Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Xristina96 είπε:

Εννοείται πως είναι. Εδώ είχαμε πίεση πριν τις εξωσωματικές. Στην Αθήνα είναι ένας μόνιμος αγώνας. Ενα μόνιμο τρέξιμο. Περιμένουμε ένα σκ να κάνουμε δουλειές και ψώνια και ότι άλλο. Εγω είμαι 8 ωρο και σκ σπίτι. Ο σύζυγος όχι. Υπάρχουν μέρες που δουλεύει και 14-18 ώρες σερί. Υπάρχουν εβδομάδες με τα σκ που το πάει σερί, έχει πολλά ταξίδια. Οπότε όλο το βάρος πέφτει πάνω μου. Δεν έχει πρόγραμμα, για αυτό στην πρώτη εμβρυομεταφορά πήγα μόνη μου. 

τα ενοίκια μαύρο χάλι. Να πω ότι νοικιάζω 58τν 500€ και περιμένω αύξηση τον Οκτώβριο. Ναι μεν έχω ότι χρειάζομαι σε ένα σπίτι πέρα από πάρκινγκ. Αλλά… 58τμ με παιδί και σκύλο και περιμένω γερή αύξηση. 
      ο θεός βοηθός. Πάλι καλά έχω πάρει πολύ καλή αύξηση. Δεν με βλέπω όμως να κάθομαι για πολύ, γιατί όπως είπες όλα αυτά τα έξοδα , συν ιδιωτικές ασφάλειες συν αυτοκίνητα και κάνα ταξίδι. Ο σύζυγος έχει λιώσει. Εγώ έκατσα εκεί που είμαι μόνο και μόνο για την εξωσωματική. Μου έχουν κάνει προτάσεις μέσω γνωστής πλατφόρμας με διπλάσια λεφτά 2 φορές, και δεν έφυγα γιατί έχω την στήριξη τους. Δεν μπορούσα να έχω στο κεφάλι μου και τοξικότητα. Δεν έχω θέμα με πίεση δουλειάς. Είμαι jobholic. Οσο περισσότερη δουλειά έχω και πίεση τόσο περισσότερο γουστάρω. Αλλά…. Είμαι ευαίσθητη στις ορμόνες, το άγχος με επηρεάζει. Κάνω υπομονή εκεί. 

Καλά κάνεις κορίτσι μου. Αν με ρωτούσες μικρότερη δε διανοούμουν να κάνω πίσω στη καριέρα μου για κάτι άλλο αλλά πλέον κατάλαβα πως δεν έχει καμμία σημασία στο τέλος της ημέρας. Θα μπορούσα να έχω κάνει πράγματα που θα με έφερναν σε πολύ καλύτερη κατάσταση σήμερα αλλά έχω κάνει πολλές υποχωρήσεις τα τελευταία 2 χρόνια γιατί ξέρω πως απλά θέλω να είμαι καλή στη δουλειά μου στο σημείο που θα συνεχίζει να με πληρώνει για να κάνω αυτό που θέλω για τις εξωσωματικές και ώστε να ζούμε αξιοπρεπώς. 
      Πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να λείπει τόσες ώρες και να τρέχεις για όλα μόνη σου και πόσο μάλλον που έκανες την εμβρυομεταφορά μόνη σου. Εγω μια ωοληψια θα κάνω μόνη μου αυτό το μήνα αν πάνε όλα καλά και ήδη το σκέφτομαι 😂

πρίν από 11 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ρε συ. Πολύ ωραία τα είπε. Και αυτό που λένε στα κέντρα γιατί το λένε; Είδες;; Το είχα διαβάσει σε πολλά άρθρα, ένα σκαλί σπερμα βοηθάει στη εξέλιξη όπως το ωάριο διορθώνει μια βλαστοκύστη. Αν μπορείς στείλε μου πμ τον γιατρό μήπως τον επισκεφτούμε και εμείς. 

Ναι ναι θα σου στείλω , μείναμε πολύ ευχαριστημένοι.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Δεν πρεπει να ειναι και τυχαιες οι διαφημισεις παντως.

Εσυ βλεπεις για δουλεια στο εξωτερικο και εγω ολως τυχαιως βλεπω ενα σαιτ με λαστεξ που κοιτουσα τις προαλλες και ενα αλλο με παπουτσια.

μιλαμε για παρακολουθηση κανονικη

κι εγω βλεπω μια για το iphone που τυχαια το ανεφερα προχτες στη μαριαλενα εδω μεσα

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ μεγάλη συγκίνηση ένοιωσα όταν πήγα να πάρω τη μικρή!! Ελαμπε από χαρά κ μου την είχαν στολίσει με αυτοκολητα σκουλαρίκια κ της είχαν κάνει κ κοτσιδάκια!!! Πολύ καλή ήταν μου είπαν,συνεργάσιμη,χαμογελαστή κ όταν ήθελε τουαλέτα έλεγε 'Κυρια θέλω τουαλέτα' όπως την είχαμε εκπαιδευσει!:tongue: Μόνο που δεν έφαγε σπανακορυζο που είχαν το μεσημέρι παρόλο που της αρέσει ούτε καν το δοκιμασε κ έλεγε δεν θελω να φαω μακαρόνια(που κ αυτα τα τρώει βασικά) πως της έκατσε τώρα ποιος ξέρει?! :rolleyes: Εδώ τσάκισε ωραιότατα μια πιαταρα αρακα ;) Αυριο θα μείνει μεχρι το απόγευμα κ θα προσπαθήσουν να την κοιμήσουν κιόλας...χαχα αστείο το βλέπω...σήμερα παρόλο που ήταν στο πόδι από τοσο νωρίς δεν κοιμηθηκε κ τώρα κοιμάται από τις 8 παρα!;)

Πολίνα να φύγετε αν βρειτε καλες δουλειές χωρίς δευτερη σκέψη....τα παιδιά θα προσαρμοστουν...ο μεγαλος ίσος όχι αμεσα αλλα θα καταλαβει ότι είναι για καλό!;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα κοριτσια!!!

Πολύ ενέργεια έχω όταν ξυπνάω νωρις νωρις το πρωί!;)

Σήμερα φρόντισε να με ξυπνήσει ο μπέμπης από τις 6 παρα δέκα κ έτσι ήπια κ καφεδάκι,ξύπνησα τη Ζωή 6:30 κ 7 ήταν έτοιμη κ κατεβηκε με τον μπαμπα να τη πάρει το σχολικό...τους χάζευα από το μπαλκόνι που χοροπήδαγε η Ζωή από χαρά μέσα στο δρόμο...μάλλον επειδή το βλέπουμε εμείς πολύ θετικά κ με ενθουσιασμό γι'αυτό αντιδράει κ εκείνη τόσο καλα!;)

Ήρθα κ από τις 8 στη δουλειά με την πρόφαση ότι σήμερα κ αυριο θα πρέπει να πάω να πάρω τη μικρή νωρίτερα κ έτσι θα φύγω από τις 12 να πάω να κάνω κ τις δουλειες του σπιτιου ώστε το σουκου να μαι αραχτή κ λαιτ να κάνουμε τις βόλτες μας!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Kαλημερα!

Ηρθα νωριτερα σημερα Αννα, με φερανε!

Εχθες πηγαμε μια βολτιτσα στο αλσος βεϊκου, παιξαμε, χαμος γινοταν,δεν εβρισκες να παρκαρεις...και στο τελος φευγοντας εριξα κι ενα βρισιδι σε μια βλαμμενη που κοντεψε να μας σκοτωσει και ηθελε να βγει κι απο πανω,απο σταματημενη διπλα μας να μιλαει στο κινητο η κυρια με το μινι και τη μερσεντες αποφασισε να κλεισει το κινητο και να βαλει μπρος, ε της πηρε η πορτα μας τον καθρεφτη, τα ακουσε, τα ακουσα και τελειωσαμε, προηγουμενως ειχε κοντεψει να πατησει μια οικογενεια με 4 παιδακια! Εχω να βαλω πολλους στη θεση τους τελικα αν παρω το διπλωμα!!!

Συμφωνω Κας, δεν πρεπει να ειναι τυχαιες τελικα!! Λαστεξ ε? Κι' εγω θελω, δε λεω να ξεφουσκωσω με τιποτα...τρωω βεβαια, μη λεω ψεμματα :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Για συγνωμη ρε παιδια, εγω που εβλεπα δλδ προχθες ενα για γνωριμιες με ινδες, δε θυμαμαι και τι ρατσα ηταν....υποννοειτε κατι????:(:confused::confused::confused:

εμεις τίποτα, το φορουμ ομως ισως ξερει κατι παραπανω... χαχαχα

Καλημερα σας.

Κατερινα μου εχεις να συναντησεις πολλους τετοιους οδηγους, και με το να συγχίζεσαι και να τσακωνεσαι δεν θα κερδιζεις τιποτα, εσύ θα χαλιέσαι και θα νευριάζεις. Γιατι αν ο άλλος είναι μ@λ@κ@ς, τέτοιος θα παραμείνει ότι και να του πεις.

Η Ιλιάνα χτες το βράδυ στις 11 ξυπνησε (ευτυχως ήταν ξυπνιος ο νίκος και την ακουσε γιατι εγω κοιμομουν και δεν πηρα χαμπαρι τιποτα) και του ζήτησε να κάνει κακά. Τη σήκωσε, την έβαλε στην τουαλέτα και εκανε κακα της!!!!!

Αν εξαιρεσετε εκεινη την πρωτη φορά που μου ζητησε να παει τουαλετα κι εκανε τσίσα της, όποτε μου το εχει ξαναζητήσει δεν κάνει τίποτα. Και χτες ξύπνησε μεσα στον ύπνο της... εντυπωση μεγαλη μου εκανε να σας πω την αλήθεια.

Σημερα σε ολη τη διαδρομή μιλουσαμε με την ιλιανα για το σχολειο και το γενονος οτι δεν θελει να παει. μολις φτασαμε απ' εξω πηγε να τα μπηξει, αλλα της μιλησα παλι λιγο πιο κοφτά και δεν εκλαψε. Μπηκαμε μεσα ανετα, χωρις θεματα, αλλα μολις ειδε το διευθυντή, κρεμαστηκε απο το πόδι μου και ξαναρχισε τα ζε σελωωωω. και φυσικά ξαναεβαλε τα κλαμματα...

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Βρε Γιώτα μήπως κάτι συνέβη κ στραβωσε το παιδί??? Μίλησες με τις δασκάλες της???

Αυτό με τη τουαλέτα το βράδυ είναι πρόβλημα...εμάς συνήθως μας ξυπνάει η Ζωή για να πάει το βραδυ αλλα έχει τύχει 2 φορές που ξεκίνησε να πάει μόνη της κ την ακουσαμε που προσπαθούσε να βάλει το σκαμπό-τουαλέτα της στη θέση του....:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

μπα δεν νομιζω αννα μου, γιατι χτες το απόγευμα μου ελεγε, θελω να παμε σχολειο, και που είναι ο παναγιωτης (ο οδηγός του σχολικού), και που ειναι η σασα (η δασκαλα της) και λοιπα.

Φαινεται οτι δεν εχει αρνηση με το σχολείο, με τον αποχωρισμό μας μαλλον έχει θέμα, γιατι τις προαλλες που την πήγε ο νίκος μια μέρα δεν έκλαψε καθόλου. Ασε που κλαιει μονο για ενα λεπτο οταν την αφήνω, ολη τη μερα ειναι καλά. και απο το σχολικο που την παιρνω το απογευμα, μεσα στην τρελλη χαρα ειναι

4Rnfp3.png

Καλημέρα κορίτσια :) Πώς είμαστε σήμερα? Άννα μια χαρά η Ζωίτσα, τέλεια. Σίγουρα παίζει ρόλο το ότι σας βλέπει χαλαρούς και ότι την είχατε πρετοιμάσει αρκετά :P:p:p:p:p

Γιώτα κι εγώ όπως το λες, νομίζω ότι ο αποχωρισμός από σενα είναι το θέμα και όχι το σχολείο αυτό καθαυτό, αλλά μη σε αγχώνει θα βρει πάλι το ρυθμό της.

Εμείς εδώ, ευτυχώς έχουμε μπει στην τελική ευθεία για το σπίτι της μαμάς μου οπότε θα έχουμε ένα χώρο να καθόμαστε άνετα από Δευτέρα επιτέλους!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

ψψψτττ κοριτσια, πειτε κι απο δω τιποτα καλεεεεεε

Μην ανησυχεις, πεσμενα πραματα σημερα, εγω κανω τεστακια για τα σηματα οδηγησης και δεν πολυμιλαω..

Α!Θα παω διαιτολογο σημερα, τρεμω την ωρα που θα με ζυγισει!Θα παω για καμια διατροφη μπας και ειμαι ανθρωπος αφου γεννησω!

βρε συ, αφου ουτε στην πρωτη ειχες παρει πολλα, μετα τα πηρες, λαθος θυμαμαι?

Μεχρι τον 8ο ειχα παρει 9

Ε θα παω να ειμαι πιο ησυχη,κριμα τοση διαιτα που εκανα να παει χαμενη,ασε που αν παρω πολλα μετα θα σκάω γιατι δεν πηγα στη διαιτολογο απο την αρχη!Μου ειπε και η μαια μου πηγαινε και δε θα παρεις!

Καλημέρα κοριτσάκια!!

Ήρθα πρωινη σήμερα πάλι για να φύγω κ νωρίτερα κ η αλήθεια είναι ότι καλά θα ήταν να δουλευα 8-12 συνέχεια μιας κ ξυπνάω τόσο νωρίς αλλα δεν παίζει....:rolleyes:

Η Ζωή σήμερα ξύπνησε ευκολότερα μιας κ χθες κοιμόταν από τις 7:30:shock:...πτώμα ήταν το κοριτσάκι μου....κ κοιμήθηκε κ λίγο στο σχολικό όπως ερχόταν....

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...