Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Είδατε διαφορά με την αντιβίωση δλδ;Αμαρωτιεμαι αν θα δω καλύτερη βλαστοκύστη μετά από αυτό.

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημερα! Ειμαι πτωμα, πειραζει ν το ξαναπω??Στις 9 παρα γυρισα σπιτι χθες,δεν ηθελε και η μικρη να φαει ουτε σουπα,ουτε γεμιστα,ουτε τοστ,με εβαζε και μαγειρευα μακαρονια...:mad:σκατόπαιδο!

Δημητρα χρονια σας πολλα!!

Αννα καλη αρχη!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κασσιανή χρόνια σου πολλά.Οτι επιθυμείς.

Κορίτσια έχει ψωνίσει καμία απο το gymporee στο internet?Είδα που έχει κάτι εκπτώσεις μούρλια και κάτι ρουχαλάκια επίσης μούρλια,αλλά δεν έχω λεφτά και μου αρέσουν τόσο πολύ τα ρούχα του.Διάβασα στο parents πως ψωνίζουν αρκέτες κοπέλες.

SI5Yp3.png

Ήρθα τελικά από τη δουλειά...τι το θελα? τεσπα!

Πήρα τηλ κ μου είπαν ότι η Ζωή είναι πολύ ήσυχη κ χαμογελαστη κ πάει κοντά σε όποιο παιδάκι κλαίει κ του δίνει παιχνίδια! Είμαι πολύ περήφανη θα τα μπήξω τα κλάματα! Κουκουβαααα....θα πάω όμως να τη πάρω μόλις σχολάσω γιατί μου είπε η δασκάλα της καλύτερα να μην την αφήσω όλη μέρα από τη πρώτη της μέρα κ κουραστεί κ αυριο δεν θελει να πάει!;)

Δέσποινα το σχολικό περνάει 7:10 από μας και το απόγευμα 17:10 κ λέω να την πηγαίνουμε εμείς κατα τις 8 και κάτι γιατι σήμερα 6:20 που σηκωθήκαμε ήταν βράδυ κ είναι πολύ βαρβαρη ώρα κ το χειμώνα ακομα χειρότερα!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Ήρθα τελικά από τη δουλειά...τι το θελα? τεσπα!

Πήρα τηλ κ μου είπαν ότι η Ζωή είναι πολύ ήσυχη κ χαμογελαστη κ πάει κοντά σε όποιο παιδάκι κλαίει κ του δίνει παιχνίδια! Είμαι πολύ περήφανη θα τα μπήξω τα κλάματα! Κουκουβαααα....θα πάω όμως να τη πάρω μόλις σχολάσω γιατί μου είπε η δασκάλα της καλύτερα να μην την αφήσω όλη μέρα από τη πρώτη της μέρα κ κουραστεί κ αυριο δεν θελει να πάει!;)

Δέσποινα το σχολικό περνάει 7:10 από μας και το απόγευμα 17:10 κ λέω να την πηγαίνουμε εμείς κατα τις 8 και κάτι γιατι σήμερα 6:20 που σηκωθήκαμε ήταν βράδυ κ είναι πολύ βαρβαρη ώρα κ το χειμώνα ακομα χειρότερα!

Εμένα μου λες!Και φέτος ενα περίεργο πράγμα δεν μου ξυπνάει εύκολα όπως πέρσυ παρ'οτι 8:30 ώρα κοιμάται.

SI5Yp3.png

εσυ δημητρα με ποιο δρομολογιο τη στελνεις φέτος?

προφανως πρεπει να ξαναμπουν και αυτά στο ρυθμο του σχολείου. μπορει τωρα ακομα που ειναι αρχή να μην ξυπνανε ευκολα γιατί κουραζονται, ενω αργοτερα συνηθίζουν.

εγω τωρα μιλαγα με το σταθμο, και μου ειπαν οτι με το που φευγω σταματαει.

Μου λεει ο διευθυντής "Μαλλον περασε πολύ καλα στις διακοπες"

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Δημητρα να ζησετε, να ειστε παντα ευτυχισμενοι!:D

Αννα καλη αρχη στη Ζωουλα, μια χαρα θα περασει το κοριτσι, μην ανησυχεις για τιποτα ;);)

Κασσιανη χρονια πολλα και παντα ευτυχισμενα (εγω δεν ειμαι καλη στις γιορτες, απο τη μαριλου το ειδα :rolleyes::rolleyes::rolleyes:)

Χριστινα θα παμε βερολινο το νοεμβριο (αν δεν το ακυρωσω γιατι δεν εχω ιδιαιτερη διαθεση και λεφτα βεβαια), και να πω την αληθεια εσενα ειχα στο νου μου για το μαρσιπο, θυμαμαι οτι ειχες εναν και τον ειχες καταβολευτει!!! Βεβαια, τωρα γραφοντας εφαγα φλασια, μηπως εχω κι εγω εναν απο τον βαγγελη στα αζητητα?? Θα ψαξω και θα σου πω...

Κατα τ' αλλα εμεις καλα, περιμενουμε ν' ανοιξουν τα σχολεια, να οργανωθουμε λιγο...το οτι ψαχνουμε εντατικα να φυγουμε σας το ειπα?? Ναι, ναι προς το παρον δεν εχει προκυψει κατι, αλλα το κυνηγαει πολυ ο δημητρης και μακαρι να τα καταφερουμε...

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

εσυ δημητρα με ποιο δρομολογιο τη στελνεις φέτος?

προφανως πρεπει να ξαναμπουν και αυτά στο ρυθμο του σχολείου. μπορει τωρα ακομα που ειναι αρχή να μην ξυπνανε ευκολα γιατί κουραζονται, ενω αργοτερα συνηθίζουν.

εγω τωρα μιλαγα με το σταθμο, και μου ειπαν οτι με το που φευγω σταματαει.

Μου λεει ο διευθυντής "Μαλλον περασε πολύ καλα στις διακοπες"

Εμένα φεύγει στις 6:30 πάλι γιατί δεν έχει πιο μετά δρομολόγιο.Προς το παρόν όμως την παίρνουν 6:50 οπότε έχει ξημερώσει τουλάχιστον.

Δημητρα να ζησετε, να ειστε παντα ευτυχισμενοι!:D

Αννα καλη αρχη στη Ζωουλα, μια χαρα θα περασει το κοριτσι, μην ανησυχεις για τιποτα ;);)

Κασσιανη χρονια πολλα και παντα ευτυχισμενα (εγω δεν ειμαι καλη στις γιορτες, απο τη μαριλου το ειδα :rolleyes::rolleyes::rolleyes:)

Χριστινα θα παμε βερολινο το νοεμβριο (αν δεν το ακυρωσω γιατι δεν εχω ιδιαιτερη διαθεση και λεφτα βεβαια), και να πω την αληθεια εσενα ειχα στο νου μου για το μαρσιπο, θυμαμαι οτι ειχες εναν και τον ειχες καταβολευτει!!! Βεβαια, τωρα γραφοντας εφαγα φλασια, μηπως εχω κι εγω εναν απο τον βαγγελη στα αζητητα?? Θα ψαξω και θα σου πω...

Κατα τ' αλλα εμεις καλα, περιμενουμε ν' ανοιξουν τα σχολεια, να οργανωθουμε λιγο...το οτι ψαχνουμε εντατικα να φυγουμε σας το ειπα?? Ναι, ναι προς το παρον δεν εχει προκυψει κατι, αλλα το κυνηγαει πολυ ο δημητρης και μακαρι να τα καταφερουμε...

Πολύς κόσμος ακούω που φεύγει,και πως να μην φύγει άλλωστε έτσι όπως πάμε.Αλλά εσύ Πόλα που έχεις σταθερή δουλειά σε συμφέρει να φύγεις?Δεν ξέρω τι δουλειά κάνει και ο άντρας σου αλλά αν οι συνθήκες είναι καλύτερες κάπου αλλού σίγουρα αξίζει να το σκεφτείς.

SI5Yp3.png

Δημητρα εχω, προς το παρον τουλαχιστον, σταθερη δουλεια, ο αντρας μου δουλευει 10ωρα με 1200 ευρω, δεν ειμαστε εμεις ομως το θεμα, αλλα τα παιδια μας...η κατασταση θα γινει ακομη πιο δυσκολη τα επομενα χρονια, προβλεπονται αγρια πραγματα και δεν θα ηθελα να τα ζησω...βεβαια και η αποφαση να φυγουμε δεν ειναι ευκολη, ο βαγγελης θα δυσκολευτει πολυ, εχουμε ζησει και οι 2 αρκετα χρονια εξω και νομιζω οτι θα τα καταφερουμε. Με λυπει πολυ που το λεω, αλλα αυτη η χωρα δεν εχει να μας προσφερει τιποτα πια....:(:(

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

εχει να σου προσφερει μηνιαιες συναντήσεις με μας. Λιγο είναι?????

Τωρα η διαφημιση που βλεπω στο μπανερακι διπλα για γιατρους στην ιρλανδια τυχαια ειναι???

Θα ερχομαι που κ που μην ανησυχεις...εξαλλου υπάρχει και το skype!!:D:D

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Γιωτα ετσι κανουν τα παιδακια οταν ξαναπανε σχολειο μετα τις διακοπες!

ο δικος μου σηκωνεται ολο χαρα μολις ακουει ωρα για σχολειο, μπαινει ολο χαρα στο σχολικο και σε ενα λεπτο βαζει τα κλαμματα και φωναζει μαμα παμεεεε

Κοριτσια σας ευχαριστω για τις ευχες!

Πωλινα και καλη να ησουν με τις γιορτες παλι αυτη δε θα την ηξερες. Μαλιστα ειναιο γραμμενη μονο στα πολυ ενημερωμενα ημερολογια.

Πηζω, πηζω και χαιρομαι που πηζω, αλλα με πιανει και πανικος.

yey2p2.png BN4cp2.png

Τωρα η διαφημιση που βλεπω στο μπανερακι διπλα για γιατρους στην ιρλανδια τυχαια ειναι???

Θα ερχομαι που κ που μην ανησυχεις...εξαλλου υπάρχει και το skype!!:D:D

Δεν πρεπει να ειναι και τυχαιες οι διαφημισεις παντως.

Εσυ βλεπεις για δουλεια στο εξωτερικο και εγω ολως τυχαιως βλεπω ενα σαιτ με λαστεξ που κοιτουσα τις προαλλες και ενα αλλο με παπουτσια.

μιλαμε για παρακολουθηση κανονικη

yey2p2.png BN4cp2.png

Δεν πρεπει να ειναι και τυχαιες οι διαφημισεις παντως.

Εσυ βλεπεις για δουλεια στο εξωτερικο και εγω ολως τυχαιως βλεπω ενα σαιτ με λαστεξ που κοιτουσα τις προαλλες και ενα αλλο με παπουτσια.

μιλαμε για παρακολουθηση κανονικη

Συμφωνω Κας, δεν πρεπει να ειναι τυχαιες τελικα!! Λαστεξ ε? Κι' εγω θελω, δε λεω να ξεφουσκωσω με τιποτα...τρωω βεβαια, μη λεω ψεμματα :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...