Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνουμε η δεν θα βγουν καλές;

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Αν υποψιαστώ ότι το τσατ εχει παρει φωτιά πάλι κι εδώ νέκρα, θα γίνει χαμός, σας το λεω. Αστειεύομαι, αλλα πειτε κι απο δω ρε κοριτσια μια κουβεντα

Μεταξυ μας ...γινεται χαμος! σσσσσ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια.Μα να ξεχάσω την επέτειο μας χθες?Μου το θύμησε η κουνιάδα μου το απόγευμα που πήρε να μας ευχηθεί.Και μ'αρέσει που το θυμόμουνα τόσες μέρες και το ξέχασα χθες.Δεν πειράζει όμως το έσωσα.Δεν είχε έρθει ο άντρας μου απο τη δουλειά κι'έτσι πήγα και πήρα με την μικρή μια τουρτίτσα και όταν ήρθαμε μου είχε φέρει κι'εκείνος λουλούδια.Του έκανα πλάκα που ήθελε να παραγγείλουμε να φάμε στο σπίτι και του λέω τέτοια μέρα έπρεπε να μας βγάλεις έξω αλλά η μπουμπού είχε σχολείο σήμερα και δεν μπορούσαμε να πάμε κάπου.Τελικά παραγγείλαμε και φάγαμε σπίτι,κόψαμε και την τουρτίτσα μας μετά και μια χαρά.

Σήμερα ετοιμάζω πάλι βαλίτσες μιας και φεύγουμε αύριο για μίνι διακοπούλες.Μακάρι να κάνει καλό καιρό τουλάχιστον και να προλάβουμε να κάνουμε ακόμα κανένα μπανάκι.

SI5Yp3.png

καλημερα κορίτσια

Δήμητρα να ζήσετε. Παντα ευτυχισμένοι. Πόσα χρόνια κλείσατε?

Αλήθεια κορίτσια πόσα χρόνια είστε παντρεμένες? Εμείς σε 2 μήνες κλείνουμε 7 χρόνια φαγούρας που λέει και η σοφή λαϊκή ρήση.

Η Ιλιάνα κάθε μέρα κλαίει και περισσότερο όταν την αφήνω στο σχολείο. Τι πράγμα είναι αυτό που την έχει πιάσει φέτος δεν καταλαβαίνω. Για 2 λεπτά και μετά είναι οκ μου λενε, αλλα καθε πρωι στεναχωριέμαι. Προσπαθώ να είμαι κοφτή και να το τελειώσω όταν αρχίζει το κλάμα, αλλα μεσα μου σκάω. Ενω της έχουμε εξηγήσει οτι ολοι εχουμε επιστρέψει στις δουλειές μας, ετσι κι εκείνη πρέπει να πηγαίνει σχολειο και ολο ναι μου λεει, το πρωι, οταν παρκαρω εξω απο το σχολειο αρχίζει το μοιρολοϊ

4Rnfp3.png

Καλημέρα κορίτσια :) Δήμητρα να τα χιλιάσετε ευτυχισμένοι κι αγαπημένοι:P:p:p:p

Κασσιανή να χαίρεσαι το ονοματάκι σου, πολύχρονη:P:p:p:p:p

Εμείς εδώ στο καραγιαπί συνεχίζουμε ακάθεκτοι τις εργασίες και είμαστε ένα τρελλάδικο!!!!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Πήγε κ η Ζωή πρώτη μέρα στο σχολείο....μπουχουυυυ μάτι δεν έκλεισα το βράδυ μιλάμε,αυτή δεν ξύπναγε το πρωί,πάθαμε κ λάστιχο αλλά δεν χάσαμε τη θετική μας διάθεση απλά αντί να φτάσουμε 7 που θέλαμε φτάσαμε 8!:tongue: Προς το παρόν είμαι σπίτι περιμένωντας τον στεφ να φτιάξει το λάστιχο κ να πάρουμε ένα τηλ να δούμε πως πάει...αν δεν μας ζητάει λέω να πάω για δουλειά...να πάω? Καλή ευκαιρία για κοπάνα δεν είναι?! ;) Εντωμεταξύ μπαίνουμε στην τάξη κ η Ζωή γουρλώσε τα μάτια...σχεδόν όλα κλαίγανε αλλά παρόλαυτα αυτή πήγε με χαρά στην αγκαλια μιας από τις 2 δασκάλες που έχει το τμήμα! Είπαμε αν δεν μας ζητήσει να μείνει όλη μέρα ή τεσπα να μας πάρουν να πάμε να τη πάρουμε ότι ώρα γκρινιάξει(αν γκρινιάξει);)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

καλημερα κορίτσια

Δήμητρα να ζήσετε. Παντα ευτυχισμένοι. Πόσα χρόνια κλείσατε?

Αλήθεια κορίτσια πόσα χρόνια είστε παντρεμένες? Εμείς σε 2 μήνες κλείνουμε 7 χρόνια φαγούρας που λέει και η σοφή λαϊκή ρήση.

Η Ιλιάνα κάθε μέρα κλαίει και περισσότερο όταν την αφήνω στο σχολείο. Τι πράγμα είναι αυτό που την έχει πιάσει φέτος δεν καταλαβαίνω. Για 2 λεπτά και μετά είναι οκ μου λενε, αλλα καθε πρωι στεναχωριέμαι. Προσπαθώ να είμαι κοφτή και να το τελειώσω όταν αρχίζει το κλάμα, αλλα μεσα μου σκάω. Ενω της έχουμε εξηγήσει οτι ολοι εχουμε επιστρέψει στις δουλειές μας, ετσι κι εκείνη πρέπει να πηγαίνει σχολειο και ολο ναι μου λεει, το πρωι, οταν παρκαρω εξω απο το σχολειο αρχίζει το μοιρολοϊ

Μήπως να την πήγαινε το σχολικό ή δε σας βολεύει? Μπας και το έπαιρνε πιο εύκολα απόφαση....

dWXVp3.png

YqUap3.png

Σας ευχαριστώ για τις ευχές.3 χρόνια είμαστε παντρεμένοι και είχαμε άλλα 2 χρόνια σχέση πριν.

Γιώτα μήπως στο κάνει επειδή έχει μεγαλώσει τώρα και καταλαβαίνει περισσότερο?Πιστεύω όμως οτι θα συνηθίσει σε λίγο καιρό και δεν θα έχεις πρόβλημα.Αν και είναι συχνό φαινόμενο αυτό όταν τα πηγαίνουν οι γονείς.Εμένα που την παίρνει το σχολικό δεν έχω πρόβλημα αλλά αν θυμάσαι κι'εγώ που έλεγα οταν την πήγα εγώ σχολείο και την άφησα έκλαιγε και δεν ξεκολούσε και δεν πιστεύω οτι έφταιγε επειδή ήταν πρώτη μέρα.Ετσι θα έκανε αν συνέχιζα να την πηγαίνω.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Πήγε κ η Ζωή πρώτη μέρα στο σχολείο....μπουχουυυυ μάτι δεν έκλεισα το βράδυ μιλάμε,αυτή δεν ξύπναγε το πρωί,πάθαμε κ λάστιχο αλλά δεν χάσαμε τη θετική μας διάθεση απλά αντί να φτάσουμε 7 που θέλαμε φτάσαμε 8!:tongue: Προς το παρόν είμαι σπίτι περιμένωντας τον στεφ να φτιάξει το λάστιχο κ να πάρουμε ένα τηλ να δούμε πως πάει...αν δεν μας ζητάει λέω να πάω για δουλειά...να πάω? Καλή ευκαιρία για κοπάνα δεν είναι?! ;) Εντωμεταξύ μπαίνουμε στην τάξη κ η Ζωή γουρλώσε τα μάτια...σχεδόν όλα κλαίγανε αλλά παρόλαυτα αυτή πήγε με χαρά στην αγκαλια μιας από τις 2 δασκάλες που έχει το τμήμα! Είπαμε αν δεν μας ζητήσει να μείνει όλη μέρα ή τεσπα να μας πάρουν να πάμε να τη πάρουμε ότι ώρα γκρινιάξει(αν γκρινιάξει);)

Αντε λοιπόν καλή σχολική χρονιά και σε σας.Μια χαρά θα τα πάει,και απο αύριο θα κοιμάσαι κι'εσύ πιο ύσηχη.

SI5Yp3.png

Καλημερα!!!!! κοριτσια μου!!!!

τι μου κανετε?

εμεις μια χαρα!!

σημερα τα κεφαλια μεσα γιατι βρεχει

αλλα μου αρεσει γιατι εχει δροσουλα......!!!!

σκ δεν πηγαμε πουθενα τελικα

σαββατο ολη μερα στο σπιτι δεν ηθελα να παω πουθενα και ειχα μια διαθεση χαλια

ηθελα να βαλω τα κλαματα κ να μην σταματαω...

κυριακη καλυτερα

Ο Νικολακης εχει γινει ενα παπαγαλακι κ μισο!!!

ποτε ποτε κανει τσισα στην τουαλετα ποτε πανω του

και κακα εκανε μια φορα πανω του και του πεσαν απο το ποδαρακι διπλα μιας κ το βρακακι ηταν λιγο φαρδυ.....

και μου λεει "βεπεις? βεπεις?":shock::shock::shock:

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Δημητρα Χρονια σας Πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!

μονο ευτυχια ευχομαι και υγεια!!!

και παντα ερωτευμενοι οπως τωρα;);););)

κι εμεις σε ενα μηνα εχουμε επετειο 3 χρονια

αλλα 13 χρονια συνολικα μαζι...

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Καλη αρχη Ζωιτσα μου!!!!

αληθεια συπεθ γιατι την πας τοσο πρωι?

και μερι της 5 ?

Καταρχήν είδα ευχες προς την Κασσιανή. Γιορτάζει?

κασσιανή μου χρόνια πολλά, καλά και δημιουργικά. Να χαίρεσαι την οικογενεια σου.

κατα δεύτερον, Αννα καλη αρχή στη Ζωίτσα. Θα σου πρότεινα σήμερα να καθόσουν σπίτι. Πρωτη μερα ειναι, ποτε δεν ξερεις.

Οσον αφορά στην Ιλιάνα.

Με βολευει που την πηγαινω εγω, γιατι ετσι ξυπναμε αργότερα. Το σχολικό περνάει 7:30 από το σπίτι μας, ενώ εμείς ξυπνάμε 7:20 συνήθως. Αν νυστάζουμε μπορεί και 7:30.

Επίσης, εγώ την πηγαίνω πάντα από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε προπερσυ, μόνο προχτες χρειάστηκε να παει με το σχολικό. Τωρα της βγήκε? Εντωμεταξύ οποτε μπαινουμε στο γκαράζ του σπιτιού, γκρινιάζει και λεει, ζεν σελω πιτι, σελω κολειο. Και τα πρωινα μου λεει ζεν σελω κολειο, σελω πιτι.

Νομίζω οτι περνάει γενικότερη φάση ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΕΛΩ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...