Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Neverstop είπε:

Εμάς από 450 μας το πήγε 650🥺😂🥺😂🥺 κι έχουμε και ένοικοι μαγαζιού και όλα τα υπόλοιπα ρομαντικά έξοδα του μήνα.... Η ζωή έχει γίνει 50% πιο ακριβή κι οι μισθοί έχουν μείνει πίσω... Στην εξωσωματική και γενικά σε όλο τον αγώνα μας έφυγαν πάνω από 12000.. συν γέννα εννοείται μετά κτλ

Καθότι εργααιομανης από μικρή, από τη μια έλεγα πάρτα χαζή που δεν ήθελες μικρότερη παιδί κι από την άλλη αν δεν είχα δουλέψει τόσο δεν θα μπορούσα να κάνω όλα αυτά.

Εμείς δίνουμε 800 και το καλοκαίρι ανανεώνουμε συμβόλαιο οπότε περιμένω τι θα ακούσουμε. Σύνολο ως τώρα όλα έχουν φύγει σίγουρα 15k.  Και ναι αυτό τον εσωτερικό μονόλογο που από τη μια μουντζώνομαι κ μετά το παίρνω πίσω το κάνω κ εγώ. 😂 Βέβαια δε φανταζόμουν ποτέ πως θα είναι ΤΟΣΟ δύσκολο για εμάς να αποκτήσουμε ένα παιδί. Είμαστε κ μαζί 13 χρόνια, θα μπορούσε να έχει γίνει κ νωρίτερα αλλά δε θα μπορούσαμε να το υποστηρίξουμε.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημεραααα

Τι κάνετε? Κι εγώ χάρηκα πολύ σας είδα το Σάββατο, και από τις συναντήσεις που έχω παρευρεθεί, νόμίζω ότι ήταν από τις φορές που πέρασα καλύτερα. Μου αρεσε και πολύ η Αίγλη, ειχα καιρό να παω, και θα πρότεινα τις καλοκαιρινές, και όσο είναι καλός ο καιρός είναι ωραία να τις κάνουμε σε ανοιχτό χώρο.

Βέβαια θα την πω την αμαρτία μου, Παρασκευή απόγευμα, Παρασκευή βράδυ και Σάββατο απόγευμα-βράδυ βγήκα με φίλες, κι ένα overdose το έπαθα. Αλλά δεν γίνεται συχνά αυτό, έτυχε τώρα να κανονιστούν όλα μαζί.

Τελικά δεν πήγαμε Ανάβυσσο την Κυριακή, γιατί ξυπνήσαμε αργούτσικα, οπότε κάτσαμε και κάναμε δουλειές τις οποίες είχαμε ξεκινήσει απο το σάββατο το πρωι, και στην ουσία κατεβάσαμε το μισό σπίτι επ' ευκαιρίας απουσίας της Ιλιάνας. Το μεγαλύτερο μανίκι ήταν να καθαρίσουμε το γραφείο του Νίκου, αλλα το τελειώσαμε και μου έφυγε ενας μεγάλος βραχνάς.

Εντωμεταξυ την Ιλιανα, δυο μερες ειχα να τη δω και μου φάνηκε πως μεγάλωσε. Το βράδυ μας όμως ήταν δύσκολο γιατί η Ιλιάνα λόγω μπουκώματος έβηχε και φτερνιζόταν συνεχώς (οποτε δεν μπορουσα να κοιμηθώ) και ζητούσε συνεχώς νερό. Οπότε κατα τις 6 που ηρέμησε, την άφησα να κοιμηθεί παραπάνω, να κλεισω κι εγώ λίγο τα μάτια μου, και πηρα μια ώρα άδεια και ηρθα στις 09:30.

Παντως σήμερα πήγε χωρίς κλάμματα πάλι. Μάλλον λογω του οτι περάσαμε χώρια το ΣΚ απαγκιστρώθηκε λίγο από πάνω μου.

Ωραια θα ειναι και συναντηση με τα παιδακια, αλλα θα μπορεί η μαρία?

Ευχομαι κι εγώ καλή αρχή στα παιδάκια που ξεκινάνε σχολείο σήμερα.

Μαριλού ξεκινήσανε τη μεταφορά στο σπίτι οι γονείς σου?

4Rnfp3.png

Αν και λίγογια μένατο Σάββατο πέρασα πολύ ωραία και χάρηκα πολύ που σας είδα όσες ήρθατε. Ίσως να ξανακανονίσουμε μια συνάντηση πάλι σε καμιά δεκαριά μέρες για να προλάβει και η Μαρία να έρθει πριν γεννήσει ε? Ή καμία με τα μπεμπάκια μαζί κανα παιδότοπο κλπ. Επίσης ο μπόμπος μου είπε να σας πω χαιρετίσματα και ότι χαίρεται που η μαμά του έχει τέτοιες φίλες:P:p:p:p:p:p

Ο μπόμπιξ είναι φανταστικός και πολύ ησυχούλης, φτου φτου το μαναρακι.

Παντως μόλις γύρισα που σε είχα πάει στο αυτοκίνητο πεταω την εξής ατακα: "Κοριτσια, τωρα που φύγανε οι άντρες μπορούμε να μιλήσουμε άνετα":tongue::tongue::tongue:

4Rnfp3.png

Ο μπόμπιξ είναι φανταστικός και πολύ ησυχούλης, φτου φτου το μαναρακι.

Παντως μόλις γύρισα που σε είχα πάει στο αυτοκίνητο πεταω την εξής ατακα: "Κοριτσια, τωρα που φύγανε οι άντρες μπορούμε να μιλήσουμε άνετα":tongue::tongue::tongue:

Καλε εγω δεν το ακουσα αυτο!!!:rolleyes:Καλα εγω ειπα ενα τετοιο θελω, η παναγιωτα δεν ηταν ποτε τοσο ησυχη...

Διαφημίσεις

τι γινεται, παλι το καιτε απο εκει, κι απο δω σιγή ιχθύος?

Λοιπον, Πολινα, Χριστινα, Μαριαννα και Ειρηνη προσπαθουν να με πεισουν να μην παω να δω ταυρομαχια στη Μαδριτη...μα να σκοτωνουν τον ταυρο στο τελος?δεν το ηξερα...:-(

Καλησπέρα κορίτσια.Γυρίσαμε κι'εμείς μετά τις μίνι διακοπούλες μας αλλά περάσαμε ωραία τελικά.Αν εξαιρέσεις το πρώτο ξενοδοχείο.Και το άλλο που έπαθα είναι οτι επειδή πήγε ο άντρας μου να μαζέψει τα πράγματα μας κι'εμείς μείναμε στο άλλο ξενοδοχείο την επόμενη μέρα συνηδητοποίησα οτι είχα ξεχάσει το μενταγιόν που μου είχε κάνει δώρο στα γενέθλια μου.Εψαξα όλα τα πράγματα μας αλλά θυμήθηκα πως τελευταία φορά το είχα φορέσει και το είχα αφήσει στο τραπεζάκι στο δωμάτιο εκείνο.Μου είπε πως θα πήγαινε να το ζητήσει και ας είχε πει οτι φεύγαμε εκτάκτως γιατί τον είχαν ζητήσει για δουλειά στην Αθήνα.Τελικά την Κυριακή που πέρασαμε και σταμάτησε να ρωτήσει αν το βρήκαν του είπαν οτι δεν είχαν δει κανένα μενταγιόν,και τι θα του έλεγαν άλλωστε αφού κάποια που ξέρει θα καταλάβαινε την αξία του,αλλά δεν στεναχωρήθηκα για την αξία του,πιο πολύ με πειράξε γιατί αυτό ήταν ενα δώρο απο τον άντρα μου και είχε συναισθηματική αξία για μένα.Αφήστε που δεν το χάρηκα.Ολο το καλοκαίρι να το έβαλα 2-3 φορές.Μ'αρέσει που του έδωσαν κάτι παπούτσια που είχε ξεχάσει και μια πετσέτα της μικρής.Αυτά τα είδαν,το μενταγιόν μου έκανε φτερά....

SI5Yp3.png

Καλησπέρα κορίτσια.

Ευχαριστώ που με σκέφτεστε, κανονίστε ότι θέλετε για συνάντηση, μη σας προβληματίζει αν θα μπορέσω να έρθω - που πολύ θα το ήθελα βέβαια - έχω πάψει να σχεδιάζω προς το παρόν. Είμαι άτυχη τελευταία σε όλα τα ζητήματα, αλλά θα επανακάμψω...ελπίζω!:rolleyes:

Πάντως έμαθα ότι κυκλοφορούν πολλές ιώσεις τελευταία ε? Την Πέμπτη θα πάμε να κάνουμε το εμβόλιο ανεμοβλογιάς. Αυτό ξέρετε αν κάνει πυρετό? Δεν θα αντέξω άλλο!

Περαστικά Άννα, την τσιμπήσατε την ιωσούλα αμέσως ε? Αχ ασε καλυτερα που δεν την πήρανε την δικιά μου παιδικό.Φανταστείτε τι θα μου κουβαλούσε από αρρώστιες με το νινι εδώ μέσα! Εδώ έτσι κ αρρωσταίνει!

Κατά τα άλλα ήρεμα περνάμε. Από δουλειά δυσκολεύουν τα πράγματα και στη δουλειά του Αλέξη! Άραγε θα βγούμε ποτέ από αυτή την κρίση?Αμφιβάλλω!

Η Άντα μου αρχίζει και λέει ότι ακούει πια.Άντε επιτέλους, βέβαια τώρα δεν βάζει γλώσσα μέσα, αλλα το διασκεδάζω! Και μια δύσκολη λέξη... "τουτούπου=κουρκούτι"... χαχαχαχαχα! Για να μάθετε! 'Ολα έτσι τα λεει το κουτσούνι κι όποιος κατάλαβε κατάλαβε!:tongue::D

Άντε καληνυχτώ, με πήρε το ξημέρωμα πάλι!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσακια!!!

Πάλι με κλάματα σήμερα έφυγε η Ζωή....φώναζε κατω στο δρόμο 'θελω τη μαμα μαζίιιιι' τελικα μπήκε στο σχολικο έφυγε κ ακουμα την ακουω στα αυτιά μου! :-(

Χθες είχα κ τον στεφ με πυρετό 39,7...τα χα παίξει λιγο φοβήθηκα αλλα ευτυχώς του έπεσε το βραδάκι...πέσαμε κ όλοι μαζί για ύπνο από τις 10 γιατί η Ζωή δεν κοιμόταν με τίποτα κ το βραδυ βρυκολακιάζαμε πότε εγώ πότε αυτός!:rolleyes: Σήμερα ευτυχώς η Ζωή είναι χωρίς καθόλου μυξες κ ο στεφ χωρίς πυρετό...ελπίζω να μην έρθει η σειρά μου μόνο! :tongue:

Μαράκι περαστικά κ σε σας...εγώ ελπίζω να πιάσουν γερά κρύα φέτος μπας κ την περάσουμε σχετικά ανώδυνα!:tongue:

Δήμητρα καλως ήρθατε....μην στεναχωριέσαι για το μενταγιόν...θα σου πάρει άλλο σίγουρα! ;););)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημερα!

Δημητρα κι εγω θα εσκαγα, γενικα σκαω αν χασω κατι, ψαξε ομως καλου κακου μπας και εχει ξεπεσει σε καμια τσεπη σακβουαγιαζ, το εχω παθει οταν ημασταν Βαρκελωνη, το βρηκα μετα απο κανα μηνα στα καλλυντικα μου...

Μαρια να κανονισουμε καπου πριν γεννησεις, μολις γινει καλα η Αντα σφύρα!Εχω και τα μαθηματα οδηγησης γμτ μερα παρα μερα αλλα θα τα καταφερω που θα παει.

Χθες πηγαμε ολοι μαζι γυναικολογο, καλα στην Παναγιωτα δεν τον ειχα δει τοσο καθαρα τον 1ο υπερηχο!Τωρα μεχρι και κεφαλακι ξεχωριζε!Και καρδια ακουσαμε ολα!Και ενθουσιαστηκε ο γιατρος οταν ειδε εναν ασκό,δε θυμαμαι πως τον λενε που τρεφει λεει το εμβρυο μεχρι τη 12η βδομαδα και αν δεις αυτο ξερεις οτι 99% ολα θα πανε καλα!!!:D:DΤωρα σειρα εχουν οι εξετασεις, και η αυχενικη.

Καλημέρα κι από μένα

Εμενα ευτυχως η Ιλιάνα σταμάτησε να κλαίει τα πρωινά. Σημερα μου το δήλωσε μαλιστα. Οταν κατεβήκαμε από το αμάξι, της δίνω ενα φιλί και της λεω "σ αγαπάω" και γυρνάει και μου λέει, "μαμα ζεν σα κλαιω". Ελιωσα εκεινη την ώρα.

Και μενα είναι πολύ καλύτερα από μύξες ευτυχως, και το βράδυ μας ήταν πολύ ήσυχο.

Καλημερίζω, πάω τράπεζα

4Rnfp3.png

Καλημερα!

Δημητρα κι εγω θα εσκαγα, γενικα σκαω αν χασω κατι, ψαξε ομως καλου κακου μπας και εχει ξεπεσει σε καμια τσεπη σακβουαγιαζ, το εχω παθει οταν ημασταν Βαρκελωνη, το βρηκα μετα απο κανα μηνα στα καλλυντικα μου...

Μαρια να κανονισουμε καπου πριν γεννησεις, μολις γινει καλα η Αντα σφύρα!Εχω και τα μαθηματα οδηγησης γμτ μερα παρα μερα αλλα θα τα καταφερω που θα παει.

Χθες πηγαμε ολοι μαζι γυναικολογο, καλα στην Παναγιωτα δεν τον ειχα δει τοσο καθαρα τον 1ο υπερηχο!Τωρα μεχρι και κεφαλακι ξεχωριζε!Και καρδια ακουσαμε ολα!Και ενθουσιαστηκε ο γιατρος οταν ειδε εναν ασκό,δε θυμαμαι πως τον λενε που τρεφει λεει το εμβρυο μεχρι τη 12η βδομαδα και αν δεις αυτο ξερεις οτι 99% ολα θα πανε καλα!!!:D:DΤωρα σειρα εχουν οι εξετασεις, και η αυχενικη.

Ο Λεκιθικός ασκός είναι αυτός. Κι εγώ ευαγγέλιο τον είχα στη δεύτερη εγκυμοσύνη που τον είδαμε. Μου το είχε πει κι εμένα ο γιατρός αυτό.

4Rnfp3.png

Καλημέρα :) Τέλεια νέα Κατερίνα μπράβο όλα καλά με το μπεμπάκι σας λοιπόν!!!!!

Άννα περαστικά σας και όντως ελπίζω να μην κολλήσεις κι εσύ τίποτα:P:p

Μαρία ναι οπωσδήποτε να σε δούμε πριν γεννήσεις!!!!!!

Εγώ δε μπορώ να σας περιγράψω ροκ καταστάσεις χθες και στην Ηλιούπολη και εδώ, δεν έχω καν κουράγιο!!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...