε Ομονοια λογω της πορειας των ταξιτζιδων...περπατησα μεχρι πεδιον Αρεως και περιμενα αλλο λεωφορειο...σκατα!Νηστικια και με τοση ταλαιπωρια,πηγα κι επεσα στον καναπε ξερη, η μανα μου δεν εφευγε, ο Κωστας αργησε να ερθει,ευτυχως οταν ηρθε πηγε τη μικρη στην παιδικη χαρα λιγο! Γενικα ενα πτωμα ειμαι, εχω αρχισει και δε νιωθω καλα,ανακατευεται το στομαχι μου,δεν μπορω να κατσω ορθια πολυ ωρα...Αρχισε να με ξενυχταει και η Παναγιωτα παλι...μολις κανει τσισα πανω της ξυπναει ,θελει γιογιο,δεν κανει τιποτα και φυσικα για κανα διωρο δεν κοιμαται και με θελει συνεχεια ορθια απο πανω της.:-(:-(:-(:-(:-(

Αχ,βρε Κατερίνα,πολύ ταλαιπωρία το θέμα μετακίνησης και ειδικά εκεί κάτω όλο έτσι θα το πάνε,δεν πιστεύω ν'αλλάξει κάτι.Πότε θα έχουν στάσεις,πότε πορείες,πότε απεργίες,άντε να πάρεις το δίπλωμα να κυκλοφορείς άνετα.

SI5Yp3.png

Αχ,βρε Κατερίνα,πολύ ταλαιπωρία το θέμα μετακίνησης και ειδικά εκεί κάτω όλο έτσι θα το πάνε,δεν πιστεύω ν'αλλάξει κάτι.Πότε θα έχουν στάσεις,πότε πορείες,πότε απεργίες,άντε να πάρεις το δίπλωμα να κυκλοφορείς άνετα.

?????????διπλωμα θα παρω, οχι αυτοκινητο.....

καλημερα σας

Ειρηνη καλωσήλθατε.

Δημήτρα καλά κάνεις και δε σκας για τετοια πραγματα.

Κατερινα μαλλον ξεκιναει η δύσκολη περίοδος ε? Υπομονή, να εχεις στην τσαντα σου κανα μικρο σνακ για τις δύσκολες ωρες (οπως η χθεσινή πχ). Μην παει και ζαλιστείς πουθενά.

Κοριτσια εγω δεν θα ερθω στην παιδική χαρά. Είναι πολύ μακριά για μένα, ασε που πρεπει να κανω το γύρο της Αθήνας για να ερθω με το τραίνο. Και τωρα που νυχτώνει και νωρίτερα, δεν αξίζει τον κόπο. Παρόλο που πολυ θα το ήθελα.

4Rnfp3.png

κατερινα να παρεις κανα μικρο μεταχειρισμένο δεν παίζει με τίποτα? θα σε βολεψει πολύ τωρα και με τα 2 παιδιά. θα εισαι πολύ πιο αυτόνομη

Αυτο σκεφτομαι μωρε, θα δουμε βεβαια αν βρει και ο πατερας μου κανενα οπως το λες και φτηνο βλεπουμε.

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Λιγότερο δράμα είχαμε σήμερα με τη Ζωή...ελπίζω να κοπεί βασικά γιατί κάθε φορά μου ρχετε να πάρω από πίσω το σχολικο να δω πότε σταματάει να κλαίει! :-(

Σήμερα έχουμε γυναικολόγο να δούμε κ τι κάνει το ζαβολιάρικο αγοράκι μου που με έχει ταραξει στη κλωτσια!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Ειρήνη καλως ήρθατε! Αφου δεν χτυπήσατε δόξα το Θεό να λες! Διακοπές με τα ζουζούνια θα ευχαριστηθούμε μετα τα 5-6 τους χρόνια μου φαίνεται που θα παίζουν σχετικά ήρεμα...λέω εγώ τώρα....:tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλε, τωρα το πρόσεξα αυτό με το τρακαρισμα (το πρωι δεν λειτουργω και πολύ). Αμάν ταλαιπωρία ρε Ειρήνη. Ευτυχώς που δεν παθατε τίποτα. Φανταζομαι με τι ψυχολογία θα μπήκατε στο καράβι

4Rnfp3.png

Α καλα εγω ξεχασα τελειως να μιλησω στην Ειρηνη, παλι καλα που δε χτυπησατε Ειρηνη! Μπραβο που περασατε καλα! Το αμαξι αφου ειχε μεγαλες ζημιες που το φτιαξατε μετα????

Παντως εμεις φετος περασαμε πιο ανετα τις διακοπες μας απο οτι περυσι που η μικρη δεν πολυπερπατουσε και την κυνηγουσαμε συνεχεια!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...