Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Neverstop είπε:

Εμάς από 450 μας το πήγε 650🥺😂🥺😂🥺 κι έχουμε και ένοικοι μαγαζιού και όλα τα υπόλοιπα ρομαντικά έξοδα του μήνα.... Η ζωή έχει γίνει 50% πιο ακριβή κι οι μισθοί έχουν μείνει πίσω... Στην εξωσωματική και γενικά σε όλο τον αγώνα μας έφυγαν πάνω από 12000.. συν γέννα εννοείται μετά κτλ

Καθότι εργααιομανης από μικρή, από τη μια έλεγα πάρτα χαζή που δεν ήθελες μικρότερη παιδί κι από την άλλη αν δεν είχα δουλέψει τόσο δεν θα μπορούσα να κάνω όλα αυτά.

Εμείς δίνουμε 800 και το καλοκαίρι ανανεώνουμε συμβόλαιο οπότε περιμένω τι θα ακούσουμε. Σύνολο ως τώρα όλα έχουν φύγει σίγουρα 15k.  Και ναι αυτό τον εσωτερικό μονόλογο που από τη μια μουντζώνομαι κ μετά το παίρνω πίσω το κάνω κ εγώ. 😂 Βέβαια δε φανταζόμουν ποτέ πως θα είναι ΤΟΣΟ δύσκολο για εμάς να αποκτήσουμε ένα παιδί. Είμαστε κ μαζί 13 χρόνια, θα μπορούσε να έχει γίνει κ νωρίτερα αλλά δε θα μπορούσαμε να το υποστηρίξουμε.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημερα!

Χθες τα πηγαμε με τη Χριστινα σε μια ωραια παιδικη χαρα, επαιζαν πολυ ωραια Αλεξ και Τετα, η κρις τα εφτυνε!Εμεις γιναμε πτωματα και μεσα στο κοκκινοχωμα (χριστινα εγω δεν καταφερα να κανω μπανιο τελικα,μονο τη μικρη εκανα:rolleyes:...) επεσε η δικια μου ξερη κατα τις 10, ουτε να φαει,ουτε γαλα ηθελε τιποτα,ειχε κατεβασει διακοπτες και 6 φυσικα με το σκουπιδιαρη και τον κωστα μαζι ηταν ορθια!7 την πηρα στο κρεβατι μου και αφου ειπιε εναν κουβα νερο,κοιμαται ακομα εκει!:shock:

Σημερα εχω παλι μαθημα οδηγησης, να δω τι ωρα θα γυρισω σπιτι μου παλι....αυριο ομως!!!!!ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ!!!!!Περιμενω πως και πως!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!

Χθες τα πηγαμε με τη Χριστινα σε μια ωραια παιδικη χαρα, επαιζαν πολυ ωραια Αλεξ και Τετα, η κρις τα εφτυνε!Εμεις γιναμε πτωματα και μεσα στο κοκκινοχωμα (χριστινα εγω δεν καταφερα να κανω μπανιο τελικα,μονο τη μικρη εκανα:rolleyes:...) επεσε η δικια μου ξερη κατα τις 10, ουτε να φαει,ουτε γαλα ηθελε τιποτα,ειχε κατεβασει διακοπτες και 6 φυσικα με το σκουπιδιαρη και τον κωστα μαζι ηταν ορθια!7 την πηρα στο κρεβατι μου και αφου ειπιε εναν κουβα νερο,κοιμαται ακομα εκει!:shock:

Σημερα εχω παλι μαθημα οδηγησης, να δω τι ωρα θα γυρισω σπιτι μου παλι....αυριο ομως!!!!!ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ!!!!!Περιμενω πως και πως!

Μπονζούρια! Ούτε εγώ κατάφερα να κάνω μπάνιο, μόνο πόδια χέρια καθώς μπήκα στη μπανιέρα μαζί με τον μπραντ να τον πλύνω (μας ακούσατε ως εκεί; ) κι αφού έφαγε κοκο ποπς με το γάλα βουρ νάνι. Στο μεταξύ, λέω του άντρα, δεν πάτε πεθερά αύριο (να κάνω κι εγώ τις δουλειές μου ήσυχη) και λέει να πάμε μαζί απόγευμα... Τι με θέλουν εμένα μαζί, για μόστρα; Αλλωστε την πεθ ο γιος κι ο εγγονός την ενδιαφέρουν, τι να κάνω να κάθομαι μαζί τους τόσες ώρες μαμώτο!

WN6Op3.png

Μπονζούρια! Ούτε εγώ κατάφερα να κάνω μπάνιο, μόνο πόδια χέρια καθώς μπήκα στη μπανιέρα μαζί με τον μπραντ να τον πλύνω (μας ακούσατε ως εκεί; ) κι αφού έφαγε κοκο ποπς με το γάλα βουρ νάνι. Στο μεταξύ, λέω του άντρα, δεν πάτε πεθερά αύριο (να κάνω κι εγώ τις δουλειές μου ήσυχη) και λέει να πάμε μαζί απόγευμα... Τι με θέλουν εμένα μαζί, για μόστρα; Αλλωστε την πεθ ο γιος κι ο εγγονός την ενδιαφέρουν, τι να κάνω να κάθομαι μαζί τους τόσες ώρες μαμώτο!

Αστα αυτα!!!Χεσε την πεθερα αυριο , εχουμε συναντηση!Ελα να πιουμε εναν καφε σαν ανθρωποι, ποσες ευκαιριες εχουμε?????

συμφωνω με την αποπανω...

καλημεραααα σαςςςς...

Σημερα η Ιλιάνα δεν έκλαψε!!! Επιτέλους! Πήγε με τη βαλιτσούλα της στο σχολείο και την έδειχνε στις δασκάλες της, γιατί το μεσημέρι θα την παρουν οι γονείς μου και θα πάνε ανάβυσσο να κάνουν κανα μπανάκι. Θα πάμε κι εμείς κυριακή πρωί να μπανιαριστούμε, να φάμε και να την πάρουμε σπίτι.

Οπότε σήμερα εχω κανονίσει, να παω για καφε το απόγευμα, να βγούμε με το Νικο το βράδυ και άυριο στην Αίγλη ανετααααα.

4Rnfp3.png

συμφωνω με την αποπανω...

καλημεραααα σαςςςς...

Σημερα η Ιλιάνα δεν έκλαψε!!! Επιτέλους! Πήγε με τη βαλιτσούλα της στο σχολείο και την έδειχνε στις δασκάλες της, γιατί το μεσημέρι θα την παρουν οι γονείς μου και θα πάνε ανάβυσσο να κάνουν κανα μπανάκι. Θα πάμε κι εμείς κυριακή πρωί να μπανιαριστούμε, να φάμε και να την πάρουμε σπίτι.

Οπότε σήμερα εχω κανονίσει, να παω για καφε το απόγευμα, να βγούμε με το Νικο το βράδυ και άυριο στην Αίγλη ανετααααα.

Κι εμένα ζήτησαν οι γονείς μου να τους τον πάω Ωρωπό. Αλλά βαριέμαι, είναι έξοδα πήγαιν'έλα κάθε σκ, ας πάει και στην άλλη γιαγιά μια φορά, είναι κι η μάνα μου από προχτές πάλι με τη μέση της κρεββάτι... ε δεν φτάνουν αυτοί οι λόγοι; Κατά τα άλλα θα με βόλευε να πάει και να ρηλαξάρουμε σκ :cool:

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

κι εμενα μια χαρα με βόλεψε, αφου θα την παρουν εκείνοι κιόλας. Μου έδωσε χτες βράδυ η μαμά μου και γεμιστά και ενα κοτοπουλο με πατατες στο φουρνο. Ουτε να μαγειρέψω δεν χρειάζεται.

4Rnfp3.png

Καλημέρα :) Εγώ πριν λίγο γύρισα από το Πρωτοδικείο που είχα πάει να κάνω αίτηση για κάτι χαρτιά που τώρα θυμήθηκε η τράπεζα οτι χρειάζεται για το δάνειο και τα οπόια θα είναι έτοιμα σε ένα μήνα την τρέλλα μου μέσα!!!!!

Με το που γύρισα, τάισα το μικρό ο οποίος τώρα κοιμάται και έστειλα τη Λένα παιδική χαρά με τη Νίκη και μου φαίνεται θα πάω να την πέσω κι εγώ καμιά ώρα γιατί βγήκαμε χθες βράδυ και τώρα κουτουλάω:)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Γιωτακι πολυ ωραιο το προγραμμα του σ/κ σας!!! Αχ, για εμας αυτα ειναι ονειρα θερινης νυχτος, ΠΟΤΕ δεν θα ξαναειμαι ανετη, χαχαχαχαχα!!!!:rolleyes::rolleyes:

Μαριλου αυτο σημαινει οτι πανε πισω τα σχεδια σας η θα αρχισετε εντωμεταξυ και θα "χρωστατε" τα χαρτια?? Μα τι ηλιθιοι/ασχετοι που ειναι!!!:mad::x

Εγω πηγα χθες για ρεκτιφιε, χερια, ποδια, φρυδια, μπικινι και το αλλο σαββατο θα παω για ριζα γιατι ειναι ΚΑΤΑΣΠΡΗ!!! Επισης, εχω να δηλωσω οτι αντι να χανω κιλα, παιρνω, χαχαχα!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

κι εμενα μια χαρα με βόλεψε, αφου θα την παρουν εκείνοι κιόλας. Μου έδωσε χτες βράδυ η μαμά μου και γεμιστά και ενα κοτοπουλο με πατατες στο φουρνο. Ουτε να μαγειρέψω δεν χρειάζεται.
Ανταλλάσουμε μαμάδες για καμιά εβδομάδα; Οχι που δεν μας δίνει καλούδια ή δεν κρατάει μπραντ αλλά η δικιά σου ακούγεται πιο "σε φόρμα"!!!
χριστινακι πως παει ο Μπραντυς στο σχολείο?
Ε λίγο γκρίνιαξε σήμερα μου είπε η δασκάλα αλλά νιαούριζαν όλα και τον ξεσήκωσαν, αλλιώς αντέχει ως τις 12 τουλάχιστον. Από βδομάδα θα τον αφήνω σταδιακά ένα μισάωρο παραπάνω και βλέπουμε
Εγω πηγα χθες για ρεκτιφιε, χερια, ποδια, φρυδια, μπικινι και το αλλο σαββατο θα παω για ριζα γιατι ειναι ΚΑΤΑΣΠΡΗ!!! Επισης, εχω να δηλωσω οτι αντι να χανω κιλα, παιρνω, χαχαχα!
Αυτή τη ρίζα... μέχρι και στον ύπνο μου είδα ότι τα έβαψα μόνη και βγήκα ξανθιά ξεθωριασμένη... Αντε να πιάσει καμιά δουλειά ο Ρικ γιατί με βλέπω σαν την Παναγιωταρέα σε λίγο

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια,τι κάνετε?Εμείς μόλις ηρεμήσαμε γιατί τραβήξαμε ενα λούκι.Με το που φτάσαμε στην Αίγινα στο ξενοδοχείο μας το οποίο είχαμε κλείσει απο internet και το είδαμε απ'έξω κάτι μας χάλασε.Μου λέει ο΄άντρας μου που μας έφερες εδώ?Πηγαίνοντας στο δωμάτιο μας έπιασε μια απογοήτευση άλλο πράγμα.Το δωμάτιο 1χ1 χωρίς υπερβολές και άθλιο του 1800.Είχε 3 κρεβάτια ενα διπλό και ενα μονό και ίσα-ίσα που μπορούσες να περάσεις.Ο άντρας μου να μην σας πω τι μου πε οτι προοριζόταν αυτά το δωμάτιο αλλά και σε άλλο να πηγαίναμε τα ίδια θα ήταν.Ε,λέω για εναν ύπνο θα κάνουμε υπομονή όσο κι'αν στεναχωρήθηκα γιατί ο καυμένος δεν πήρε όλο το καλοκαίρι άδεια και περίμενε αυτές τις 3 μέρες να ξεκουραστεί και το τελευταίο που θα ήθελε ήταν να μείνει σ'ενα τέτοιο δωμάτιο.Δεν μας έφτανε όμως αυτό άρχισε και η μικρή να μας λέει όλη την ώρα πίτι και πίτι να γυρίσουμε σπίτι μας.Δεν μπορούσε καθόλου το παιδί εκεί μέσα,το μεσημέρι είδα κι'έπαθα να την κοιμήσω και πρ'όλη την κούρσαη που είχαμε σηκωθεί πρωί και κάναμε και ταξίδι και μπάνιο μετά το μεσημέρι δεν κοιμόταν με τίποταν απο την υπερένταση.Τελικά την κοίμησα με τα χίλια ζόρια ενα 2ωρο.Το βράδυ πάλι που κατεβήκαμε στο λιμάνι και όταν γυρνούσαμε πάλι άρχισε να ζητάει να γυρίσουμε σπίτι μας.Σήμερα το πρωί ξυπνήσαμε και αφού΄φάγαμε πρωινό βγήκε εξώ και μόλις είδε το αμάξι μας έτρεξε στην πόρτα και μου έλεγε σπίτι,ρεζίλι εγινα γιατί ήταν μπροστά και η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου η οποία μόλις είχε έρθει απο Αθήνα.Τελικά άντι να πάμε για μπάνιο πήγαμε και βρήκαμε άλλο ξενοδοχείο γιατί εκεί δεν μπορούσαμε να μείνουμε άλλο και πραγματικά πρώτη φορά ένιωσα να υπάρχει τόση αρνητική αύρα σ'ενα δωμάτιο αλλά ρε κορίτσια ήταν ενα κλουβί.Στεναχωρήθηκα και για τα λεφτά αλλά ο άντρας μου λέει δεν πειράζει,δουλεύω ολο το χρόνο σιγλα μην σκεφτώ τα λεφτά και να πάω να μείνω εκεί μέσα.Αφού ήρθαμε εδώ στο άλλο ξενοδοχείο και άλλαξε η διάθεση μας και η μικρή πριν λίγο κοιμήθηκε χωρίς να μας κουράσει καθόλου.Εχει και πισίνα και κάναμε την βουτίτσα μας.Παω να κοιμηθώ κι'εγώ καμιά ωρίτσα για να συνεχίσουμε την βολτούλα μας το απόγευμα.Καλά να περάσετε κι'εσείς σκ.

SI5Yp3.png

Καλησπέρα

Σήμερα η μικρή μου ανέβασε πυρετό γαμώτο. Κάθε μήνα είναι άρρωστη πλέον! Τι πράγμα είναι αυτο? Θα σκάσω αν δεν ερθω αυριο ρε γμτ!:mad:

Τώρα κοιμούνται μπαμπάς και κόρη ...χιχιχι!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Καλημέρα κορίτσια,καλή εβδομάδα κ καλή σχολική χρονιά στα παιδάκια που ξεκινάνε σήμερα σχολείο!:D

Τη Παρασκευή η μικρή γύρισε με μύξες πολλές από τον παιδικό κ το βραδυ έκανε κ πυρετό...Σάββατο-Κυριακή μόνο μύξες οι οποίες υποχώρησαν αρκετα αλλα πολύ γκρίνια κ διάθεση για ζημιά σαν σβούρα γύρναγε κ ισοπέδωνε τα πάντα!:rolleyes: Τη Παρασκευή λοιπόν το βράδυ που είχε πυρετό ξύπναγε καθε 3 κ λιγο κ έκλαιγε κ έλεγε 'ήθελα τη μαμά' κ νομίζαμε ότι απλά με ήθελε να κοιμάμαι δίπλα της....το Σάββατο λοιπόν μας ξεφούρνισε ότι καποιο παιδάκι της τράβηξε τα κοτσίδια κ πόνεσε κ έκλαιγε κ 'ήθελε τη μαμά',χθες ξεκίνησε το δεν θέλω να πάω σχολείο...κ σήμερα το πρωί συνεχιστηκε με κλάματα κ ότι ήθελε να πάει στη γιαγια....την πήγαμε εμείς σχολείο την αφήσαμε με κλάματα κ περιμέναμε απέξω...στο δίλεπτο είχε σταματήσει κ φύγαμε...θα πάρω τώρα σε λιγο τη δασκάλα της να δω τι έχει πεχτεί κ ξαφνικά αντιδραει έτσι για να δούμε κ πως να φερθούμε....θα την κράταγαμε σπίτι να ρθει η μανα μου να τη κρατήσει αλλα αφού το συζητήσαμε αρκετα με τον στεφ θεωρήσαμε ότι ίσος μετα το κάνει συνήθεια κ έχουμε τα ίδια κάθε μέρα...της εξηγήσαμε ότι πρέπει να πάμε για δουλειά,προσπαθήσαμε να την ενθουσιάσουμε πάλι λιγο του τύπου να πάει να μας φέρει κ τις ζωγραφιές της,να μάθει πως λένε τα παιδάκια,να πει την αλφαβητα στη δασκάλα της κτλ κτλ κ ελπίζουμε να ξεπεράσει ότι έχει συμβεί κ στράβωσε....:-(

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημερα και καλη βδομαδα!Σημερα θα παμε ολοι μαζι στο γυναικολογο!

Σας ειπα οτι την Παρασκευη το πρωι δινω σηματα;Και δεν προλαβαινω να διαβασω;Μονο κανα τεστακι εδω στη δουλεια κανω,σπιτι πολυ λιγα πραματα το σκ..

Αννα περαστικα!

Μαρια περαστικα!Γιατι ρε παιδι μου αρρωσταινει τοσο συνα η φιλη μας;Κριμα που δεν ηρθες το σαββατο,δεν ακουσα και την κληση σου εκεινη την ωρα, συγνωμη!

Κορίτισια καλημερα :) Με φωτεινή εξαίρεση τον καφέ μας του Σαββάτου που και πάλι έφυγα νωρίς γαμώτο:-(:-(:-(:-(:-( (μα κι αυτή η νονά μας βρήκε μέρα να κάνει τα γενέθλια της μικής της!!!!) κατά τα άλλα έχω λιώσει στις δουλειές. Η Ηλιούπολη τώρα επιτέλους φαίνεται ψιλοάδεια μετά από τόσο καιρό ξεκαθαρίσματος αλλά και πάλι έχει δουλειά. Σε λίγο θα φύγω με το μπόμπο να πάω πάλι εκεί να συνεχίσω άδειασμα πανικόβλητη για να έρθουν αύριο - μεθαύριο για το γκρέμισμα. Α! Θα περάσω και μια βόλτα από την τράπεζα να τους πάω τα χαρτιά που θέλουν να τελειώνουμε και με τις εκκρεμότητες!!!!

Αν και λίγογια μένατο Σάββατο πέρασα πολύ ωραία και χάρηκα πολύ που σας είδα όσες ήρθατε. Ίσως να ξανακανονίσουμε μια συνάντηση πάλι σε καμιά δεκαριά μέρες για να προλάβει και η Μαρία να έρθει πριν γεννήσει ε? Ή καμία με τα μπεμπάκια μαζί κανα παιδότοπο κλπ. Επίσης ο μπόμπος μου είπε να σας πω χαιρετίσματα και ότι χαίρεται που η μαμά του έχει τέτοιες φίλες:P:p:p:p:p:p

Κατερίνα να πεις στον Κώστα ότι το λαχανί μας πάει περίφημα μέσα στο χαμό ο μπόμπος έκανε και το μοντέλο !!!!

Άννα και Μαράκι περαστικά στα μικρουλάκια

Καλή αρχή στο σχολείο σε όλα τα μεγάλα παιδάκια μας :P:p:p:p

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...